Homepagina » Buitenaards » VIDEO: “Paus Franciscus gaat bestaan van buitenaards leven bekendmaken”
VIDEO: "Paus Franciscus gaat bestaan van buitenaards leven bekendmaken"

VIDEO: “Paus Franciscus gaat bestaan van buitenaards leven bekendmaken”

De Amerikaanse advocaat Daniel P. Sheehan, bekend geworden door de Pentagon Papers-zaak, heeft op een recente bijeenkomst in de staat Californië gezegd dat paus Franciscus werkt aan een historische encycliek, een belangrijke pauselijke brief, waarin hij oproept tot het ontmantelen van de machtsstructuren die onze beschaving vernietigen en de mensheid ervan weerhouden zich aan te sluiten bij de verlichte galactische gemeenschap.

Sheehan zei ook dat paus Franciscus wil dat de Rooms-katholieke Kerk en met name de orde van de jezuïeten een belangrijke verschuiving in het menselijk bewustzijn accepteren. Dit is één van de leringen van de Franse jezuïet Pierre Teilhard de Chardin, die een grote rol heeft gespeeld in het leven van Sheehan.

Sheehan zei tot besluit dat de bekendmaking van buitenaards leven zal leiden tot een nieuwe vorm van religie en contact met hoogontwikkelde telepathische aliens.

Daniel Sheehan adviseerde de Library of Congress, de nationale bibliotheek van de Verenigde Staten, in de jaren zeventig over het onderzoek naar het bestaan van buitenaardse intelligenties, dat was opgezet door de toenmalige president Jimmy Carter. Ook verzorgde hij een seminar achter gesloten deuren voor vooraanstaande wetenschappers van het SETI-instituut in het Jet Propulsion Laboratory van NASA.

Sheehan was in 1994 werkzaam als juridisch adviseur van John E. Mack, afdelingshoofd klinische psychologie aan de Harvard Medical School die onderzoek deed naar het fenomeen buitenaardse ontvoeringen.

[SkywatchTV]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • william schreef:

  In al de oude geschriften die over de hele wereld gevonden zijn worden aliens vermeld, je kunt hiermee zien hoe dom gemaakt we zijn dat we dit zo raar vinden dat ze bestaan.
  En met al de Ufo meldingen die ook over de hele wereld voorkomen doen we nog steeds alsof we water zien branden als het over Ufo,s en buitenaards leven gaat.

  Zijn er nog mensen die echt denken dat wij de enige planeet in het universum zijn waar leven aanwezig is ?

  Dan heeft de mind controle goed gewerkt die in de Bijbel staat en vandaar dat er zo raar gedaan wordt over het bestaan van aliens .
  Dit mag niet uitkomen anders heeft de God in de bijbel gelogen en dan stort de controle die de religie veroorzaakt heeft volledig in elkaar.

  62 likes
  • rik schreef:

   Geef mij eens één goede reden waarom een niet menselijk ras contact zou willen maken met de mensheid! Eén reden maar…..

   8 likes
   • Tempe schreef:

    Als je dat afvraagt Rik dan vind ik dat jammer, maar dan zou je wat meer kunnen verdiepen in de Galactische federatie bv.Het delen van technologie en liefde, en de verlichting even kort door de bocht.

    14 likes
    • Ronny schreef:

     buiten het feit dat rond die hele komedie over een federatie geen enkel bewijs bestaat vraag ik mij af wat ze dan wel “zo goed” doen. als ik zo eens om mij heen lees en kijk is er van liefde en verlichting nog maar weinig sprake. doen niet echt hun best …. zo kort door de bocht.

     9 likes
     • Rini schreef:

      Advies : kijk naar drunvalo the flower of live,en de rest van hem,ben je in een X een stuk wijzer 🙂 🙂 🙂
      Alsjeblieft 🙂 🙂 🙂

      3 likes
   • Robbedoes schreef:

    Goedkope werkkrachten. 🙂

    18 likes
   • Frans schreef:

    Omdat wijzelf kosmische wezens zijn, daarom!
    Ooit ook buitenaards.

    7 likes
   • Pete Del Fina schreef:

    Omdat de universele strijd tussen goed en kwaad (spititual light vs spiritual darkness) alleen maar via de mens beslecht kan worden.

    6 likes
   • Spinenkind schreef:

    Antwoord op je vraag.

    Patatje Met!

    🙂

    5 likes
   • Kalki schreef:

    Om ons te redden van onze ondergang; wij zijn bezig ons zelf, langzaam maar zeker, te vernietigen.

    5 likes
   • Rini schreef:

    Omdat we allen een zijn,that’s itt!
    En als we dat door hebben dan komen er heeeeeeel veeeeeeeel redene
    🙂 🙂 🙂 tot die tijd welterusten nog(niet kwaad bedoeld hoor 🙂 🙂 🙂

    4 likes
   • Peter C. schreef:

    “en de goden zagen dat de dochters van de mensen mooi waren en kwamen om ze te versieren” – zo ongeveer staat het in de bijbel. En dat is een goede reden.

    4 likes
   • polleke schreef:

    nieuwsgierigheid?

    3 likes
   • Everything is Possible schreef:

    Food…..

    1 likes
   • Roeland schreef:

    Stel je voor dat je een aap kan krijgen… Die praat!!!

    Ik zou hem zo willen hebben, ik zou er een tweede hypotheek voor nemen. Een aap om mee te chillen. WAAR moet ik tekenen!?!

    En dan niet omdat die aap mij iets te leren of te geven heeft… maar meer gewoon omdat ik het super vet vind om met een aap op de bank te zitten en een cola’tje te delen.

    Dus ja… wat moeten buitenaardse met mensen… niks… cola’tje delen…

    0 likes
  • Stefan schreef:

   In feite heeft de God in de bijbel niet gelogen. Hij heeft iets verzwegen. Bepaalde kennis was niet voorbestemd voor het collectief bewustzijn.

   Als je echter verder zoekt, naar geschriften die ook door God geinspireerd zouden zijn, dan leren we al snel over het bestaan van buitenaards leven.

   Jezus heeft de massa onderwezen, maar sommige dingen onderwees hij bewust niet. Kundalini. Reincarnatie. Dit was bestemd voor enkelen.

   10 likes
   • days of our lives schreef:

    Wat een kolderredenatie.

    Dus als ik iets gewoon niet weet, is jouw reactie dat ik wel iets zal verzwijgen?

    De bijbel is 100% door mensen geschreven, zonder goddelijke inbreng. De schrijvers hebben geen enkele kennis gehad over zaken, en verzonnen maar wat. Jij hebt daar al een oplossing in gevonden door jezelf (en anderen) wijs te maken dat wat niet in de bijbel staat, bewust verzwegen wordt? Zodat de bijbel alsnog de bron van alle kennis is.

    En William heeft gelijk op dit gebied, slechts de kerk wil steeds benadrukken dat de aarde de enige planeet is waarop leven voortkomt, dat weet ik uit ervaring. Zelf heb ik altijd gedacht dat je over iets wat je niet weet, ook geen uitspraken moet doen. Met name de kerk heeft daar moeite mee, omdat het daarmee haar grip op mensen verloor.

    Het Vaticaan zal ook niets bekend gaan maken, dit berichtje is kolder.

    12 likes
    • Ronny schreef:

     net als die koran. ook zo’n fantasieverhaal waar hele volksstammen in geloven. alle geloof is een gezwel dat meer ellende dan lol heeft gebracht.

     5 likes
     • days of our lives schreef:

      Ze brengen dogma’s met zich mee, met name zaken die je niet mag (“gij zult niet…” etc.).

      Ik vrees dat heel veel mensen zich prettig voelen bij die dogma’s, altijd handig als een ander voor je heeft nagedacht en je soms asociaal gedrag kan rechtvaardigen vanuit je religie. En onze overheid heeft dergelijke hypocrisie gewoon in de wet staan.

      Het moge duidelijk zijn dat ik het met je eens ben. Voor mij mogen alle geloven ophouden te bestaan. Wellicht gaan mensen dan eens leren “zelf” na te denken en hun leven inrichten naar hoe zij zich het best voelen. Dat laatste is namelijk nogal ondergeschikt aan de regels van de religie. Waarom zou dat toch zo zijn?

      2 likes
    • Stefan schreef:

     Het is overduidelijk dat er vroeger kennis is doorgegeven die slechts voor enkelen bestemd was en niet voor de massa.

     Dus ja, de bijbel is nog steeds een bron van kennis, alleen is het perspectief beperkt. Als je verder zoekt zie je het complete plaatje.

     4 likes
   • Frans schreef:

    Stefan,
    De Christus heeft ons onderwezen. Hij is kosmisch.
    Jezus maakte zijn fysieke lichaam geschikt voor Zijn incorporeren.
    Daar komt nog bij dat het Lucas evangelie en het Matheus evangelie
    beide een Jezuskind bedoelen. 2 dus! Lucas de priesterlijke lijn, Matheus de Koninklijke lijn.
    En reincarnatie heeft hij in bedekte termen aan gegeven.
    Elia, Johannes, En een vraag van de apostelen, waarom een mens blind wordt geboren. “” wat heeft hij misdaan dat hij blind geboren wordt”? Dat was de vraag. Christus zelf was voor het eerst op aarde.

    2 likes
   • Rob ter Horst schreef:

    Het is natuurlijk zo dat eventueel (intelligent) leven óók gecreëerd moet zijn door een en dezelfde god. Steeds meer gelovigen zijn hun verhaal aan het aanpassen, om zodoende toch gelijk te hebben. Toegeven dat ze fout waren en zijn kunnen ze echter niet…

    Ik zeg het ook nu, er zijn bewijzen in de bijbel dat god en de engelen ook gewoon mensen kunnen zijn, of heel sterk op mensen lijken…

    1 likes
   • kees schreef:

    Niet te vergeten dat er in de Middeleeuwen Door het Vaticaan bijbeldelen zijn verbrand want de mensen hadden de bewuste bijbelboeken over wezens en andere werelden niet geloofd en hadden ze noooooit geld gekregen in hun collectezak om die mooie rooms-katholieke kerken kunnen bouwen. De koran is respectievelijk in 3000 jaar nooit hertaald en spreekt wel van het feit dat Allah/God meerdere werelden heeft gecreëerd…

    1 likes
  • Peter C. schreef:

   Een goede reactie. Nochtans staan in de bijbel wel aanwijzingen van aliens maar de lezers hebben nog niet ontdekt hoe ze dat moeten interpreteren en zeggen dan dat het visioenen waren. (Ezecheël – Boek van Enoch en meer)

   2 likes
 • Iceman schreef:

  Wanneer??
  Het maakt niet uit in welke context, maar elke keer voel ik mij die ezel die achter de wortel aanloopt die aan de stok zit die de bereider op mijn rug vasthoudt. Ik krijg ‘m nooit!
  Zo lijkt het ook met de buitenaardsen. Je moet er open voor staan. Je moet naar de lucht kijken. Je moet mediteren. Van alle kanten wordt er gegarandeerd dat ze er zijn en heel graag contact met ons willen. Nou, kom langs, bier staat koud en een goed gesprek lijkt me leuk.
  En nu weer dit. Het meest verderfelijke instituut ter wereld gaat hier een cruciale rol in spelen?!? Want nu zit er ineens een ‘goede’ paus op de troon?
  Het is erg vermoeiend op deze manier. Degenen die slapen worden, worden zoet gehouden met GTST, voetbal en ander volksvermaak. Degene die (denken dat ze) wakker zijn met ‘wortels’.
  Zucht.

  33 likes
 • new atheist world order schreef:

  Een nieuwe religie?
  Je zou juist hopen dat alien contact leidt tot inzichten die ervoor zorgen dat de mensheid zich eindelijk vrij weet te maken van welke religie dan ook.

  2 likes
  • Stefan schreef:

   Als de mens zich vrij weet te maken van religie, welke stroming volgen we dan?

   – Materialisme ?
   – Kapitalisme ?
   – Democratie ?

   Het spijt me, maar ook zonder religie zie ik alleen maar corruptie en ellende.

   Religie is zo slecht nog niet, het is de interpretatie en de uitvoering ervan.

   4 likes
   • Oeboema schreef:

    Twee suggesties:
    – Humanisme
    – Boeddhisme
    OK, de laatste is wel een religie. Maar het is weer geen godsdienst.

    Het is prima mogelijk om een deugdzaam leven te leiden zonder geloof in een god.

    0 likes
    • ikke schreef:

     Waarom moet de mens toch iets volgen of geloven.
     Geloof in je zelf en volg niets of niemand.

     Waarom zoekt men toch die houvast vanaf buitenaf?
     Is de mens echt zo een zwak schepsel?

     2 likes
    • Stefan schreef:

     Dat is waar, maar daar gaan we weer. Want wat is deugdzaam? Daar lopen de meningen al uiteen. Iedereen is op zoek naar wat deugdelijk is, wat zinvol is, wat echt is, wat de oorsprong is, enz ..

     En dan de definitie van wikipedia:

     Onder religie (van het Latijn religio, zie verder Etymologie) wordt gewoonlijk een van de vele vormen van zingeving, of het zoeken naar betekenisvolle verbindingen, verstaan, waarbij MEESTAL een hogere macht, opperwezen of god centraal staat.

     Religie is naar mijn mening juist de zoektocht naar die deugdelijkheid. Dat is de essentie ervan. Het probleem is dan ook niet religie. Het probleem is verdeeldheid, hoogmoed en illusie.

     Uiteindelijk is alles één.

     2 likes
   • Faith schreef:

    Mee eens, gelukkig loopt het domme dominante mannen tijdperk ten einde.
    Te egoistisch, te kortzichtig, teveel hoogmoed. Ze hebben nog een lange weg te gaan, maar niet op deze planeet die zich in rap tempo optilt uit die door hebzucht en domheid gedreven doelbewust in scene gezette misere.

    2 likes
   • denker schreef:

    Geen religie kan ook betekenen dat er niets en niemand tussen de mens en het Goddelijke staat.

    1 likes
  • Faith schreef:

   Maar wat als die aliens met verhalen komen die naar inzichten leiden die de hoofdmoot van alle religies inhouden? Nl. lang verhaal kort: behandel een ander zoals je zelf behandeld wil worden? Oftewel wie goed doet die goed ontmoet? Alleen dan kunnen we verder evolueren, Jezus zei het al, en dat is nu precies wat die Agenda21/NWO probeert tegen te houden. Maar ondanks dat ze hun uiterste best doen WW3 op te starten en andere oorlogen draaiende te houden loopt hun verdeel en heers techniek de meest onnozele gans inmiddels op. Ze lopen dan ook niet voor niets al 15 jaar achter op hun te realiseren doel. Je hoeft niet in aliens te geloven want ze doen hun belangrijke werk toch wel.

   1 likes
   • Stefan schreef:

    Als er wezens komen die ons een ´universele kennis´ komen aanleren dan kan de mensheid daar alleen maar beter van worden. Het is echter wel de vraag of die kennis aansluit bij onze huidige staat van evolutie.

    Er wordt vaak gesproken over technologie. Maar juist daarin zie ik veel gevaar. De mens heeft geen technologie nodig, maar verlichting. Die verlichting zit binnenin, en daar hoort religie of kennis naar te verwijzen.

    Het hangt er dus vanaf. Ook een structuur als een nieuwe wereld orde kan door bepaalde rassen misschien gezien worden als ´universele kennis´. Dus welke kennis er ook tot ons komt, waakzaam blijven is van belang.

    Daarnaast ben ik 1 van de weinigen die gelooft dat er slechts 1 waarheid bestaat. Er bestaan wel meerdere waarheden, maar deze vallen binnen het spectrum van de absolute waarheid. Het zijn dus deel-waarheden.

    En dat is nu juist de grote valkuil van de mensheid geweest sinds tijden. Een deel van de waarheid tot absoluut verheffen en deze met man en macht verdedigen. Onze God is de enige echte. Die van jullie is vals.

    Bovenstaande redenatie is waanzin want de ware God is in alle mensen aanwezig. Hij is alom aanwezig. Dus hoe kan een groep mensen de waarheid claimen, als de ware God, de echte Waarheid, in allen is.

    4 likes
 • pascal schreef:

  het geen wat ik aan jullie zou willen vragen ik weet dat het niet met dit onderwerp te maken heeft maar kan iemand mij uitleggen hoe het kan dat sommige vliegtuigen wel condens strepen of chemtrials nalaten en andere helemaal niets zelf als ze op de zelfde hoogte vliegen en wat zijn die oranje bollen die ik soms waar neem

  5 likes
 • ikke schreef:

  Vreemd dat men het wel wil aannemen van een pedo in een jurk, maar niet van een oud president van Rusland die voor de camera heeft bevestigt dat er buitenaardse op Aarde zijn.

  9 likes
 • Kalki schreef:

  Zou de hoogste tijd worden en nu wereldleiders nog steeds hun mond houden. De paus zou tegelijkertijd moeten oproepen om tot een Buitenaardse Ambassade te komen.

  5 likes
  • Hot Burmees schreef:

   Men is al bezig of heeft al een Ambassade voor Buitenaardsen.

   Kazachstan bouwt ambassade voor aliens
   Volgens de locale media gaat de Republiek Kazachstan een ambassade voor aliens bouwen. Als de berichten voor waarheid mogen
   genomen worden dan zouden de autoriteiten al een locatie voor hun ambitieuze project hebben gereserveerd in de stad Almaty.

   Lees verder:
   http://2012.forum2go.nl/kazachstan-bouwt-ambassade-voor-aliens-t1020.html

   Heb ff een bericht er uit gepikt, er is meer over te vinden.

   2 likes
  • Kalki schreef:

   ‘de verlichte galactische gemeenschap’, we komen zelf ook allemaal van het LICHT.
   Dus is het het beste als we zelf eerst VERLICHT worden en dan om redenen van hun geavanceerde technologien met ‘de verlichte galactische gemeenschap’ gaan samenwerken om de mensheid/planeet verder te gaan redden.

   3 likes
 • pietje schreef:

  Eindelijk ! Dit was al duizenden jaren bekend !!! Nu dan plotseling komt het naar voren …… wat een verrassing !!!!!. Dit wist ik al vanaf dat ik 6 jaar was dankzij mijn vader !!! Dat is ongeveer 50 jaar geleden !!!!!

  5 likes
  • EllenB schreef:

   Het is nog maar afwachten of dit ook werkelijk gaat gebeuren.
   Obama is dit ook al van plan geweest tijdens zijn inauguratie, maar daar is dus ook een stokje voor gestoken.
   Ik wil het eerst zien.
   En dat zeg ik met, twee Ufo’s boven mijn appartement.
   Ik zie ze op elke heldere avond. Meestal zijn het er meer, maar op dit moment zie ik er twee.

   4 likes
   • Enkidoe schreef:

    Dan ben je een heel speciaal persoon. Een ufo hangt niet voor niks boven je apartement.

    2 likes
    • EllenB schreef:

     Ik weet niet of ze voor mij bedoeld zijn.
     Verder zijn ze heel ver weg.
     Ze lijken op hele heldere sterren, maar ze zijn groter en ze bewegen.
     Met de verrekijker kan ik zien dat ze schotelvormig zijn en gekleurde lichten rondom hun ‘schepen’ hebben.
     Ik zie ze al zo’n 3 jaar en het is al normaal geworden.
     Ze voelen ook niet bedreigend aan, en ik ben hooggevoelig dus als dat zo was, zou ik het weten.
     Misschien hebben jullie ze ook wel in de buurt.
     Kijk ‘s avonds (‘s nachts) eens wat vaker naar de lucht en let dan vooral op de sterren.

     1 likes
    • Westbound schreef:

     Misschien hebben ze een lekke band of zo.

     0 likes
 • koekje schreef:

  Als Obama het niet doet, dan moet de paus het maar doen.
  LOL, grapjurken daaro.

  10 likes
 • nunki schreef:

  Het Vaticaan gaat iets anders zeggen. Het Vaticaan gaat aannemen dat het mogelijk is, dat er in het heelal andere wezentjes kunnen zijn. Dat is iets anders, dan het roepen dat er aliens bestaan.

  8 likes
 • Westbound schreef:

  David Sheehan zal het wel verkeerd begrepen hebben. Zoiets zal de paus namelijk nooit doen.

  7 likes
 • Mijn waarheid is tenminste waar! schreef:

  Who cares wat dia gast zegt. Als je luistert naar een man in een jurk die denkt dat hij god is dan spoor je toch al niet.

  7 likes
 • Westbound schreef:

  Zolang ik geen aliën gezien heb, zolang zij zich nooit openbaar manifesteren en met ons contactmaken, zal ik ZEKER NIET in hen geloven.
  Overigens: omdat hun evolutie totaal anders verlopen is dan de onze, zien ze er TOTAAL anders uit dan wij. Misschien wel in de vorm van een grote groene drol met tentakels.

  7 likes
 • alfred schreef:

  Ja natuurlijk. Alsof de paus zijn eigen ruiten zal ingooien. Als dit bekend wordt dan heeft het diepe implicaties op alle geloven wereldwijd.

  6 likes
 • Bataaf schreef:

  Demonen.
  Dat gaat hij bekend maken.
  CERN.Zwitserland.
  Shiva the destroyer of worlds.
  Portalen etc.
  De zwarte paus.Jezuiet ten top.

  Wakker blijven lui!!!

  6 likes
 • Hot Burmees schreef:

  Hum, dat heb ik al een paar weken gezien, alleen vraag ik mij af , is dat zo , of is dit een voorzetje voor de valse vlag project Blue Beam.

  Wees wijs, in wat je hoort en ziet, TPTB zal echt niet zo gemakkelijk haar greep op de planeet opgegeven.

  Veel zogenaamd UFO’s zijn van aardse oorsprong , oke wel door middel van reverse engineering, dat neemt niet weg , dat wij wel zeker door andere soortig en intellect leven in de gaten worden gehouden , wat wij hier uitspoken, heeft wel degelijk effect op de rest van dit gedeelte van de Galaxie

  6 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Wat zou het nu eens leuk zijn dat alles wat er te weten valt over buitenaardse wetenschap niets met religieuse smeerlapperij te maken heeft. Maar nee hoor, de psychopaten van de vermeende macht gaan weer doen alof zij het hebben uitgevonden en de toestemming hebben gegeven er kennis van te nemen… Go and f*ck yourself ! ( In plaats van onze kinderen )

  6 likes
 • Rijk schreef:

  Hoe komen mensen er nou bij dat de Bijbel buitenaards leven ontkend? Ik citeer William: “Dan heeft de mind controle goed gewerkt die in de Bijbel staat en vandaar dat er zo raar gedaan wordt over het bestaan van aliens”. Einde citaat. Probleem is dat de meeste mensen nog nooit serieus de bijbel bestudeerd hebben. De bijbel spreek zelfs over andere “gefokte” rassen. Ik citeer letterlijk: . . . Zoals gij hebt aanschouwd dat het ijzer vermengd was met vochtig leem: zij zullen zich gaan vermengen met het nageslacht der mensen; maar zij zullen zich niet aan elkaar blijken te hechten, de een aan de ander, net als ijzer zich niet met gevormd leem vermengt. Daniël 2:43 Leuke zelfgemaakte afbeelding kan je hier vinden: http://www.getuige-van-jehovah.nl/picture/daniel_2vers43.jpg
  http://www.getuige-van-jehovah.nl/picture/lukas_21vers25.jpg
  http://www.getuige-van-jehovah.nl/picture/ufo_iss_nl.png

  3 likes
  • Elise49 schreef:

   Dat lijkt meer op robotisering. Half mens/half machine. Een robot hecht zich niet aan een andere robot of mens. Voelen doe je met huid bv. De ziel werkt samen met de zintuigen.
   Streng gelovigen(maakt niet uit welk geloof) hebben daarom altijd al een afkeer gehad tegen technologie. Ook tegen inenten(dna veranderen?) enz.
   Ik geloof niet in Alien rassen.(oorsprong Alien) Wel dat de mens kloot met DNA. Waarom doet men dit? Men weet dat de aarde/kosmos zich om de zoveel tijd flink roert. En om er zeker van te zijn, dat er na zo’n flinke roering nog mensen zullen bestaan. Een robot zou een mens kunnen opwekken door technologie? Klinkt heel ver, maar men kan ook al dieren klonen, nep arm aan lichaam zetten enz.
   Al het geld, grondstoffen worden nu gebruikt voor technologie. Er wordt gevochten om grondstoffen. De mens wordt langzaam geautomatiseerd via wifi, internet, mobiel enz. De mens wordt gestuurd naar eenling. Het traditionele gezin wordt langzaam afgebroken. enz.
   De eindtijd is in 2012 begonnen. Via kosmos(gouden nevel), maar ook het spel hier. De NWO/Agenda 21 is puur gericht op aardse/kosmos veranderingen en de wereld erna. Globalfree projecten. Aarde bevrijden van.
   Waar ik nog aan twijfel? Is dit allemaal door de mens/ouderlingen(vorige beschavingen) zelf gecreëerd(techniek is veel verder dan wij denken) of is het toch een puur natuurcyclus? Ik neig meer naar natuurcyclus, maar wat ik dan niet begrijp is waarom er mensen bewust opgeruimd moeten worden als het merendeel toch dood gaat door natuurrampen? Worden we nu al geselecteerd op DNA via testen? Is men een superras aan het creëren voor de volgende beschaving?

   2 likes
 • denker schreef:

  Verlichte galactische gemeenschap, nieuwe religie??? duuh!

  3 likes
 • Elise49 schreef:

  Denk eerder dat hij de poolshift/heftige klimaatveranderingen gaat aankondigen en dat we daarom een NWO nodig hebben.

  3 likes
 • ikke schreef:

  Ik hoop dat de complete mensheid word uitgeroeit, wat zal planeet Aarde daar blij mee zijn.
  En ik zal er dan ook niet wakker van liggen!

  1 likes
  • JC schreef:

   Jemig, als al die berichten hierboven lees vraag ik me eigenlijk af waar de ontwikkeling van de mensheid is gestopt….en waar de fantasie op hol is geslagen.

   2 likes
 • jan jansen schreef:

  DE Bijbel en andere boeken schreven al over de geweldigen van die tijd.
  Het zijn in de Bijbel genaamd de gevallen engelen en schuilen zich in de kosmos en dimensie.
  Volgens de Bijbel zal de tijd van Noach weer terugkomen en weer zichtbaar zijn voor de mensen. Maar of ze een masker op hebben wat hun bedoeling betreft is er in het boek Henoch duidelijkheid.

  1 likes
  • ikke schreef:

   Pfff wat een gel*l zeg, het is maar een boek hoor.
   Gooi het in een hoek en laat je niet leven.

   Het verbaast mij steeds meer hoe bang de mens voor het leven en de dood is.

   1 likes
   • Pete Del Fina schreef:

    Door diezelfde bijbel weet ik ondertussen wel dat in de (nabije?) toekomst een aanval van Iran op Mekka (Mystery Babylon) zal plaatsvinden.

    1 likes
    • ikke schreef:

     En dat is best wel belangrijk om te weten!!

     Zo kan ik je nog wel een lijstje met sprookjes boeken geven waar voorspellingen in staan.
     Als ze mij vertellen dat over 20dagen de Wereld vergaat, wat heb ik aan die wetenschap?

     0 likes
 • wolfje schreef:

  heb altijd in de veronderstelling geleefd dat john mack hoofd psychiatrie was aan de universiteit van harvard. subtile difference

  1 likes
  • contact schreef:

   gezien het bloederig, listig en leugenachtige geschiedenis van de aarde zal er nooit officieel contact zijn wel individueel en in één richting

   1 likes
 • Westbound schreef:

  Ik neem aan dat, ALS hij het zou doen, alle andere staatshoofden en religieleiders dit eveneens doen.

  2 likes
 • huisheks schreef:

  Goh, dat jullie je hierover nog druk maken; alsof de Paus zo belangrijk is en wat hij er van vindt ook……. Je kunt toch zelf nadenken, dat hoeft hij toch niet voor je te doen.
  Als je vindt dat er buitenaardsen zijn, prima, als je dat niet vindt , ook prima.
  Ieder diertje zijn pleziertje. Leven en laten leven. Zijn ze er wel; lang leve de communicatie.
  Zijn ze er niet; vette pech voor ons……….

  2 likes
 • Boerenkool schreef:

  De paus gaat het bestaan van buitenaards leven bekendmaken…
  De vertegenwoordiger van Saturnus (God, de Duivel, de matrix in één adem), die staat voor het gevangen houden van mensenkuddes gaat de mensen iets vertellen? Kan nooit veel goeds zijn.

  2 likes
 • max schreef:

  Dit zou ook niet betekenen dat er geen God zou bestaan, alleen in een andere context. God is niet meer alleen schepper van de mensheid, maar ook van andere wezens. Je kan God dan zien als een ”ontwikkelaar/schepper” van allerlei wezens en levensvormen dus ook buitenaardsen.

  2 likes
 • Maurice schreef:

  rik
  6 juni 2015 20:49 op 20:49

  Geef mij eens één goede reden waarom een niet menselijk ras contact zou willen maken met de mensheid! Eén reden maar…..

  Waarom zou een niet menselijk ras geen contact willen maken met de mensheid ?

  We hebben geen idee beste Rik hoe een buitenaards ras denkt dus vandaar dat je moeilijk antwoord kunt geven op jou vraag.
  Speculeren over iets waar je geen kennis van hebt dus het komt vaak neer op eigen interpretatie van je eigen geest en zegt dus weinig van hoe een ander ras zou kunnen denken .

  2 likes
 • Kalki schreef:

  SaLuSa zou ook al jaren geleden Buitenaardsleven bekent maken, dat is niet gebeurd, wat kunnen we dan nog van de paus verwachten? Niets dus en is het de anti-Christ die hier op aarde regeerd.

  2 likes
 • jenne schreef:

  De planeet aarde en zijn bewoners, zijn volstrekt uniek.
  Daarom kan er wel ander leven bestaan in dat grote universum, maar ik heb mijn twijfels !
  Maar -t waar er wordt veel vermeld in de oude geschriften, en andere uitingen van ons intellect.
  Maar misschien is de graagte al heel oud, ‘t is zo fijn om ergens een oudere broet te hebben.

  1 likes
 • madelief2013 schreef:

  slim …zieltjes winnen…het na zich toetrekken …terwijl het al bekent is !!!

  1 likes
 • Westbound schreef:

  Hij kan zeggen wat hij wil, deze Jorge Bergoglio, want hij is niet eens priester, laat staan paus! Zijn ‘priesterwijding’ ontving hij namelijk in 1969, terwijl alle priesterwijdingen vanaf 1968 ongeldig zijn. Ergo, hij is geen paus en geen priester.

  1 likes
  • Oeboema schreef:

   Hoezo zijn alle priesterwijdingen sinds 1968 ongeldig?
   Verklaar je nader.
   Het is de katholieke kerk zelf die bepaalt welke priesterwijdingen geldig zijn of niet.

   0 likes
 • ikke schreef:

  Mensen die waarde hechten aan de bijbel schat ik niet echt hoog in, maar dat is ook niet zo raar want uit onderzoek blijkt dat ze iets minder slim zijn dan de rest.
  Dat de mens zich laat leiden (ij) door geloof zegt genoeg over de mens. we zijn een meetje dom. Het is alleen maar een sprookjesboek zonder een enkel bewijs, en het veroorzaakt alleen maar dood en verderf. Wanneer gaat de mens is een keer voor zich zelf denken en opkomen.
  Ik zeg “verbranden die bijbel” .

  1 likes
  • Faith schreef:

   Degene die al die zinloze, op niets gebaseerde flut onderzoeken gelooft die gepubliceerd worden, zeer waarschijnlijk niet eens uitgevoerd maar toevallig altijd in de msm, bij voorkeur RTL of de Teletoeter, snappen niet dat intelligentie in de msm als een nare ziekte beschouwd wordt. Ze hebben liever dat iedereen hen voor vol aanziet, wat resulteerde in deze chaos op de aardbol. Uitsluitend door domme mensen veroorzaakt. Geeft niet, het tij is goed aan het keren en wijze lessen worden er momenteel geleerd.

   0 likes
  • Oeboema schreef:

   Nou zeg.
   Ik ben ook atheïst.
   Maar om nou op te roepen tot boekverbranding …

   0 likes
 • Faith schreef:

  @ Kalki, misschien zijn ze allang bekend gemaakt, maar niet bij mensen die daar niet mee bezig zijn en dus ook niet aan toe zijn.
  Heeft misschien iets met verhoogd bewustzijn te maken ivm telepatisch contact. Buitenaardsen kunnen materialiseren en dematerialiseren, dus de een zal ze wel zien en de ander niet. Degenen die ze zien lopen daar niet graag mee te koop want dan wordt je al snel als mafkees gezien. Maar UFO’s kunnen wel gezien worden zonder dat je voor gek verklaard wordt, je vraagt je dan wel af wie er in die toestellen (spaceships, planeten, whatever) zitten, maar inzittenden kan dan weer niet volgens de intelligentsia van de mainstream media…
  Ik hou het op ieder zijn eigen waarheid, al naar gelang je spirituele ontwikkeling.

  1 likes
 • Castor schreef:

  We al lang ontdekt zijn door buitenaardse beschavingen van een veel hoger niveau. Ze maken gebruik van technieken waar we geen voorstelling van hebben (bijvoorbeeld telepathie, geestelijke uitwisselingen op grote afstand). We kunnen ze momenteel niet zichtbaar of hoorbaar waarnemen. Hun status ten opzichte van ons is equivalent met de waarnemingen die wij doen van muizen of zelfs bacteriën. Zij hebben ook geen besef van mensen en hoe mensen hun waarnemen.

  Het is goed mogelijk dat diverse godsdienstige, spirituele of andere ervaringen zijn veroorzaakt door deze buitenaardse beschavingen. Als ik een stap verder ga, worden er zelfs experimenten met ons gedaan. net zoals wij experimenten doen met muizen. Stel eens voor (puur speculatief) dat de aanslagen van 11 september in New York en Washington het resultaat zijn van een experiment. De mensen die de aanslagen pleegden zijn telepathisch gemanipuleerd om deze aanslagen uit te voeren. De buitenaardse beschavingen observeren hoe de mensheid hierop reageert.

  Zal paus Franciscus hier wetenschap van hebben? Gaat hij dit bekend maken?

  1 likes
 • Lapje schreef:

  Volgens mij zou die aankondiging al op 5 Juni (gisteren) gebeurd moeten zijn!?!

  0 likes
 • rasecht berensiroop schreef:

  space scientific politics and monetary systems exopolitics.org

  Spacedefensie : het zullen Exatraterrestrials zijn die een extreem defensie technologische overwicht kunnen presenteren wat zonder omwegen nodig is om
  “” het ontmantelen van de machtsstructuren die onze beschaving vernietigen en de mensheid ervan weerhouden zich aan te sluiten bij de verlichte galactische gemeenschap.””

  De vuile was van het Vaticaan en alle religies op de wasdraad zal noodzakelijk zijn om de corruptie en criminaliteit uit te bannen…

  0 likes
 • rasecht berensiroop schreef:

  space scientific politics and monetary systems exopolitics.org

  Hoe het bekostigen van een Mars-On Expeditie met Extraterrestrials hun ruimtevloten en volgens hun ruimtevaartprogramma’s vanaf Vlaams-Belgisch nationaal grondgebied
  ideeën zat, vloeien binnen als zotte boterkoek…

  Een toevallige greep uit de hedendaagse pers

  persinfo bron Reuter dd 7-06-2015

  De topman van een Chinees bedrijf dat online-spelletjes maakt, telt maar liefst 2.110.371,31 euro neer voor een lunch met de Amerikaanse miljardair Warren Buffett. De ondernemer mag zeven vrienden meenemen voor de drie uur durende lunch in steakrestaurant Smith & Wollensky in New York.

  Wat de geldelite van de WallStreet goed ten huize van het Witte Huis van de VS president zonder leugens…

  Wie heeft hier het recht op Vlaams Belgische bodem landingsrechten te weigeren of toe te kennen aan ruimtetuigen van Extraterrestrials, de Vlaamse regering, de Belgische Federale regering of het VSA- White House…

  De Vlaams-Belgische kiezers/belastingbetalers betalen hun regeringen om elk detail voortvloeiende uit de ruimtevaart af te handelen… alle ruimtevaartactiviteiten naar de voorziene of de te voorziene wetgeving niet in de illegaliteit tgv (VSA)-ufocoverups te laten verlopen….
  Het prijsvoorstel 25% btw.op alle activiteiten. Het is de politici moeilijk het iedereen naar de zin te maken, dus
  een duit in het zakje en uitgaven in onderling overleg van alle partijen waar het zinvol zonder verkwisting kan gebruikt worden

  0 likes
 • Armonicus schreef:

  Duh! Dat is goedkoop! Die paus komt zelf van een andere planeet……

  0 likes
 • Oeboema schreef:

  De paus gaat bekendmaken dat Vaticaanstad volgend jaar meedoet aan het Eurovisie Songfestival.
  De inzending zal bestaan uit een groep bebaarde mannen in een jurk.

  0 likes
 • Faith schreef:

  corr: …valt hun verdeel- en heers techniek de meest onnozele gans inmiddels op.

  0 likes
 • Ferry schreef:

  als het van de kerk komt zijn het toch nonsens, geeuw geeuw.

  0 likes
 • rasecht Berensiroop schreef:

  space scientific politics and monetary systems exopolitics.org

  Een kort antwoord op enkele vragen :

  “” de bekendmaking van buitenaards leven zal leiden tot een nieuwe vorm van religie en contact met hoogontwikkelde telepathische aliens “”

  Hoe bekijkt men vanuit Vlaanderen de Aarde als space civilisatie met gelijke rechten en plichten voor de burgers al dan niet in samenwerking met Extraterrestrials, en gaat de meeste aandacht naar de Extraterrestrials die het verst intellectueel gevorderd zijn
  op ruimtevaart en sociaal maatschappelijk gebied, en het beste sociaal maatschappelijk
  model kunnen presteren ,
  gewoon kunnen het best het hoofd bieden aan de dagelijkse problemen allerhande.. Daarom naar een space-staatsmodel zonder belastingen en overheidsschulden.
  In de eerste stadia zullen Extraterrestrials gevraagd worden zich volledig voor te stellen, door heen hunne komos planetaire civilisatie- geschiedenis, het omgekeerde
  tgv het Aardse ufocoverups…..

  Hebben de huidige Aardse bezoekende Extraterrestrial rassen ook religie maatschappelijke normen, het zouden menigen hier verbazen op ruimtevaart academisch vlak vb artsen, ingenieurs, politici..
  Exopolitiek : eenvoudig is dit zo, waarom, is dit niet zo, waarom….
  Space- defensie : van uitgaande de verschillende Aardse oorlogsvoeringen hier juist uitgedrukt godsdienstoorlogen doorheen de Aardse geschiedenis, wie waren daar de verantwoordelijken doorheen de generatieberekeningen voor….
  Bestaan er nog oorlogvoerende Extraterrestrial rassen in kosmoshorizonten…

  0 likes
 • rasecht Berensiroop schreef:

  Vlaamse persbron 6-12-1990
  Voorspellingen

  Space futurisme : naar een space staatsmodel zonder belastingen en staatschulden. Men moet zich niet met ruimtevaartaangelegenheden in laten, wie niet intellectueel openstaat voor superrobotten en computers die perfecte ruimtevaartproducten vervaardigen. Naar de maatschappij toe zullen handenarbeid verdwijnen, haal de mens uit de slavernij van de arbeid… Als men in VSA denkt dat de midden- en arbeidersklasse zich gaan laten paaien om extra belastingen op te hoesten voor rijke lui nog extra gratis lonen te laten uit betalen is sociale onlusten uitlokken

  Exopolitiek : als spitstechnologie in verkeerde handen terecht komt
  Spacedefensie : de hedendaagse Aardse bezoekende Extraterrestrial rassen zijn allergisch voor de Aardse atoombewapening, kunnen ze zonder moeite uitschakelen. Hun ruimtetuigen zijn totaal onzichtbaar in de Aardse luchtruimen, kwestie van intelligent wetenschappelijk vakmanschap, hebben geen Aardse bewolking nodig om aan het menselijk oog te ontsnappen, radar verrekijkers nachtkijker enz…uitgelegd in het eenvoudig straatlatijn

  Voorspellingen: opmerkelijk
  Alle (rijke) VSA-ers kunnen zich gelukkig prijzen dat net op tijd geboren zijn. Nog deze eeuw zullen zij genieten van het wonder der techniek. Veelzijdige robots zullen praktisch al het werk overnemen en de VSA-burger zal een loon krijgen zonder ervoor te hoeven werken. Hij zal de tijd hebben om van het leven te genieten volgens de World Future Society in Bethesda bij Washington die gedachte alleen is al het overdenken waard. Deze vereiniging publiceert elk jaar een lijst van denkbare ontwikkelingen, die berusten op grond van onderzoeken van wetenschappers van allerleid slag. Het mag wel niet om louter herspinsels gaan. Veek van die progonoses hebben slechts betrekking op de VSA. Op de lijst voor 1991 staan nog bedenkingen en prognoses naar de toekomst toe. Een opsomming: universiteiten zullen zich steeds meer bekommeren om studenten die reeds de pensioenleeftijd hebben bereik. Door laserkracht aangedreven ruimteschepen brengen reizigers in 45minuten om de halve aardbol heen. De mode zal rekening gaan houden met de milieuvervuiling…..

  Voorspelling : Nooit meer werken
  In het begin van de jaren ’80 zetten verschillende enthousiaste futuristen en sociologen een bril op met wel erg roze glazen. Ze voorspelden dat tijdens de volgende 50 jaar de maatschappij zo erg zou veranderen dat werken veeleer een uitzondering zou worden en dat iedereen van een onbeperkte vrije tijd zou kunnen genieten, een zonnige toekomst? Al 2030, de westerse landen hebben een dus hoge graad van nationale rijkdom dat de burger een basisinkomen krijgt. Geen staatsaalmoes maar een volwaardig inkomen voor exuberante luxe, zoals plezierreisjes naar de maan of ouderwetse benzineauto’s uit de jaren ’90 verzamelen. Iedereen heeft onbeperkt veel vrije tijd voor het gezin, voor hobby’s, voor sport, voor studie. Wie ten volle van alle die vrije tijd wil genieten, kan dat, maar voor wie veel geld wil verdienen bestaat demogelijkheid een weinig populaire of gevaarlijke job uit te voeren. Lonen worden niet meer berekend op basis van scholing of bestaande hiërarchische structuren. Populaire jobs waarvoor veel kandidaten zijn worden laag betaald. Zwaar, eentonig of vuil werk worden extra goed betaaldnog deze eeuw loon zonder werken.

  0 likes
 • Jozua schreef:

  Mensen…Het is zo duidelijk. Het Vaticaan zal het bestaan van sinterklaas toegeven. Gel*l? Elke keer als er een aankondiging wordt gedaan als deze, ‘van historische giga proporties’. Blijkt het altijd om saaie aankondiging te gaan over een vochtige ruimte rots of een apenbotje. Gel*l dus.

  0 likes
 • x

  Check Also

  new york times

  New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

  Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

  pentagon

  Pentagon doet in Kazachstan onderzoek naar bioterrorisme (ook corona)

  Wetenschappers van het Pentagon doen in Kazachstan ...

  >