Homepagina » Het Complot » Ophef om explosief interview met complottheoreticus Alex Jones. Kijk hier wat hij zegt over recente aanslagen
Ophef om explosief interview met complottheoreticus Alex Jones. Kijk hier wat hij zegt over terroristische aanslagen

Ophef om explosief interview met complottheoreticus Alex Jones. Kijk hier wat hij zegt over recente aanslagen

Een interview met een bekende complotdenker zorgt voor heel wat deining. Zender NBC maakte bekend complottheoreticus Alex Jones te ontvangen in een populair nieuw interviewprogramma dat wordt gepresenteerd door Megyn Kelly.

Radiomaker Jones, bekend van Infowars, heeft geclaimd dat de Amerikaanse overheid betrokken was bij de bomaanslag in Oklahoma City in 1995 en meewerkte aan de aanslagen van 9/11. “Een inside job,” aldus Jones.

Hij noemde ook de schietpartij op de Sandy Hook-basisschool in 2012 een hoax. Jones zei dat het incident nooit heeft plaatsgevonden en dat ouders de dood van hun kinderen in scène hebben gezet.

Woede

Op Twitter werd fel gereageerd op de komst van Jones. Onder meer Captain America-acteur Chris Evans sprak in twee tweets zijn woede uit over de beslissing van NBC.

Ook de moeder van één van de slachtoffertjes liet van zich horen. “Deze gek promoten is een slecht idee. Moedig zijn mishandeling niet aan,” schreef Nelba Marquez-Greene.

“Toen je zei dat ouders de dood van hun kinderen in scène hadden gezet, werden mensen boos,” zei Kelly tijdens het interview.

Sancties

“Maar ze worden niet boos als er een half miljoen Irakezen sterven als gevolg van sancties,” reageerde hij.

Kelly zei dat hij de vraag ontweek. Dat ontkende hij, toevoegende dat hij de zaak goed had onderzocht.

De presentatrice zei in een reactie dat het haar taak is om ‘een licht te schijnen’ op nieuwsmakers. Het interview wordt zondag uitgezonden.

Bang

Jones wil dat het item niet wordt uitgezonden. Hij vindt het geen goede afspiegeling van de urenlange interviews die zijn afgenomen.

“Ze zijn bang voor de onderwerpen die we belichten,” zei hij. “Ze zijn bang voor wat wij doen.”

Hij voegde toe dat Kelly ‘kil en robotachtig overkomt’.

[Independent]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Minute Repeater schreef:

  Alex Jones neem ik persoonlijk niet meer serieus, zijn Infowars is veel te eenzijdig geworden en daarbij repte hij er met geen woord over toen Trump zich omringde met globalisten. Ook vind ik de kwaliteit van zijn journalisten/reporters sterk achteruit gegaan, daarom heb ik na velen jaren mijn abonnement op prisonplanet.com onlangs opgezegd. Het is mij in ieder geval duidelijk dat hij helaas een sell out is geworden.

  5 likes
  • Gezinusk schreef:

   Je moet er maar aan willen een abonnement op prisonplanet.com. Alex Jones word wel beschuldig van ambush journalistiek en daar ben ik het in een aantal gevallen mee eens, echter niet alles. Ik kijk zijn uitzendingen heel af en toe op YouTube gratis terug. Ligt er maar net aan wie er geïnterviewd worden, of waar het onderwerp over gaat want lang niet alles vind ik bruikbaar of interessant.

   Voor een hoop onderzoekers was het interview met een dochter van een voormalig skull and boneslid, Charlotte Iserbyt, zeer gewenst getiteld;

   https://www.youtube.com/watch?v=h58oYvHPztQ

   Al was het maar om een aantal zaken te verifiëren naast de link die dit geheime genootschap heeft met Wilhelm Max Wundt die Professor Antony Sutton eerder demonstreerde en de hegeliaans dialectiek van Georg Wilhelm Friedrich Hegel. Het is een belangrijke basis die deze elitaire Amerikaanse families gebruikten om te expanderen en te profiteren door zelf problemen te creëren in de wereld.

   5 likes
   • Ino schreef:

    Die youtubelink bestaat niet.

    2 likes
   • Minute Repeater schreef:

    @ Gezinusk

    Dat abonnement had ik jaren leden genomen nadat ik Alex Jones via Coast To Coast AM (waar ik overigens nog steeds naar luister) leerde kennen. Het was ook na mijn diensttijd, een periode waarbij ik voor mezelf een aantal dingen probeerde te verklaren, en Infowars heeft ook een hoop nuttige dingen gedaan. Waardoor ik ook een hoop geleerd heb (met name de documentaires op prisonplanet), alleen vind ik dat zij net zoals de mainstream media duidelijk eenzijdig zijn geworden, en zaken niet meer vanuit verschillende perspectieven bekijken. En bepaalde ontwikkelingen niet eens meer benoemde, maar alles bekeken werd/word door de lens van “nieuw” (evangelical) rechts, en net zoals (nieuw) links er hun eigen vorm van een rechtste politieke correctheid (die ik ook in Nederland/Europa zie) erop nahielden. De selectieve manier hoe ze zijn presidentschap volgen vind ik ook uiterst merkwaardig. Plus, nog wat andere zaken was dit voor de reden om onlangs dus mijn steun stop te zetten.

    Overigens vond ik hun verslaggeving rondom Bilderberg 2017 ook lachwekkend, helemaal hun oproep aan mensen om daar een pro Trump demonstratie te houden als steun betuiging voor zijn strijd tegen de elite, maar tegelijkertijd niet vertelden dat Ross, MacMaster, Christopher Landell en Schafloo allemaal aanwezig waren. Dat zijn niet de eerste de beste van zijn administration, en dan laat ik zijn adviseurs Kissinger en Graham nog maar even achter wegen.

    Persoonlijk vind ik het onbegrijpelijk dat ze daarover niet vermelden, iets wat bijvoorbeeld “We Are Change” en “ Press For Truth” ook al benoemd hadden. Wat voor mij dus allemaal redenen zijn geweest om mijn financiële steun stop te zetten. Zelf sluit ik niet uit dat hij er zelf ook geweest is, zoals jij denk ik ook wel weet; is de publieke gastenlijst niet de complete lijst van gasten.

    Nu zijn er nog wat burger initiatieven (zoals privacyfirst.nl) waar ik nog een financiële bijdrage aan lever, want die organisaties hebben toch geld nodig. Tot op heden is de “truth movement” nog niet echt actief in het steunen (zij het financieel, handtekeningen verzamelen of opkomen bij vreedzame demonstraties) van burger organisaties/initiatieven. Door een aantal van hen een kleine financiële bijdrage te geven, en gehoor te geven aan vreedzame demonstraties; hoop ik zo mijn steentje bij te dragen. De mensen die het voortouw nemen tegen het globalisme verdienen in mijn ogen meer steun dat ze op dit moment krijgen van de “truth movement”.

    0 likes
    • Gezinusk schreef:

     @Minute Repeater,

     Het zou beter voor Alex Jones zijn om zijn ego meer ondergeschikt te maken aan wat werkelijk objectief is en wat niet. De man lijdt hierdoor nog wel eens aan een bepaaklde vorm van tunnelvisie naast de eerder genoemde ambush journalistiek waar je weinig mee opschiet, behalve
     hogere kijkcijfers en dat zal waarschijnlijk zijn bedoeling zijn.

     Toch heeft de man inderdaad veel nuttige dingen gedaan door een aantal beesten bij naam te noemen en hun werkwijze aan het daglicht te brengen. Naast het feit dat hij redelijk goed geïnformeerd is over wetswijzigingen die de elite in het verleden er doorheen heeft gejast om het zich zelf makkelijk te maken t.o.v. de bevolking of buitenstaanders. Het is een van de redenen waarom ze Amerika sinds de tweede wereldoorlog in staat van oorlog hebben weten te houden naast dat een boel belastinggeld word uitbesteed voor hun doeleinden.

     Zo wist voormalig president George W. Bush tijdens de interventie in Irak om de haverklap Capitol Hill te overtuigen om nogmaals 100 miljard aan belastinggeld er tegen aan te gooien. Dit gebeurde op zijn minst een vijftal keer in een tijdsbestek van anderhalf jaar, naast andere gemaakte kosten die na de Irakoorlog nog lang voortduurde.

     Zouden de Amerikaanse burgers het ook gepikt hebben als Bush en Cheney persoonlijk bij de deuren langs moesten om de bedragen op te halen? Waarschijnlijk niet en dat zagen ze lang geleden al aankomen. Ik denk dat globalisering uiteindelijk niet uit te sluiten valt en ook zijn voordelen kent maar niet op de wijze zoals ze al jaren opereren. Het maakte vele slachtoffers. Ze verschillen wat dat betreft niet van de Romeinen die ook altijd beweerden dat ze geen dood en verderf brachten maar de vrede kwamen brengen.

     Ik ben vroeger lang lid geweest van Unicef en War Child maar op de wijze waarop de elite denkt te kunnen opereren ga ik er geen cent meer aan uitbesteden. Het is onbegonnen werk. Ik heb drie jaar als veldwerken gewerkt in Ghana en twee jaar in Malawi maar kwam teleurgesteld terug. Het was net Disneyland als de talrijke hulptroepen weer aan kwamen rijden. U vraagt, wij geven! Zodoende loopt menig Afrikaan met het idee rond dat ze wat krijgen als ze westerlingen aan zien komen rijden. Structureel worden ze er geen haar beter van en blijven hangen in een situatie door vooral hulpbehoevend te blijven zijn! Dat schouwspel gaat met de huidige koers gewoon door. Voor hen is het wachten totdat de veroorzakers op hun plek worden gezet inclusief corrupte presidenten van de landen die door het virus van de westerse elite en het grote geld zijn aangestoken.

     0 likes
  • faye schreef:

   ”Trump omringde zich met globalisten”.
   Weinig andere keus zou ik zeggen, op de hoogste posities van de jongen die weten hoe de hazen lopen, in het politieke landschap wat Obama achterliet.
   Zodoende kreeg hij, of hij het nou zo stuurde of niet, his enemy’s closer than his friends, en zo kon de FBI na James Comey wel inpakken.

   2 likes
   • Minute Repeater schreef:

    @ faye

    Ik doelde eigenlijk op de tijd toen hij nog geen president was, maar vanaf het moment dat hij zich in de strijd mengde als een van de Republikeinse kandidaten. Bij zijn rally´s tijdens de premaries verketterde hij Walstreet en de financiële sector; maar wanneer men inzoemde op de mensen die achter hem stonden; stonden daar grote kopstukken uit dezelfde financiële sector die hij daar publiekelijk aan de schandpaal nagelde. Daar hoorde ik Infowars niet over, net zo min dat Infowars geen woord vuil maakte aan het feit dat hij Kissinger (mr. Globalism himself) en Senator Lindsey Graham had aangenomen als 1 van zijn belangrijkste adviseurs.

    Of Trump zijn uitspraak dat hij en zijn bedrijven lustig gebruikt hebben gemaakte van alle handelsverdragen en loopholes, maar ook dat zijn bedrijven desondanks zijn “boodschap van change” hier gewoon mee zouden doorgaan. Nu weet ik wel dat je zakelijk en privé gescheiden moet houden, maar wanneer iemand zo hard het systeem veroordeeld, maar zakelijk er gewoon mee doorgaat vind ik dat nou niet heel consequent. Hij heeft altijd in die kringen gelopen (hij is er geboren), wat dat betreft vind ik het echt verbazingwekkend dat zovelen geloven dat hij een “outsider” is. Dat vind ik hetzelfde als die PVV Europarlementariërs die Pownd een rondleiding in Brussel gaven en schande sproken over van alles en nog wat, maar op camera ook zeiden dat ze zelf ook gebruikt maakte van al die perverse regelingen totdat het echt verboden zou worden. Sorry, maar dan is iemand in mij ogen dus totaal niet serieus te nemen.

    Mensen kunnen mij een hoop vertellen, maar als jij echt veranderingen wilt voor het gewone volk doe je dit niet door dat soort lui tot adviseurs te benoemen. Zo zijn er nog wel meerdere zaken, maar vanaf dat moment had Infowars (maar ook rebel media en nog wat anderen) bij mij afgedaan omdat opeens er een vorm van rechtste politieke correctheid en nieuws censuur plaats vond. Iets wat later mijn inziens alleen nog maar meer bevestigd werdt toen hij op zoek ging naar mensen voor zijn regering. De mensen die op de lijstjes prijkte, en die uiteindelijk uitgekozen werden; mochten wellicht niet bekend zijn bij de grote massa, maarl die gasten hebben een hele kwalijke rol gehad in de ondergang van Amerika en de kapitaal roof die heeft plaats gevonden.

    Trump is in mijn ogen niets meer dan georganiseerd verzet; zodat de woede van velen gekanaliseerd word, en ik persoonlijk dus ook nietgeloof dat die mensen hem zijn opgedrongen. Of dat die lui zogenaamd zijn vijanden zouden zijn. Ik vind het echt wonderbaarlijk dat mensen die niet willen zien of selectief gewoon vergeten. Wat ik ook wel grappig vond is dat de “truth movement” in de States jarenlang vreesde voor een muur, onder het mom dat het natuurlijk was voor de veiligheid ( illegale immigratie, criminaliteit en terrorisme), omdat die meer bedoeld zou zijn om in de toekomst mensen binnen te houden. Alleen toen Trump over de muur begon juichtte Infowars en velen in de “truth movement” opeens de muur toe waar ze letterlijk weken daarvoor nog tegen dezelfde muur waren. Sorry, maar schiet mij maar lek.

    De rel rondom Comey heb ik niet echt goed gevolgd, dus daar kan ik momenteel niet zoveel over zeggen.

    0 likes
    • faye schreef:

     * Minute Repeater: ”de mensen die achter hem stonden die hij aan de schandpaal nagelden”, bedoel je de mensen die deep state-geleid zijn en hem ook moesten leiden richting NWO? Zijn adviseurs?
     Die opgeleide ‘adviseurs’ die hem gewoontegetrouw, zoals ze dat met alle presidenten doen, de mensheid de afgrond in moesten leiden?
     Je snapt toch wel dat iedereen in die kliek en zeker in die hoge posities allemaal als globalist MK-Ultra gehersenspoeld zijn?
     En dus de mensheid af willen slachten.
     Ze zien de zin er van, wij zijn bullsh*t en zij zijn van een hoger ras is ze in het hoofd gelegd.
     Dus kan bijv. een Kissinger en een Comey voor Trump heel belangrijke informatie geven over wat de plannen zoal zijn, en hoe ze dat denken te realiseren dermate stiekem zodat het niet al te veel opvalt.
     Je kan het maar tot in de finesses weten.
     Handig toch? Als je de boel wilt ontmaskeren?
     Reken maar dat ze enthousiast hun plannen uiteen gezet hebben, Trump gaat ze immers uitvoeren, denken ze, zo zijn ze voorgeprogrammeerd.
     Mooi niet.
     Intussen weet hij genoeg om het tij vakkundig te keren .
     Verder vind ik het wonderbaarlijk dat mensen maar niet zien dat Trump door zijn geboorte wel bij de rijken hoort, maar hij is niet een van hen.
     Omdat hij niet aan die louche pedo feesten meedoet en dus niet chantabel is, want je moet wel aan satanische pedo feesten deelnemen anders kun je je carriere, ZEKER als President wel vergeten, dat zijn ze zo gewend.
     Zodoende kon de deep state zo lang hun duistere gang gaan en willen ze Trump net zoals Kennedy elimineren.
     Maar daar komt nu dankzij Trump een einde aan, dat is mijn idee.
     Ja en Alex Jones, tja, een groot ego en een grote teddybeer en hij zal ook niet altijd Trump’s acties begrijpen en er wel eens naast zitten, zoals iedereen.
     Maar hij is wel fanatiek betrokken bij de redding van de planeet en de mensheid, in geloof in zijn oprechtheid.
     Ik heb trouwens wel moeite met zijn stem, wat dat betreft hoor ik liever Dave van X22 report of DAHB007, die lacht ook zo leuk maar daar gaat het hier niet over.

     0 likes
     • faye schreef:

      ”…zijn bedrijven lustig gebruikt hebben gemaakt van verdragen en loop holes….”
      Heeft Trump die verdragen en loop holes zelf verzonnen?
      Heb je voor dit soort zaken geen jurist in dienst?
      Was er in die tijd een mogelijk om onder die verdragen en loop holes uit te komen?
      Ik weet het niet, ik ben er niet in thuis, ik weet alleen dat Trump sinds hij president is zijn bedrijven van de hand heeft gedaan.
      Of die nu in handen van Donald Jr. en Eric is weet ik niet.
      Overigens zie dat niet als een probleem want waar hield George Bush jr. zich mee ledig toen zijn vader president was?

      0 likes
  • Anton schreef:

   Alex Jones is 1 van de grootste voorbeelden van ‘controlled’ opposition’.

   Hij had de bek vol over Pedogate/Pizzagate tot dat hij enkele maanden terug een groot pleidooi hield, nota bene voorgelezen vanaf een blaadje wat hij zelden doet, hoe Pedo/Pizzagate nep was, excuses blabla.. Hij zal wel het een ander toegeschoven hebben gekregen in combinatie met een fikse bedreiging ofzo..

   Het kaf heeft zich wel van het koren gescheiden sinds Trump ‘aan de macht’ is. Types zoals Alex Jones en Mark Dice berichten nog amper over de Elite, satanisme, pedosexualiteit maar hebben de mond vol over Trump en hoe die wel niet kapot wordt gemaakt door ‘links’. Hoeren zijn het.

   0 likes
 • Kees Vermeulen schreef:

  Van Sandy Hook vertelt hij dat ouders de dood van hun kinderen in scène zouden hebben gezet , nu je kan me veel vertellen maar zoiets is totaal ongelooflijk . Absurt en gestoord dit figuur .

  5 likes
  • Baal Lucifer schreef:

   Ok? Je was er bij? Je kent de betrokkenen en hun verloren familieleden? Hoeveel mensen ken je die verliezen hebben geleden bij MH17? Hoe ver gaan ze met propaganda denk je? Over lijken? Wat als er mensen waren die ECHT mensen verloren hadden bij MH17? En later bleek dat niet Rusland maar Polen het vliegtuig heeft neergehaald in samenwerking met de EU? Die mensen waren helemaal doorgeflipt en hadden al lang in Den Haag gestaan om uitleg…

   10 likes
 • War on Error schreef:

  Het liefst zouden ze alle kritische journalisten de mond snoeren. En met drogreden Faceboek, Goegel, etc. ons hun webcensuur opleggen. Nepnieuws, van de bekende makers, moet dan weer wel ongelimiteerd over de argeloze burger worden uitgestort.
  Tijd om op te staan uit u dommelend bestaan.

  10 likes
 • Menno schreef:

  Alex Jones is controlled opposition.

  “The best way to control the opposition is to lead it ourselves.”
  ― Vladimir Ilyich Lenin

  9 likes
 • Mingaul schreef:

  Jones heeft nooit gezegd dat hij niet wil dat het uitgezonden wordt. Dit is onzin.

  3 likes
 • Rob Steenwinkel schreef:

  Megyn Kelly is a stupid b*tch!

  7 likes
 • Leon Brachel schreef:

  9/11. Inside job is wat anders dan controled demolition, dit laatste lijkt me bewezen. er is vloeibaar staal waargenomen en veelvuldige ontploffingen door brandweermannen. Vloeibaar staal is niet mogelijk met kerosine wel met termiet.
  Verder lijkt Alex Jones op controlled opposition, hij maakt zichzelf belachelijk waardoor het lijkt dat het echte complot ook belachelijk is maar dat is natuurlijk niet zo. Kijk alstublieft naar de YouTube filmpjes van Ronald Bernard. Dan wordt veel duidelijk.

  6 likes
 • rayoflight schreef:

  Tja er klopt iets niet met Alex Jones, Toen hij zich terugtrok uit Pizzagate , nadat hij eerst alle mensen vroeg om dit te onderzoeken verloor hij aan geloofwaardigheid. Nu dat interview met die B*tch echt , kan AJ niet meer als goede alternatieve media bron zien. Mijn opinie Alex jones wordt gecontroleerd.

  5 likes
 • Menno schreef:

  De hegelian dialectic.

  Controlled alternatieve media aan een kant, controlled mainstream media aan de andere kant,
  en in het midden de ”personen” die de koers bepalen en op die manier beiden partijen aansturen en daarom altijd een stap voor zijn op beide kanten van de controlled media.

  3 likes
 • Alf schreef:

  Alf,

  Waarom laat zo iemand zich dan interviewen?

  1 likes
  • Frans2 schreef:

   [ Waarom laat zo iemand zich dan interviewen? ]

   Omdat ze zo weinig tegenspraak krijgen op hun eigen geschreeuw op hun eigen radiozender dat ze gaan denken dat ze een kritische journalist ook wel kunnen overschreeuwen. En dan gaat het mis…

   Het ging al mis toen Alex Jones de voogdij over zijn kinderen wilden en valselijk verklaarde dat hij op de radio maar een rol speelde, dat hij in het echt niet zo’n monster was.
   Daar trapte de rechter niet in.

   Vandaag twitterde een moeder van een “Aurora” slachtoffer over de Virginia shooting, waar nu opeens de republikeinen doelwit zijn in plaats van homo’s of scholieren:

   Sandy Phillips @MamaRedfield

   Hey @RealAlexJones…is this a false flag shooting, too. What do you think @megynkelly & @nbc? Maybe those shot are paid actors#NRAexposed
   3:19 PM – 14 Jun 2017 · Eastham, MA

   1 likes
  • Freija schreef:

   Omdat Megan Kelly had beloofd dat het een eerlijk interview zou worden.

   0 likes
 • Klaas schreef:

  Jones is een gatekeeper die waarheden en halve waarheden gebruikt om mensen te misleiden.
  Sandy Hook is een hoax maar doordat Jones het zegt wordt het de waarheid van de gekkies.

  0 likes
 • x

  Check Also

  undercoververpleegster

  Undercoververpleegster onthult wat er echt gebeurt in ziekenhuizen: ‘Dit is moord’

  Erin Marie Olszewski is een ‘undercoververpleegster’ en ...

  nos journaal

  NOS Journaal ‘verspreidt gif’. Een vergelijking tussen twee aanslagen

  Een jaar geleden heeft journalist Arnold Karskens ...

  >