CoronaMens en Dier

Prof. Theo Schetters toont link tussen derde prik en verhoogde sterfte: ‘Dit is een bommetje hoor’

Help ons door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!

Professor Theo Schetters gaf eerder deze maand een lezing tijdens de Science Summit Uncensored, die was georganiseerd door Viruswaarheid en Café Weltschmerz. Schetters toonde onder meer de link aan tussen de boosterprik en verhoogde sterfte.

Viruswaarheid-voorman Willem Engel deelde de link naar de lezing van Schetters op Twitter en schreef erbij: “Dit is een bommetje hoor. YouTube heeft het direct gecensureerd. Het bewijs dat de derde prik heeft geleid tot verhoogde sterfte bij immuungecompromitteerden.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Na de al bewezen bijwerkingen in de eerste maanden en prikken, is hier sprake van dood door schuld?” vraagt Engel.

Volkskrant-journalist Maarten Keulemans zag zich genoodzaakt op het bericht te reageren. “Nee, dit is geen ‘bommetje’ en al helemaal niet ‘het bewijs’ dat je van boosters doodgaat. Theo Schetters maakt hier aan bedrog grenzende fouten – en laat onbedoeld zelfs het omgekeerde zien van wat hij beweert,” schrijft Keulemans in een Twitterdraad.

Kijk en oordeel zelf:

De bom staat op barsten

“Maarten wordt ingezet om de veenbrand te blussen. Theo bewijst de oorzaak van de ‘onverklaarbare oversterfte’ eind 2021. De bom staat op barsten nu duidelijk is dat immuungecompromitteerden willens en wetens in gevaar zijn gebracht (en een deel overleden),” stelt Engel.

Hij krijgt bijval van data-analist Cees van den Bos. “Keulemans onthult in zijn draad iets opmerkelijks wat mij betreft. Hij werkt niet alleen hieraan. Dit is een team dat de presentatie van Schetters minutieus heeft uitgeplozen en een plan de campagne gemaakt.”

Neuroloog Jan Bonte voegt toe: “Moeten ze toch iets beter hun best doen: qua vaccineffectiviteit spreekt Keulemans zichzelf tegen. De mensen gaan volgens hem dood omdat hij afneemt, maar toch ook weer niet als het om ziekenhuisopnames gaat. Lachwekkend.”

Moeite met kansrekenen

Vorig jaar bleek dat zowel Keulemans als de Volkskrant-redactie moeite hebben met kansrekenen. In een artikel beweerde de wetenschapsredacteur dat de kans dat een ander lid van het huishouden besmet wordt door een besmet persoon 20 procent is. Vervolgens rekende hij voor dat voor drie gezinsleden er 60 procent kans is dat in elk geval één persoon besmet zou zijn geraakt.

Dat dit niet klopt, gaf Anneke Grünefeld aan in een reactie, die door de redactie van de Volkskrant is geplaatst. De kans op besmetting was voor elk van de gezinsleden zo’n 20 procent. De kans op geen besmetting is 80 procent. Dus de kans dat er driemaal ‘geen besmetting’ uit de loterij komt, is gelijk aan 0,8 keer 0,8 keer 0,8 en dat is altijd nog meer dan 50 procent.

4.9 104 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eugene
Eugene
1 jaar geleden

Jammer weer in het Engels en geen ondertiteling in het Nederlands…

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Velen van ons laten de MSM reeds geruime tijd LINKS liggen en dat is verstandig.

Koen De Vriendt
Koen De Vriendt
1 jaar geleden

die Maarten Keulemans is gewoon een regime-gekkie, zoals al die zwakzinnige hoernalistjes zijn. daar worden ze op ‘gekozen’. zoniet, géén lid méér van de crime -bende. daar zou men nochthans opgelucht over moeten zijn.

om nog niet te spreken van de regime-infiltraie van dit moord-roof-krantje.

waarschijnlijk is véél méér overlegd met het regime dan we op het eerste gezicht denken.

Danny
Danny
1 jaar geleden

Besmetten met wat?? 10 jaar geen arts gezien en guess what….10 jaar nog niet eens een hoestje gehad 😉

Back to top button
55
0
We lezen graag je reactie!x