CoronaBuitenland

Slachting: bijna helft van zwangere vrouwen kreeg miskraam tijdens vaccinonderzoek Pfizer

Help mee door dit met anderen op je social netwerk te delen!

Journalist Naomi Wolf, die de taak op zich heeft genomen om 300.000 Pfizer-documenten te analyseren, is tot de ontdekking gekomen dat 44 procent van de zwangere vrouwen een miskraam heeft gekregen tijdens het vaccinonderzoek van Pfizer.

“Een jaar geleden kreeg de FDA dit rapport waaruit blijkt dat 22 van de 50 zwangere vrouwen hun baby’s zijn verloren en ze hebben niets gezegd,” aldus Wolf. Dit kan volgens haar verklaren waarom er wereldwijd zoveel baby’s sterven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Weggemoffeld

Als klap op de vuurpijl stopte Pfizer de miskramen in een andere categorie. De interne documenten laten zien dat ze in de categorie bijwerkingen waren geplaatst waar mensen van waren ‘hersteld’ of die waren ‘verholpen’.

Je had dus een probleem of een bijwerking, maar toen je vervolgens een miskraam kreeg, was het probleem of de bijwerking verholpen. Miskramen kwamen in dezelfde categorie terecht als een hoofpijn die overging. In het geval van een miskraam zei Pfizer: je bent hersteld of de bijwerking is verholpen.

Schokkend

“Vrouwen zullen inzien hoe tragisch dit is,” zei Wolf in Bannon’s War Room.

Eerder onthulde ze dat Pfizer vorig jaar februari vele honderden extra medewerkers heeft aangenomen om alle gevallen van bijwerkingen van de coronaprikken in de drie maanden daarvoor te verwerken. “Schokkend,” zei ze.

4.8 101 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ster
ster
1 jaar geleden

Een mensen leven is niks waard voor deze walgelijke figuren en ook de overheid en de media zijn smeerlappen die geen cent waard zijn.

Wilde Geert
Wilde Geert
1 jaar geleden

Dus dat zou in theorie betekenen dat ook in Nederland de helft van alle gevaccineerde zwangere vrouwen een miskraam heeft gehad. Want waarom zouden Nederlandse vrouwen anders zijn dan Amerikaanse…

Ik heb daar niet iets over kunnen vinden. Heeft iemand die gegevens?

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

“In het geval van een miskraam zei Pfizer: je bent hersteld of de bijwerking is verholpen.”

Zo kun je natuurlijk ook redeneren. Aan creativiteit in ieder geval geen gebrek.

Maar let wel: zij hebben de injectie wel laten zetten terwijl op een potje vitamine C (1000mg) staat: bij zwamgerschap en lactatie medisch advies inwinnen en de gifspuit zonder blikken of blozen erin laten rammen.

Maar goed, de artsen zijn de allergrootste schuldigen.

Heksje
Heksje
1 jaar geleden

Ja, en als je in de tabel van het onderzoek opzoekt welk percentage van de vroege zwangerschappen (<20 weken) zijn vernietigd na de prik, dan kom je op meer dan 80% uit. Was al langer bekend in de alternatieve media.

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x