Homepagina » Buitenland » Noord-Korea is een vazalstaat van het Pentagon. Lid Skull and Bones doet opmerkelijke uitspraak over land van Kim Jong-un
Noord-Korea is een vazalstaat van het Pentagon. Lid Skull and Bones doet opmerkelijke uitspraak over land van Kim Jong-un

Noord-Korea is een vazalstaat van het Pentagon. Lid Skull and Bones doet opmerkelijke uitspraak over land van Kim Jong-un

Historicus F. William Engdahl schrijft over een ontmoeting die hij in de jaren negentig tijdens het Wereld Economisch Forum in Davos had met wijlen James R. Lilley, lid van het geheime genootschap Skull and Bones en een goede vriend van George H.W. Bush.

Het gesprek ging onder meer over pogingen van Washington om het communistische China en de Sovjet-Unie aan te pakken.

Lilley werkte zo’n 30 jaar samen met Bush bij de CIA. Bush en Lilley zijn ook allebei ambassadeur in China geweest.

Soros

Lilley’s termijn viel samen met het Tiananmenprotest, een studentenprotest op de avond van 4 juni 1989.

Engdahl zegt reden te hebben om aan te nemen dat Lilley hierbij een belangrijke rol vervulde.

Na het protest werd de Chinese ngo van George Soros, het Fund for the Reform and Opening of China, verboden omdat de Chinese veiligheidsdiensten erachter waren gekomen dat deze organisatie banden met de CIA had.

Excuus

In Davos vertelde Lilley aan Engdahl dat hij boos was op Bush omdat hij zich niet krachtiger had uitgesproken tegen de Chinese regering.

Lilley deed een opmerkelijke uitspraak over Noord-Korea: “Als Noord-Korea aan het einde van de Koude Oorlog niet had bestaan, zouden we het zelf gecreëerd moeten hebben als excuus om de zevende vloot in de regio te houden.”

In december 2011 kwam Kim Jong-un aan de macht in Noord-Korea. Over zijn verleden is weinig bekend.

Godsgeschenk

Er wordt gezegd dat hij tussen 1991 en 2000 onder een valse naam in Zwitserland leefde. Mogelijk is hij gedurende zijn verblijf in Europa benaderd door de Amerikaanse inlichtingendiensten, aldus Engdahl.

Zijn acties zijn namelijk een godsgeschenk voor de VS. Hij slaagt er steeds weer in de relaties tussen Noord-Korea en China, Rusland, Zuid-Korea en Japan verder te verstoren.

Perfecte boeman

De 32-jarige in Zwitserland opgeleide Kim Jong-un is voor Washington de perfecte boeman om Zuid-Korea en Japan bang te maken zodat Washington maximale militaire en economische druk kan uitoefenen op Rusland en China, merkt Engdahl op.

Na de recente acties van Kim Jong-un kan hij de uitspraak die Lilley indertijd in Davos deed over Noord-Korea opeens heel goed plaatsen.

[New Eastern Outlook]


Vond je deze informatie waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Er zijn meer goede bronnen die dit bevestigen, en het valse spel openbaren dat (ook met ons) wordt gespeeld.

  Er is wapenindustrie in het land opgebouwd. Globalisten zijn betrokken bij het clandestien verhandelen van dat wapentuig. Zij hebben o.a. ook IS ermee voorzien. Am. belastinggeld is gebruikt om het land van kerntechnologie te voorzien. ABB (Zwitsers ingenieursbureau) verwierf een contract voor de bouw. Alle westerse landen zijn hiermee uiteraard bekend. Allemaal tamelijk eenvoudig in openbare bronnen te vinden.
  Zegt dus veel over de rol van onze georganiseerde media in deze.

  Onder druk van de republikeinen in het parlement stopte men echter met die voedselleveranties.
  Waarna Kim Jong-il zich terecht bedrogen voelende het kernwapenprogramma verder zette.
  Met de nu gekende gevolgen.
  https://willyvandamme.wordpress.com/2017/08/31/dwerg-leert-reus-een-lesje/

  U.S. bombs “killed off 20 percent of the population” and “targeted everything that moved in North Korea.”
  These acts, largely ignored by the U.S.’ collective memory,
  the U.S. dropped 635,000 tons of explosives on North Korea, including 32,557 tons of napalm,

  We never hear about it,” historian and author Bruce Cumings told Newsweek by email Monday. http://www.newsweek.com/us-forget-korean-war-led-crisis-north-592630

  “Both Bentsur and Setton, in separate interviews with The Times of Israel on Wednesday, remembered receiving a friendly welcome in Pyongyang.”
  https://www.timesofisrael.com/the-curious-tale-of-israels-short-lived-courtship-of-north-korea/

  State-of-the-art technologie voor ‘de Meesters van het bouwen van Muren’, wordt met N-Koreaanse loonslaven geproduceerd:
  “New Zealand news site scoop.com quoted “a senior NGO chief executive with Global-Protect All Children” as saying “Barkan is there negotiating details of an extensive contract for design and technical equipment to support a security wall project, including- but by no means limited to -Israeli produced motion sensors and night vision equipment.” http://www.nate-thayer.com/one-israeli-assassin-a-north-korean-train-explosion-dead-syrian-scientists-fake-canadian-passports-dubai-and-new-zealand-arrest-warrants-and-a-poisoned-hamas-guerrilla/

  Al Jazeera’s Investigative Unit, in collaboration with The Guardian newspaper, is publishing an array of articles, analyses exploring the stories contained within the documents. The Spy Cables include papers written by intelligence agencies the world over, including: Israel’s Mossad, Britain’s MI6, Russia’s FSB, Australia’s ASIO and South Africa’s SSA. http://www.aljazeera.com/investigations/spycables.html

  North Korean Arms Transport Plane Part of CIA Sting Operation By Wayne Madsen Dec. 26, 2009
  The IL-76 plane was registered in the Republic of Georgia, a close military ally of the United States and Israel.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=11953

  Er is meer, zoek dat desgewenst zelf maar

  Verbind dit met de onrust die elders in de regio wordt gestookt:
  http://landdestroyer.blogspot.it/2012/03/wall-street-proxy-aung-san-suu-kyis.html

  36 likes
 2. En dan zijn er mensen die het raar vinden dat ik op z’n zachtst gezegd een grote hekel heb aan Amerika. Wil je nog steeds beweren dat Amerika het allemaal lief bedoelt?

  32 likes
 3. Ik vind het zeer vergezocht , maar ja wie weet de wonderen zijn de wereld nog niet uit .

  3 likes
  • Nee Peter, niet ver gezocht. Toevallig stond er nu vandaag ook in AD dat het `neutrale Zwitserland` actief gaat bemiddelen tussen Noord Korea en de rest van de wereld. Nou ik dit schrijf denk ik eerder dat ze alles nog eens goed en wel op de rails gaan zetten om WOIII te laten uitbreken, zodat er niets aan het toeval overgelaten wordt om dit te laten escaleren. Dit staat al jaren op de agenda namelijk. Dit `neutrale` stuk grondgebied was nooit neutraal, maar gewoon de thuisbasis van onze oorlogsplanners en/of Elites genoemd.

   10 likes
 4. ” Kim Jong-un is voor Washington de perfecte boeman om Zuid-Korea en Japan bang te maken zodat Washington maximale militaire en economische druk kan uitoefenen op Rusland en China ”

  Tja, Belazer de Massa dan rinkelt de Kassa!!

  De Massa is gewoon te dom om erdoorheen te prikken, resultaat is dat de Massa iedere keer de pineut is en de rekening moet betalen. Ook hier weer…

  10 likes
 5. Ik denk dat Kim Jong-un een masonische toneel speler is.
  Grote kans dat Kim Jong-un ook een typische masonische speler is om vooral uit het niets zomaar zogenaamde kunstmatige conflicten (oorlogen) uit te lokken met zoveel mogelijk slachtoffer voor de rituelen hun god Baäl Moloch.

  Deze elite heeft alle oorlogen veroorzaakt die we kennen en ook alle aanslagen die we nu overal zien ze hitsen beide partijen op om uiteindelijk nieuwe oorlogen te kunnen veroorzaken.
  Ze werken met een Babylonische voodoo genaamd `NUMEROLOGY REVERSE GEMATRIA & SATANIC GEMATRIA` om 100% kans van slagen te hebben!
  https://www.youtube.com/playlist?list=PLEpr4aa9rk9qbSr-snXz0ZGrR65qztpiA

  Dit gaat allemaal terug naar Babylon de oude Babyloniërs hebben nu nog steeds de macht al hebben ze zich nu verscholen in verschillende verzonnen godsdiensten maar hun satanische praktijken zijn bij deze godsdiensten nog steeds allemaal hetzelfde.
  Kim Jong-un zou namelijk zijn opleiding in Gümligen bij Bern in Zwitserland aan de International School of Berne hebben genoten, waardoor hij kennis heeft van Duits, Engels en Frans en nog vele andere zaken.

  De veroorzaker van alle oorlogen!
  Zwitserland is het bolwerk van de masonic orde toen de tempeliers gevlucht waren uit Akko in 1291 kwamen ze aan land in Europa en vestigden zich vooral met hun banken en rijkdommen en kennis in Zwitserland vandaar ook het symbool van de kruis.

  Masonic Switzerland – Home of the Pharaohs (TPS)
  https://www.youtube.com/playlist?list=PLEpr4aa9rk9pSaQziylpvIElW826qqi_G

  Grand Lodge Alpina of Switzerland
  http://www.freimaurerei.ch/
  http://www.freimaurerei.ch/e/index-e.php

  9 likes
 6. Die Jonge Oen hebben we ze wel bewerkt in Zwitserland. Land van Sion (Zionisten)

  5 likes
 7. De Amerikaanse ‘deep state’ bestaat in ieder geval uit psychopaten van het geslaagd geïnfiltreerde ‘adapted compensated’ type. Overal wordt de rode lijn van normaal gedrag van (door normale mensen bestuurde) erkende staten ijskoud wilens en wetens overschreden, met als beste voorbeeld de (voor normale overheidspersonen ondenkbare en maagomdraaiend weerzinwekkende) gruwelmoord onder dekmantel van oorlog tussen erkende staten op de complete stad Dresden, met ca. 28 kiloton (2x Hiroshima, uitwerking 4-6 keer?) van het gruwelijkste bommentuig (w.o. honderden enorme verpletterende luchtmijnen tot 10 ton, duizenden overbemeten vliegtuigbommen tot 2000 ponders, clusterbommen, voorloper bunkerbusters, witte fosfor en voor het eerst napalm)… Dit alles terwijl Dresden op 13/14 februari 1945 één groot uitpuilend vluchtelingenkamp en ziekenhuis voor (zware, immobiele) oorlogsgewonden was, die daar met grote menselijkheid zo goed mogelijk werden opgevangen.

  Psychopaten vinden dit wel ‘pure evil’. Daarna zijn ze het de bevolking als “destijds toegestaan en acceptabel” en “in alle opzichten minder erg dan door overdrijvende leugenaars beschreven” door de strot blijven duwen, zonder schaamte, inkeer, berouw achteraf en op de wijze van een ‘pure evil’ wetenschappelijk uitgedokterde psy-op (Allen Dulles) en nog steeds (soms bijzonder gruwelijk en met ‘pure evil’ ijskoud misbruik van een onwetende/onbegrijpende/tot ongeïnteresseerdheid gemanipuleerde goegemeente) inhakkend op de “overlevenden” die de eerste Eurocent aan adequate verzorging, rehabilitatie en compensatie nog moeten zien.

  Via hun (aan Dresden uiteraard medeplichtige) walgelijke aartsleugenaar en psychopathische Nazi ‘deep state’ marionet Bernhard zur Lippe B. heeft de ***CIA*** (als opdrachtgever van “onze” veiligheidsdiensten…..zeg ook maar “veiligheid”) via Urenco in Almelo de hoogwaardige opwerkingstechniek (ultracentrifuge) benodigd om wapen-kwaliteit fissiemateriaal te verkrijgen via Pakistan geniepig geprolifereerd richting Iran en….Noord-Korea.

  2 likes
 8. Toch wel weer heel toevallig dat de grote waterstof kernproef gehouden werd precies op de grote dag van BRICS landen, zelfs so called Noord Korea experts begrepen niet waarom die Oen het uitgerekend die dag moest doen in plaats van 8of 9 september op de dag van de oprichting van dat land. Zijn allemaal weer van die kleine dingen dat je denkt van Oja daar zit wel wat in😱, dit artikel is dus niet ongeloofwaardig

  1 likes
 9. Hiervòòr werd al genoeg uit de doeken gedaan !

  1 likes
 10. Het mag dan één groot theater zijn maar de acteurs spelen wel een schaakspel ten behoeve van de Zionisten om de totale macht (NWO) te creëren. Tijdens dit schaakspel vallen echte slachtoffers bij de untermenschen (bevolking). De Faraonische elite heeft zich een paar honderd jaar geleden in Zwitserland gevestigd. Bron: Chatzefrats: https://www.youtube.com/user/chatzefratz/videos

  In Zwitserland is het Zionisten plan bedacht door onder andere Albert Pike en wordt nog steeds voort gezet.
  Alle echte rulers worden in Zwitserland opgeleid, dit is geen toeval.

  Onderzoek de video’s van Chatzefratz, ze zijn nog boeiend ook.

  1 likes
 11. Joh mensen het is één groot theater… besef dat nou toch eens.

  Als een gek beweert dat die grapjassen niet eens bestaan, wie weerlegt dat? Niet met mainstream of alternatief nieuws hè!? Maar met fysiek eerstehands bewijs.

  Ze kunnen me nog meer vertellen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronavirus

Coronavirus gemaakt in laboratorium, zegt deze voormalige CIA-officier

Het coronavirus is niet in de natuur ...

syrië

Syrië is het slachtoffer van een nooit eerder gezien wereldcomplot. Pater Daniël brengt aangrijpend verslag uit

Door pater Daniël Maes: Syrië is het ...