Homepagina » Mens en Dier » Arts noemt vaccinatie ‘cadeau van God’, zet sceptici weg als ‘complotdenkers’
arts

Arts noemt vaccinatie ‘cadeau van God’, zet sceptici weg als ‘complotdenkers’

Een arts heeft in een interview met CIP.nl, de website van het Christelijk Informatie Centrum, opmerkelijke uitspraken gedaan over vaccineren. Alie Hoek zei onder andere dat ‘vaccinaties een cadeau van God zijn’. “Bij vaccinatie wordt gebruikgemaakt van wat God in de schepping heeft gelegd, namelijk het aanmaken van antistoffen,” stelde de arts.

Ook FvD-oprichter Thierry Baudet werd er met de haren bijgesleept. Die zei namelijk dat hij het coronavaccin niet gaat halen omdat hij ‘voldoende vertrouwen heeft in zijn immuunsysteem’. Hoek vindt de stellingname van Baudet ‘vrij egoïstisch’, aangezien vaccinatie ‘niet puur voor jezelf is, maar ook om anderen te beschermen’.

Mensen die wantrouwend zijn over vaccineren, zijn in de ogen van Hoek complotdenkers. Voor de arts, die in de Biblebelt woont, is de komst van een vaccin ‘een teken van Gods voorzienigheid waar met dankbaarheid gebruik van mag worden gemaakt’. “Dat je een middel krijgt toegediend waardoor je lichaam antistoffen aanmaakt om het virus tegen te gaan, zou ik gerust een cadeau van God willen noemen.”

Vreselijk, wat een propaganda

Hoek staat ook positief tegenover een indirecte vaccinatieplicht, waar de VVD over nadenkt.

Mensen reageren erg kritisch op de uitspraken van de arts. “De tijden dat ik de EO serieus kon nemen, zijn ook definitief voorbij,” schrijft Danielle. “Vreselijk, wat een propaganda. En in één moeite door nog even Baudet bashen.”

Ginet zegt: “Ik haak af bij de term complotdenkers. Dat is al een kwalijk vooroordeel over mensen die dit op z’n minst dubieus te noemen vaccin niet willen.”

“Jammer dat mensen die kritisch nadenken weggezet worden als complotdenkers. Voor mij geen vaccinatie. Het is veel te snel ontwikkeld,” reageert Lida. En Christien vraagt: “Waarom weet deze arts niet dat de makers van deze vaccins geen enkele verantwoordelijkheid willen nemen voor de bijwerkingen die er gegarandeerd zullen komen?”

Het hele interview is hier te lezen via de Facebookpagina van predikant Arie van der Veer.

4.5 29 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
128 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Net
Net
4 maanden geleden

Die zou ik niet als huisarts willen hebben. Waarschijnlijk 1 hersencel. Jammer is dit weer.

Debbie V
Debbie V
Reactie op  Net
4 maanden geleden

Mijn dokter heeft ook maar 1 hersencel. Ze komt totaal haar eed niet na. (ze is ook nog zeer gebrekkig in haar Nederlandse taal) Ze werkt mij al jaren tegen om mijn werkelijke gezondheid. En een andere dokter is niet mogelijk want andere dokters zitten bomvol en nemen geen nieuwe klanten aan. Dit soort mensen zijn een gevaar voor de mensheid!

Richard
Richard
Reactie op  Net
4 maanden geleden

Ook al heb je geleerd (als arts) wil niet zeggen dat je intelligent bent. Dat bewijst deze arts ook weer eens. Wat een ongelooflijke NUL. Ik denk dat hij niet eens 1 hersencel heeft. De gevolgen van een vaccin komen niet eens in zijn bovenpan op. En voor een Biblebelt-arts heel vreemd dat opeens foetusmateriaal in een vaccin niet meer belangrijk is. Dat niet-gelovigen daar geen probleem mee hebben kan ik mij voorstellen, maar iemand uit het Christelijk gedeelte van NL toch wel heel bijzonder. God sleept hij ook aan Zijn haren erbij alsof God dit goedkeurt. Ik kan mij nog een tekst herinneren waarin staat dat God alles schiep en zag dat het goed is. Dus immuunsysteem zou eigenlijk goed moeten zijn (Als je natuurlijk gewoon gezond bent en gezond leeft).

Alice
Alice
4 maanden geleden

Zo dan, die is aardig van het padje!

Even in hun gedachtegoed: God maakt je ziek, laat een virus los en dan zou Hij, om dit te voorkomen, weer een vaccin uit laten vinden.

Sorry, maar ik snap het niet helemaal meer, schiet mij maar lek. De hele wereld is een hellhole aan het worden.

Duyfel
Duyfel
Reactie op  Alice
4 maanden geleden

God heeft zich ook niet gehouden aan het celibaatschap. Hij heeft een keer gezondigd. Er kwam een zoon uit voort. De Enige Zoon. Wie zonder zonde is, werpe de eerste steen, zei de Zoon tegen de Vader.

Martin
Martin
Reactie op  Duyfel
4 maanden geleden

Waar haal je deze onzin vandaan?

Erik
Erik
4 maanden geleden

Vaccinatie oudere en zieken eerst, riekt naar oorlogs misdaad

Ikke
Ikke
Reactie op  Erik
4 maanden geleden

Nee hoor, u bent een complotdenker! 😉

Steven
Steven
Reactie op  Erik
4 maanden geleden

.. Dat heet genocide!

Jeroen
Jeroen
Reactie op  Erik
4 maanden geleden

ALS het werkelijk veilig zou zijn dan namen Rutte, de Jonge en Grapperhaus het als eerste!
Maar die weigeren het vaccin!

Rosalie
Rosalie
Reactie op  Jeroen
4 maanden geleden

Alleen met de dop er nog op.😉

Diana
Diana
Reactie op  Erik
4 maanden geleden

En verstandelijk gehandicapten. Geschiedenis herhaalt zich en veel mensen hebben het niet door. Wat een gruwelijke wereld.

Martin
Martin
4 maanden geleden

Wil deze mevrouw Hoek mij dan wel eens even uitleggen hoe en waardoor het komt dat onze ministers het vaccin niet als eerste willen ? We hebben toch te maken met een killer-virus waardoor honderdduizenden doden zouden vallen. Een zeer gevaarlijk virus en ministers die het vaccin weigeren.
Een wel heel vreemde puzzel. Leg het maar uit !

marjo
marjo
Reactie op  Martin
4 maanden geleden

Zij nemen dit vaccin niet zelf,,omdat ze weten dat het je rijnste gif is,,

Jean-Paul
Jean-Paul
4 maanden geleden

vaccinatie is alles behalve een cadeau van god, anders was het zo in de natuur verkrijgbaar. je immuunsysteem kan prima overweg met virussen. de vraag hierbij is dan wel wat doe jij om je lichaam hierbij te helpen. de overlevingskans van het virus is 99,7 %. de meeste overledenen zijn dik in de 80 met onderliggende ziektes. het verleden heeft ons geleert dat er elk jaar mensen helaas overlijden aan griep.

Jeroen
Jeroen
Reactie op  Jean-Paul
4 maanden geleden

Het aantal mensen dat aan INFLUENZA overleed wás 8400-12000
Nú hebben we maar 400 INFLUENZA-doden en 8000 COVID-doden…….
1+1=2

Henkie
Henkie
Reactie op  Jeroen
4 maanden geleden

@Jeroen,
Je bent niet helemaal nouwkeurig hoor.
Aantal griepdoden seizoen 2017-2018 was ongeveer 9400. Aantal griepdoden seizoen 2018-2019 was ongeveer 3400. Een gemiddeld griepseizoen geeft ongeveer 6000 doden. Griep-cojona seizoen 2019-2020 (nov 2019-april 2020) was 400 met 6000 cojona doden, dus cojona heeft de griep verslagen, iets wat geen enkele griepvaccinatie gelukt is.

BegrijpHetNiet
BegrijpHetNiet
Reactie op  Jean-Paul
4 maanden geleden

Hij hep het mogelijk een beetje verkeerd gezegd. Niet de vaccin is een cadeau van God, maar het verstand om er een te kunnen maken.

Gerrit V
Gerrit V
4 maanden geleden

ik hoop dat het niet gebeurd…..maar als na enkele maanden blijkt dat er veel bijwerkingen zijn of de effectiviteit niet zoals verwacht gaan sommigen uit de pro-hoek zeer bleek worden (misschien ook een geschenk van God) (testen op 44000 mensen is niet hetzelfde als op enkele miljoenen mensen)

Eelco
Eelco
Reactie op  Gerrit V
4 maanden geleden

Kan het niet zo zijn dat de eventuele bijwerkingen pas enkele jaren later optreden?

Ikke
Ikke
Reactie op  Eelco
4 maanden geleden

Jazeker kan dat. Denk aan DES. Een arts zei laatst dat dit spul langzaam je DNA in al je cellen kan veranderen en dat je zelfs na 10 jaar ineens heftige bijwerkingen kunt krijgen. Maar het is niet eens de discussie waard, als iemand je gaat bedreigen of chanteren, weet je hoe laat het is, NOOIT DOEN!!

Jan Veer
Jan Veer
Reactie op  Ikke
4 maanden geleden

Dus gaat de wereld massaal mediteren, want…….meditatie herstelt het DNA. Vele studies hebben dit reeds aangetoond.

Judy
Judy
Reactie op  Eelco
4 maanden geleden

Natuurlijk kan dat. Opstapeling van gifstoffen etc. Je lichaam vecht en vecht hiertegen. Al eens in een bijsluiter gekeken van een vaccin? Er zitten veel meer additieven in dan alleen een verzwakt of gedeelte van een virus.

Ik doenietmeermee
Ik doenietmeermee
4 maanden geleden

Wanneer er een god zou zijn had hij ons behoed voor corona.

Jeroen
Jeroen
Reactie op  Ik doenietmeermee
4 maanden geleden

Wanneer God zn werk deed waren we behoed gebleven voor dit hele NSB-kabinet……..

Magere Hein
Magere Hein
Reactie op  Jeroen
4 maanden geleden

Hoe weet je zo zeker dat dit kabinet geen zegen is?

Magere Hein
Magere Hein
Reactie op  Ik doenietmeermee
4 maanden geleden

God heeft ook de virussen geschapen. Ook de virus heeft het recht om levens te nemen, niet alleen de mensen die schaamteloos kippen, schapen en koeien doden en opeten. Ook de eieren van de kippen stelen, vervolgens als heler gaan werken door die gestolen eieren te verkopen en veel mensen kopen van die helers zonder er erg in te hebben.

SV1637
SV1637
Reactie op  Magere Hein
4 maanden geleden

@Magere Hein,
De Heerser van deze wereld is Niet God!
Wel de DUIVEL!
De Liefde voor het geld, is de wortel van AL het kwaad!
Wel eens van de Jezuïeten gehoord?
Het ga u goed.

ozymandius
ozymandius
Reactie op  SV1637
4 maanden geleden

De Jezuïeten Rabbit hole veranderd je kijk op de wereld totaal.

wat een verdorven satanisch clubje is dat, samen met de Papal bloodlines natuurlijk

Ertje
Ertje
4 maanden geleden

Zoals die arts het zegt, dat het een gift van God is, zo denken heel veel gelovige mensen. Ik dacht ook zo maar inmiddels niet meer. De bijbel zegt ook dat we alles zelf moeten onderzoeken en dat is wat ik nu dus ook doe.

Alice
Alice
Reactie op  Ertje
4 maanden geleden

Heel veel gelovigen, vooral in de Biblebelt, denken zo echt niet. Als God wil dat je ziek wordt, dan word je ziek. Klaar. Zij vinden dat je met een vaccinatie op de stoel van God gaat zitten en dat je niet in mag gaan tegen Zijn wil.

Magere Hein
Magere Hein
Reactie op  Alice
4 maanden geleden

God zei, gaat heen, vermenigvuldigt u. De virussen gehoorzamen hem.

Lisa
Lisa
Reactie op  Ertje
4 maanden geleden

Sorry ik geloof ook. En iederéén die ik ken, zijn het er niet mee eens. Dit komt niet van God. De mensen maken er een puinhoop van!

Martin
Martin
Reactie op  Lisa
4 maanden geleden

Maar wie zijn deze mensen? Ik heb uitvoerig onderzoek gedaan naar Rutte en de Jonge. En volgens meerdere bronnen op internet is Rutte een vrijmetselaar en Hugo de Jonge een satanist. Wat kunnen we anders van dergelijk gespuis verwachten dan een hoop ellende. De Bijbel leert niet voor niets: “Wie God verlaat, heeft smart op smart te vrezen.” Nu plukken we daar de wrange vruchten van. Bekering tot de Levende God is de enige weg terug.

EMBÉ
EMBÉ
Reactie op  Ertje
4 maanden geleden

Deze arts probeert God voor zijn karretje te spannen. De manier waarop hij het doet is overduidelijk dat hij een marionet is van de gevestigde orde. Gelukkig zijn er nog gelovigen die de teken van het beest niet willen aannemen. Beseft wel dat het vaccine een nummer heeft: 060606…duidelijk toch?

Billy
Billy
Reactie op  EMBÉ
4 maanden geleden

Helemaal mee eens!!! De arts moet de laatste verzen van Openbaringen 13 nog maar eens lezen.

Martin
Martin
Reactie op  Billy
4 maanden geleden

Nou die kent ze wel. Haar man is hoogleraar in de theologie.

Ikke
Ikke
Reactie op  Ertje
4 maanden geleden

Goed dat u hiervan genezen bent, want de duivel had u misleid. Gebruik uw verstand, u zit op het juiste pad en wij zijn trots op u!!!

Alena
Alena
Reactie op  Ertje
4 maanden geleden

Ik geloof in God en dus ook in een duivel. De duivel heeft de wereld bedonderd met dit ‘killer virus’ gemaakt door mensenhanden. Helaas ken ik wel veel christenen die heilig geloven dat dit vaccine hen gaat helpen…

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Alena
4 maanden geleden

Duivelse krachten proberen te voorkomen dat we een grootse liefdevolle gebeurtenis gaan zien. Het ligt er zo dik bovenop! Ik geloof ook in de Bijbel en dus ook in duivelse krachten. Nog nooit zijn ze zo duidelijk waar te nemen!

erik
erik
4 maanden geleden

Ik geloof deze arts,dat als men het vaccin neemt men redelijk vlug een afspraak heeft met god,..

Henkie
Henkie
Reactie op  erik
4 maanden geleden

Je hebt met het vaccin alleen een afspraak met de duivel!!

Engela Mergel
Engela Mergel
Reactie op  Henkie
4 maanden geleden

De duivel bestaat m.i. niet. Duisternis (gebrek aan licht) echter wel. Jullie verwarren duisternis met duivel, denk ik.

Tigron
Tigron
4 maanden geleden

Alie Hoek zei;
““Bij vaccinatie wordt gebruikgemaakt van wat God in de schepping heeft gelegd,”.

Fout Alie, Bij vaccinatie wordt gebruik gemaakt van personen die denken voor God te kunnen spelen.
Alie; “de komst van een vaccin ‘een teken van Gods voorzienigheid waar met dankbaarheid gebruik van mag worden gemaakt’.”
Ook fout Alie;
De komst van een vaccin is een teken van hebzucht van personen waar wij wellicht gebruik van MOETEN maken.

Henkie
Henkie
Reactie op  Tigron
4 maanden geleden

Alie is knettergek en levensgevaarlijk, zo snel mogelijk opsluiten deze cojona gelovige

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Henkie
4 maanden geleden

Zeker levensgevaarlijk!
Als ik het me goed herinner wordt er tijdens de opleiding tot huisarts +/- 3 uur besteedt aan vaccins. En dat gaat dan over traditionele vaccins en dus niet over een (slecht getest) experimenteel vaccin. Daarna wordt er ook niet bijgeschoold (correct me if I’m wrong).
De gemiddelde huisarts weet er dus vrijwel niets vanaf. Ik denk dat de gemiddelde bezoeker van deze website er veel meer uren in heeft zitten en daarom een veel beter beeld heeft.
Helaas wordt er nogal opgekeken in de biblebelt tegen het beroep van huisarts.
Maar eigenlijk zou deze man zijn vergunning moeten worden ingetrokken om slachtoffers te voorkomen.

Carolina
Carolina
Reactie op  Tigron
4 maanden geleden

Alie kent maar een bijbel.
De bijbel van BIG PHARMA

x

Check Also

de jonge

De Jonge geeft toe dat AstraZeneca-vaccin linke soep is

Lange tijd beweerde zorgminister Hugo de Jonge ...

vrouwen

Verontrustend: vrouwen ‘kregen miskraam’ nadat ze bij gevaccineerde mensen in de buurt waren geweest

Tientallen vrouwen laten weten dat ze last ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

128
0
We lezen graag je reactie!x