Homepagina » UFO » Oud-luchtmachtkolonel: overheid moffelt informatie over UFO’s weg
Oud-legerkolonel: overheid moffelt informatie over UFO's weg

Oud-luchtmachtkolonel: overheid moffelt informatie over UFO’s weg

De federale overheid stopt informatie over een geheim agentschap dat zich bezighoudt met mogelijk buitenaards bezoek in de doofpot. Dat stelt oud-luchtmachtkolonel Charles Halt.

Halt beschuldigt de regering daarnaast van het onderdrukken van informatie. Hij sprak zaterdagavond voor een publiek van zo’n 200 mensen in een museum.

Naast Halt spraken twee oud-officieren van de Amerikaanse luchtmacht die betrokken waren bij het beruchte Project Blue Book, een onderzoek dat de luchtmacht tot 1969 deed naar UFO’s, en een voormalig onderzoeker van het Britse ministerie van Defensie tijdens een bijeenkomst in het National Atomic Testing Museum in Paradise, Nevada met als titel Military UFOs: Secrets Revealed.

Verzuild

Halt was begin tachtiger jaren commandant van vliegbasis RAF Bentwaters in Engeland waar hij in december 1980 verschillende UFO’s heeft waargenomen. Hij is van mening dat de objecten die hij en zijn collega’s hebben gezien buitenaards of interdimensionaal waren.

“Veel mensen zeggen dat het tijd wordt dat de overheid een agentschap vormt om het onderwerp te verkennen,” zei Halt. “Er bestaat al een agentschap, sterk verzuild, dat hier jarenlang onderzoek naar heeft gedaan en onze inlichtingendiensten zijn er nauw bij betrokken. Zij weten waarschijnlijk niet eens wat er gebeurt wanneer ze de data hebben verzameld en doorsturen.”

“De afgelopen jaren hebben de Britten enorme hoeveelheden informatie vrijgegeven, maar je zult niemand horen over officiële conclusies of wat er gebeurd is rond Bentwaters,” ging hij verder. “Toen de documenten werden geopenbaard ontbrak alle informatie over die periode.”

Boomtoppen

Oud-luchtmachtkolonel Bill Coleman was tussen 1961 en 1963 woordvoerder van Project Blue Book. De controversiële studie werd in 1969 beëindigd. Coleman sprak over een UFO die hij zag toen hij in 1955 een B-25 bommenwerper bestuurde. Het onbekende cirkelvormige object vloog op circa 6000 meter hoogte en zette een daling in op het moment dat Coleman trachtte het object te achtervolgen.

“We vlogen met een snelheid van bijna 500 kilometer per uur, ongeveer het maximaal haalbare voor een B-25, en we daalden bijna tot de boomtoppen,” zei Coleman. “Ik maakte een scherpe bocht om te proberen de UFO in te halen, maar het object was plotseling verdwenen.” Hij voegde toe dat het object eruitzag als een typische vliegende schotel.

In de tijd dat Coleman woordvoerder was van Project Blue Book, fungeerde kolonel Bob Friend als directeur van de operatie. Hij was het niet eens met de conclusies die de luchtmacht in 1969 trok.

“Deze dingen zijn echt en mijns inziens zou het veel beter zijn als de regering of een ander agentschap dit onderwerp op een wetenschappelijke manier zou bestuderen,” zei Friend. “UFO-waarnemingen zijn echt en je wordt niet voor gek verklaard door serieuze organisaties die er onderzoek naar doen. Onthoud dat we aan jullie kant staan.”

Openheid

Oud-legerkolonel John Alexander was het roerend met Friend eens en voegde toe dat het een wereldwijd fenomeen betreft. Hij pleit voor meer openheid zodat wetenschappers dit soort onderwerpen kunnen bespreken en onderzoeken omdat er geen eenvoudige antwoorden voorhanden zijn.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 Vond je deze info goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Het feit dat vier ex militairen met een hoge rang zulke verklaringen afleggen is zeer prijzenswaardig en geloofwaardig. Zij stellen hun pensioen, reputatie, en misschien nog wel erger in de waagschaal.Je zou toch denken dat dit soort verklaringen, door niet de eerste de besten, wereldnieuws zou moeten zijn! Heel dapper.
  Maar door hun naar buiten treden is de kans op nare ”ongelukjes” flink afgenomen.
  Ik vind het wel jammer dat de nederlandse msm hier weer geen aandacht aan besteedt. Dit geeft aan dat de doofpot helaas nog steeds werkzaam is.

  0 likes
 2. Dan zijn het dus geen UFO’s maar buitenaardse ruimteschepen.

  0 likes
 3. Het zijn altijd die oud-kolonels die opeens een boekje open doen over ufo’s.
  Hiermee proberen ze natuurlijk extra inkomsten te vergaren, maar veel geloof hecht ik er pas aan als het door de president zelf bevestigd wordt. EN als die ufo’s duidelijk te zien en te bezichten vallen. Tot dat moment zich aandient beschouw ik het als ‘wazige verhalen’ die flink aangedikt zijn.

  0 likes
 4. spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  exopolitics.org

  Veel mensen zeggen dat het tijd wordt dat de overheid een agentschap vormt om het onderwerp te verkennen,Deze dingen zijn echt en mijns inziens zou het veel beter zijn als de regering of een ander agentschap dit onderwerp op een wetenschappelijke manier zou bestuderen.
  Ufcoverups open tot op het bot.Exacte ruimtevaartwetenschappen is de volledige studie van het universum,ontbeantwoorde vraag, zijn er nog oorlogsvoerende kosmoscivilisaties buiten de Aardeplaneet en de Aarde bezoekende Extraterrestrials rassen, hun onderlinge relaties.Op space-defensie gebied,een must om te weten …… geen excuses, voorzichtigheid, is de slimste moeder in deze porseleinenwinkel. Extraterres-trials hun civilisatiegegeschiedenis doorgronden, kost een bom duiten

  0 likes
 5. Zolang overheden niet transparant willen zijn, zal er geheimhouding worden betracht om zogenaamd het staatsbelang te dienen.
  Juist dat staatsbelang dient als deksel waaronder de onwetende overheid haar zwakheden verbergt.
  Ik houdt rekening met een overheid die niet weet om te gaan met de werkelijke aard van het ufo-fenomeen.
  Het is onvoorstelbaar dat onze overheid toegeeft dat dat ze feitelijk geen zeggenschap heeft over bepaalde voertuigen die ons luchtruim doorkruisen.

  0 likes
 6. [quote name=”Westbound”]Het zijn altijd die oud-kolonels die opeens een boekje open doen over ufo’s.
  Hiermee proberen ze natuurlijk extra inkomsten te vergaren, maar veel geloof hecht ik er pas aan als het door de president zelf bevestigd wordt. EN als die ufo’s duidelijk te zien en te bezichten vallen. Tot dat moment zich aandient beschouw ik het als ‘wazige verhalen’ die flink aangedikt zijn.[/quote]

  Ik zou zeggen, verdiep jezelf in het onderwerp en kom later terug.

  0 likes
 7. Zolang overheden niet transparant willen zijn, zal er geheimhouding worden betracht om zogenaamd het staatsbelang te dienen.
  Juist dat staatsbelang dient als deksel waaronder de onwetende overheid haar zwakheden verbergt.
  Ik houdt rekening met een overheid die niet weet om te gaan met de werkelijke aard van het ufo-fenomeen.
  Het is onvoorstelbaar dat onze overheid toegeeft dat dat ze feitelijk geen zeggenschap heeft over bepaalde voertuigen die ons luchtruim doorkruisen.

  0 likes
 8. Veel oud militairen doen momenteel een boekje open. Lijkt erop dat deze oud militairen nog een soort bron van inkomsten zoeken. Schat de waarheid van hun berichten echter zeer laag in.

  0 likes
 9. [quote name=”Serenity88″][quote name=”Westbound”]Het zijn altijd die oud-kolonels die opeens een boekje open doen over ufo’s.
  Hiermee proberen ze natuurlijk extra inkomsten te vergaren, maar veel geloof hecht ik er pas aan als het door de president zelf bevestigd wordt. EN als die ufo’s duidelijk te zien en te bezichten vallen. Tot dat moment zich aandient beschouw ik het als ‘wazige verhalen’ die flink aangedikt zijn.[/quote]

  Ik zou zeggen, verdiep jezelf in het onderwerp en kom later terug.[/quote]

  Dat héb ik gedaan, maar het resultaat is nog steeds nihil. Laat ik een variant op de woorden van de apostel Thomas gebruiken: zolang ik aliëns niet kan zien, horen en aanraken; zolang ik hun ufo’s niet kan zien en ze betreden, zal ik er niet in geloven.

  0 likes
 10. [quote name=”Westbound”]Het zijn altijd die oud-kolonels die opeens een boekje open doen over ufo’s.
  Hiermee proberen ze natuurlijk extra inkomsten te vergaren, maar veel geloof hecht ik er pas aan als het door de president zelf bevestigd wordt. EN als die ufo’s duidelijk te zien en te
  bezichten vallen. Tot dat moment zich
  aandient beschouw ik het als ‘wazige
  verhalen’ die flink aangedikt zijn.[/quote]

  Dat is logisch!. De ouderen en ex-militairen hebben hun werkzame leven achter de rug en kampen vaak met hun geweten. Zij hebben moeten zwijgen over dit soort zaken en als je ouder wordt begint het te knagen. Wat je steeds hoort is dat ze, juist omdat ze ouder worden, vinden dat de mensheid recht heeft op de waarheid. Het is een gewetenskwestie waar ze schoon schip mee willen maken. Als je ouder wordt wordt je ook vaak eigen-wijzer. Toen ik twintig was liet ik me meer beïnvloeden dan nu ik bijna 50 ben.

  0 likes
 11. space scientific politics and monetary systems
  exopolitics.org

  Een planetaire Bancor centrale bank ontbreekt, die iedere staat haar jaarlijkse werkdotaties uitkeert ter financiering van het jaarlijks opgestelde planeconomie hierdoor worden belastingen afgeschaft en krijgt de over-heid haar nodige financiele inkomsten via BCB tgv het privé die opgelegde overheidstaken moeten uitvoeren.
  Snelle spacevoortuitgang is onbetaalbaar zeker voor samenwerking met ET die ons goed gezind zijn in de context de Aarde als Spacecilivisatie met gelijke rechten en plichten voor de burgers het hedendaagse belastingssysteem op de rug van de burgers en bedrijven maakt dit onmogelijk en politiek sociaal onverantwoord
  Generaal pardon voor schulden’
  maandag, 24 september 2012 16:33 geplaatst in:
  Financieel niburu. nl
  Belastingadviseurs en accountants moeten gaan helpen bij het kwijtschelden van schulden. Dat stelt René Tissen van de Nyenrode Business Universit

  0 likes
 12. [quote name=”Rasecht Berensiroop”]space scientific politics and monetary systems
  exopolitics.org

  Een planetaire Bancor centrale bank ontbreekt, …
  Snelle spacevoortuitgang is onbetaalbaar zeker voor samenwerking met ET die ons goed gezind zijn in de context de Aarde als Spacecilivisatie met gelijke rechten en plichten voor de burgers het hedendaagse belastingssysteem op de rug van de burgers en bedrijven maakt dit onmogelijk en politiek sociaal onverantwoord…
  Generaal pardon voor schulden’
  [/quote]

  Het spijt me echt, maar dit hele (overigens slecht geschreven) verhaal ontgaat me volkomen in verband met de kern van het bovenstaande artikel.
  Ik denk dat Sheyan de spijker op zijn kop slaat met zijn commentaar.

  0 likes
 13. [quote name=”Jan”]Veel oud militairen doen momenteel een boekje open. Lijkt erop dat deze oud militairen nog een soort bron van inkomsten zoeken. Schat de waarheid van hun berichten echter zeer laag in.[/quote]
  Trollololol….:-)

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

klimaatbeleid

Nederlandse klimaatbeleid heeft het landschap in de VS volledig verwoest. ‘Totale waanzin en misdadig’

Biomassa is veruit de belangrijkste bron van ...

baudet

Baudet stapt naar de rechter vanwege ‘bizarre beschuldiging’ van de NPO. ‘Schandelijke leugens bij Buitenhof’

Buitenhof-presentatrice Natalie Righton beweerde dat Thierry Baudet ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.