Homepagina » Buitenland » Elk jaar worden één miljoen kinderen seksueel misbruikt door elites en politici. Bekijk deze schokkende reportage
Elk jaar worden één miljoen kinderen seksueel misbruikt door elites en politici. Bekijk deze schokkende reportage

Elk jaar worden één miljoen kinderen seksueel misbruikt door elites en politici. Bekijk deze schokkende reportage

Onlangs verscheen de film I Am Jane Doe, waarin seksueel misbruik van kinderen aan de kaak wordt gesteld. Meisjes van 13 tot 15 jaar oud worden zomaar van de straat geplukt en verkocht voor seks.

En dit gaat helemaal naar de top, merkt journalist Ben Swann op. Ieder jaar worden wereldwijd meer dan één miljoen kinderen seksueel misbruikt.

In de Verenigde Staten worden elk jaar naar schatting tussen de 8900 en 10.500 kinderen verkocht. De slachtoffers zijn gemiddeld 15 jaar oud.

Vrijwel niets

Uit een voorzichtige schatting blijkt dat volwassenen in de VS 2,5 miljoen keer per jaar betalen voor seks met kinderen. Hier wordt vrijwel niets tegen gedaan.

Het gaat vooral om blanke, getrouwde mannen die in buitenwijken wonen. Het zijn mensen van wie je het niet zou verwachten. Ze zouden zomaar je dokter of pastoor kunnen zijn.

In de film komt een pooier aan het woord die zegt dat hij aan priesters, advocaten en zelfs politici heeft verkocht.

Fogle

Jared Fogle, de voormalige woordvoerder van restaurantketen Subway, gaf toe over kinderporno te beschikken en seks te hebben gehad met minderjarigen.

Hij schreef eens: “Hoe jonger het meisje, hoe beter.”

Epstein

In 2008 werd miljardair en goede vriend van de Clintons Jeffrey Epstein aangeklaagd en vervolgd. Hij kreeg 18 maanden cel omdat hij seks had gehad met meisjes vanaf 14 jaar.

Na 13 maanden stond hij alweer op vrije voeten.

Hastert

Zelfs de machtigste mensen op aarde maken zich hier schuldig aan. De langstzittende voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, Dennis Hastert, bleek jongens te hebben misbruikt.

De rechter noemde hem ‘een seriemisbruiker’. Hij kreeg 18 maanden cel, maar kwam na 13 maanden weer vrij.

In 2015 besteedde 60 Minutes Australia aandacht aan kinderhandel in Groot-Brittannië. Het bleek dat Britse politici en elites kinderen kopen en mishandelen.

Bekijk de reportage hieronder:

[Ben Swann]


Vond je deze info goed? Deel het dan met je kennissen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

20 reacties

 1. Pedo seksuele mogen van mij een leven slijten in een kooi als proefdier

  13 likes
  • Beste

   Kwade reacties is net wat dezen willen. Ook willen ze dat wij ze gaan veroordelen. Kwaadheid dien je los te laten, niet te blokkeren!! Zodoende krijgt ieder zijn verdiend loon. Zalig de vredestichters, want zij zullen de aarde beërven!

   Namaste

   5 likes
   • Yep hoe moeilijk het ook is en ook ik maak me er schuldig aan soms en zou ze het liefst martelen soms maar God zal ze straffen en niemand ontkomt aan zijn rechtvaardige oordeel!!!

    6 likes
    • Jij hebt het begrepen, Tim. Heb soms ook het probleem hoor dat ik er erg kwaad van wordt en volledig 100% gelijk, maar ik laat het liever aan God over. Ik voel me liever vrolijk en vreugdevol. Dan weet ik dat ik erboven sta.

     Namaste

     4 likes
   • ik heb ze zojuist een aai ever de bol gegeven en een lolly,ze moeten voor het donker binnen zijn.

    ik voorspel veel bloedvergieten voor deze macht bevochten is.

    ik zal het loslaten.

    fff

    6 likes
 2. iedereen hier is hypocriet, jullie weten allemaal wat er speelt maar kiezen voor de misdaad. speel alstublieft niet de heiligenrol, want die ligt jullie echt niet!

  5 likes
 3. Chemische castratie

  5 likes
  • Echt castreren om ervoor te zorgen dat ze het nooit meer kunnen doen en chemisch castreren om ervoor te zorgen dat het ook niet mee in ze op komt

   Doen ze dan evengoed nog eens iets dan is post-natale abortus wel een optie

   2 likes
 4. Dit moet een spel zijn, dit kan niet waar zijn.
  Hoe verrot is deze maatschappij, waarin het geld en de macht op een plaats is geconcentreerd.
  Maak je buren wakker was deze week een kreet.

  3 likes
 5. wat ik ook doe, een poging dit te bevatten, ik kan ‘t niet, lukt me niet….

  stilte….

  namaste

  3 likes
 6. Als ze daar in de US al die energie die ze nu tegen schietpartijen aan het inzetten zijn eens hier op zouden richten …. want wat is NOG erger dan jongeren die omkomen door een kogel … juist …

  0 likes
  • Dat gebeurd daar al volop, nergens zijn de wetten zo streng en zo hoog als in de vs. Alleen dat geld voor het gewone volk. De elite staan boven de wet, vinden ze zelf. strenger straffen heeft dus geen nut.

   3 likes
 7. Hastert

  The judge … imposed a sentence of fifteen months in prison, two years’ supervised release, and a $250,000 fine.[18][1] He entered the Federal Medical Center prison in Rochester, Minnesota in 2016 and was released the following year, after 13 months in prison.[19]

  https://en.wikipedia.org/wiki/Dennis_Hastert

  2 likes
 8. Aan de haren meeslepen die veizerikken….. tegen een paal aanzetten…….. hoofd omhoog ……. en snijden maar. OM TE KOTSEN

  2 likes
 9. Als je niet in het bestaan van ‘het kwade’ gelooft, dan moeten de hersenen van die misbruikers onderzocht worden met een scanner in het ziekenhuis.

  1 likes
 10. Ohm namo narai !

  Bij deze en zojuist gepubliceerde opsomming van feiten en getuigenverklaringen van het ITCCS .

  Murder By Decree: The Crime of Genocide in Canada

  http://murderbydecree.com/

  Murder By Decree: The Crime of Genocide in Canada. A Counter Report to the ‘ Truth and Reconciliation Commission’. Screen Shot 2016-03-13 at 12.12.31 PM. Thumbnails Document Outline Attachments. Find: Previous. Next. Highlight all. Match case. Presentation Mode Open Print Download Current View. Go to First …

  Welcome to ITCCS.ORG and The International Tribunal into Crimes …

  http://itccs.org/

  1 day ago … The evidence of the crimes of these churches can be found at http://www.itccs.org and http://www.murderbydecree.com . FRENCH TRANSLATION. Quitter les fausses Eglises : Un appel à la prière, au jeûne et à la séparation

  Bedankt
  de groeten
  Sri sri Magnitude
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

privéziekenhuizen

‘Schokkend aantal’ lege coronaziekenhuizen in Groot-Brittannië. Honderden artsen ‘vervelen zich’ en ‘zitten te duimendraaien’

Privéziekenhuizen die door het Britse gezondheidsinstituut NHS ...

coronavirus

Britten steken 5G-masten in brand wegens coronavirus. Bekijk hier de beelden

In Groot-Brittannië zijn de afgelopen dagen meerdere ...