Homepagina » Het Complot » Bestuurslid Britse studentenvakbond in opspraak vanwege tweet over Rothschild-complot. Dit schreef hij nog meer
Bestuurslid Britse studentenvakbond in opspraak vanwege tweet over Rothschild-complot. Dit schreef hij nog meer

Bestuurslid Britse studentenvakbond in opspraak vanwege tweet over Rothschild-complot. Dit schreef hij nog meer

Een geneeskundestudent is in opspraak geraakt nadat hij op Twitter een bericht had geplaatst over de steenrijke bankiersfamilie Rothschild.

Volgens Ayo Olatunji, bestuurslid van de Britse studentenvakbond NUS, is er sprake van een complot rond de familie.

Links heeft het vaak over de 1% die alle macht heeft en de rijken die de macht en het geld bezitten, maar zelden worden er namen genoemd, schreef hij op Twitter.

Rothschild-complot

“Meestal is de enige verklaring die mensen tegenkomen het Rothschild-complot, wat de enige goede verklaring is ondanks het feit dat hij wordt gezien als antisemitisch,” klonk het.

Olatunji zei verder dat het beleid van Israël veel gelijkenissen vertoont met dat van de nazi’s.

Hij zei dat de Israëllobby de agenda van de media bepaalt. Zo veranderde de BBC onlangs een kop boven een artikel na kritiek uit Israël.

Oorlogscrimineel

Hij haalde ook uit naar de Britse politici. “Een voormalige Britse premier is een oorlogscrimineel die verantwoordelijk is voor de dood van honderdduizenden Irakezen omdat hij heeft gelogen over massavernietigingswapens.”

“[Premier] Theresa May is medeplichtig aan de dood van 29 kinderen in Jemen, maar in de media gaat het alleen maar over Labour-leider Jeremy Corbyn,” schreef hij verder nog.

Foto: Thaidigsmann Wikimedia Commons

[The Tab]


Vind je deze informatie waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. Het is veel te kort door de bocht om de Rotschilds overal de schuld van te geven. Deze familie heeft het “geluk” dat ze toevallig aan de top van de financiële sector staan, maar zijn beslist niet de enigen. Het probleem is veel complexer en uiteindelijk zijn wij zelf ook onderdeel van het probleem zolang wij gebruik maken van hun systeem.

  Andere oude bloedlijnen en vele organisaties doen precies hetzelfde. We voeden het “beestje” met z’n allen, op allerlei manieren. Als de Rotschilds en de andere families morgen hun hele kapitaal zouden delen met de mensheid, vraag ik me af of er echt wel iets zal wijzigen aan de manier waarop wij met elkaar de aarde omgaan.

  Denk eerder dat het overgrote deel van de mensheid een groter huis zal willen, een duurdere auto, meer nutteloze rotzooi zal inslaan en langere vakanties zal willen. Als je echt iets positiefs wil doen kan dat nu ook.

  21 likes
  • De Rothschild familie verdedigen is als het nationaal socialisme van de nazi WOII verdedigen. En natuurlijk zijn er meerderen nodig om de machtspiramide in stand te houden. Maar zoals altijd, wanneer ergens tegen geknokt gaat worden zul je toch het beste bij de leider moeten beginnen.

   Natuurlijk zijn de bilderberg leden en types als Soros zeker niet te versmaden. Plus alle loopjongens van de politiek zul je ook kunnen aanpakken, maar dat legt geen onmiddellijke zoden aan de dijk. Wel sls ee zouden stoppen met het uitbrengen van onze stem. En boycotten is ook een prima zaak.

   Wat de cohesie is van bezittingen, een groter huis, auto, vakanties met Rotschild en aanverwante soorten, ontgaat mij even en is zeker niet op iedereen van toepassing. Er zijn voldoende mensen die al van alles proberen, maar de massa bepaalt de regel en de richting. En krijg deze massa, deze kudde maar eens de goede kant op.

   Je kunt de slaven veel aansmeren, ergens heb je niet ongelijk, maar waarom zouden wij geen goed leven mogen leiden of ons te goed mogen doen aan de vruchten des levens. Het is alleen het systeem waarop je waarschijnlijk doelt die ons tot een slavendom drijft en zo mede verantwoordelijk gehouden kunnen worden? Hetzelfde geldt dan ook voor het afpersen van belastinggeld wat wordt aangewend voor betaling bijv. aan huursoldaten (moordenaars) die vechten in het ooit vredige en soevereine land Syrië. Dat is toch alles duidelijk onder auspiciën van de Rothschilds.

   Men zou kunnen proberen te beginnen het zionistische systeem te ontmantelen door op niemand in de politiek (landverraders/NSB) meer je stem uit te brengen, maar dan ook werkelijk op niemand. Voordat je alle slaven zover krijgt zijn we, denk ik, jammer genoeg al tot stof vergaan.

   https://www.google.es/amp/s/badryouyou.wordpress.com/2012/07/21/rothschild-israel-wahabisme/amp/

   15 likes
   • ik wist dat jij even geniaal zou counteren!
    WAANZIN een persoon die het voor fake joden rothschillds opneemt totale gestoorde KRANKZNNGHEID

    13 likes
    • Hij neemt het niet op hij wrijfd ons in dat we eens ook naar ons zelf moeten kijken en terecht.
     De wereld is niet slecht door de slechte mensen die erop lopen maar door de mensen die dit alles toelaten. Wij alle zijn net zo rot als hen die alles maar op het beloop laten gaan.
     Lekker achter ons PC zitten en op hen afgeven,, en wat doet men verders? NIKS en vinden het wel goed he!
     Baudet kreeg verf op zijn deur door wat ie in een romanneke had geschreven maar toen de helft van de bejaardehuizen werden gesloten hoorde je niks en kreeg Rutte geen verf op zijn deur,,, terwijl je dan zou verwachten dat zijn deur minimaal gesloopt hoorde zou worden,,
     Zover zijn de NLders gezonken,,
     De mensheid word zijn eigen ondergang doordat de “goede” mens, de slechte mensen zijn gang laat gaan,,,
     Zo goed zijn de “goede” mensen dus,,

     0 likes
  • De rijkste Rothschild stond in 2015 in Forbes op nr 1121 met “slechts” $1.61 miljard. Peanuts vergeleken met Soros die er 26 had voordat hij er 18 weggaf, of Warren Bufet met zijn 85 miljard of de Koch broers met 100 miljard samen.

   7 likes
  • @mike
   hoezo kort door de bocht het zit bij de rijkste der aarde en daar hoort de fijne familie van de rotschilds ook bij.
   dar iemand rijk is zal mij worst wezen daar kan ik goed tegen en ik hoef geen dikke auto of een fikse bankrekening.
   die jij bedoeld zijn mensen die hun stempel op de mensen drukken hoe en wat ze te zien krijgen of te lezen.
   zij regeren en zit je ze dwars dan leg het af.
   misschien jassen ze ons nog wel een oorlog in als het geld van hen minder wordt.

   5 likes
  • Als we die kliek alles zouden afnemen wat ze hebben dan denk ik dat we net niet genoeg krijgen om al onze schulden te betalen

   2 likes
 2. Even voor de duidelijkheid: Ik neem het niet voor de Rothschilds op. Van mij mogen ze vandaag nog allemaal gelanceerd worden richting de meest verre uithoeken van ons universum om nooit meer terug te keren. Inclusief alle anderen die al of niet aan hen gelieerd zijn en samenspannen tegen de mensheid.

  Maar wat dan?

  Denken jullie echt dat de mensheid dan ineens verandert in een aan goddelijkheid grenzende beschaving waar iedereen vanaf dat moment ineens leergierig is, spirituele verlichting zoekt, verantwoordelijkheden neemt en in goede harmonie zal samenleven?

  Dat zal misschien een paar eeuwen zo zijn, maar dan begint de gemakzucht weer in te slaan, worden we lui en zullen er opnieuw mensen zijn die hun kans schoon zien om de rest te misleiden en te beroven van al haar vrijheden. Dat is al vele, vele duizenden jaren zo.

  Begin er steeds meer van overtuigd te raken dat de mensheid extreme rotzakken nodig heeft om wakker geschud te worden. Kijk eens om je heen: heveel mensen willen zelfs nu nog niet eens inzien wat er allemaal gaande is.

  Zelfs als alle rottigheid in de komende jaren via de msm naar buiten komt en alle corrupte elitairen verbannen worden geloof ik niet dat Aarde ineens een gezellige Punika-oase zal worden. Daar is echt veel meer voor nodig.

  We zullen allemaal op individueel nivo moeten opgroeien en genezen van alles waar wij ook zelf aan hebben bijgedragen. En dat allemaal omdat, ook nu nog, meer dan 80% van de mensheid te druk is met andere dingen. Enerzijds natuurlijk door de financiële onderdrukking, de extreme misleiding van “hoger” hand, maar ook omdat het velen nog steeds geen reet interesseert.

  Het is hier geen luilekkerland maar een plek om te ontdekken wie je bent, waar je vandaan komt en waar je toe in staat bent. Een planeet waar wij als ziel kunnen groeien om na een paar duizend levens weer terug te keren naar onze oorsprong of door de reizen naar een volgende planeet of dimensie.

  De geheime genootschappen waren oorspronkelijk bedoeld om ons vanuit de achtergrond aan te sturen en er voor te waken dat de mensheid niet zou inslapen. Het is alleen de vraag of ze dat zelf nog wel weten en of ze in de tussentijd niet te ver zijn doorgeslagen naar de kant waar zware misdaad de norm is.

  Ook die mensen zijn hier om te leren. Ze hebben alleen de compassie niet om in te zien wat ze anderen aan doen. Dat is hun en ons grootste probleem. Ze zijn, simpel gezegd: “achterlijk” op dat vlak. Je kan het ze kwalijk nemen, maar daar schiet uiteindelijk niemand iets mee op. Wij hebben de kans om door te groeien naar een omgeving met een hogere trilling, zij hebben die mogelijkheid naar alle waarschijnlijkheid niet.

  Als je wilt blijven hangen in de haat die je jegens die mensen voelt is dat zeer begrijpelijk en ook je goed recht. Maar je kan je afvragen of je daarmee verder komt. Het laat echter niet onverlet dat ze bestraft moeten worden voor al hun misdaden.

  Hoop dat mijn standpunt hiermee iets duidelijker is.

  11 likes
  • Beste Mike,

   De mens is genetisch van in den beginne gemanipuleerd om in slavernij te dienen. Van waar wij komen is dus zo goed als duidelijk: in een labo gemaakt?
   Ik geloof ook zeer zeker in de holistische mens; maar wij hier zitten echt gevangen in deze matrix als vissen in een aquarium. We kunnen er niet uit, zonder externe verlossing. Het vervuild water dient ververst te worden, daarom worden de vissen er eerst uitgehaald. Deze elite buit onze ziel uit en profiteren van onze tekorten, die door de annunaki zelf gerealiseerd waren en nog steeds zijn. Kwetsbare groepen in onze maatschappij zijn steeds opnieuw het slachtoffer.
   Religie is het probleem, waar steeds dient geofferd te worden. In een holistisch systeem wordt niet geofferd, daar is plaats voor iedereen.
   Vrije energie werd al heel lang gepresenteerd (Nicola Tesla) wordt steeds geboycot door de heersende elite. Deze ware technologie ( kwantum) staat in dienst van deze mens en kan de mens in zijn geheel herstellen en genezen. Zodoende veranderen mensen van een mens met een “tekort” naar een holistische mens; waar alle 12 de DNA strengen geactiveerd zijn… zo zie je maar dat men er kan aan werken

   Met 5 g netwerken te lanceren gaan we nog meer de matrix in!! Dit dient echt gestopt te worden, maar ja

   In lak ‘ ech ala k’in

   10 likes
   • Het is maar een mening, maar ik geloof dat wij lang geleden uit allerlei sterrenstelsels hierheen zijn gekomen en dat we daarbij ook dieren hebben meegebracht.

    Door de tijd zijn die volkeren met elkaar gaan jongen en is de verscheidenheid groter geworden, maar ook ons dna verarmd doordat al die verschillende volkeren wellicht niet helemaal compatible waren met elkaar.

    Er zijn ook volkeren bij gekomen die negatief waren en wat geavanceerder in dna-manipulatie, black magic of geavanceerde technologie, waarmee ze ons hebben weten te gijzelen.

    De Rothschilds en andere elitaire bloedlijnen zijn invloedrijke schakels in het systeem. Toch denk ik niet dat zij de eindleiders zijn op deze planeet.

    Ik ben er stellig van overtuigd dat ook zij worden gecontroleerd door andere groepen die ècht vanuit de schaduw regeren. Dat zouden de Anunnaki, Chimera, Draco-Reptillians kunnen zijn en inter-dimensionele entiteiten zoals demonen.

    We gaan het niet oplossen door de Rothschilds te blijven bashen. Maar we kunnen het hooguit enigszins afremmen als we over de gehele breedte ons eigen aandeel gaan herkennen in dit systeem om vanuit dat besef onze eigen mogelijkheden te onderzoeken er iets tegen te doen. Ook al lijkt het maar klein en onbenullig, als groep kunnen we het best wat afremmen. Maar we zullen eerst tot dat besef moeten komen.

    Stel dat er een aantal wereldleiders zouden zijn die overal vanaf weten en op dit moment druk bezig zijn om de problemen het hoofd te bieden, zouden ze er dan verstandig aan doen om de diverse gecorrumpeerde families op te laten pakken en vast te zetten?

    Juist doordat er nog zo veel mensen zijn die achter deze figuren aanlopen is de kans groot dat er binnen afzienbare tijd een burgeroorlog zal uitbreken. Kijk maar eens naar de vele hysterische reacties op het beleid van Donald Trump of Putin.

    Veel mensen binnen de Illuminati / Cabal zijn letterlijk door demonen overgenomen die parasiteren op al het leed dat hun gastheren op aarde aanrichten. Voorbeelden hiervan zijn: George Soros, Mark Zuckerberg, Henri Kissinger, George Bush sr, Donald Rumsfeld, Dick Cheney, de Rothschilds en andere black nobility families (ook in Europa).

    Voor wat betreft 5G: Dat wordt idd een groot probleem. Maar ook daar hebben we best wel een beetje invloed op. We kunnen ook wat langer met onze oude gsm proberen te doen. We kunnen ons erin verdiepen en bezwaar aantekenen zodra er bij ons in de buurt een vergunningaanvraag is ingediend voor de plaatsing van nieuwe zendinstallaties. Dit kan gewoon binnen het wettelijke kader. Het is allemaal niet leuk, maar het heeft wel degelijk enige invloed. Er zijn veel meer mogelijkheden, wees creatief.

    4 likes
    • jij blijft die rothschilds verdedigen
     ofwel ben je een van hen qua roots ofwel bent u onwetend
     Albert Pike verdiep u eens in hem
     de rothschilds grootste macon ooit die gaf in 1800 plannen hoe WOl WOll en WOlll zouden moeten gebeuren….
     WOl WOll exact volgens zijn plan uitgevoerd door de rothschilds want zij financierden alles.
     ONBEGRIJPELIJK dat jij die rothschilds blijft verdedigen
     nog NOOIT in mijn leven las ik 1 commentaar ergens van iemand die het ôpnemen voor de rothschilds nog nooit, buiten u

     6 likes
     • Kijk eens wat verder dan je neus lang is.

      Andere invloedrijke boedlijnen en/of entiteiten houden hen de hand boven het hoofd. Ze hadden nooit zo machtig kunnen worden als ze niet door derden werden beschermd.

      Vraag je ook eens af wie de wapens geleverd hebben voor al die oorlogen en wat de rol van het Vaticaan was. Wie er zoal werkzaam zijn in de MSM en wat hun bloedlijnen zijn.

      Als alleen de Rothschilds van de aardboden zouden verdwijnen zouden de problemen in de wereld absoluut niet zijn opgelost. Dat is waar het mij om gaat.

      Er zijn te veel families en organisaties te ernstig ziek. Nogmaals die Rotschields mogen van mij vandaag nog de bak in, samen met Soros, de Clintons, Obama’s, Bush’s, Van der Bilts, Aldobrandini’s, Borghia’s, Rockefellers, DuPonts, van Duyn’s, Habsburgs, House of Saud, Astor’s, Bundy’s, Collins, Freeman, Kennedy, Li, Onassis, Russel, Merovingians, de hele vrijmetselarij, het Vaticaan, geheime diensten, enz. enz. En ga je dan ook eens verdiepen in de Payseur familie.

      Dit is een totaal zinloze discussie. Jij leest alleen wat je wil lezen. Simplist!

      3 likes
 3. Voor Mike, mijn vader zei altijd al wij zijn op deze planeet gezet zwart,blank,rood,geel om te kijken hoe we het zullen klaren ! Nou dat doen we niet eerst hebben wij witte mensen de indianen haast uitgeroeid en ga zomaar verder ! Zag laatst de film met kevin costner hoe wij de indianen hebben verdreven van hun eigen land ! Ik schaam me voor mijn voorouders !

  5 likes
  • correctie, WIJ hebben GEEN indianen of anderen gaan uitmoorden waarom geef je ons daar de schuld van?
   De ENIGEN die dat deden en daarvoor verantwoordelijk zijn is die ELITE!!!
   De ELITE is naar de VS getrokken hebben dat daar afgepakt en zijn toen die indianen gaan uitmoorden.
   Zijn de elite uw voorouders dan mag je je kapot schamen zo niet begrijp ik niet waarom je daar jezelf de schuld van geeft!
   Wat heb jij te maken met dat die elite landen en volken uitmoord en zo alles en iedereen domineren???
   Voor het geval dat je het niet beseft: wij u en ik zijn de indianen van Europa nu gaat de elite ons opruimen zoals ze de indianen uitgeroeid heeft!

   1 likes
   • Niemand hoeft zich te schamen voor wat zijn/haar voorouders gedaan hebben, daar kun je niks aan doen.
    Maar vrijwel elke Nederlander heeft een piramide van 50.000 voorouders als je terug gaat tot 1500.
    Daar zit geheid elite tussen en slavenhandelaars en moordenaars en weldoeners en dominees.

    P.S. “wat zijn/haar voorouders gedaan hebben, daar kun je niks aan doen.” Dat geldt dus ook voor een Rothschildt, die moet op zijn/haar eigen daden beoordeeld worden, niet op vader’s familienaam.

    4 likes
 4. De onvrijheid op dit moment onder de mensen is grotesk en enorm.
  Zij / wij denken dat we in vrijheid onze keuzes maken maar zijn in werkelijkheid gevangenen van systemen die door de steenrijken zoals boven genoemd worden georganiseerd, Zij beheersen alle organisatie structuren ook die van de vaccinaties! Hoezo zijn we nog vrij en is het onze schuld en kiezen we zelf straks ook de coktail van 10 inf. ziekten die worden ingebracht bij baby’s. het komt allemaal tot stand door verdeeldheid te zaaien door onder de voor en tegenstanders ervan. Het gaat verplicht worden het wordt een politiek standpunt en kunnen we weer z.g. vrij kiezen.
  Al deze vaccinaties zo dicht op elkaar en tegelijk vernietigen het weerstandslichaam van baby’s. Dan breken de ziektes gewoon uit!! Echt hele generaties kinderen /mensen worden vernietigd.
  (En inmiddels lopen er al 75.000 mensen rond in ons land met een psychische en/of psychiatrische stoornis, op straat.
  Hier een messteek en daar ander geweld, (stadhuis binnen rijden met auto) door mensen met psychische stoornis hoor je vandaag nog in het nieuws.)
  Over de Rohinja zeiden ze vandaag hetzelfde; ‘een heel generatie kinderen wordt nu vernietigd’.
  Hier in de Eu met vaccinaties en daar door onderdrukking en geweld en onthouden van onderwijs..
  Je kunt echt alleen nog maar bidden en licht zenden. En liefdevolle gedachten.
  En hier kunnen wij de vaccinatiedrift nog voorkomen door verdeeldheid te voorkomen onder mensen.

  Het is dat wij mensen dit door moeten krijgen en hier wakker worden.
  Minder aan het systeem voldoen betekent ook meer eenzaamheid maar wel de mogelijkheid zelf nwe. gedachten te ontwikkelen over een betere wereld.
  Je bewust worden dat de huidige wereldsystemen niets anders doe dan mensen uit elkaar drijven.
  dit is een bewuste zaak voor de steenrijken en hun systemen!
  Verdeeldheid veroorzaakt nl erg gemakkelijk oorlog.
  Kijk hoe een systeem in Myanmar een heel volk op de vlucht jaagt.
  DE Boehdisten krijgen de schuld.Dus ook daar wordt gebruik gemaakt om verdeeldheid te veroorzaken.
  Maar binnen deze opgejaagde groep rohinja huist een verschrikkelijke macht/beest die deze groep van binnenuit vernietigd. Extreem islam, enorm veel verkrachtingen, veelwijverij. bedreigingen, onderdrukking,
  van buiten heeft niemand toegang. Wie zorgt ervoor dat journalisten worden gevangen houden.?
  Ook hier ontkom je niet aan de gedachten dat dit een bewust geisoleerde groep mensen is die ernstige ontberingen doormaakt. Alleen als deze mensen zelf wakker worden en inzicht durven verkrijgen houdt het op. De onderdrukking en verraad onderling is enorm. En dat met veel geweld.
  Kinderen die verkracht en vermoord en vermist zijn.
  Een regeringsleider kan hier niks doen omdat zij niet de krachten kan beheersen die zo’n groot leed bij dit volk, de Rohinja veroorzaken.
  Zijn het de pijnlijke weeen voor een nieuw tijdperk van vrede of is dit voor de NWO die er toch niet komt!?

  7 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

artsen

Waarom er minder patiënten sterven als artsen staken

Er is onlangs een einde gemaakt aan ...

cannabis

Israëlisch ziekenhuis onderzoekt effecten cannabis op coronavirus: ‘Zeer effectief’

In het Rambam-ziekenhuis in de Israëlische stad ...