Homepagina » Mens en Dier » Azarkan haalt hard uit naar Attje Kuiken: ‘Ze waant zich een kruising tussen Jomanda en Gommers’
kuiken
Foto: Attje Kuiken (Videostill Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0)

Azarkan haalt hard uit naar Attje Kuiken: ‘Ze waant zich een kruising tussen Jomanda en Gommers’

Kamerlid Attje Kuiken (PvdA) pleit voor een hardere lockdown. Denk daarbij aan het sluiten van horeca en niet-essentiële winkels, en zoveel mogelijk thuiswerken. “We moeten meer doen dan het aanmodderen waarvoor het kabinet nu kiest,” vindt ze.

“De ziekenhuizen zijn voor code zwart aan het oefenen. Als we blijven aanmodderen, zitten we nog tot ver in het voorjaar met een situatie die niemand wil,” zegt ze in Trouw. Ze zei ook te verwachten dat het kabinet deze week al met maatregelen komt.

Denk-fractievoorzitter Farid Azarkan haalt op social media hard uit naar het Kamerlid. “De huidige situatie doet rare dingen met Kamerleden. Attje Kuiken waant zich een kruising van Jomanda en Gommers,” schrijft hij.

Kuzu vs. Kuiken

Eerder kreeg Denk-Kamerlid Tunahan Kuzu het aan de stok met Kuiken. Vorige week zei hij tijdens het coronadebat tegen VVD-Kamerlid Aukje de Vries dat de beschermingsgraad van Janssen, Pfizer en Moderna na zes maanden respectievelijk 13,1, 43,3 en 58 procent is. Hij zei deze cijfers van het CDC van de Verenigde Staten te hebben.

De Vries beweerde dat deze cijfers ‘gewoon niet kloppen’. Terwijl Kuzu antwoord probeerde te geven, schreeuwde Kuiken achter zijn rug: “Ze zijn weerlegd. Dat is het probleem.”

4.8 74 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
148 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willie Bospeen
Willie Bospeen
12 dagen geleden

Leuk. Maar wat hebben we hier aan?

Annette
Annette
12 dagen geleden

Attje Kuiken kent maar één waarheid en dat is HAAR waarheid!

Maar daarom hoeft dat nog niet waar te zijn. Zoveel is wel duidelijk.

Farid Azarkan komt nota bene met de cijfers van het CDC, het equivalent van het RIVM, maar dan voor de Verenigde Staten en dan roept zij nog verbolgen, dat die cijfers niet kloppen. Je moet maar lef hebben!

Attje Kuiken zou best ook wel eens tot die kliek kunnen behoren, die extra douceurtjes krijgt om dit soort onwaarheden in de Tweede Kamer te verkondigen. Het zou zomaar kunnen. IK verbaas mij tenminste allang nergens meer over.

Het gedrag dat tegenwoordig schijnbaar tot het nieuwe NORMAAL behoort, dat in de Tweede Kamer wordt tentoongespreid, is hemeltergend.

Maar WEL altijd de stoere mannen van Forum voor Democratie de maat nemen. ZIJ blijven tenminste wel altijd beleefd hun zegje doen.

Het enige dat ik er verder nog over kan zeggen, is, dat de paniek inmiddels op vele fronten een feit is. Het wordt steeds moeilijker om al die leugens nog onder het tapijt te schuiven.

Attje Kuiken is ook een eng mens, die het schijnbaar wel prima vindt om de hele economie om zeep te helpen, kinderen doodongelukkig en depressief te maken en uiteraard niet te vergeten de oude mensen, die na tientallen jaren hard werken NU in een soort van nachtmerrie hun laatste dagen mogen slijten.

Iedereen die doelbewust hieraan meewerkt, gun ik straks een plekje voor het tribunaal. Daar wordt in ieder geval achter de schermen hard aan gewerkt.

Attje: jij komt ook aan de beurt! Vergis je niet!

Juk
Juk
12 dagen geleden

Kuiken denkt zeker dat ze tegen een virus kan vechten door zich op te sluiten in een hokje. Virussen zitten in de lucht die we inademen, kuiken.
Ze snapt er totaal niks van en dat straalt ze ook uit hier op de foto. Zwijg dan!

Oleehop
Oleehop
12 dagen geleden

Die vrouw is echt helemaal van de pot gerukt. Geen enkel, maar dan ook echt geen enkel wetenschappelijk bewijs dat lockdowns helpen. Grote economische schade en voor mensen psychisch belastbaar.
Dit soort politici zijn geen knip voor de neus waard en kosten alleen maar belasting geld. Weg ermee.

x

Check Also

coronapas

Als onderbouwing voor 2G-coronapas gebruikte De Jonge studie die daar nooit voor bedoeld is: ‘Dit is misleiding’

Coronaminister Hugo de Jonge gebruikte als onderbouwing ...

hayley

Hayley (26) werd 14 dagen opgesloten in een coronakamp: ‘Het is onmenselijk wat ze doen’

Hayley Hodgson (26) verhuisde van Melbourne naar ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

148
0
We lezen graag je reactie!x