Het Complot

Bestuurslid Britse studentenvakbond in opspraak vanwege tweet over Rothschild-complot. Dit schreef hij nog meer

Help ons door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een geneeskundestudent is in opspraak geraakt nadat hij op Twitter een bericht had geplaatst over de steenrijke bankiersfamilie Rothschild.

Volgens Ayo Olatunji, bestuurslid van de Britse studentenvakbond NUS, is er sprake van een complot rond de familie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Links heeft het vaak over de 1% die alle macht heeft en de rijken die de macht en het geld bezitten, maar zelden worden er namen genoemd, schreef hij op Twitter.

Rothschild-complot

“Meestal is de enige verklaring die mensen tegenkomen het Rothschild-complot, wat de enige goede verklaring is ondanks het feit dat hij wordt gezien als antisemitisch,” klonk het.

Olatunji zei verder dat het beleid van Israël veel gelijkenissen vertoont met dat van de nazi’s.

Hij zei dat de Israëllobby de agenda van de media bepaalt. Zo veranderde de BBC onlangs een kop boven een artikel na kritiek uit Israël.

Oorlogscrimineel

Hij haalde ook uit naar de Britse politici. “Een voormalige Britse premier is een oorlogscrimineel die verantwoordelijk is voor de dood van honderdduizenden Irakezen omdat hij heeft gelogen over massavernietigingswapens.”

“[Premier] Theresa May is medeplichtig aan de dood van 29 kinderen in Jemen, maar in de media gaat het alleen maar over Labour-leider Jeremy Corbyn,” schreef hij verder nog.

Foto: Thaidigsmann Wikimedia Commons

[The Tab]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mike
Mike
5 jaren geleden

Het is veel te kort door de bocht om de Rotschilds overal de schuld van te geven. Deze familie heeft het “geluk” dat ze toevallig aan de top van de financiële sector staan, maar zijn beslist niet de enigen. Het probleem is veel complexer en uiteindelijk zijn wij zelf ook onderdeel van het probleem zolang wij gebruik maken van hun systeem.

Andere oude bloedlijnen en vele organisaties doen precies hetzelfde. We voeden het “beestje” met z’n allen, op allerlei manieren. Als de Rotschilds en de andere families morgen hun hele kapitaal zouden delen met de mensheid, vraag ik me af of er echt wel iets zal wijzigen aan de manier waarop wij met elkaar de aarde omgaan.

Denk eerder dat het overgrote deel van de mensheid een groter huis zal willen, een duurdere auto, meer nutteloze rotzooi zal inslaan en langere vakanties zal willen. Als je echt iets positiefs wil doen kan dat nu ook.

Frans
Frans
5 jaren geleden

De onvrijheid op dit moment onder de mensen is grotesk en enorm.
Zij / wij denken dat we in vrijheid onze keuzes maken maar zijn in werkelijkheid gevangenen van systemen die door de steenrijken zoals boven genoemd worden georganiseerd, Zij beheersen alle organisatie structuren ook die van de vaccinaties! Hoezo zijn we nog vrij en is het onze schuld en kiezen we zelf straks ook de coktail van 10 inf. ziekten die worden ingebracht bij baby’s. het komt allemaal tot stand door verdeeldheid te zaaien door onder de voor en tegenstanders ervan. Het gaat verplicht worden het wordt een politiek standpunt en kunnen we weer z.g. vrij kiezen.
Al deze vaccinaties zo dicht op elkaar en tegelijk vernietigen het weerstandslichaam van baby’s. Dan breken de ziektes gewoon uit!! Echt hele generaties kinderen /mensen worden vernietigd.
(En inmiddels lopen er al 75.000 mensen rond in ons land met een psychische en/of psychiatrische stoornis, op straat.
Hier een messteek en daar ander geweld, (stadhuis binnen rijden met auto) door mensen met psychische stoornis hoor je vandaag nog in het nieuws.)
Over de Rohinja zeiden ze vandaag hetzelfde; ‘een heel generatie kinderen wordt nu vernietigd’.
Hier in de Eu met vaccinaties en daar door onderdrukking en geweld en onthouden van onderwijs..
Je kunt echt alleen nog maar bidden en licht zenden. En liefdevolle gedachten.
En hier kunnen wij de vaccinatiedrift nog voorkomen door verdeeldheid te voorkomen onder mensen.

Het is dat wij mensen dit door moeten krijgen en hier wakker worden.
Minder aan het systeem voldoen betekent ook meer eenzaamheid maar wel de mogelijkheid zelf nwe. gedachten te ontwikkelen over een betere wereld.
Je bewust worden dat de huidige wereldsystemen niets anders doe dan mensen uit elkaar drijven.
dit is een bewuste zaak voor de steenrijken en hun systemen!
Verdeeldheid veroorzaakt nl erg gemakkelijk oorlog.
Kijk hoe een systeem in Myanmar een heel volk op de vlucht jaagt.
DE Boehdisten krijgen de schuld.Dus ook daar wordt gebruik gemaakt om verdeeldheid te veroorzaken.
Maar binnen deze opgejaagde groep rohinja huist een verschrikkelijke macht/beest die deze groep van binnenuit vernietigd. Extreem islam, enorm veel verkrachtingen, veelwijverij. bedreigingen, onderdrukking,
van buiten heeft niemand toegang. Wie zorgt ervoor dat journalisten worden gevangen houden.?
Ook hier ontkom je niet aan de gedachten dat dit een bewust geisoleerde groep mensen is die ernstige ontberingen doormaakt. Alleen als deze mensen zelf wakker worden en inzicht durven verkrijgen houdt het op. De onderdrukking en verraad onderling is enorm. En dat met veel geweld.
Kinderen die verkracht en vermoord en vermist zijn.
Een regeringsleider kan hier niks doen omdat zij niet de krachten kan beheersen die zo’n groot leed bij dit volk, de Rohinja veroorzaken.
Zijn het de pijnlijke weeen voor een nieuw tijdperk van vrede of is dit voor de NWO die er toch niet komt!?

Mike
Mike
5 jaren geleden

Even voor de duidelijkheid: Ik neem het niet voor de Rothschilds op. Van mij mogen ze vandaag nog allemaal gelanceerd worden richting de meest verre uithoeken van ons universum om nooit meer terug te keren. Inclusief alle anderen die al of niet aan hen gelieerd zijn en samenspannen tegen de mensheid.

Maar wat dan?

Denken jullie echt dat de mensheid dan ineens verandert in een aan goddelijkheid grenzende beschaving waar iedereen vanaf dat moment ineens leergierig is, spirituele verlichting zoekt, verantwoordelijkheden neemt en in goede harmonie zal samenleven?

Dat zal misschien een paar eeuwen zo zijn, maar dan begint de gemakzucht weer in te slaan, worden we lui en zullen er opnieuw mensen zijn die hun kans schoon zien om de rest te misleiden en te beroven van al haar vrijheden. Dat is al vele, vele duizenden jaren zo.

Begin er steeds meer van overtuigd te raken dat de mensheid extreme rotzakken nodig heeft om wakker geschud te worden. Kijk eens om je heen: heveel mensen willen zelfs nu nog niet eens inzien wat er allemaal gaande is.

Zelfs als alle rottigheid in de komende jaren via de msm naar buiten komt en alle corrupte elitairen verbannen worden geloof ik niet dat Aarde ineens een gezellige Punika-oase zal worden. Daar is echt veel meer voor nodig.

We zullen allemaal op individueel nivo moeten opgroeien en genezen van alles waar wij ook zelf aan hebben bijgedragen. En dat allemaal omdat, ook nu nog, meer dan 80% van de mensheid te druk is met andere dingen. Enerzijds natuurlijk door de financiële onderdrukking, de extreme misleiding van “hoger” hand, maar ook omdat het velen nog steeds geen reet interesseert.

Het is hier geen luilekkerland maar een plek om te ontdekken wie je bent, waar je vandaan komt en waar je toe in staat bent. Een planeet waar wij als ziel kunnen groeien om na een paar duizend levens weer terug te keren naar onze oorsprong of door de reizen naar een volgende planeet of dimensie.

De geheime genootschappen waren oorspronkelijk bedoeld om ons vanuit de achtergrond aan te sturen en er voor te waken dat de mensheid niet zou inslapen. Het is alleen de vraag of ze dat zelf nog wel weten en of ze in de tussentijd niet te ver zijn doorgeslagen naar de kant waar zware misdaad de norm is.

Ook die mensen zijn hier om te leren. Ze hebben alleen de compassie niet om in te zien wat ze anderen aan doen. Dat is hun en ons grootste probleem. Ze zijn, simpel gezegd: “achterlijk” op dat vlak. Je kan het ze kwalijk nemen, maar daar schiet uiteindelijk niemand iets mee op. Wij hebben de kans om door te groeien naar een omgeving met een hogere trilling, zij hebben die mogelijkheid naar alle waarschijnlijkheid niet.

Als je wilt blijven hangen in de haat die je jegens die mensen voelt is dat zeer begrijpelijk en ook je goed recht. Maar je kan je afvragen of je daarmee verder komt. Het laat echter niet onverlet dat ze bestraft moeten worden voor al hun misdaden.

Hoop dat mijn standpunt hiermee iets duidelijker is.

pietje
pietje
5 jaren geleden

Voor Mike, mijn vader zei altijd al wij zijn op deze planeet gezet zwart,blank,rood,geel om te kijken hoe we het zullen klaren ! Nou dat doen we niet eerst hebben wij witte mensen de indianen haast uitgeroeid en ga zomaar verder ! Zag laatst de film met kevin costner hoe wij de indianen hebben verdreven van hun eigen land ! Ik schaam me voor mijn voorouders !

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x