Homepagina » Buitenland » Organisator ‘Bestorm Area 51’ vreest dat populair Facebookevenement zal leiden tot slachtpartij. Zoveel mensen hebben zich al opgegeven
Organisator 'Bestorm Area 51' vreest dat populair Facebookevenement zal leiden tot slachtpartij. Zoveel mensen hebben zich al opgegeven

Organisator ‘Bestorm Area 51’ vreest dat populair Facebookevenement zal leiden tot slachtpartij. Zoveel mensen hebben zich al opgegeven

Al bijna twee miljoen mensen hebben aangegeven van plan te zijn één van de meest geheimzinnige plekken in de Verenigde Staten te bestormen.

De organisator van het evenement, Matty Roberts, is bezorgd dat sommigen van hen bereid zijn om te sterven terwijl ze toegang proberen te krijgen tot Area 51.

Hij wil niet dat het evenement, dat begon als grap, zal resulteren in ‘een slachtpartij op een legerbasis’.

Iets educatiefs

Roberts wil juist dat het iets educatiefs gaat worden, mogelijk in de vorm van muziek of kunst. “Daar werk ik momenteel aan,” zei hij.

De bestorming staat gepland voor 20 september. Op het moment van schrijven hebben al ruim 1,9 miljoen mensen laten weten dat ze gaan. Nog eens 1,4 miljoen zijn geïnteresseerd.

Het Amerikaanse leger zegt voorbereid te zijn en raadt mensen af om naar de legerbasis te komen.

Buitenaards contact

Area 51 is een topgeheime legerbasis in de Nevadawoestijn. Hoewel de basis in de jaren vijftig is gebouwd, werd het bestaan ervan pas in 2013 officieel erkend.

Naar verluidt werden er geheime vliegtuigen getest, waaronder het spionagevliegtuig U-2 en de B-2 stealthbommenwerper.

Volgens een complottheorie heeft de Amerikaanse overheid geheime informatie over buitenaards contact en aliens opgeslagen op de basis.

[Sputniknews]


Vind je dit belangrijk? Deel het dan met je vrienden op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

7 reacties

 1. Ik vind de aktie best gewaagd maar wel rechtvaardig. We hebben recht om te weten wat daar allemaal zich afspeelt.

  Kijk maar eens een docu van Bob Lazar die er gewerkt heeft.

  Alleen na het bordje te zijn gepasseerd van Area 51 zijn het nog 15 mijl tot het complex. Succes.

  9 likes
 2. Opgeven is makkelijk. Social justice warriors komen meestal niet van de bank.

  9 likes
 3. Al zou de bestorming al een succes zijn, dan kom je nog niks te weten. Of dacht je dat ze die deuren daar gewoon open zetten? Steek je energie in iets zinnigs …. dit slaat als een drol op een sluisdeur.

  9 likes
 4. Ja wat nou het leger is voorbereidt, hoe dan met tanks? Stel er marcheren daar pakweg 3 miljoen mensen heen, ook al gaan ze erop schieten de meerheid komt er gewoon doorheen ,dus ik denk dat ze dat niet gaan doen sowieso om de reactie vanuit het publiek want dat betekent een burgeroorlog.
  En ze zullen “belastende” onderdelen echt wel verplaatst hebben zo sneaky zijn ze wel. Dat is er allang niet meer.

  Het gaat er natuurlijk vooral om dat ze verboden gebied betreden,Maar hé wat nou verboden gebied kun je als overheid ongelimiteerd stukken land opeisen en daar geheime projecten (waar de bevolking voor moet betalen) plaatsen zonder tekst en uitleg over te geven.?

  Is het normaal dat een kliek wel even uit maakt of we bepaalde dingen mogen weten, ja voor hun wel ze zijn niet anders gewend dan hun eigen agenda te volgen en schijt te hebben aan de bevolking , het domme volk waar je mee kunt doen wat je wilt..dat dènken ze ,Surprise, dan hebben ze verkeerd gedacht WIJ hebben het recht om van alles op de hoogte gebracht te worden, WIJ zijn de wereldbevolking in meerderheid die moeten dealen met wat er op ons afkomt ,WIJ moeten gezamelijk beslissen hoe en wat, niet enkel een kliekje over het paard getilde hoogmoeds waanzinnige gekken. Die sowieso niet het welzijn voor ogen hebben van de bevolking denk aan Agenda 21..en de Georgia guide stones .
  ..
  Ongeacht of er iets bijzonders te ontdekken valt in Area 51 Zij hebben het recht niet om cruciale informatie achter te houden en dat geldt ook voor andere geheime projecten.

  9 likes
  • Nee dat recht hebben de mensen niet. Hoe onverantwoord zou het zijn als alle geheime militaire stukken, voer, vaar en vliegtuigen kenbaar worden gemaakt. Hoe link is het als technologie in verkeerde handen valt. En kom alsjeblieft niet met drama verhalen dat Amerika ook slecht is en dat ISIS een hoax is want er zijn organisaties en landen zat die ons mooie westen graag willen eindigen in naam van een god, eer, hebzucht of wraak.
   Uiteindelijk is het allemaal zo slecht nog niet en kun je gewoon vanuit je luie stoel de wereld over surfen en reageren op dit soort berichten 😉

   0 likes
 5. :adrianus-johannes.

  ja hoe veel van die 2 miljoen zullen, willen bewapend zijn in het vrije land amerika.. en hun recht verdedigen.. vele verdwenen of door alien abducion proberen te vinden..
  kijken waar de triljarden van hun geld der belastingen aan uitgegeven wordt..
  veel normale amerikanen zullen het macht spelletje dat over hun uitgeplast wordt door semi BOA’s langzaam zat zijn dit zijn geen militairen maar burger treiteraars.. zal goed zijn al er eens een keer op hun geschoten wordt.. zonder dat zij leiding zijn zijn van een valse vlag.. kijken hoe sterk zij dan zullen zijn..
  mogelijk gaan er ook niet amerikanen in september die kant op overvolle vliegvelden en rijen bij de grenzen..
  disclozer zelf in de hand nemen.. als jij zelf ook wil weten.. zorg dat je er bij bent..
  hoe lang zullen militairen die de belofte van trouw hebben uitgesproken hun land te verdedigen de burgers die dat land vormen blijven dood schieten.. het zijn hun vijanden niet..
  en hebben wij hier in holland het nederland ook niet plaatsen die geheim zijn.. zo als de kelders in gemeentehuizen bij provinciale staten en legerbasis waar wapens liggen die niet van nederland zijn..
  ruimte genoeg dus om ook hier wat te organiseren..
  en een tip voor de mensen die 51 willen bereiken doe voor al geen gele vestjes aan , vooral s’nachts niet passend zijn natuurlijk berge kleding en dorre stukken struik op de gebreide wollen muts en onder die kleding een ijzeren plaat ala clint eastwood..
  en veel vuurpijlen !!! zo maar..
  en wie weet gaan ze de burger bestrijden met lachgas wordt het uiteindelijk een vrolijke boel..
  hoop dat ik met boven staand de zwart galliger en ongelovige de nep nieuws absorber voor zich zelf ook zich eens zich van de betere kant laat zien.. anders wordt het met de mensheid nooit wat..

  espavo van,
  :adrianus-johannes..

  3 likes
 6. Toch grappig. Je zou maar soldaat zijn en uitgezonden worden naar area 51. Sta je daar met je m16, doorgeladen. Je voelt de aanwezigheid van stealth bommenwerpers en atoombomtesten. Je voelt de noodzaak je land te verdedigen. Het is je werk. Maar je staat niet in een vreemd land. Je staat in je eigen land. En dan besef je dat achter je misschien de enige link ligt naar buitenaards leven. Je weet niet of dat waar is. De 2 miljoen hippies tegenover je ook niet. Ze maken muziek. Ze maken kunst. Ze breken de linie op. Vuur! Madness

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ruimtesignaal

Harvard-prof: Dit ruimtesignaal is mogelijk van een buitenaardse beschaving

Eerder deze maand kondigden Canadese onderzoekers aan ...

ufo's

Zijn dit de echte redenen waarom de Amerikaanse overheid zo geheimzinnig doet over UFO’s?

Lange tijd werd er lacherig gedaan over ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.