Buitenland

De echte fascisten zitten hier in Brussel. Europarlementariër opent aanval op EU-elites

Help anderen door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Europese elites zijn bang dat anti-immigratiepartijen aan de macht zullen komen. Dat zei Europarlementariër Marco Zanni (Lega Nord) in gesprek met de Hongaarse krant Magyar Hirlap.

“De EU-elites vallen politici aan vanwege hun standpunt over migratie,” voegde hij toe.

De Italiaanse politicus benadrukte dat het migratiebeleid van de Hongaarse en Italiaanse overheid wordt gesteund door het volk, ook al proberen de elites deze democratisch gekozen regeringen te delegitimeren.

Verandering

Zanni zei dat de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini partijen wil leiden die verandering willen op het gebied van migratie, binnenlandse veiligheid en economische ontwikkeling.

De Europarlementariër zei verder dat er goed moet worden samenwerkt op het gebied van onder andere de Europese interne markt.

Echte fascisten

Over het debat verleden week in het Europees Parlement over Hongarije zei Zanni: “De Europese elites respecteren de democratie niet.”

“De echte fascisten zitten hier in Brussel,” zei hij. “Zij hebben geen respect voor de democratie en gekozen regeringen.”

Hij stelde dat ‘het volk tegen hen zal stemmen’.

[Voice of Europe]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lydia
Lydia
3 jaren geleden

De EU is nooit democratisch geweest… De EU commissie is een onverkozen machtsbastion dat inmiddels een groot deel van binnenlandse regelgeving dicteert….

marcel Koningen
marcel Koningen
3 jaren geleden

Er is maar een strijd al eeuwen lang aan de gang namelijk tussen de economische klasse en iedereen die dat niet is waarbij alles is geoorloofd van uit de economische klasse om er voor te zorgen dat de andere kant nooit economische klasse wordt.De zogenaamde tegen stelling links,rechts door de politieke klasse die word gefinancierd door uiteraard de economische klasse is er een uitstekend voorbeeld van zo’n bevolking splijtende stelling .Mvrg,Marcel

freddy
freddy
3 jaren geleden

wat een opmerkelijke uitspraken zeg, van deze man. en zo genuanceerd ook, beargumenteerd.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

12
0
We lezen graag je reactie!x