UFO

Google Earth laat vreemde openingen op Zuidpool zien

Help door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op Google Earth zijn op Antarctica twee openingen te vinden die zich tot onder het oppervlak lijken uit te strekken.

Volgens sommigen zijn het natuurlijke grotten die gevormd zijn als gevolg van de extreme weersomstandigheden op de Zuidpool.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Anderen zijn daar niet zo zeker van. Er wordt momenteel gespeculeerd dat deze openingen ingangen zouden kunnen zijn naar een buitenaardse basis of een geheime installatie.

Highjump

Als het inderdaad gaat om openingen naar ondergrondse bases, zijn de beweringen die admiraal Richard Byrd na Operatie Highjump deed helemaal niet zo vergezocht. In 1947 leidde Byrd een expeditie naar de Zuidpool die geheel werd gefinancierd door de Amerikaanse marine.

De expeditie duurde niet de geplande zes maanden, maar werd echter al na twee maanden overhaast afgebroken. Byrd verloor vele manschappen, helikopters, vliegtuigen en een destroyer. Wat hier gebeurde blijft tot op heden geheim. Byrd sprak tijdens een later onderzoek door de Amerikaanse overheid de opmerkelijke woorden uit: ‘in the event of another war, America can be attacked by an enemy that has the ability to fly from pole to pole with incredible speed’.

In zijn dagboek schreef Byrd dat hij tijdens de expeditie werd geconfronteerd door schotelvormige objecten. Tegenover het Amerikaanse Congres verklaarde hij dat ze de vloot van Highjump aanvielen en de mogelijkheid hadden om met ongelooflijke snelheid van pool naar pool te vliegen.

Piri Reis-kaart

Een Russische documentaire uit 2006 bracht meer informatie over Operatie Highjump naar buiten. Sovjet-spionnen in de Verenigde Staten zouden hebben ontdekt dat de Amerikaanse marine het leger naar de Zuidpool had gestuurd om daar een verborgen nazi-basis te vernietigen.

De openingen zijn te vinden met de volgende coördinaten: -66° 33′ 11.56″, +99° 50′ 17.86″ en -66° 36′ 12.58″, +99° 43′ 12.72″.

Gaat het om natuurlijke formaties of zijn de openingen door mensen gemaakt? Op de Piri Reis-kaart geeft de weergave van Antarctica de kustlijn van 10.000 jaar geleden accuraat aan. Op de kaart staat ook land aangegeven op de plaats waar pas 300 jaar na de ontdekking van de kaart het vasteland van Antarctica werd ontdekt.

Bron: Exonews.org

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
lauke
lauke
10 jaren geleden

Aan speculaties heeft men niets!!

Vonzie
Vonzie
10 jaren geleden

Kom op zeg. Dat zijn gewoon grotten maar het zou wel kúnnen dat er nu gewoon gebruik van wordt gemaakt door de Amerikanen. Maar ook dat betwijfel ik. Anders was het wel onzichtbaar gemaakt. Dus.. buitenaardse basis…neen..holle aarde..nee. Jules Verne was gewoon een schrijver met verzinsels zoals ook de gebroeders Grimm en H.C Andersen. Maar je hebt altijd wel van die mensen die alles blind geloven wat er geschreven wordt.

Wesley
Wesley
10 jaren geleden

Het zijn natuurlijk grotten. Volstrekt duidelijk.

Maar even een vraag aan de aanhangers van deze bizarre theorie: beweerden jullie niet altijd dat de ingangen vanuit de ruimte zichtbaar waren?

Dan zul je toch echt met wat beters moeten komen dan met een foto van een willekeurige groot waar je kruipend naar binnen moet.

ReneH
ReneH
10 jaren geleden

Vreemd, Google is toch heel goed in het verwijderen van delen in hun kaarten.

Waarom is dit, dan wel te zien op Maps.

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x