Homepagina » Buitenland » Amerikaanse cameraploeg vindt geen enkel bewijs voor gifgasaanval in Syrië. Dit is wat lokale bewoners erover te zeggen hebben
Amerikaanse cameraploeg vindt geen enkel bewijs voor gifgasaanval Syrië. Dit is wat lokale bewoners erover te zeggen hebben

Amerikaanse cameraploeg vindt geen enkel bewijs voor gifgasaanval in Syrië. Dit is wat lokale bewoners erover te zeggen hebben

Televisiezender One American News stuurde een cameraploeg naar Douma, waar een gifgasaanval zou zijn uitgevoerd.

De VS heeft geclaimd dat de Syrische president Assad achter de aanval zit. Als vergelding vuurde Trump meer dan 100 raketten af richting doelen in Syrië. De meeste daarvan werden onderschept.

Verslaggever Pearson Sharp ging op onderzoek uit in Douma. “One America News heeft een exclusieve ontdekking gedaan,” zei hij.

Niemand

“We zijn naar de wijken gegaan waar de aanval heeft plaatsgevonden,” vervolgde hij. “We bezochten zelfs het ziekenhuis waar de Witte Helmen mensen behandelden.”

“Ik heb gesproken met ongeveer 10 procent van de lokale bewoners,” aldus Sharp. “Niemand van hen zei die bewuste dag iets te hebben gezien of gehoord wat wijst op een gifgasaanval.”

Hij bezocht ook het hoofdkwartier van Jaish al-Islam, de terreurgroep die tot voor kort de macht had in Douma, waar hij naar eigen zeggen ruimtes vol mortieren zag.

Schokkend

“Het is schokkend om te zien hoeveel wapens de terroristen in dat gebied hadden opgeslagen,” klonk het.

In een andere plaats sprak hij met nog eens 30 tot 40 mensen en opnieuw had niemand iets gezien of gehoord wat wees op een chemische aanval.

In scène

“Alle inwoners zeiden dat de aanval in scène was gezet door de rebellen,” zei Sharp. “Ze houden van Bashar al-Assad.”

De rebellen hebben de aanval volgens de lokale bevolking geënsceneerd omdat het Syrische leger hen op de hielen zat.

Net wat ik dacht

Er werd positief gereageerd op het item. “OAN staat voor goede onderzoeksjournalistiek,” reageerde Michael Tomlinson.

“Gefeliciteerd! Dit is goede journalistiek,” zei Alvaro Dussan. En Billy Joyce schreef: “Ik wist dat het een false flag was!”

“Echte journalistiek. Ga zelf op onderzoek uit. De aanval is in scène gezet, net wat ik dacht,” stelde Olola Bear.

Bekijk het fragment hieronder:

Foto: John Cummings Wikimedia Commons

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
2 jaren geleden

De schaduwregering heeft de leiders (Trump, Macron, May) omgetoverd tot psychopaten.
Elke keer weer word er een actie gevoerd gebaseerd op fantasie en of op een fals flag event.
De massa word dom gehouden en gebrainwashed met propaganda, wanneer komen wij, de mensen in aktie? De mainstream media is door en door verrot. Geweldig dat Robin hier zoveel aandacht aan besteed.

weg met ons
weg met ons
2 jaren geleden

De door de Rothschild c.s. en Bilderberg gecontroleerde media zullen dergelijjk nieuws natuurlijk nooit naar buiten mogen brengen.

Er is nu eenmaal geen onafhankelijke staatsmedia meer, geen onafhankelijke grote zakelijke media meer, er is geen journalist of politicus van omvang meer die dergelijke objectieve zaken naar buiten mogen brengen.

Doen ze het wel dan krijgen ze een hartaanval, kogel of zelmoordje of de kinderen en/of de familie zullen worden afgemaakt.

Doen ze wel wat de Rothschild c.s. en Bilderberg willen, dan krijgt men als judas en landverrader een prachtige carrière in het vooruitzicht gesteld en de kinderen of familie zal het voor de wind gaan en een leven met cum laude krijgen.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

….. Gisteren pikte ik nog een flut uitzending in het, ik meende, het gecontroleerde staats medium ” de NOS” op die iemand lieten zien, ergens op straat in Syrië, en werd geïnterviewd door ‘onafhankelijke’ journalisten en hem vroegen wat hij had meegemaakt. De man deed een simpel verslag over dat hij ergens in een kelder had gezeten en “iets” had geroken en naar buiten was gevlucht, en naar later bleek, een of DE gifgasaanval had overleefd. De man zelf zag er wonder boven wonder ongeschonden uit, maar zijn hele familie was wel dood. Ik let daarbij op intonatie, mimiek en lichaamstaal en zag dat hij zijn hoofd afwende bij de laatste leugen over zijn familie. Dit was duidelijk een geïnstrueerde (slechte) straatacteur die voor een paar stuivers een verhaal moest vertellen voor de camera. En ook zo fabriceert de westerse macht bewijzen en stuurt men de geestelijk dode kijkbuismassa.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

@weg met ons,

Wederom geheel met u eens en……………………petje af dat u het heeft volgehouden om naar zoiets als NOS te moeten cq kunnen kijken, doe ik gewoonweg niet meer, dan kan ik ook niet meer besmet raken.

Top stukje dus!!

Gladiator

Gladiator
Gladiator
2 jaren geleden

Ook voor dit topic geld eigenlijk dezelfde reactie als in het voorgaande topic van de moedige Belgische JOURNALIST welke naam ik niet voor niets met hoofdletters schrijf,

Gegroet,

Gladiator

Louise
Louise
2 jaren geleden

Weg met ons, er staat een goed stuk van Theodor Holman nu in het Parool…. Wie liegt…..allemaal dus….. Is zo duidelijk dat iedereen het zal snappen, denk je,, Maar misschien gaat t voor de massa sneller omdat bv zangers Dotan (?) er een eigen fantasie erop na houdt…… en zo komen er langzamerhand meer mensen achter wat wel of niet fake is…….. Het gevolg is dat de mens bijzichzelf te rade moet gaan, helaas raken er heel veel mensen in de war denk ik……. Als het over Oorlog gaat willen mensen nog wel eens een partij kiezen…..maar wat nu als het over de meest eenvoudige dingen gaat ? Zonder vertrouwen is er geen samenhang meer……..

Mammon
Mammon
2 jaren geleden

De Russen en Syriers zijn toch niet zo dom, om iedere keer Valse vlaggen te laten uitvoeren door de hoeren uit het westen (UK, VS, EU, Israel) ???

Is er nou helemaal niemand (Rusland, China, Syrie) die ZO slim is om een plannetje uit te werken zodat deze Valse vlaggen totaal door de mand vallen…

Het gebeurd keer op keer in de wereld…

Ga je mij nu vertellen dat de Rusland, Irak, Iran, Syrie zich werkelijk keer op keer laten naaien en hier niets aan willen doen? Als zei willen dat dit stopt, mogen ze VEEL meer moeite doen om de DOMME SUKKELS in het westen de ogen te laten openen en de Valse vlaggen simpelweg keihard te kunnen bewijzen.

Doen ze die moeite niet, dan moet je eigenlijk ook niet piepen als je keer op keer zo genaaid en belazerd wordt. Want de intentie om de “wereld de ontwaken” schijnt er dus niet te zijn…

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Mammon
2 jaren geleden

@Mammon

Een hypothese: iemand gooit bij je buren, waarmee jij toevallig in onmin leeft, vele malen de ruiten in, dan wordt het nog een hele toer om bewijzen te verzamelen dat jij niet de boosdoener bent. En of je daar dan ook tijd en energie in wilt stoppen is vers twee. Dat je verder überhaupt geen moeite wilt doen om met tegenbewijzen te komen impliceert dat jij schuldig bent??…. De buren zullen misschien dan ook zeggen dat je niet moet piepen en zei grote verdenkingen hebben dat jij degene bent die het heeft gedaan. En als de krant en media ook nog berichten dat met heel grote waarschijnlijkheid jij degene bent die het heeft gedaan, dan zijn de tegenbewijzen van jou in feite al waardeloos geworden.

Iemand ergens van beschuldigen is niet zo heel moeilijk, maar het tegendeel bewijzen vele malen ingewikkelder. Een (nep) aanslag kan overal en op ieder tijdstip gebeuren en door iedereen worden uitgevoerd, daar is niet op te anticiperen en is moeilijk te voorkomen.

faya
faya
2 jaren geleden

Dit gaat spoedig mainstream nieuws worden.
Dan kan de oude garde wel in gaan pakken, als ze daar al niet mee begonnen zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=uy0bF-PFpFI

salvar
salvar
2 jaren geleden

zouden ze dit uitzenden bij de nos?

weg met ons
weg met ons
Reactie op  salvar
2 jaren geleden

@salvar

Never!!…

faya
faya
2 jaren geleden

Salvar; als het uitgezonden gaat worden heet het uiteraard geen nos meer, en het zal in het late journaal te zien zijn.
Bepaalde zaken horen nu eenmaal niet onder de pet gehouden te worden, hoe walgelijk het ook is.
Die beesten horen verwijderd te worden.

https://www.youtube.com/watch?v=MplPQfhAi9k

John van Dokkumburg
John van Dokkumburg
2 jaren geleden

Vandaag in een media bericht uit Rusland vernomen dat de rebellen in doema een chemisch lab voor het maken van bommen runden , nou jongens , lekker laat deze info , Rusland heeft genoeg tijd gehad dit bericht gewoon te fabriceeren .. maar daar horen we hier niks over . Evenzo dat Telegram sinds een dag of vijf gebokkeerd is omdat de maker ervan de overheid geen decode sleutel wenst te geven, de eigenaar is inmiddels bij het vrije Westen ondergedoken . “”oh wat is het lekker leven in zo,n stalin land …””

x

Check Also

rutte

‘Rutte kan geen premier meer zijn. Hij moet aftreden en berecht worden’

Premier Rutte heeft toegegeven dat hij geprobeerd ...

rutte

‘Nederland steunde terroristen en Rutte probeert waarheid onder tapijt te schuiven’

Premier Mark Rutte probeert te voorkomen dat ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x