Natuur en Milieu

Als de klimaathoax aan diggelen valt is NOS-weerman Gerrit Hiemstra de eerste die met pek en veren de stadspoorten wordt uitgejaagd. Columniste trekt van leer

Help ons door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vorige week werd het warmterecord verbroken. In Gilze en Rijen werd 40,7 graden gemeten. Volgens NOS-weerman Gerrit Hiemstra is dit ongekend en zijn het bizarre temperaturen.

Hij zei te hopen dat mensen beseffen dat het nooit zo warm zou zijn geweest zonder de klimaatverandering.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Gerrit de Drammer – zoals hij tegenwoordig ook wel wordt genoemd – maakt zich zorgen en voelt ‘zendingsdrang’.

Nooit openheid van zaken

“Het is zoals het is, dan zeg ik dat, en niemand kan mij dan tegenhouden op dat vlak,” zei hij aan tafel bij Jinek.

Een dominee zonder god die het klimaat-catastrofisme uitbuit, zo omschrijft columniste Sietske Bergsma de weerman op haar blog The Fire.

Ze wijst erop dat Hiemstra onder meer bedrijven adviseert over ‘de impact van weer door klimaatverandering’, maar nooit openheid van zaken heeft willen geven over zijn verdiensten.

Eén van de vele profiteurs

“Van zo’n lucratieve job […] krijg je vanzelf wel zendingsdrang ja,” aldus Bergsma.

Volgens haar is Hiemstra één van de vele profiteurs die elke kritiek op hun ‘wetenschap’ smoren en elk zinnig, feitelijk debat over klimaat frustreren.

Hoax

“Het door de VN en het IPCC opgestookte onheil dat klimaatverandering heet, dient maar één doel: het politieke gezag concentreren, mensen hun vrijheid en zelfstandigheid afnemen en tal van overheidsbemoeienis legitimeren,” benadrukt Bergsma.

Ze waarschuwt: “Hiemstra is de eerste die met pek en veren de stadspoorten wordt uitgejaagd als deze hoax op een dag aan diggelen valt.”

[The Fire]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Aart
Aart
4 jaren geleden

Dit walgelijke drammertje noemde ooit een dag vol chemtrails een dag vol vliegtuigstrepen en begon een zwakzinnige verklaring te geven hoe het kwam dat de lucht zo vol strepen zat.

Toen wit ik genoeg, dit is een vazal van de klimaatmafia, een groep linkse zelfpijpers die altijd gelijk wilen hebben maar ondertussen hun eigen zakken vullen met het verspreiden van onwaarheden.
Pek en veren is wat mij betreft niet voldoende voor zo`n vol idioot als die Hiemstra, die mag je namelijk wat mij betreft naar de maan, met al zijn deugende volgelingen er bij….

William
William
4 jaren geleden

De hele klimaathetze is een afleidingsmaneuvre om de 5G uit te rollen.. idereen is gefocust op deze onzin terwijl er een moordwapen achter hun rug word uitgerold.

OptimaForma
OptimaForma
4 jaren geleden

Mooie woorden maar we gaan er nooit doorheen prikken. Van de koning tot aan de president van Europa, van de weermannen tot aan de journalisten, iedereen is aan boord. Uitsluiting uit de maatschappij volgt als je kritiek hebt, en dat is nog maar het begin. Dit kan het volk niet winnen. Bovendien is door alle ruis en manipulatie exht onderzoek en echte cijfers heel moeilijk te vinden. Ik kijk gewoon geen hiemstra. Vermijd eigenlijk de meeste media. Oogkleppen op. Laat ze maar.

Tot slot, het westen is volgens mij zo failliet als maar kan en als dit smoesje onze economie kan aanzwengelen dan is dat positief. Ik moet iets van positieve gedachten er aan over houden, het leven gaat te snel voorbij om hier mijn hele leven voor op te offeren. De afgelopen jaren van verzet zijn verspild. Tijd voor een gematigde koers

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x