CoronaMens en Dier

Ophef om uitspraken Nijmeegse hoogleraar over vaccinatie: ‘Dit wordt sterker met elke injectie’

Help ons door dit artikel met vrienden op je social media te delen!

De opvattingen van hoogleraar Peter Deen uit Nijmegen over het coronavaccin hebben ophef veroorzaakt. Het Radboudumc, waar Deen tot vorig jaar werkte, zit met zijn uitspraken in de maag.

Op LinkedIn schreef de hoogleraar moleculaire en metabole fysiologie dat ‘een infectie met de onschuldige omikronvariant je levenslange bescherming biedt’. Hij zei ook dat de injectie ‘niets doet tegen omikron, omdat het je immuniseert met het Wuhan-spike-eiwit dat beduidend anders is’.

Tot slot beweerde de hoogleraar dat het stimuleren van je immuunsysteem met een onbelangrijk eiwit ‘je vatbaarder maakt voor zowel omikron als andere virussen/bacteriën, waarvan we er vele gewoon bij ons dragen’.

Dit wordt sterker met elke injectie

Je immuunsysteem wordt als een doelman die alleen een bal recht voor hem kan zien aankomen. Dit wordt sterker met elke injectie die je neemt, lichtte Deen toe.

Hij reageerde met zijn uitspraken op een artikel van Blckbx news over de Duitse gezondheidsminister Karl Lauterbach, die wil dat de corona-app met kleuren onderscheid maakt tussen ‘vers gevaccineerd’ en langer dan drie maanden geleden gevaccineerd. Verschillende kleuren geven dan verschillende rechten.

Zorgelijk

Poortwachters van het establishment buitelden over elkaar heen om hun afschuw uit te spreken over de uitlatingen. “Echt drie keer aantoonbaar onjuiste beweringen. Zorgelijk,” reageerde OMT-lid en viroloog Marion Koopmans.

Het Radboudumc heeft contact gehad met Deen, weet de Gelderlander. “Om hem in te lichten over de vragen en reacties die we hebben ontvangen en onze reactie erop,” zei een woordvoerster.

De LinkedIn-pagina van de hoogleraar lijkt te zijn gedeactiveerd.

4.9 132 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
98 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vlinder
Vlinder
1 maand geleden

Waarheid mag allang niet meer!

mike
mike
1 maand geleden

dierenarts, leugenaar en lelijke kerel….

Vrijheid
Vrijheid
1 maand geleden

Die koopmans die eruit ziet als aangeschoten wild ziet haar inkomsten in gevaar komen net als die andere kwakzalvers.
Ik weet 1 ding dat mijn veearts in geen miljoenenhuis woont en dat geeft te denken.

BOERVROU
BOERVROU
1 maand geleden

Wakker word! Ons is al twee jaar wakker.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

98
0
We lezen graag je reactie!x