Buitenaards

Verdrag moet einde maken aan ruimtewapens (video)

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een aantal mensen die voorheen werkzaam waren binnen het militair-industrieel-complex reizen af naar negen landen in de hoop dat de autoriteiten het nieuwe Ruimteverdrag zullen ondertekenen.

Regeringsleiders kunnen door het verdrag te ondertekenen een einde maken aan alle wapens in de ruimte zodat het veilig is voor ruimteschepen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Alles zal veranderen. Er komt een nieuwe gezondheidszorg, nieuwe economie, nieuwe vorm van energie en een nieuw schoolsysteem, allemaal gebaseerd op een hogere frequentie en eenheidsbewustzijn, aldus Dr. Carol Rosin en haar collega’s.

Verandering

Rosin was woordvoerster van raketingenieur Wernher von Braun. Ze weet als geen ander dat de oorlogsindustrie kan veranderen, dat het bewustzijn kan evolueren en dat we op een andere manier kunnen omgaan met deze planeet.

Het is tijd voor een nieuw Ruimtetijdperk dat zich richt op het toepassen van technologie en het gebruiken van informatie om problemen met betrekking tot menselijke behoeften, ons milieu en energie op te lossen.

Kosmische culturen

Door het nieuwe Ruimteverdrag te ondertekenen stimuleren de regeringsleiders bovendien de economie, worden er nieuwe banen gecreëerd en zijn er kansen voor iedereen. Ruimtewapens beschermen niemand.

Het nieuwe Ruimteverdrag erkent als eerste verdrag de inheemse culturen én het bestaan van kosmische culturen. Wanneer het door negen landen wordt ondertekend moet de rechterlijke macht alle wetgeving en bestuur aan het verdrag toetsen.

Er is niet veel tijd omdat er steeds meer ruimtewapens bijkomen. Door de ratificatie van het nieuwe Ruimteverdrag wordt de oorlogsindustrie en daarmee een oud paradigma getransformeerd terwijl we het nieuwe Ruimtetijdperk binnengaan. Oorlogen kunnen en zullen ophouden te bestaan. Helpt u mee?

Bron: Peace-treaty.com

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sipco
Sipco
11 jaren geleden

Het wordt inderdaad hoog tijd om in aktie te komen tegen ruimte wapens.Plak deze link eens in uw werkbalk? http://www.hln.be/hln/nl/961/Wetenschap/article/detail/1455108/2012/06/16/Mysterieuze-spaceshuttle-na-ruim-een-jaar-veilig-geland.dhtml Waarom geheimzinnigheid als je als voorloper een grotere versie gebruikte???En wat is het allerbelangrijkste voor de nieuwe wereld macht?? Superieure MACHT maar dan ook over alles.Bovendien kan een raketschild ook gebruikt worden, door de sataliet naar de ruimte te keren, tegen buitenaardse bezoekers!!De keus is aan ons allen, en de tijd dringt, zodat onze kinderen niet in een wereld hoeven te leven, die wij onszelf ook niet toewensen.

henk
henk
11 jaren geleden

De mens leert niks,altijd maar weer diezelfde praatjes over een utopische wereld.
Ga eerst maar het verleden na,de tweede wereldoorlog is hier een mooi voorbeeld van,
hiroshima en nagasaki alletwee platgegooid met een atoombom,toen waren er ook geen alien,s die de bommen onschadelijk maakte.
hoe zit het nu,het zal zeker niet anders zijn
we eindigen heerlijk met een enorme knal.
Aan elk spel komt een einde.

Incy
Incy
11 jaren geleden

Welke landen hebben al ruimtewapens? Bij mij zijn de VS en China bekend. En welke 9 wereldleiders bedoeld Dr. Rosin dan?

Yoghi
Yoghi
11 jaren geleden

Wij Nederlanders hebben ruimte wapens .. onze marine kan als enigste land raketen in de ruimte signaleren zels de amerikanen kunnen dit niet.

hier de link

http://www.marineschepen.nl/nieuws/LCF_wordt_onderdeel_raketschild.html

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x