Mens en Dier

Azarkan haalt hard uit naar Attje Kuiken: ‘Ze waant zich een kruising tussen Jomanda en Gommers’

Help anderen door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kamerlid Attje Kuiken (PvdA) pleit voor een hardere lockdown. Denk daarbij aan het sluiten van horeca en niet-essentiële winkels, en zoveel mogelijk thuiswerken. “We moeten meer doen dan het aanmodderen waarvoor het kabinet nu kiest,” vindt ze.

“De ziekenhuizen zijn voor code zwart aan het oefenen. Als we blijven aanmodderen, zitten we nog tot ver in het voorjaar met een situatie die niemand wil,” zegt ze in Trouw. Ze zei ook te verwachten dat het kabinet deze week al met maatregelen komt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Denk-fractievoorzitter Farid Azarkan haalt op social media hard uit naar het Kamerlid. “De huidige situatie doet rare dingen met Kamerleden. Attje Kuiken waant zich een kruising van Jomanda en Gommers,” schrijft hij.

Kuzu vs. Kuiken

Eerder kreeg Denk-Kamerlid Tunahan Kuzu het aan de stok met Kuiken. Vorige week zei hij tijdens het coronadebat tegen VVD-Kamerlid Aukje de Vries dat de beschermingsgraad van Janssen, Pfizer en Moderna na zes maanden respectievelijk 13,1, 43,3 en 58 procent is. Hij zei deze cijfers van het CDC van de Verenigde Staten te hebben.

De Vries beweerde dat deze cijfers ‘gewoon niet kloppen’. Terwijl Kuzu antwoord probeerde te geven, schreeuwde Kuiken achter zijn rug: “Ze zijn weerlegd. Dat is het probleem.”

4.8 74 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

148 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willie Bospeen
Willie Bospeen
2 jaren geleden

Leuk. Maar wat hebben we hier aan?

Annette
Annette
2 jaren geleden

Attje Kuiken kent maar één waarheid en dat is HAAR waarheid!

Maar daarom hoeft dat nog niet waar te zijn. Zoveel is wel duidelijk.

Farid Azarkan komt nota bene met de cijfers van het CDC, het equivalent van het RIVM, maar dan voor de Verenigde Staten en dan roept zij nog verbolgen, dat die cijfers niet kloppen. Je moet maar lef hebben!

Attje Kuiken zou best ook wel eens tot die kliek kunnen behoren, die extra douceurtjes krijgt om dit soort onwaarheden in de Tweede Kamer te verkondigen. Het zou zomaar kunnen. IK verbaas mij tenminste allang nergens meer over.

Het gedrag dat tegenwoordig schijnbaar tot het nieuwe NORMAAL behoort, dat in de Tweede Kamer wordt tentoongespreid, is hemeltergend.

Maar WEL altijd de stoere mannen van Forum voor Democratie de maat nemen. ZIJ blijven tenminste wel altijd beleefd hun zegje doen.

Het enige dat ik er verder nog over kan zeggen, is, dat de paniek inmiddels op vele fronten een feit is. Het wordt steeds moeilijker om al die leugens nog onder het tapijt te schuiven.

Attje Kuiken is ook een eng mens, die het schijnbaar wel prima vindt om de hele economie om zeep te helpen, kinderen doodongelukkig en depressief te maken en uiteraard niet te vergeten de oude mensen, die na tientallen jaren hard werken NU in een soort van nachtmerrie hun laatste dagen mogen slijten.

Iedereen die doelbewust hieraan meewerkt, gun ik straks een plekje voor het tribunaal. Daar wordt in ieder geval achter de schermen hard aan gewerkt.

Attje: jij komt ook aan de beurt! Vergis je niet!

Juk
Juk
2 jaren geleden

Kuiken denkt zeker dat ze tegen een virus kan vechten door zich op te sluiten in een hokje. Virussen zitten in de lucht die we inademen, kuiken.
Ze snapt er totaal niks van en dat straalt ze ook uit hier op de foto. Zwijg dan!

Oleehop
Oleehop
2 jaren geleden

Die vrouw is echt helemaal van de pot gerukt. Geen enkel, maar dan ook echt geen enkel wetenschappelijk bewijs dat lockdowns helpen. Grote economische schade en voor mensen psychisch belastbaar.
Dit soort politici zijn geen knip voor de neus waard en kosten alleen maar belasting geld. Weg ermee.

Back to top button
148
0
We lezen graag je reactie!x