UFO

Oud-luchtmachtkolonel: overheid moffelt informatie over UFO’s weg

Help ons door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De federale overheid stopt informatie over een geheim agentschap dat zich bezighoudt met mogelijk buitenaards bezoek in de doofpot. Dat stelt oud-luchtmachtkolonel Charles Halt.

Halt beschuldigt de regering daarnaast van het onderdrukken van informatie. Hij sprak zaterdagavond voor een publiek van zo’n 200 mensen in een museum.

Naast Halt spraken twee oud-officieren van de Amerikaanse luchtmacht die betrokken waren bij het beruchte Project Blue Book, een onderzoek dat de luchtmacht tot 1969 deed naar UFO’s, en een voormalig onderzoeker van het Britse ministerie van Defensie tijdens een bijeenkomst in het National Atomic Testing Museum in Paradise, Nevada met als titel Military UFOs: Secrets Revealed.

Verzuild

Halt was begin tachtiger jaren commandant van vliegbasis RAF Bentwaters in Engeland waar hij in december 1980 verschillende UFO’s heeft waargenomen. Hij is van mening dat de objecten die hij en zijn collega’s hebben gezien buitenaards of interdimensionaal waren.

“Veel mensen zeggen dat het tijd wordt dat de overheid een agentschap vormt om het onderwerp te verkennen,” zei Halt. “Er bestaat al een agentschap, sterk verzuild, dat hier jarenlang onderzoek naar heeft gedaan en onze inlichtingendiensten zijn er nauw bij betrokken. Zij weten waarschijnlijk niet eens wat er gebeurt wanneer ze de data hebben verzameld en doorsturen.”

“De afgelopen jaren hebben de Britten enorme hoeveelheden informatie vrijgegeven, maar je zult niemand horen over officiële conclusies of wat er gebeurd is rond Bentwaters,” ging hij verder. “Toen de documenten werden geopenbaard ontbrak alle informatie over die periode.”

Boomtoppen

Oud-luchtmachtkolonel Bill Coleman was tussen 1961 en 1963 woordvoerder van Project Blue Book. De controversiële studie werd in 1969 beëindigd. Coleman sprak over een UFO die hij zag toen hij in 1955 een B-25 bommenwerper bestuurde. Het onbekende cirkelvormige object vloog op circa 6000 meter hoogte en zette een daling in op het moment dat Coleman trachtte het object te achtervolgen.

“We vlogen met een snelheid van bijna 500 kilometer per uur, ongeveer het maximaal haalbare voor een B-25, en we daalden bijna tot de boomtoppen,” zei Coleman. “Ik maakte een scherpe bocht om te proberen de UFO in te halen, maar het object was plotseling verdwenen.” Hij voegde toe dat het object eruitzag als een typische vliegende schotel.

In de tijd dat Coleman woordvoerder was van Project Blue Book, fungeerde kolonel Bob Friend als directeur van de operatie. Hij was het niet eens met de conclusies die de luchtmacht in 1969 trok.

“Deze dingen zijn echt en mijns inziens zou het veel beter zijn als de regering of een ander agentschap dit onderwerp op een wetenschappelijke manier zou bestuderen,” zei Friend. “UFO-waarnemingen zijn echt en je wordt niet voor gek verklaard door serieuze organisaties die er onderzoek naar doen. Onthoud dat we aan jullie kant staan.”

Openheid

Oud-legerkolonel John Alexander was het roerend met Friend eens en voegde toe dat het een wereldwijd fenomeen betreft. Hij pleit voor meer openheid zodat wetenschappers dit soort onderwerpen kunnen bespreken en onderzoeken omdat er geen eenvoudige antwoorden voorhanden zijn.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
max1
max1
10 jaren geleden

Het feit dat vier ex militairen met een hoge rang zulke verklaringen afleggen is zeer prijzenswaardig en geloofwaardig. Zij stellen hun pensioen, reputatie, en misschien nog wel erger in de waagschaal.Je zou toch denken dat dit soort verklaringen, door niet de eerste de besten, wereldnieuws zou moeten zijn! Heel dapper.
Maar door hun naar buiten treden is de kans op nare ”ongelukjes” flink afgenomen.
Ik vind het wel jammer dat de nederlandse msm hier weer geen aandacht aan besteedt. Dit geeft aan dat de doofpot helaas nog steeds werkzaam is.

mb
mb
10 jaren geleden

Dan zijn het dus geen UFO’s maar buitenaardse ruimteschepen.

Westbound
Westbound
10 jaren geleden

Het zijn altijd die oud-kolonels die opeens een boekje open doen over ufo’s.
Hiermee proberen ze natuurlijk extra inkomsten te vergaren, maar veel geloof hecht ik er pas aan als het door de president zelf bevestigd wordt. EN als die ufo’s duidelijk te zien en te bezichten vallen. Tot dat moment zich aandient beschouw ik het als ‘wazige verhalen’ die flink aangedikt zijn.

Rasecht Berensiroop
Rasecht Berensiroop
10 jaren geleden

spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
space scientific politics and monetary systems
exopolitics.org

Veel mensen zeggen dat het tijd wordt dat de overheid een agentschap vormt om het onderwerp te verkennen,Deze dingen zijn echt en mijns inziens zou het veel beter zijn als de regering of een ander agentschap dit onderwerp op een wetenschappelijke manier zou bestuderen.
Ufcoverups open tot op het bot.Exacte ruimtevaartwetenschappen is de volledige studie van het universum,ontbeantwoorde vraag, zijn er nog oorlogsvoerende kosmoscivilisaties buiten de Aardeplaneet en de Aarde bezoekende Extraterrestrials rassen, hun onderlinge relaties.Op space-defensie gebied,een must om te weten …… geen excuses, voorzichtigheid, is de slimste moeder in deze porseleinenwinkel. Extraterres-trials hun civilisatiegegeschiedenis doorgronden, kost een bom duiten

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x