UFO

Oud-commandant: “UFO boven Rendlesham Forest werd aangestuurd door moederschip”

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is nieuw bewijs aan het licht gekomen waaruit blijkt dat er een UFO is geland in de buurt van een Amerikaanse vliegbasis in het Engelse Suffolk. Dat stelt een oud-commandant van de vliegbasis, zo meldt de BBC.

Kolonel Charles Halt zei dat hij in december 1980 ongeïdentificeerde vliegende objecten heeft gezien boven Rendlesham Forest. Hij voegde toe dat hij nu getuigenverklaringen heeft van radarbestuurders van RAF Bentwaters en de nabijgelegen luchthaven Wattisham dat er een onbekend object werd gevolgd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Kolonel Halt claimt dat het door hemzelf en het basispersoneel is gezien. De 75-jarige Halt, die commandant was op vliegbasis Bentwaters en nu in de Amerikaanse staat Virginia woont, zei dat sommigen pas na hun pensioen over de waarneming wilden spreken.

Het Britse ministerie van Defensie vertelde aan de BBC dat het zich niet langer bezighoudt met waarnemingen van UFO’s.

Waarheid werd verborgen

“Ik heb bevestiging dat de radarbestuurders van Bentwaters het object in twee tot drie seconden een afstand van 96 kilometer zagen afleggen, duizenden kilometers per uur,” zei Halt. “Het stopte bij de watertoren en ze zagen hoe het in het bos verdween waar wij waren.”

“Op Wattisham pikten ze wat ze noemen een ‘bogie’ op bij Rendlesham Forest,” ging hij verder. “Wat het ook was, het werd duidelijk aangestuurd door een bepaalde intelligentie. Ik denk persoonlijk dat er een moederschip of een grotere entiteit was die het object op de grond aanstuurde.”

UFO-onderzoeker John Hanson zei dat kolonel Halt een geloofwaardige getuige is en dat er maatregelen zijn genomen om de waarheid te verbergen.

UFO-mysterie: wie, wat, waar?

  • John Burroughs en Jim Penniston (US Air Force) waren gestationeerd op de basis en zagen de vreemde lichten op 26 december 1980 als eerste
  • Kolonel Halt probeerde de bron van de lichten te vinden en maakte een geluidsopname van de waarneming
  • RAF Bentwaters werd tijdens de Koude Oorlog tot 1993 gebruikt door de Amerikaanse luchtmacht

[BBC]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
vincent Robbesom
vincent Robbesom
8 jaren geleden

“Er is nieuw BEWIJS aan het licht gekomen” ???

math
math
8 jaren geleden

Alweer een gepensioneerde Kolonel van NWO-army, die zich wat wil bijverdienen dmv ufo verzinsels. Angst en onwetendheid is de ideale voedingsbodem voor de elite dictatuur ( plutokratie). Typische Amerikaanse indoctrinatie en mind control.

derk
derk
8 jaren geleden

Het hele verhaal is uiterst interesant temeer omdat overheden nog steeds er alles aan doen om t te verbergen.

Wat belangrijk is te weten dat men wereldwijd nuclaire bommen heeft geneutraliseerd, dat was de echte reden voor de val van oa de muur.
Dat is nog steeds vlgns ingewijden t geval en moet ook geheim blijven.. met angst kun je mensen alle kanten op krijgen ….

dimmer
dimmer
8 jaren geleden

Gelukkig niet de vuurtoren meer.

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x