Buitenland

Amerikaanse cameraploeg vindt geen enkel bewijs voor gifgasaanval in Syrië. Dit is wat lokale bewoners erover te zeggen hebben

Help anderen door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Televisiezender One American News stuurde een cameraploeg naar Douma, waar een gifgasaanval zou zijn uitgevoerd.

De VS heeft geclaimd dat de Syrische president Assad achter de aanval zit. Als vergelding vuurde Trump meer dan 100 raketten af richting doelen in Syrië. De meeste daarvan werden onderschept.

Verslaggever Pearson Sharp ging op onderzoek uit in Douma. “One America News heeft een exclusieve ontdekking gedaan,” zei hij.

Niemand

“We zijn naar de wijken gegaan waar de aanval heeft plaatsgevonden,” vervolgde hij. “We bezochten zelfs het ziekenhuis waar de Witte Helmen mensen behandelden.”

“Ik heb gesproken met ongeveer 10 procent van de lokale bewoners,” aldus Sharp. “Niemand van hen zei die bewuste dag iets te hebben gezien of gehoord wat wijst op een gifgasaanval.”

Hij bezocht ook het hoofdkwartier van Jaish al-Islam, de terreurgroep die tot voor kort de macht had in Douma, waar hij naar eigen zeggen ruimtes vol mortieren zag.

Schokkend

“Het is schokkend om te zien hoeveel wapens de terroristen in dat gebied hadden opgeslagen,” klonk het.

In een andere plaats sprak hij met nog eens 30 tot 40 mensen en opnieuw had niemand iets gezien of gehoord wat wees op een chemische aanval.

In scène

“Alle inwoners zeiden dat de aanval in scène was gezet door de rebellen,” zei Sharp. “Ze houden van Bashar al-Assad.”

De rebellen hebben de aanval volgens de lokale bevolking geënsceneerd omdat het Syrische leger hen op de hielen zat.

Net wat ik dacht

Er werd positief gereageerd op het item. “OAN staat voor goede onderzoeksjournalistiek,” reageerde Michael Tomlinson.

“Gefeliciteerd! Dit is goede journalistiek,” zei Alvaro Dussan. En Billy Joyce schreef: “Ik wist dat het een false flag was!”

“Echte journalistiek. Ga zelf op onderzoek uit. De aanval is in scène gezet, net wat ik dacht,” stelde Olola Bear.

Bekijk het fragment hieronder:

Foto: John Cummings Wikimedia Commons

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
4 jaren geleden

De schaduwregering heeft de leiders (Trump, Macron, May) omgetoverd tot psychopaten.
Elke keer weer word er een actie gevoerd gebaseerd op fantasie en of op een fals flag event.
De massa word dom gehouden en gebrainwashed met propaganda, wanneer komen wij, de mensen in aktie? De mainstream media is door en door verrot. Geweldig dat Robin hier zoveel aandacht aan besteed.

weg met ons
weg met ons
4 jaren geleden

De door de Rothschild c.s. en Bilderberg gecontroleerde media zullen dergelijjk nieuws natuurlijk nooit naar buiten mogen brengen.

Er is nu eenmaal geen onafhankelijke staatsmedia meer, geen onafhankelijke grote zakelijke media meer, er is geen journalist of politicus van omvang meer die dergelijke objectieve zaken naar buiten mogen brengen.

Doen ze het wel dan krijgen ze een hartaanval, kogel of zelmoordje of de kinderen en/of de familie zullen worden afgemaakt.

Doen ze wel wat de Rothschild c.s. en Bilderberg willen, dan krijgt men als judas en landverrader een prachtige carrière in het vooruitzicht gesteld en de kinderen of familie zal het voor de wind gaan en een leven met cum laude krijgen.

Gladiator
Gladiator
4 jaren geleden

Ook voor dit topic geld eigenlijk dezelfde reactie als in het voorgaande topic van de moedige Belgische JOURNALIST welke naam ik niet voor niets met hoofdletters schrijf,

Gegroet,

Gladiator

Louise
Louise
4 jaren geleden

Weg met ons, er staat een goed stuk van Theodor Holman nu in het Parool…. Wie liegt…..allemaal dus….. Is zo duidelijk dat iedereen het zal snappen, denk je,, Maar misschien gaat t voor de massa sneller omdat bv zangers Dotan (?) er een eigen fantasie erop na houdt…… en zo komen er langzamerhand meer mensen achter wat wel of niet fake is…….. Het gevolg is dat de mens bijzichzelf te rade moet gaan, helaas raken er heel veel mensen in de war denk ik……. Als het over Oorlog gaat willen mensen nog wel eens een partij kiezen…..maar wat nu als het over de meest eenvoudige dingen gaat ? Zonder vertrouwen is er geen samenhang meer……..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x