Homepagina » Buitenland » De organisaties van Soros financieren het kwaad. Waakhond onthult wat hij zoal heeft uitgespookt
De organisaties van Soros financieren het kwaad. Waakhond onthult wat hij zoal heeft uitgespookt

De organisaties van Soros financieren het kwaad. Waakhond onthult wat hij zoal heeft uitgespookt

Waakhond Judicial Watch wil weten wat de organisaties van de schimmige miljardair George Soros met steun van de regering-Obama in het buitenland hebben uitgespookt, met name in Roemenië en Colombia.

In veel andere delen van de wereld worden door Soros gefinancierde groepen ook gefinancierd door de Amerikaanse overheid.

Het Roemeense centrum voor ‘onafhankelijke journalistiek’, dat wordt gesteund door het Open Society Institute van Soros, kreeg onlangs ook steun van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken.

Het kwaad

Vorig jaar haalde Laura Silber van de Open Society Foundations uit naar ‘bekrompen overheden’ op de Balkan, zoals die van Macedonië, Albanië en Roemenië, omdat zij zich tegen Soros hadden gekeerd.

In maart vorig jaar zei de leider van de Roemeense regeringspartij dat de organisaties ‘die Soros sinds 1990 heeft gesteund, het kwaad financieren’.

De ngo’s van Soros in Colombia hebben daarnaast miljoenen gekregen van de Amerikaanse hulporganisatie USAID.

In het geheim

“Miljardair Soros heeft geen enkele hulp van belastingbetalers nodig om zijn extreemlinkse agenda in het buitenland te bevorderen,” zei voorzitter van Judicial Watch Tom Fitton.

Voormalig minister-president Nikola Gruevski van Macedonië riep al op tot de ‘de-Sorosificatie’ van de samenleving.

In februari vorig jaar onthulde Judicial Watch dat de Amerikaanse overheid en George Soros de democratisch gekozen regering van Macedonië in het geheim hadden gedestabiliseerd met miljoenen dollars belastinggeld.

Foto: Wikimedia Commons

[Judicial Watch]


Vind je dit waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

5 reacties

 1. Voor hem speelt alleen geld het aller belangrijk ste, of er oorlogen en of doden mee gemoeid zijn speelt voor hem geen rol?

  14 likes
  • of er oorlogen en of doden mee gemoeid zijn speelt voor hem geen rol?

   In tegendeel, dat is zelfs zijn doel ! Het creëren van zoveel mogelijk ellende en vooral ook doden, daar teren zulk soort wezens op. Dat is waar ze van, en voor leven, wat hen energie geeft. Het gros echter van de wezens die hen aansturen hebben de aarde inmiddels al verlaten vanwege de stijgende Aardfrequentie waar zijn helemaal niet tegen kunnen. Hun macht ebt langzaam weg, anders waren wij al lang beland in een alles vernietigende wereldoorlog. We worden al in bescherming genomen, iets wat sinds 2012 in gang is gezet en wat heel langzaam maar zeker toewerkt naar een nieuwe wereld in een nieuwe dimensie. Ze pakken nog snel wat ze pakken kunnen en binnenkort is het spel uit.

   7 likes
 2. George Soros heeft zijn grote geld verkregen ( lees: gestolen ) door list & bedrog .Hij is de personificatie van het Kwaad .
  Maar wie zich laat corrumperen door het grote geld is tijdelijk rijk , maar eeuwig arm . Er rust geen zegen op dit geld ; het maakt alles kapot .
  Ik baal van deze Baäl . Hij is nog steeds actueel helaas .

  19 likes
 3. als de mensen willen dat soros geen macht heeft, dan heeft hij geen macht

  5 likes
 4. ……………en hij kan maar lekker door blijven gaan met zijn kwaad,niemand die hem wat doet.

  3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

pointer

Factcheckclub Pointer probeert NineForNews en Jensen te ontmaskeren, maar ontmaskert vooral zichzelf

Sinds begin 2019 heeft de dataredactie van ...

woordvoerder

Woordvoerder Amerikaanse Gezondheidsministerie: ‘Soros is het echte virus!’ (en Rothschilds ‘hunkeren naar macht’)

Afgelopen week benoemde president Trump zijn voormalige ...