Buitenaards

VIDEO: “Paus Franciscus gaat bestaan van buitenaards leven bekendmaken”

Help mee door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse advocaat Daniel P. Sheehan, bekend geworden door de Pentagon Papers-zaak, heeft op een recente bijeenkomst in de staat Californië gezegd dat paus Franciscus werkt aan een historische encycliek, een belangrijke pauselijke brief, waarin hij oproept tot het ontmantelen van de machtsstructuren die onze beschaving vernietigen en de mensheid ervan weerhouden zich aan te sluiten bij de verlichte galactische gemeenschap.

Sheehan zei ook dat paus Franciscus wil dat de Rooms-katholieke Kerk en met name de orde van de jezuïeten een belangrijke verschuiving in het menselijk bewustzijn accepteren. Dit is één van de leringen van de Franse jezuïet Pierre Teilhard de Chardin, die een grote rol heeft gespeeld in het leven van Sheehan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Sheehan zei tot besluit dat de bekendmaking van buitenaards leven zal leiden tot een nieuwe vorm van religie en contact met hoogontwikkelde telepathische aliens.

Daniel Sheehan adviseerde de Library of Congress, de nationale bibliotheek van de Verenigde Staten, in de jaren zeventig over het onderzoek naar het bestaan van buitenaardse intelligenties, dat was opgezet door de toenmalige president Jimmy Carter. Ook verzorgde hij een seminar achter gesloten deuren voor vooraanstaande wetenschappers van het SETI-instituut in het Jet Propulsion Laboratory van NASA.

Sheehan was in 1994 werkzaam als juridisch adviseur van John E. Mack, afdelingshoofd klinische psychologie aan de Harvard Medical School die onderzoek deed naar het fenomeen buitenaardse ontvoeringen.

[SkywatchTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
william
william
8 jaren geleden

In al de oude geschriften die over de hele wereld gevonden zijn worden aliens vermeld, je kunt hiermee zien hoe dom gemaakt we zijn dat we dit zo raar vinden dat ze bestaan.
En met al de Ufo meldingen die ook over de hele wereld voorkomen doen we nog steeds alsof we water zien branden als het over Ufo,s en buitenaards leven gaat.

Zijn er nog mensen die echt denken dat wij de enige planeet in het universum zijn waar leven aanwezig is ?

Dan heeft de mind controle goed gewerkt die in de Bijbel staat en vandaar dat er zo raar gedaan wordt over het bestaan van aliens .
Dit mag niet uitkomen anders heeft de God in de bijbel gelogen en dan stort de controle die de religie veroorzaakt heeft volledig in elkaar.

koekje
koekje
8 jaren geleden

Als Obama het niet doet, dan moet de paus het maar doen.
LOL, grapjurken daaro.

wolfje
wolfje
8 jaren geleden

heb altijd in de veronderstelling geleefd dat john mack hoofd psychiatrie was aan de universiteit van harvard. subtile difference

Westbound
Westbound
8 jaren geleden

David Sheehan zal het wel verkeerd begrepen hebben. Zoiets zal de paus namelijk nooit doen.

Back to top button
101
0
We lezen graag je reactie!x