CoronaBuitenland

Hoofd corona-afdeling grootste Israëlische ziekenhuis: ‘80% ernstige coronagevallen volledig gevaccineerd’

Help door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Worden Israëlische ziekenhuizen overspoeld met ongevaccineerde coronapatiënten? Volgens professor Yaakov Jerris, hoofd van de corona-afdeling van het Ichilov-ziekenhuis in Tel Aviv, is de situatie precies andersom.

Op dit moment zijn de meeste ernstige coronagevallen gevaccineerd, zei Jerris tegenover Kanaal 13. “Zij hebben minstens drie injecties gehad. Zeventig tot 80 procent van de ernstige coronagevallen is gevaccineerd.” Hij voegde toe dat slechts 20 tot 25 procent van de patiënten ongevaccineerd is. Het vaccin beschermt dus niet tegen ernstige ziekte, aldus professor Jerris.

Dat is niet juist

Tijdens een ministerraad zei hij tegen de aanwezige ministers dat het definiëren van een ernstig zieke patiënt lastig is. Een patiënt met een chronische longziekte heeft sowieso al een lage saturatie, maar na een positieve coronatest is deze persoon technisch gesproken een ‘ernstige zieke coronapatiënt’.

Dat is niet juist, benadrukte Jerris. Hij zei dat de patiënt zich in die situatie bevindt vanwege een ernstige onderliggende aandoening.


[Israel National News]

4.9 51 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

80% Ernstige Cojona-Patiënten Volledig Gevaccineerd….terwijl maar 66,2% van de Bevolking Volledig is Gevaccineerd….dat klinkt niet best….dat kunnen we zéér binnenkort ook in Nederland verwachten….toch jammer dat Führer Rüttler die Cijfers niet Openbaar wil maken…maar ja…de reden waarom moge nu wel duidelijk zijn toch?

Nehemia
Nehemia
1 jaar geleden

In Israël verander je in een lopend dartbord als je niet uitkijkt. Alleen dit keer komen de pijlen niet van de Hezbollah.

Marrob BE
Marrob BE
1 jaar geleden

Ik zou niet meer weten wat ik hier op moet zeggen.
Triest, misschien nog een keer of 4 per jaar boosteren???

B.Huysman
B.Huysman
1 jaar geleden

Wakker worden mensen!!!!!!!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

42
0
We lezen graag je reactie!x