Het Complot

Advocaat zet vraagtekens bij officiële lezing over schietpartij San Bernardino: “Er kloppen gewoon heel veel dingen niet”

Help ons door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De FBI onderzoekt de schietpartij in San Bernardino, waarbij 14 doden en 21 gewonden vielen, officieel als een terreurdaad. De FBI wil weten of de daders nog andere aanslagen planden en wat de precieze motieven waren.

De familie van Syed Farook, één van de schutters, was niet op de hoogte van de radicalisering van het tweetal. “Er klopt gewoon niks van dat deze twee in staat zijn om zich te gedragen als een soort van Bonnie en Clyde,” zei advocaat David S. Chesley tegenover CNN. “Het is gewoon belachelijk. Het is onbegrijpelijk.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

“Tashfeen Farook is nooit eerder betrokken geweest bij een schietpartij,” ging hij verder. “Ze weegt maar iets van 40 kilo dus het is niet waarschijnlijk dat ze in staat was een wapen of vest te dragen.”

Sandy Hook

De advocaat zet vraagtekens bij de informatie die door de politie en de FBI is gegeven. Hij trok een parallel met de schietpartij op de basisschool Sandy Hook in 2012. Volgens Chesley is dat incident ook heel anders gebeurd dan de autoriteiten ons willen doen geloven.

“Na Sandy Hook waren er veel vragen over de echtheid van het incident,” zei de advocaat. “Er zijn wel dingen gevonden, maar we weten niet hoe die er zijn gekomen.”

Op de vraag of hij de gebeurtenissen rond de schietpartij op de basisschool in twijfel trekt, antwoordde Chesley: “Ik wil alleen zeggen dat er veel over is gespeculeerd. Veel mensen zeggen dat het anders is gegaan dan men beweert. Er is geen twijfel over dat het incident heeft plaatsgevonden en dat er bewijs is gevonden, maar we zetten vraagtekens bij een deel van dat bewijs.”

De schietpartij op de basisschool in Connecticut resulteerde in de dood van 20 leerlingen, zes leerkrachten, schutter Adam Lanza en zijn moeder Nancy. Volgens complottheoretici heeft de schietpartij nooit plaatsgevonden. Zij menen dat het incident in scène is gezet om strengere wapenwetgeving af te dwingen.

Geboeid

De familie van Farook vertelde eerder aan de FBI dat collega’s hem hadden gepest vanwege zijn lange baard. Hij zou het in de weken voor het incident ook aan de stok hebben gehad met een joodse collega.

Chesley zei dat Syed en Tashfeen geboeid waren gevonden in het voertuig dat was doorzeefd met kogels. “Er kloppen gewoon heel veel dingen niet,” zei hij.

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Zamunda
Zamunda
8 jaren geleden

Er kloppen veel dingen niet? Sterker nog, het was een oefening die zogenaamd resulteerde in een echte schietpartij. Die gekken willen ons doen geloven dat de nabestaanden van daders en slachtoffers interviews afgeven binnen een paar dagen zonder enige traan te laten. Vooral dat gezin van de Iraanse vrouw, er wordt zelfs gelachen!
Dit is nog zo een drill die zogenaamd echt was, maar nu met een zieke IS twist erbij. Geloof je het niet? Bekijk de beelden, foto’s en vooral interviews, het is een grote show die voor een bepaalde agenda zorgt.

Roy
Roy
8 jaren geleden

“Ze weegt maar iets van 40 kilo dus het is niet waarschijnlijk dat ze in staat was een wapen of vest te dragen.”

Wat een belachelijk argument is dit zeg, oh oh oh

trackback
Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
8 jaren geleden
Loki
Loki
8 jaren geleden

Getuige verklaard dat er 3 in zwart geklede mannen met een zwarte auto weg reden na het schieten van het plaats delict.

https://www.youtube.com/watch?v=s45OeXNRZng

Uitleg van wat er werkelijk gebeurde.

https://www.youtube.com/watch?v=xcqdinBLxDI

Dan uit de uitleg video wordt een site vermeld http://www.jeranism.com/ met een video opname. Wat hierin opvalt is de rust van het personeel en dat is vreemd als er net een schietpartij binnen zou zijn geweest.

Dit is een Hoax.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x