UFO

Oud-marineofficier ‘staat op punt boekje open te doen over duizenden topgeheime UFO-stukken’

Help door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Amerikaanse oud-marineofficier staat naar eigen zeggen op het punt om een boekje open te doen over duizenden topgeheime UFO-documenten, aangezien hij geen geheimhoudingsplicht meer heeft. Hij wil ook zijn licht laten schijnen over een mysterieuze UFO-waarneming in 1980. Dat schrijft de Britse Daily Express.

Volgens een oud-medewerker van het Britse ministerie van Defensie is de man betrouwbaar. “Ik heb enkele keren contact met hem gehad en heb geen twijfels over zijn achtergrond,” zei Nick Pope, die voor het ministerie onderzoek deed naar UFO-meldingen. “Op basis van de informatie die hij heeft en de taal die hij gebruikt kan ik zeggen dat we hier te maken hebben met een ingewijde.”

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De marineofficier claimt dat de Amerikaanse spionagedienst NSA en de Britse overheid een project hadden over UFO-waarnemingen, waaronder die in het Engelse Rendlesham Forest in de jaren tachtig.

Disclosure

“Ik heb kopieën van mijn veiligheidsmachtigingen,” zei de man. “Ik heb persoonlijk duizenden documenten over UFO/ET-projecten onder ogen gehad. Ik wil graag mijn kennis delen om zo mijn steentje bij te dragen aan ‘disclosure’.”

Hij zei dat een collega hem had verteld dat de NSA en een Brits communicatiestation belast waren met het volgen van UFO’s. De collega zou verder hebben gezegd dat UFO’s en aliens echt bestaan en te hopen dat deze informatie nog voor zijn dood bekend zou worden.

Historische zaak

Voor zijn werk kreeg de marineofficier naar eigen zeggen geregeld te maken met vliegbasis Moffett Field, Lockheed Martin Skunk Works, Raytheon, Berkeley National Laboratory en Lawrence Livermore National Laboratory in Silicon Valley.

Moffett werd vanaf 1933 als militair vliegveld gebruikt, maar later ook voor andere doeleinden. Het vliegveld is eigendom van de NASA. Skunk Works is de naam van de ontwikkelingsafdeling van vliegtuigbouwer Lockheed Martin. Raytheon is een groot Amerikaans defensie- en technologiebedrijf. De twee laboratoria werken nauw samen met de NASA.

Woordvoerder van MUFON Roger Marsh sprak van een ‘historische zaak’.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
P
P
8 jaren geleden

Dat wil ik hoe dan ook graag zien. Waar en wanneer wordt het uitgezonden op TV?

Sathos
Sathos
8 jaren geleden

Ik ben zeer benieuwd naar het open boekje van deze anonieme meneer.

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Laat deze Amerikaanse oud-marineofficier dan maar heel snel naar buitentreden!

Neo
Neo
8 jaren geleden

En op de zuidpool springt een pinguin in de zee.

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x