CoronaMens en Dier

Vrouw van hartchirurg: ‘Soms vraag ik me af: bestaat corona wel?’

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!

Ik vind het heel erg wat de media en de overheid doen. Er is een soort mythe gecreëerd, zegt Inna Hazekamp-Boukreeva, wier man hartchirurg is, in een filmpje op social media. Ze zegt het vreemd te vinden dat mensen die in een dure Porsche rijden niet zelfstandig kunnen denken.

Ze zag mensen uit een Porsche komen die buiten een mondmasker droegen. “Je ziet het: geld wil nog niet zeggen dat iemand intelligent is,” aldus Hazekamp-Boukreeva. “Ik ben al langer dan twee jaar niet ziek, ik ben niet gevaccineerd, ik draag geen masker, ik zat gisteren naast studenten die verkouden waren, ik heb een kind van 12, we hebben feestjes thuis.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hoe kun je in zo’n maatschappij in godsnaam leven?

Ze zegt verder dat haar man naar Zweden en Spanje is geweest. “Op de ic’s liggen [mensen met] obesitas, gevaccineerd. Exact dezelfde mensen als in 2018 of 2015, met griep.”

Hazekamp-Boukreeva is naar eigen zeggen banger voor mensen die niet zelfstandig kunnen nadenken. “Hoe kun je in zo’n maatschappij in godsnaam leven? Hoe kan ik op de mensen in de Porsche achter mij vertrouwen als ze niet zelf kunnen denken? Ze lopen buiten met een masker.”

Voor mij bestaat corona niet

Ze wijst erop dat wetenschappelijk bewezen is dat elke mutant veel lichter is. “Dat weet iedereen.”

“Voor mij bestaat corona niet,” benadrukt ze. “Soms vraag ik me af: bestaat corona wel? Sorry dat ik het zeg, maar voor mij lijkt het wel een sprookje. Ik kan het nauwelijks geloven. Misschien zou ik het een beetje kunnen geloven als ik naar de ic ga en een slank iemand zie liggen zonder onderliggende ziektes. Obesitas, dat zijn dikke, ongezonde mensen. Die lagen daar ook met griep. Ze liggen daar altijd, al hebben ze vijf vaccinaties. Ik weet niet of ze vijf vaccinaties überhaupt zullen overleven.”

4.8 128 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Koen De Vriendt
Koen De Vriendt
2 jaren geleden

de overheden zijn misdadige bendes die we moeten oprollen en definitief verbieden.

tenzij men crimineel en/of niet al te slim is dat voor ‘iedereen’ wel duidelijk.

Arnie
Arnie
2 jaren geleden

Heel opmerkelijk dat het vooral de hoog opgeleiden zijn die het meest aan de regels houden, oh wacht, was het een jaar geleden niet zo dat de media verkondigden, dat het vooral de laag opgeleiden zijn die de vaccinatie niet nemen, tja, de gedragsdeskundigen in het omt weten precies hoe ze de ego’s kunnen prikkelen, je wilt als hoog opgeleid persoon met status niet vergeleken worden met de plebs……..

Ludger
Ludger
2 jaren geleden

Kijk om je heen. De eerste 1,5 jaar van deze “pandemie” heb ik niemand horen hoesten, snotteren, kuchen, of zoals in de media, dood zien neer vallen. En dan kom ik ook nog 2 jaar lang 2 keer per dag 7 dagen in de week in een grote supermarkt. Altijd omgeven door bange voorzichtige mensen die met een niet werkend mondkapje door de gangpaden schuifelen. En altijd valt mij op; je kon een speld horen vallen want werkelijk niemand hoestte. Alleen de laatste maanden hoor ik dat veel vaker en altijd vanachter zo’n niet werkende mondkapje. Die bangerds zijn natuurlijk allemaal “gevaccineerd”. Ook op m’n werk werken de ongevaccineerden onverstoorbaar door en zitten de gesprikten geregeld ziek thuis met jawel cojona

Dorien
Dorien
2 jaren geleden

prachtig wat deze vrouw zegt en ben het geheel met haar eens.
Opgeklopte angst van mensen die blijkbaar erg gevoelig zijn voor wat anderen zeggen.
Vooral van die dikbetaalde lutsers op TV.

Back to top button
95
0
We lezen graag je reactie!x