Buitenland

De organisaties van Soros financieren het kwaad. Waakhond onthult wat hij zoal heeft uitgespookt

Help door dit artikel met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Waakhond Judicial Watch wil weten wat de organisaties van de schimmige miljardair George Soros met steun van de regering-Obama in het buitenland hebben uitgespookt, met name in Roemenië en Colombia.

In veel andere delen van de wereld worden door Soros gefinancierde groepen ook gefinancierd door de Amerikaanse overheid.

Het Roemeense centrum voor ‘onafhankelijke journalistiek’, dat wordt gesteund door het Open Society Institute van Soros, kreeg onlangs ook steun van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken.

Het kwaad

Vorig jaar haalde Laura Silber van de Open Society Foundations uit naar ‘bekrompen overheden’ op de Balkan, zoals die van Macedonië, Albanië en Roemenië, omdat zij zich tegen Soros hadden gekeerd.

In maart vorig jaar zei de leider van de Roemeense regeringspartij dat de organisaties ‘die Soros sinds 1990 heeft gesteund, het kwaad financieren’.

De ngo’s van Soros in Colombia hebben daarnaast miljoenen gekregen van de Amerikaanse hulporganisatie USAID.

In het geheim

“Miljardair Soros heeft geen enkele hulp van belastingbetalers nodig om zijn extreemlinkse agenda in het buitenland te bevorderen,” zei voorzitter van Judicial Watch Tom Fitton.

Voormalig minister-president Nikola Gruevski van Macedonië riep al op tot de ‘de-Sorosificatie’ van de samenleving.

In februari vorig jaar onthulde Judicial Watch dat de Amerikaanse overheid en George Soros de democratisch gekozen regering van Macedonië in het geheim hadden gedestabiliseerd met miljoenen dollars belastinggeld.

Foto: Wikimedia Commons

[Judicial Watch]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
only you
only you
4 jaren geleden

Voor hem speelt alleen geld het aller belangrijk ste, of er oorlogen en of doden mee gemoeid zijn speelt voor hem geen rol?

Bewust
Bewust
4 jaren geleden

George Soros heeft zijn grote geld verkregen ( lees: gestolen ) door list & bedrog .Hij is de personificatie van het Kwaad .
Maar wie zich laat corrumperen door het grote geld is tijdelijk rijk , maar eeuwig arm . Er rust geen zegen op dit geld ; het maakt alles kapot .
Ik baal van deze Baäl . Hij is nog steeds actueel helaas .

wolfje
wolfje
4 jaren geleden

als de mensen willen dat soros geen macht heeft, dan heeft hij geen macht

Henk Azie
Henk Azie
4 jaren geleden

……………en hij kan maar lekker door blijven gaan met zijn kwaad,niemand die hem wat doet.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

5
0
We lezen graag je reactie!x