Homepagina » Gezondheid » Oud-topman Nestlé: water als basisrecht is ‘extreem’ (video)
Oud-topman Nestlé: water als basisrecht is extreem

Oud-topman Nestlé: water als basisrecht is ‘extreem’ (video)

Oud-topman van Nestlé Peter Brabeck-Letmathe toont ons hoe de grote corporaties tegen de wereld aankijken.

In 2011 maakten bezoekers van de eerste Nederlandse editie van het Food Film Festival kennis met de documentaire We Feed the World, waarin onder meer Brabeck-Letmathe voor de camera verschijnt.

Nestlé is het grootste voedingsmiddelenconcern ter wereld. Het bedrijf produceert onder meer koffie, bronwater, bouillon, ijs, melk, chocolade, pasta, yoghurt, ontbijtgranen, melkpoeders, babyvoedsel, farmaceutische producten en voedsel voor dieren.

Wereldarmoede

In 2010 was Nestlé de meest winstgevende onderneming. De multinational stelt wereldwijd meer dan 328.000 werknemers tewerk.

Nestlé is de grootste producent van bron- en mineraalwater ter wereld. In de documentaire uit 2005 steekt Brabeck-Letmathe zijn mening over de toegang tot drinkwater niet onder stoelen of banken.

Volgens de Oostenrijker is het idee van water als menselijk basisrecht ‘extreem’ en moet aan water een bepaalde waarde worden toegekend. Hij zei verder dat Nestlé de armoede op aarde kan bestrijden omdat er bij het bedrijf zo veel mensen werken.

Oud-topman Nestlé: water als basisrecht is extreem
Peter Brabeck-Letmathe op weg naar de Bilderbergconferentie van 2012

Slavernij

In 2007 ontving Brabeck-Letmathe de zogeheten Black Planet Award, die wordt toegekend aan individuen die zich schuldig maken aan het vernietigen van de planeet. De oud-topman werd beschuldigd van het verspreiden van besmette babyvoeding, het monopoliseren van waterbronnen en het in stand houden van kinderarbeid. Ook in de 21e eeuw maakt Nestlé zich nog schuldig aan slavernij.

Brabeck-Letmathe zit ook in de raad van bestuur van Credit Suisse, L’Oréal en ExxonMobil. Hij zit bovendien in de oprichtingscommissie van het World Economic Forum.

Bekijk hier een overzicht van alle merken en joint ventures van Nestlé.

Gerelateerd:

 Vond je dit artikel goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

37 reacties

 1. Ik snap niet wat die bedoeld met extreem. Zoiets als absurd ? Natuurlijk kijkt een excentrieke man er anders tegen aan. Die vindt dat hij het alleenrecht heeft. Niet voor niets kreeg hij die prijs en volgens mij ziet hij dat als beloning en verering. Ik hou niet van mensen die zichzelf op een voetstuk zetten.

  Al die multinationals zijn extremisten in het kwaad.
  Het is nog altijd het recht van de sterkste ook al zit ‘m dat nu in het geld.

  0 likes
 2. Hier in ons bos hebben wij nog genoeg bomen voor deze man !!

  0 likes
 3. Wat kun je als individu doen wanneer je signaleert dat iemand een hart van steen heeft ?
  Want dat is hier aan de hand, denk ik.
  Onwetend en dom zijn ze, ondanks hun universitaire titels.
  Misschien is dat kenmerkend voor nagenoeg alle leiders in de industrie en politiek.

  Ik heb geen idee.
  Schudden totdat we wakker worden ?
  Licht overwint de schaduw ?

  0 likes
 4. “Volgens de Oostenrijker is het idee van water als menselijk basisrecht ‘extreem’ en moet aan water een bepaalde waarde worden toegekend.”

  Ik zie niet in waarom het een het ander uit zou moeten sluiten. Het kan toch een basisrecht zijn en er kan toch ook een waarde aan worden toegekend.

  Dat is ook wat nu al gebeurd, ik krijg immers net als ieder ander een rekening voor het gebruikte water. Ik geloof ook dat er vrijwel niemand is die het onterecht vind dat hij betaalt voor het reinigen van water en het transport door de waterleiding.

  Het kan dus een basisrecht zijn en toch een waarde hebben. Net zoals onderwijs, gezondheidszorg, woonruimte enz.

  0 likes
 5. Levensgevaarlijke man voor ons en deze gehele planeet! Ik weet zeker dat hij geen bronwater drinkt of andere producten eet van zijn eigen productie lijn. Uiteraard zitten hier stoffen in die ons net zo robotiseerd als zijn werknemers en zijn fabriekslijn. De bewuste mens die dit leest weet net als ik dat hij alleen vanuit zijn linker hersenhelft leeft en dat zijn hartchakra is afgesloten waardoor hij niet bij zijn zielsbewustzijn kan komen. Kom op Lichtwerkers dit zijn de gevallen zielen die we kunnen helpen! Ik stuur hem de liefde en daarmee alle wijsheid die hij nodig heeft om alsnog iets goeds te doen op deze wereld. Zodra hij massaal liefde via ons collectieve bewustzijn ontvangt zal hij in tranen uitbreken en in zweet wakker worden in de nacht waardoor hij weer gaat voelen en meer empathie krijgt voor zijn medemens en deze aarde. Wellicht zal een bezoekje van een Hogere beschaving hem ook even in zijn broek doen …… 😉 “kom op! formele gelul is over, niemand trapt er meer in, en nu gaan werkelijk wat nuttigs doen! Hier heb je een bezem en nu gaan we de aarde schoonmaken…hup hup… hihhi

  0 likes
 6. Het denk alles over de natuur te weten,maar snapt niet om financiële redenen, het “Fundamenteel Recht” niet??Maar is op financieel gebied een kanjer die geen laatste zakken heeft in zijn doodshempie.Van al het water op aarde is slechts 2% zoet en drinkbaar.Nu hoop ik, dat deze onnozel verzuipt in het resterende water.De Mafketel!!Macht wellusteling!!!

  0 likes
 7. En hij snapt niet waarom mensen zich zo depressief voelen, want wat is er nu mooier dan 40 tot 80 uur per week je uit te sloven voor mensen die bezig zijn deze planeet en zijn grondstoffen helemaal naar zich toe te trekken, zodat ze de mens nog meer als slaaf kunnen gebruiken.
  Het recht op water af te pakken en straks gaan we flink betalen voor zuurstof en dan raar opkijken dat de mens het helemaal niet leuk vind om zo te leven, wat zijn wij toch ondankbaar.

  0 likes
 8. Jaaaa jaaaahhh nu ik goed kijk … zie ik kleine horentjes op zijn hoofd groeien. Ik zoek alleen zijn drietand nog …

  0 likes
 9. Mensen, boycot die handel! Dat is vanzelfsprekend natuurlijk, maar hoe brengen we dat aan de sheeple nog over?

  0 likes
 10. Hier is overduidelijk in geknipt….

  Hij heeft gelijk dat het goed is om water een waarde te geven. Water IS nl waardevol!

  Hij zegt ook dat we ervoor moeten zorgen dat degenen die nu geen toegang hebben tot water die toegang wel krijgen.

  Ik begrijp jullie probleem niet, overal heeft water een waarde, ook jij betáált voor drinkwater. Met dat geld kunnen ze er nl.voor zorgen dat het water gezuiverd wordt voor het uit je kraan komt.

  0 likes
 11. in zijn ogen kun je zien, dat hij in diepe slaap is, voor wat betreft het ware gevoelsleven…de ziel….
  ik word er naar van er lang naar te kijken…brrr

  0 likes
 12. Water, zuurstof, gezondheid zijn facetten die behoren tot ons geboorterecht. Het zijn producten, gegeven door moeder aarde en geen product die verkocht mag worden. Immers iemand die arm wordt geboren mag dus geen water drinken, geen adem halen en heeft geen recht op gezondheid. Kom op zeg. Dat die gasten zich alles toe-eigenen is NIET normaal hoor.

  Dus … degenen die dit normaal vinden, slaap rustig door.

  Waar ik het wel mee eens ben, is dat we zeker veel liefde en licht moeten sturen naar dit soort types. Want niets is zo veranderlijk als een mens.

  0 likes
 13. Zal ik jullie eens vertellen wat we met de heer Brabeck-Letmathe zouden kunnen doen?

  kielhalen!!

  0 likes
 14. [quote name=”Aurelia”]…….
  Ik begrijp jullie probleem niet, overal heeft water een waarde, ook jij betáált voor drinkwater. Met dat geld kunnen ze er nl.voor zorgen dat het water gezuiverd wordt voor het uit je kraan komt.[/quote]

  Beste Aurelia dan begrijp je nog niet helemaal de misleidende boodschap hierachter en ook niet wat deze grote machtige concerns allemaal toevoegen in het bron-en of kraanwater die onze gezondheid juist nadeling beinvloeden. Ten eerste wil hij de mensen wereldwijd afhankelijk maken van water door ons te laten betalen, kortom vrije toegang tot schoon water afnemen! De vrije beschikking over gezond water zou juist ons geboorterecht moeten zijn als soeverrein wezen. Daarnaast is het zo dat we dan water drinken waardoor we (mentaal) klein gehouden worden door de stoffen die toegevoegd worden (denk o.a. aan fluoride die de pijnappelklier beinvloed). Overigens is niet verontreinigd regenwater het meest gezonde en pure water wat er bestaat. Wil je dit regenwater nabootsen dan kun je het beste een (lage temperatuur) destillator zien te vinden en daarna het water structureren (Emoto) wat dan een noodzakelijke laatste factor is voor op en top gezond water. PS Ik ben al ruim 10 jaar bezig in water research en weet waar ik over praat. In bronwater zitten ANorganische stoffen (mineralen) wat NIET puur is. Dus een slechte opname en afvoer. Puur water is alleen waterstof en zuurstof wat puur regenwater is. In de stad dus moeilijk! Dus destilleren (liefst lage temp.) en vooral structuren want anders heb je weer geen optimale moleculen. Als je hier 3 a 4 liter water per dag van drinkt dan zul je nooit meer ziek kunnen worden en je bewustzijn zal ongelooflijk toenemen juist omdat je hiermee je pijnappelklier ontkalkt. Kortom ze willen niet dat het volk dit weet en dat zie je nu over het hoofd bij deze man! Controle en macht over het volk zou weg zijn en dat willen ze gewoon niet want ze denken dat zij de baas over alles zijn.

  0 likes
 15. Als je voor water betaald betaal je voor de reiniging en voor het vervoer.. je kunt ook zelf water uit de grond of de rivier halen en het zelf reinigen..

  Ik ben ervan overtuigd dat we zonder overheden allang allemaal zelfvoorzienend waren in de basisbehoefte..

  0 likes
 16. [quote name=”Johan”]
  Beste Aurelia dan begrijp je nog niet helemaal de misleidende boodschap hierachter (…) Kortom ze willen niet dat het volk dit weet en dat zie je nu over het hoofd bij deze man! Controle en macht over het volk zou weg zijn en dat willen ze gewoon niet want ze denken dat zij de baas over alles zijn.[/quote]

  Beste Johan, ik heb je reactie gelezen en zie geen argumenten, behalve onderbuikgevoelens, die ingaan op wat ik in mijn post noemde.
  Sorry, maar ik geloof niet in een tweedeling van zij tegen wij. Er is geen samenzwering van “hun” die “ons” eronder proberen te houden door bijvoorbeeld het drinkwater te vervuilen. Dat is imo paranoide. Het water in Nederland is overigens maar 10 jaar lang gefluorideerd op sommige plaatsen en dat is al meer dan 40 jaar geleden afgelopen. Maar ieder is vrij te denken wat-ie wil natuurlijk. En er zijn hele makkelijke manieren om mijn mening af te doen, gewoon zeggen dat ik slaap, nog niet zover ben of een trol ben.
  Zo, nu hoeven jullie het niet meer te doen 🙂

  Wat ik zo ontzettend jammer vind is dat mensen een ingekort stukje van een artikel lezen of een geknipt filmpje en op basis van die weinige informatie zich een oordeel vormen en een snel zinnetje op het net gooien. Daar wordt niemand wijzer van, dat wakkert alleen de onderbuikgevoelens, die mensen hebben bij het zien van iemand die meer geld of macht heeft dan zij, aan.
  Want meer geld hebben dan een ander betekent in veler ogen blijkbaar dat er iets heel erg mis met hem of haar is en zelfs als diegene het weg wil geven aan een goed doel, dan is dat goede doel meteen ook verdacht. Armzalig denken vind ik dat.
  Jouw reactie was nog inhoudelijk, maar dat kun je van de andere reacties over het algemeen niet zeggen.

  0 likes
 17. [quote name=”Johan”][quote name=”Aurelia”]…….
  Ik komt.[/quote]

  Beste Aurelia dan begrijp je nog niet helemaal de misleidende boodschap hierachter en ook niet wat deze grote machtige concerns allemaal toevoegen in het bron-en of kraanwater die onze gezondheid juist nadeling beinvloeden. Ten eerste wil hij de mensen wereldwijd afhankelijk maken van water door ons te laten betalen, kortom vrije toegang tot schoon water afnemen! De vrije beschikking over gezond water zou juist ons geboorterecht moeten zijn als soeverrein wezen. Daarnaast is het zo dat we dan water drinken waardoor we (mentaal) klein gehouden worden door de stoffen die toegevoegd worden (denk o.a. aanPuur water is alleen waterstof en zuurstof wat puur regenwater is. In de stad dus moeilijk! Dus destilleren (liefst lage temp.) en vooral structuren want anders heb je weer geen optimale moleculen. Als je hier 3 a 4 liter water per dag van drinkt dan zul je nooit meer ziek kunnen worden en je bewustzijn zal ongelooflijk toenemen juist omdat je hiermee je pijnappelklier ontkalkt. Kortom ze willen niet dat het volk dit weet en dat zie je nu over het hoofd bij deze man! Controle en macht over het volk zou weg zijn en dat willen ze gewoon niet want ze denken dat zij de baas over alles zijn.[/quote]Het eerste gedeelte van je reactie is een pure aanname (nog een zeer vergezochte ook) en de rest is gewoon hilarisch te noemen.

  Puur water (H2O), is niet alleen niet lekker, onnatuurlijk, het is ook nog eens levensgevaarlijk omdat je er gewoon dood van gaat dankzij het natuurlijke verschijnsel osmose. En ook regenwater is geen puur H2O, er zitten altijd mineralen of opgeloste gassen in, en dat is maar goed ook anders zou je dood gaan.

  Drink 3 a 4 liter puur H2O en je vertelt het niet meer na.

  0 likes
 18. wolf in schaapskleren. Overduidelijk een poging om het algemeen gedachtegoed te beïnvloeden. Maar wat slaagt deze man daar slecht in. Ik zie hooghartigheid, arrogantie, de wens voor N.W.O en honger naar meer macht en geld. Extreem??? Laffe poging om een menselijk basisrecht extreem te noemen. Een trieste poging als deze geeft aan dat mensen zoals hij denkt dat wij ‘dom’ zijn: aangeven over hoeveel banen je wel niet verschaft maar verlekkerd kijken naar de Japanse bedrijven waar zowat alles gerobotiseerd draait ( op een paar mensen na ) hoe bedoelt u meer banen voor mensen? Ik IND al een tijdje dat wij nu al onze bezorgdheid laten horen en niet als het te laat is, omdat er ondertussen al druk gelobbyt wordt. Wie weet er een succesvolle manier om dit nu al in de politiek onder de aandacht te brengen? Dit mag echt niet zover komen– twitter of zo? Flashmob actie? : ) ik heb het zelfde gedacht als een andere reactie hier; wie weet wil men in de toekomst ook zuurstof consumptie gaan berekenen? Ook ben ik het er mee eens dat er liefde gestuurd moet worden aar deze persoon, we are all connected…. Don’t panic they lobby, why don’t we start to march now: water, air, sunlight: OUR basic right! —- oja, en ook een kinderachtige uithaal naar biologisch eten hè,…. Je zou er bijna om moeten lachen zo doorzichtig is het.

  0 likes
 19. [quote name=”Biff Hemzelve”]Zal ik jullie eens vertellen wat we met de heer Brabeck-Letmathe zouden kunnen doen?

  kielhalen!![/quote]

  Precies! Als jij dat doet dan timmer ik wel wat roestige spijkers aan de onderkant van het schip. Het mag niet zo zijn dat dit zwijn verder loopt na een kielhaal

  0 likes
 20. [quote name=”vrillon”]Als je voor water betaald betaal je voor de reiniging en voor het vervoer.. je kunt ook zelf water uit de grond of de rivier halen en het zelf reinigen..

  Ik ben ervan overtuigd dat we zonder overheden allang allemaal zelfvoorzienend waren in de basisbehoefte..[/quote]

  Nou ja misschien willen ze het zo gaan doen dat je het niet meer zelf uit de grond mag halen. Dat willen ze op den duur dan gaan verbieden blijkbaar. Hetzelfde geldt voor o.a. de natuurgeneeskundige kruiden en supplementen >Codex Alimentarius regel

  0 likes
 21. [quote name=”Timothy Drake”][quote name=”Biff Hemzelve”]Zal ik jullie eens vertellen wat we met de heer Brabeck-Letmathe zouden kunnen doen?

  kielhalen!![/quote]

  Precies! Als jij dat doet dan timmer ik wel wat roestige spijkers aan de onderkant van het schip. Het mag niet zo zijn dat dit zwijn verder loopt na een kielhaal[/quote]

  Ik hou het liever bij gewoon kielhalen, zonder roestige spijkers.

  moorden is niks voor mij 😉

  0 likes
 22. Typisch een NWO figuur die alleen maar kan denken in getallen (geld) en materie en het onderdrukken/beperken van vrijheden en rechten en die een mens ziet als een machine, een ding, een object of slaaf. Deze man heeft duidelijk te weinig liefde gehad in zijn leven, net als de meeste CEO’s, managers en bestuurders…Verzamelnaam; psychopaten.

  Water is een basisrecht, want zou dit recht er niet zijn dan zou iemand anders kunnen bepalen wat de prijs van water is en hoe schoon of verontreinigd het zou mogen zijn en wie het wel of niet mag hebben, dit gebeurd eigenlijk al vanuit de overheid, maar zal in private handen nog een groter issue worden.

  Feitelijk zou voedsel en energie ook een basisrecht moeten zijn om te kunnen overleven heb je namelijk beide (gratis) nodig.

  Als dit heerschap deze discussie wil aanzwengelen dan zou ik gelijk terug willen slaan met het (gratis) recht op alles wat een mens nodig heeft om te kunnen (over)leven, daar hoort zelfs een gratis dak boven het hoofd bij.

  Schoon drinkwater is nu al zeer discutabel en er bevinden zich reeds te veel residuen van stoffen in die het lichaam zeer zeker schaden, ook al worden er tolerantiegrenzen gesteld aan de hoeveelheid verontreiniging, maar dat betekent nog niet dat het water zoals we die nu krijgen ook werkelijk ongevaarlijk is voor ons welzijn.

  Private ondernemingen voegen totaal niets toe, hooguit aan de prijzen die zullen stijgen.

  Er tekent zich een heel gevaarlijke tendens af die er toe zal leiden dat we straks meer moeten gaan bijdragen aan water en water net als voedsel en brandstof in handen zal komen van satanische corporatistische multinationals.

  Macht over voedsel (Monsanto), energie en water is totale macht over ons!

  0 likes
 23. in de toekomst gaan wij voor alles moeten betalen, zelfs om te mogen ademen en voor onze natuurlijke afvalstoffen!
  wij leven steeds meer en meer op een gevangenisplaneet als slaven die moeten ondergaan wat rijke stinkerds ons opleggen opdat zij rijk kunnen worden, ik word steeds meer en meer ziek van deze maatschappij en waar we naartoe gaan.
  het is echt niet leuk meer door zulke lui die denken dat ze alles kunnen uitbuiten.
  wanneer komt de grote verandering nu eens, in positieve zin??????

  0 likes
 24. Strijdervoorvrijheid

  Alleen al het argument dat nestle producent is van bronwater. De enige die echt bronwater produceert is toch wel moeder natuur en niet nestle.

  0 likes
 25. [/quote]Het eerste gedeelte van je reactie is een pure aanname (nog een zeer vergezochte ook) en de rest is gewoon hilarisch te noemen.

  Puur water (H2O), is niet alleen niet lekker, onnatuurlijk, het is ook nog eens levensgevaarlijk omdat je er gewoon dood van gaat dankzij het natuurlijke verschijnsel osmose. En ook regenwater is geen puur H2O, er zitten altijd mineralen of opgeloste gassen in, en dat is maar goed ook anders zou je dood gaan.

  Drink 3 a 4 liter puur H2O en je vertelt het niet meer na.[/quote]

  Lekker staaltje overdrijven weer….

  Gedestilleerd water is hypotoon. In theorie zou je dus verwachten dat je cellen gaan opzwellen en kapot gaan. Maar dit wordt tegengehouden doordat je nieren anders gaan werken en dus valt het in theorie wel allemaal mee. Er zijn heel veel mensen die dat water drinken en die blijven allemaal leven. Concluderend kan je dus zeggen dat het geen kwaad kan.
  wat soms wel beweerd wordt.

  Belangrijkste punt is dat het gedestilleerd water in de maag al in aanraking komt met verschillende zouten die al in het maagzuur zitten. Alleen daar al door is het water nooit zo hypotoon en zelfs wel normotoon alvorens het in aanraking komt met andere cellen.

  Ik zou het alleen niet aanraden, want als je logisch nadenkt, kom je dit in de natuur ook niet tegen.

  0 likes
 26. W#at een kil en koud figuur! die P.Brabeck.
  bah naar mannetje.
  Krijg alleen maar slechte gedachten in mij hoofd als ik hem zie en hoor praten om een monopolie op eten en drinken te hebben.

  Hij is een voorstander van GMO eten.

  dus oftewel monopolie op het hele proces ( wat natuurlijk hoort te zijn, zonder gifstoffen ) van zaadje tot plant.

  GMO bestaat niet zonder gif…..
  deze gaan hand in hand.

  BIO is duis Wél beter dan GMO eten.

  0 likes
 27. [quote name=”Redice”]in de toekomst gaan wij voor alles moeten betalen, zelfs om te mogen ademen en voor onze natuurlijke afvalstoffen!
  wij leven steeds meer en meer op een gevangenisplaneet als slaven die moeten ondergaan wat rijke stinkerds ons opleggen opdat zij rijk kunnen worden, ik word steeds meer en meer ziek van deze maatschappij en waar we naartoe gaan.
  het is echt niet leuk meer door zulke lui die denken dat ze alles kunnen uitbuiten.
  wanneer komt de grote verandering nu eens, in positieve zin??????[/quote]

  Vergeet niet, zonder meebuigen overleeft geen enkele boom de storm,dus…

  0 likes
 28. Als hij dat extreem vind water een basisrecht voor iedereen dan sluiten ze de kraan maar af bij deze brulboei.

  0 likes
 29. [quote name=”ss”][quote name=”Redice”]in de toekomst gaan wij voor alles moeten betalen, zelfs om te mogen ademen en voor onze natuurlijke afvalstoffen!
  wij leven steeds meer en meer op een gevangenisplaneet als slaven die moeten ondergaan wat rijke stinkerds ons opleggen opdat zij rijk kunnen worden, ik word steeds meer en meer ziek van deze maatschappij en waar we naartoe gaan.
  het is echt niet leuk meer door zulke lui die denken dat ze alles kunnen uitbuiten.
  wanneer komt de grote verandering nu eens, in positieve zin??????[/quote]

  Vergeet niet, zonder meebuigen overleeft geen enkele boom de storm,dus…[/quote]
  Maar wij kunnen wel de storm worden…

  0 likes
 30. [quote name=”mevrouw S.”][quote name=”ss”][quote name=”Redice”]in de toekomst gaan wij voor alles moeten betalen, zelfs om te mogen ademen en voor onze natuurlijke afvalstoffen!
  wij leven steeds meer en meer op een gevangenisplaneet als slaven die moeten ondergaan wat rijke stinkerds ons opleggen opdat zij rijk kunnen worden, ik word steeds meer en meer ziek van deze maatschappij en waar we naartoe gaan.
  het is echt niet leuk meer door zulke lui die denken dat ze alles kunnen uitbuiten.
  wanneer komt de grote verandering nu eens, in positieve zin??????[/quote]

  Vergeet niet, zonder meebuigen overleeft geen enkele boom de storm,dus…[/quote]
  Maar wij kunnen wel de storm worden…[/quote]

  Klopt,maar over honderden of duizend jaren,en zeker niet tegenwoordig!!

  0 likes
 31. [quote name=”Redice”]in de toekomst gaan wij voor alles moeten betalen, zelfs om te mogen ademen en voor onze natuurlijke afvalstoffen!
  wij leven steeds meer en meer op een gevangenisplaneet als slaven die moeten ondergaan wat rijke stinkerds ons opleggen opdat zij rijk kunnen worden, ik word steeds meer en meer ziek van deze maatschappij en waar we naartoe gaan.
  het is echt niet leuk meer door zulke lui die denken dat ze alles kunnen uitbuiten.
  wanneer komt de grote verandering nu eens, in positieve zin??????[/quote]
  Die is er al….25 december 2012 zijn wij allemaal vrij en souverein verklaard! Geen bank, geen overheid, geen enkele officiele instantie kan nog voor ons bepalen wat zal gebeuren…Alleen zal het tijd kosten deze grote informatie de wereld over te brengen. Alle nieuws hierover in de media word ijzig tegen gehouden…Maar de waarheid is er al uit!! Nog even afwachten en vooral vertrouwen mensen. Het komt goed!! oppt-nederland.info/

  0 likes
 32. Deze meneer is vast een voorstander om de drinkwater bedrijven te privatiseren in de EU, kan die daar ook een bak geld aan verdienen…tijd voor een ouderwetse revolutie…

  0 likes
 33. [quote name=”Revolution”][quote name=”Redice”]oppt-nederland.info/[/quote]
  Mensen, als je die link copy/pasted, zal je browser aangeven dat ie de server niet kan vinden.

  Ach zie daar: als je na het pasten op enter klikt, voegt ‘iets’ wat tekentjes toe aan het adres. Goh, vreemd he…

  Gewoon die tekentjes handmatig verwijderen en opnieuw enteren, dan komt de site tevoorschijn.

  Tjonge jonge……

  0 likes
 34. Een VK artikel vandaag geeft een klein inzicht hoe nestle omgaat met drinkwater in pakistan: nestle maakt daar goede winst door de verkoop van flessenwater. Dat water haalt nestle uit de pakistaanse grond met als gevolg dat het grondwater er 100 m is gezakt. De pakistanen kunnen er daardoor zelf niet meer bij, tenzij tegen veel hogere kosten.

  Als een parasiet de gewone man uit zuigen vind dit soort mensen heel normaal en vooral niet extreem.

  0 likes
 35. Black Planet Award, apart dat deze prijs nooit aan groene initiatieven wordt gegeven, daar het nu toch wel duidelijk in cijfers en met beeldmateriaal is aangetoond dat niet de aarde sneller vernietigt dan groene initiatieven. Zolang deze organisaties niet terug komen in deze lijst, kan men deze lijst niet serieus nemen! Uitmelken van arme inwonders voor het opgraven van bv resourses voor windmolens of zonnepanelen. Of het vernietigen van de amazone 540.000km2 voor de aanleg van een groene water energie installatie(en dit is maar één voorbeeld van waterenergie, ze zijn legio!). De enrome oppervalktes natuur die moeten verdwijnen voor windmolen en zonnepanelen. Het aantal vogels en vleermuizen en zeehonden(uit de kust van ENgeland)dat per jaar slachtoffer valt aan die windmolen, een veelvoud van het aantal slachtoffers via andere zaken.

  Nee laten we het erop houden dat het een heel representatieve lijst is. Geen hond die niet kan lezen die erover klaagt!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

anti-veroudering

Het nieuwe wonder voor anti-veroudering?

Volgens wetenschappers van de University of Pittsburgh ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

De geheimen van de piramides onthuld. Kijk deze fascinerende documentaire

De geheimen van de piramides onthuld. Kijk deze fascinerende documentaire

Al eeuwenlang spreken de zeven wereldwonderen tot ...

Ving Nikola Tesla buitenaardse signalen op? Ontdek hier wat hij ontdekte

Ving Nikola Tesla buitenaardse signalen op? Dit is wat hij ontdekte

In juli 1899 claimde Nikola Tesla tijdens ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.