Buitenland

Organisator ‘Bestorm Area 51’ vreest dat populair Facebookevenement zal leiden tot slachtpartij. Zoveel mensen hebben zich al opgegeven

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Al bijna twee miljoen mensen hebben aangegeven van plan te zijn één van de meest geheimzinnige plekken in de Verenigde Staten te bestormen.

De organisator van het evenement, Matty Roberts, is bezorgd dat sommigen van hen bereid zijn om te sterven terwijl ze toegang proberen te krijgen tot Area 51.

Hij wil niet dat het evenement, dat begon als grap, zal resulteren in ‘een slachtpartij op een legerbasis’.

Iets educatiefs

Roberts wil juist dat het iets educatiefs gaat worden, mogelijk in de vorm van muziek of kunst. “Daar werk ik momenteel aan,” zei hij.

De bestorming staat gepland voor 20 september. Op het moment van schrijven hebben al ruim 1,9 miljoen mensen laten weten dat ze gaan. Nog eens 1,4 miljoen zijn geïnteresseerd.

Het Amerikaanse leger zegt voorbereid te zijn en raadt mensen af om naar de legerbasis te komen.

Buitenaards contact

Area 51 is een topgeheime legerbasis in de Nevadawoestijn. Hoewel de basis in de jaren vijftig is gebouwd, werd het bestaan ervan pas in 2013 officieel erkend.

Naar verluidt werden er geheime vliegtuigen getest, waaronder het spionagevliegtuig U-2 en de B-2 stealthbommenwerper.

Volgens een complottheorie heeft de Amerikaanse overheid geheime informatie over buitenaards contact en aliens opgeslagen op de basis.

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Richard
Richard
3 jaren geleden

Ik vind de aktie best gewaagd maar wel rechtvaardig. We hebben recht om te weten wat daar allemaal zich afspeelt.

Kijk maar eens een docu van Bob Lazar die er gewerkt heeft.

Alleen na het bordje te zijn gepasseerd van Area 51 zijn het nog 15 mijl tot het complex. Succes.

Dolex
Dolex
3 jaren geleden

Opgeven is makkelijk. Social justice warriors komen meestal niet van de bank.

Jeff
Jeff
3 jaren geleden

Al zou de bestorming al een succes zijn, dan kom je nog niks te weten. Of dacht je dat ze die deuren daar gewoon open zetten? Steek je energie in iets zinnigs …. dit slaat als een drol op een sluisdeur.

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
3 jaren geleden

ja hoe veel van die 2 miljoen zullen, willen bewapend zijn in het vrije land amerika.. en hun recht verdedigen.. vele verdwenen of door alien abducion proberen te vinden..
kijken waar de triljarden van hun geld der belastingen aan uitgegeven wordt..
veel normale amerikanen zullen het macht spelletje dat over hun uitgeplast wordt door semi BOA’s langzaam zat zijn dit zijn geen militairen maar burger treiteraars.. zal goed zijn al er eens een keer op hun geschoten wordt.. zonder dat zij leiding zijn zijn van een valse vlag.. kijken hoe sterk zij dan zullen zijn..
mogelijk gaan er ook niet amerikanen in september die kant op overvolle vliegvelden en rijen bij de grenzen..
disclozer zelf in de hand nemen.. als jij zelf ook wil weten.. zorg dat je er bij bent..
hoe lang zullen militairen die de belofte van trouw hebben uitgesproken hun land te verdedigen de burgers die dat land vormen blijven dood schieten.. het zijn hun vijanden niet..
en hebben wij hier in holland het nederland ook niet plaatsen die geheim zijn.. zo als de kelders in gemeentehuizen bij provinciale staten en legerbasis waar wapens liggen die niet van nederland zijn..
ruimte genoeg dus om ook hier wat te organiseren..
en een tip voor de mensen die 51 willen bereiken doe voor al geen gele vestjes aan , vooral s’nachts niet passend zijn natuurlijk berge kleding en dorre stukken struik op de gebreide wollen muts en onder die kleding een ijzeren plaat ala clint eastwood..
en veel vuurpijlen !!! zo maar..
en wie weet gaan ze de burger bestrijden met lachgas wordt het uiteindelijk een vrolijke boel..
hoop dat ik met boven staand de zwart galliger en ongelovige de nep nieuws absorber voor zich zelf ook zich eens zich van de betere kant laat zien.. anders wordt het met de mensheid nooit wat..

espavo van,
:adrianus-johannes..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

7
0
We lezen graag je reactie!x