CoronaMens en Dier

Vrouw van hartchirurg: ‘Soms vraag ik me af: bestaat corona wel?’

Help anderen door dit met iederen die je kent op je socials te delen!

Ik vind het heel erg wat de media en de overheid doen. Er is een soort mythe gecreëerd, zegt Inna Hazekamp-Boukreeva, wier man hartchirurg is, in een filmpje op social media. Ze zegt het vreemd te vinden dat mensen die in een dure Porsche rijden niet zelfstandig kunnen denken.

Ze zag mensen uit een Porsche komen die buiten een mondmasker droegen. “Je ziet het: geld wil nog niet zeggen dat iemand intelligent is,” aldus Hazekamp-Boukreeva. “Ik ben al langer dan twee jaar niet ziek, ik ben niet gevaccineerd, ik draag geen masker, ik zat gisteren naast studenten die verkouden waren, ik heb een kind van 12, we hebben feestjes thuis.”

Hoe kun je in zo’n maatschappij in godsnaam leven?

Ze zegt verder dat haar man naar Zweden en Spanje is geweest. “Op de ic’s liggen [mensen met] obesitas, gevaccineerd. Exact dezelfde mensen als in 2018 of 2015, met griep.”

Hazekamp-Boukreeva is naar eigen zeggen banger voor mensen die niet zelfstandig kunnen nadenken. “Hoe kun je in zo’n maatschappij in godsnaam leven? Hoe kan ik op de mensen in de Porsche achter mij vertrouwen als ze niet zelf kunnen denken? Ze lopen buiten met een masker.”

Voor mij bestaat corona niet

Ze wijst erop dat wetenschappelijk bewezen is dat elke mutant veel lichter is. “Dat weet iedereen.”

“Voor mij bestaat corona niet,” benadrukt ze. “Soms vraag ik me af: bestaat corona wel? Sorry dat ik het zeg, maar voor mij lijkt het wel een sprookje. Ik kan het nauwelijks geloven. Misschien zou ik het een beetje kunnen geloven als ik naar de ic ga en een slank iemand zie liggen zonder onderliggende ziektes. Obesitas, dat zijn dikke, ongezonde mensen. Die lagen daar ook met griep. Ze liggen daar altijd, al hebben ze vijf vaccinaties. Ik weet niet of ze vijf vaccinaties überhaupt zullen overleven.”

4.8 126 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Koen De Vriendt
Koen De Vriendt
1 jaar geleden

de overheden zijn misdadige bendes die we moeten oprollen en definitief verbieden.

tenzij men crimineel en/of niet al te slim is dat voor ‘iedereen’ wel duidelijk.

Arnie
Arnie
1 jaar geleden

Heel opmerkelijk dat het vooral de hoog opgeleiden zijn die het meest aan de regels houden, oh wacht, was het een jaar geleden niet zo dat de media verkondigden, dat het vooral de laag opgeleiden zijn die de vaccinatie niet nemen, tja, de gedragsdeskundigen in het omt weten precies hoe ze de ego’s kunnen prikkelen, je wilt als hoog opgeleid persoon met status niet vergeleken worden met de plebs……..

Ludger
Ludger
1 jaar geleden

Kijk om je heen. De eerste 1,5 jaar van deze “pandemie” heb ik niemand horen hoesten, snotteren, kuchen, of zoals in de media, dood zien neer vallen. En dan kom ik ook nog 2 jaar lang 2 keer per dag 7 dagen in de week in een grote supermarkt. Altijd omgeven door bange voorzichtige mensen die met een niet werkend mondkapje door de gangpaden schuifelen. En altijd valt mij op; je kon een speld horen vallen want werkelijk niemand hoestte. Alleen de laatste maanden hoor ik dat veel vaker en altijd vanachter zo’n niet werkende mondkapje. Die bangerds zijn natuurlijk allemaal “gevaccineerd”. Ook op m’n werk werken de ongevaccineerden onverstoorbaar door en zitten de gesprikten geregeld ziek thuis met jawel cojona

Dorien
Dorien
1 jaar geleden

prachtig wat deze vrouw zegt en ben het geheel met haar eens.
Opgeklopte angst van mensen die blijkbaar erg gevoelig zijn voor wat anderen zeggen.
Vooral van die dikbetaalde lutsers op TV.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

95
0
We lezen graag je reactie!x