Homepagina » Buitenaards » Ik bracht 10 dagen door bij een buitenaardse beschaving. Dit is wat er gebeurde
Ik bracht 10 dagen door bij een buitenaardse beschaving. Dit is wat er gebeurde

Ik bracht 10 dagen door bij een buitenaardse beschaving. Dit is wat er gebeurde

De Nieuw-Zeelander Alec Newald zegt dat hij werd meegenomen door aliens en 10 dagen doorbracht bij een buitenaardse beschaving, zo meldt nieuwssite News.com.au.

We schrijven februari 1989. Newald is op weg van Rotorua naar Auckland. Wat er tijdens die reis gebeurde zou zijn kijk op het universum voor altijd veranderen.

Eenmaal aangekomen in Auckland voelde hij zich moe en verward. Hij kwam tot de ontdekking dat het geen maandag meer was, maar donderdag; 10 dagen later.

Verstrekkende gevolgen

Hij had geen idee wat er in de afgelopen 10 dagen was gebeurd.

Langzaam maar zeker kwamen de herinneringen terug. Newald zegt dat zijn ervaringen met vriendelijke aliens verstrekkende gevolgen hebben voor alle mensen op aarde.

Tijdens een uitzending van de Amerikaanse radioshow ‘As You Wish’ sprak hij over het moment dat hij van de weg werd geplukt.

“Ik reed in mijn auto en opeens voelde het alsof er een enorme lading bakstenen op me neerkwam, alsof iemand cement op me had gegoten,” zei hij. “Het voelde alsof ik in de stoel werd gedrukt.”

Verlamd

“Ik was verlamd en kon niet aan het stuur draaien of op de rem trappen,” vervolgde hij.

Hij werd wakker in een ruimte met blauwe knipperende lichten. Hij was ervan overtuigd dat hij dood was en in het hiernamaals was aanbeland.

“Plotseling tikte er iemand op mijn schouder,” klonk het. “Ik keek op en werd benaderd door drie aliens.”

Ze hadden volgens hem een rond hoofd, samengeknepen ogen en een hele kleine mond. Hij kon geen oren of neuzen zien.

Machine

Hij zag fysieke voorwerpen ontstaan, die leken op gebouwen en de entiteiten die hem begeleidden.

De aliens vroegen hem om in een machine te stappen, die ‘een lichaam voor hem zou bouwen’.

Newald zei dat hij na deze vreemde ervaring bezoek kreeg van functionarissen die meer wilden weten over het incident, met name over dit buitenaardse ras.

Verstoten

Hij zei dat hij het allemaal moeilijk kon geloven, omdat hij nog nooit had nagedacht over UFO’s.

“Probeer dan maar eens te doen alsof er niks gebeurd is,” zei Newald.

Hoe meer informatie hij begon te delen over zijn ervaring, hoe meer hij werd verstoten door zijn omgeving.

[News.com.au]


Vind je dit interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

26 reacties

 1. Kom kom Marduk’s Revenge, niet zo negatief man, die Guidstones @Georgia (geplaatst op 22 maart 1980) zijn ook maar de ‘niet zo geheime’ wensen van een stelletje elite mafkezen, iedereen kan daar naartoe om ze te lezen in 8 wereldtalen. Maar wij, het pleps, moeten sowieso niet zo vast houden aan de wensen van de 1%, er is genoeg aan de hand waardoor die nu zware verliezen lijden. Als ik straks in een steen beitel dat, ik noem maar wat, mijn hond volgende week wordt platgereden, dan heb ik een hele week de tijd om dat ‘event’ te organiseren. Maar dan moet ik wel zorgen dat jij dat niet onder ogen krijgt, want dan ga jij zeer waarschijnlijk een staak in mijn wiel steken. Ter info, ik heb geen hond, en mijn (heel oude, zieke kat) heb ik in maart j.l. moeten laten inslapen, dus heb geen huisdieren meer….was ff een tussendoortje ter informatie, want iemand zou hier eens iets van kunnen denken. Maar als jij je toch heel wijd wilt informeren, bekijk dan bv ook eens de vids van prayingmedic. https://www.youtube.com/user/prayingmedic

  4 likes
  • ah jij vindt dat normaal dat die elite op stenen in verschillende talen neerschreef in, 1980 en recent bij aangevulde info:

   Dat ze 6.5 miljard mensen gaan uitmoorden
   500 miljoen slaven mogen overblijven

   ja mij allemaal niet gelaten
   ben maar een boodschapper, niet meer niet minder

   met open ogen en met alle kennis deze keer gaat de mens nog ten onder
   Die elite gaan even winnen en idd de mens uitroeien, daarna worden zij uitgeroeid
   Die elite vergeten dat zij NIET het uitverkoren volk zijn zij zijn gewoon mensen als de rest die enkel macht hebben via het Occulte..

   En zeggen dat de mensheid het allemaal op voorhand wist..
   ja slaap maar verder

   7 likes
   • Ik heb nergens gezegd dat ik dat normaal vind Marduks, maar voorspellingen zijn ook maar gemaakt, en daarna, net als de bijbel, vaak meermalen aangepast, door the powers that be. Ik laat mij niet bang maken door een paar door die voorspellingen. Gaat ze ook niet lukken, net zoals die WW3 er ook niet komt. Nogmaals, ze zijn wereldwijd zwaar aan het verliezen, vandaar al die wanhopige pogingen om de 99% er nog onder te krijgen. Het gaat hard, en het kan ook flink gaan stormen, maar dat gaat ze ook niet redden. It’s going to be a bumpy ride, so hold on to you knickers…

    4 likes
    • WOlll die niet komt?.
     Ge moest eens weten wat aan Iran momenteel gebeurd….
     Ge moest eens weten in de VS nu
     Ge moest eens weten wat SA en israehel bekokstoven voor dat MO

     OP VOORHAND in 1871 kondigde Albert Pike de grootste hoogste freemason ooit op aarde de 3 wereld oorlogen, WOl en WOll zijn exact verlopen zoals hij het plande. Nog 1ne te gaan 🙂
     .
     Maar mij interesseert het niet meer, ik ben ook niet bang, denk dat ik en weinigen anderen de enigen zijn die de dood verwelkomen.
     Eindelijk 1 zijn met het Universum, de mens is gedoemd om ten onder te gaan en te verdwijnen.

     3 likes
     • “Maar mij interesseert het niet meer”
      En toch zit jij jezelf hier elke dag druk te maken, met al je vage linkjes erbij.

      2 likes
     • mijn berichten hier komen zonder intonatie
      Jij leest het en zet er gevoel bij, laat uw gemoedstoestand zien
      Kan er ook niet aan doen dat “waarheden” hard zijn, ik schrijf zoals de zaken zijn. Jij maakt u druk om mijn linken want jij komt erop trollen

      Ik kan er niet aan doen hoe mensen reageren en liever kop in zand steken, ben daar anders in koekoek dan laat ik het vallen,
      plus ik ben niet bang van de dood, integendeel 🙂
      In die oudheid was niemand bang van de dood

      2 likes
     • The real Marduk is al een mooi poosje verleden tijd Marduk’s, dus stop maar op met jouw Revenge….

      1 likes
     • 🙂
      Aradhel

      ik neem geen revenge, dat gaat de oudheid doen
      Ben enkel de boodschapper

      1 likes
     • Marduk’s Revenge: Ping pong ping pong, jij zal het laatste woord hebben. Maar sowieso ben ik nog weinig keren iemand tegengekomen die zich zo ongelofelijk kan wentelen in de negativiteit van zijn eigen denken. Jij staat stil, maar ik/wij gaan verder…WWG1WGA – MHGA (Make Holland Great Again).

      1 likes
     • hihihi ik ben gewoon eerlijk, waarheid is hard en kwetst
      pot verwijt ketel
      enne ik geloof dit van U niet: WWG1WGA – MHGA (Make Holland Great Again

      uw schrijven komt niet overeen met dat.
      U bent gewoon iemand achter een pc die op de man af gaan trollen om hun gelijk te behalen
      Grow up en blijf bij het thema, ciao bye bye

      1 likes
     • Grow up? Grinnik…joh, ik ben bijna aan mijn AOW toe, en trollen? Hoe doe je dat? Ik sta alleen versteld dat iemand zo ongelofelijk negatief kan zijn, dat helpt niet echt mee om van de wereld een betere plek te maken. En getuige jouw uitspraak: “Maar mij interesseert het niet meer, ik ben ook niet bang, denk dat ik en weinigen anderen de enigen zijn die de dood verwelkomen.
      Eindelijk 1 zijn met het Universum, de mens is gedoemd om ten onder te gaan en te verdwijnen.”

      Zweef maar fijn verder. Het ga u goed…

      1 likes
     • Tomorrow, 11-06-2018, watch and see….WWG1WGA

      0 likes
 2. Dat is onvoorstelbaar de mens zal en moet in aliens geloven.
  MSM is ook constant over aliens aan het schrijven.

  Ja project Blue Beam, en ze hebben het aangekondigd hé, Guidstones Georgia.

  JEZUS WIL ONS VOOR EEN BLAUWE STRAAL

  De Blue Beam (blauwe (laser)straal) technologie zal naar verluidt laserprojecties van meerdere holografische beelden aan de hemel kunnen weergeven, die overal op de wereld zichtbaar zullen zijn.

  Ieder gebied krijgt verschillende beelden te zien, die aansluiten op het overheersende regionale geloof. Geen enkel gebied wordt uitgesloten.

  Dit zal naar verluidt worden gedaan met behulp van computeranimatie en geluidseffecten, die vanuit de diepten van het heelal lijken te komen.

  Computers zullen de satellieten coördineren en software zal dit audiovisuele spektakel aansturen. Er wordt gezegd dat verbaasde aanhangers van verschillende geloofsovertuigingen hun eigen weergekeerde Messias in spectaculaire, overtuigende levensechtheid zullen zien.

  De verschillende beelden van Christus, Mohammed, Boeddha, Krishna, etc. zullen samenvloeien in één beeld, na een juiste uitleg over de mysteriën, profetieën en openbaringen die in de loop van de tijd werden onthuld.

  Deze ‘Ene God’ zal uitleggen dat de verschillende heilige geschriften verkeerd begrepen zijn en dat de religieuzen van de ‘oude stempel’ ervoor verantwoordelijk zijn dat broeder zich tegen broeder keerde, natie tegen natie en dat de wereldreligies moeten worden afgeschaft om plaats te maken voor het Nieuwe Wereld Geloof, dat vertegenwoordigd wordt door de ene God die zij nu voor zich zien.

  Sommigen beweren dat de Blue Beam technologie een trance-scenario kan oproepen, waarin wordt waargenomen dat mensen de hemel in gestraald worden. Anderen zeggen dat het Blue Beam project in staat is om een buitenaardse aanval te creëren. Net als een visuele War of the Worlds, waarin we overtuigd worden van een namaak landing van, en contact met een UFO.

  Klinkt belachelijk, nietwaar?

  https://sites.google.com/site/alarmuwordtvergiftigduf/project-bluebeam

  niet echt want al hun andere operaties zoals
  Gladio,
  Northwood, dit was 9/11

  ongelooflijk is dit met 5G brengen ze dit af

  14 likes
  • ga naar je digitale tv, ga naar CAZ dit weekend hebben ze voor de 2e maal die alien invasie door satan heruit gezonden, reeks in 3 afleveringen dit staat de mensheid volgens scenario NWO illuminati te wachten, 2 x uitgezonden dit jaar alleen al op CAZ Childhoods End’ van Arthur C. Clarke.

   Het meest vreemde aan Project Blue Beam en al zijn veronderstelde krachten is, dat terwijl bewijsmateriaal suggereert dat het project zeer reëel is, er anderen zijn die denken dat het één groot stuk desinformatie is. Het klinkt tenslotte allemaal als een ongelooflijk filmscript, of een stuk uit ‘Childhoods End’ van Arthur C. Clarke.

   In dit verhaal verschijnt er een enorme UFO boven elke grote stad als de buitenaardsen behulpzaam de wereld overnemen met hun technologie, die het verstand van de mens te boven gaat.

   Interessant genoeg, laten de welwillende indringers zich niet zien, totdat zij honderd jaar aan de macht zijn en de aardbewoners zijn opgegroeid met en hebben geprofiteerd van hun heerschappij. Als ze dan eindelijk verschijnen, lijken zij precies op demonen uit de hel. Het blijkt dat het menselijk ras een voorspellend vermogen heeft en de indringers die zij in hun toekomst zagen, verkeerd interpreteerden als zijnde demonen. Maar het interessante hier is, dat wanneer de indringers zich onthullen, alle grote schotels verdwijnen, behalve de ene boven New York. Het blijkt, dat alle andere gewoon hologrammen waren. We zijn voor de gek gehouden.

   Hoe toevallig.

   4 likes
 3. Hij stapt dus in een machine en toen waren er 10 dagen voorbij. Meer was er niet te beleven.

  9 likes
 4. Ha ha ha, waarschijnlijk is hij 10 dagen in Amsterdam geweest

  6 likes
 5. Het is een stukje uit het boek” The Thiaoouba Prophecy”, op een 9d planeet.

  https://youtu.be/L15Q0HYSGtI

  copycat

  3 likes
  • Tien jaar geleden las ik al over het project ‘Blue Beam’. Met al die voorkennis van tegenwoordig is het moeilijk om het project te laten slagen. Dat geldt zo ook ook voor de AntiChrist die zich in de tempel zal vestigen en zichzelf boven God zal verheffen. Daar trapt geen hond meer in. De tijd gaat te snel en conspiracy theoriën blijven hangen.

   3 likes
   • hier vergis je je zwaar!
    Revelation de leidraad v/h christendom, blue beam zal zorgen dat alle christenen op aarde ook de niet praktiserende plotsklap hierin gaan geloven, degene die niet willen gelloven worden instant vermoord, 5G zorgt hiervoor want dat is AI dat ze willen verbinden aan de mens dmv chip

    Revelation die rapture is de oorzaak illuminati zorgen zo voor die misleiding dat dat lukt

    Vergeet ook niet dat enkel west EU ongelovig is, 6 miljard anderen op aarde zijn wel 100% gelovig, jij vergist U héél zwaar hierin dat dit niet gaat lukken

    0 likes
 6. Natuurlijk leven er ook “mensen” op andere planeten dat is logisch !!

  3 likes
 7. mens tegen mens,religie tegen religie en natie tegen natie?
  had eerder terug kunnen komen.
  Christus, Mohammed, Boeddha, Krishna waren geen goden,wat ze vertellen is een levens wijze.
  we zitten met lucifer in de matrix de achterlijke zooi.
  inderdaad ben ik door het verhaal niets wijzer geworden.
  hoe zag het eruit?
  wat heeft hij gegeten.
  blauwe lichten was toch geen politie he?

  5 likes
  • In de video/audio wordt er meer over gezegd maar ik vind het nu niet bepaald betrouwbaar aangezien er nogal omheen gedraaid wordt wat er alle schijn van heeft dat het de man in kwestie vooral te doen is om z’n boek te verkopen.

   0 likes
 8. Erg knap als je dan ook weet dat het 10 dagen waren…

  3 likes
 9. Ik kan het verhaal wel geloven,de reactie van de omgeving op zijn verhaal,is het stereotype,die is gek,terwijl sommigen die deze persoon nu zo bestempelen zelf in het hogere geloven,welke bewijzen hebben we dan van dat hogere tot nu gevonden zou ik hen willen vragen?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

democratische

Democratische presidentskandidaat laat zich uit over UFO-geheimen

De Democratische presidentskandidaat Amy Klobuchar deed in ...

ufo's

Zijn dit de echte redenen waarom de Amerikaanse overheid zo geheimzinnig doet over UFO’s?

Lange tijd werd er lacherig gedaan over ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.