BuitenlandCorona

Duitse politie doet 8 huiszoekingen in verband met sensationeel vonnis van coronarechter

Help door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vandaag hebben in Duitsland vrijwel tegelijkertijd minstens acht huiszoekingen plaatsgevonden. De politie deed een inval bij onder andere rechter Christian Dettmar, die een streep haalde door de coronamaatregelen op twee scholen in Weimar. De politie nam daarbij het originele gerechtsdossier in beslag.

Ook werden er invallen gedaan bij professor Ulrike Kämmerer en Ulrich Masuth, topkandidaten van de politieke partij dieBasis. Die partij werd vorig jaar opgericht in het kader van de demonstraties tegen de coronamaatregelen. De partij heeft kritiek op de maatregelen die zijn getroffen om de pandemie te bestrijden. Die zijn volgens de partij buitenproportioneel. Kämmerer stelde voor de rechtbank in Weimar een rapport op over de gebrekkige PCR-test.

Moleculair bioloog Peter Borger laat via social media weten: “Kreeg net van Ulrike een berichtje dat er huiszoekingen bij haar zijn verricht. De politie heeft boeken (over PCR) en haar mobiele telefoon en laptop geconfisqueerd. De aanklacht is: het verstrekken van onacceptabele non-mainstream wetenschappelijke expertise. Science: RIP.”

“Dit krijg je door demonisering van kleine groepen andersdenkenden door de media. En het resultaat van een jarenlange anti-science brainwash. In een wereld zonder hoop regeert angst,” vervolgt Borger.

Inval bij coronarechter

Christian Dettmar, die vanwege zijn sensationele vonnis ook wel de ‘coronarechter’ wordt genoemd, oordeelde in april dat de coronamaatregelen op scholen schadelijk zijn voor kinderen en dat rechten van leerlingen zijn geschonden. Een Duitse moeder sleepte twee scholen voor de rechter omdat haar twee kinderen ‘lichamelijke en psychische schade ondervinden van de coronaregels’.

De rechter kwam tot de conclusie dat de maatregelen die op school gelden – de mondkapjes, afstandsregels en sneltesten – een risico vormen voor het mentale, fysieke en emotionele welzijn van het kind. De rechtbank vonniste dat de twee scholen leerlingen niet mogen opdragen om mondkapjes te dragen, afstand te houden of zich te laten te testen.

Na dit sensationele vonnis werden de woning, het kantoor en de auto van Dettmar doorzocht door de politie. Ook werd zijn mobiele telefoon geconfisqueerd. Een andere rechtbank in Weimar schreef vervolgens in een verklaring dat het vonnis van Dettmar ‘onwettig’ was en benadrukte het belang van de mondkapjesplicht.

Geen middel onbenut

De politie heeft nu voor de tweede keer een huiszoeking bij rechter Dettmar gedaan. Zijn kantoor en woning werden doorzocht. Ook de juridisch adviseur van de kinderen en de moeder kregen de politie over de vloer.

Het begint er sterk op te lijken dat de Duitse justitie geen middel onbenut laat om de oppositie en mensen die het coronaschandaal willen openbaren het leven zuur te maken.

[2020 NEWS]

4.9 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bert
Bert
1 jaar geleden

Indienen internationaal Strafhof en aansluiten bij het BPOC 2020

koddebeier
koddebeier
1 jaar geleden

Het fascisme viert weer hoogtij bij onze oosterburen, de Gestapo doet weer invallen . Wederom is de politie fout !!!

Annette
Annette
1 jaar geleden

Het spreekwoord zegt: Een kat in het nauw maakt rare sprongen.
Wat een ongelooflijke brutaliteit om botweg een inval te doen bij een rechter, die niet omgekocht is door de cabal.
Ooit was de tijd dat een inval alleen gedaan werd bij verdachten van criminele activiteiten, maar daar is tegenwoordig geen sprake meer van. Het lijkt eerder op het omgekeerde.
ALLES is er op gericht om de neuzen van iedereen en zeker van politici, rechters, dokters, wetenschappers dezelfde kant op te krijgen. Dat lukt gelukkig nog niet echt.
Dit is natuurlijk alleen maar bedoeld om dissidenten duidelijk te maken, WIE er echt de baas is. Tegenstand wordt niet geduld.
Deze rechter is in ieder geval iemand met “ballen”. Het zou mooi zijn als hij opvolgers krijgt. Helaas is het gemakkelijker en lucratiever om met de stroom mee te zwemmen.

Jan Doornbos
Jan Doornbos
1 jaar geleden

Tja, Duitsland heeft de expertise. Zeker daar is het fascisme natuurlijk nooit echt weggeweest. De nazi’s aldaar pakken gewoon de draad weer op. Easy as pie.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

102
0
We lezen graag je reactie!x