Homepagina » Natuur en Milieu » Als de klimaathoax aan diggelen valt is NOS-weerman Gerrit Hiemstra de eerste die met pek en veren de stadspoorten wordt uitgejaagd. Columniste trekt van leer
Als de klimaathoax aan diggelen valt is NOS-weerman Gerrit Hiemstra de eerste die met pek en veren de stadspoorten wordt uitgejaagd. Columniste trekt van leer

Als de klimaathoax aan diggelen valt is NOS-weerman Gerrit Hiemstra de eerste die met pek en veren de stadspoorten wordt uitgejaagd. Columniste trekt van leer

Vorige week werd het warmterecord verbroken. In Gilze en Rijen werd 40,7 graden gemeten. Volgens NOS-weerman Gerrit Hiemstra is dit ongekend en zijn het bizarre temperaturen.

Hij zei te hopen dat mensen beseffen dat het nooit zo warm zou zijn geweest zonder de klimaatverandering.

Gerrit de Drammer – zoals hij tegenwoordig ook wel wordt genoemd – maakt zich zorgen en voelt ‘zendingsdrang’.

Nooit openheid van zaken

“Het is zoals het is, dan zeg ik dat, en niemand kan mij dan tegenhouden op dat vlak,” zei hij aan tafel bij Jinek.

Een dominee zonder god die het klimaat-catastrofisme uitbuit, zo omschrijft columniste Sietske Bergsma de weerman op haar blog The Fire.

Ze wijst erop dat Hiemstra onder meer bedrijven adviseert over ‘de impact van weer door klimaatverandering’, maar nooit openheid van zaken heeft willen geven over zijn verdiensten.

Eén van de vele profiteurs

“Van zo’n lucratieve job […] krijg je vanzelf wel zendingsdrang ja,” aldus Bergsma.

Volgens haar is Hiemstra één van de vele profiteurs die elke kritiek op hun ‘wetenschap’ smoren en elk zinnig, feitelijk debat over klimaat frustreren.

Hoax

“Het door de VN en het IPCC opgestookte onheil dat klimaatverandering heet, dient maar één doel: het politieke gezag concentreren, mensen hun vrijheid en zelfstandigheid afnemen en tal van overheidsbemoeienis legitimeren,” benadrukt Bergsma.

Ze waarschuwt: “Hiemstra is de eerste die met pek en veren de stadspoorten wordt uitgejaagd als deze hoax op een dag aan diggelen valt.”

[The Fire]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Aart schreef:

  Dit walgelijke drammertje noemde ooit een dag vol chemtrails een dag vol vliegtuigstrepen en begon een zwakzinnige verklaring te geven hoe het kwam dat de lucht zo vol strepen zat.

  Toen wit ik genoeg, dit is een vazal van de klimaatmafia, een groep linkse zelfpijpers die altijd gelijk wilen hebben maar ondertussen hun eigen zakken vullen met het verspreiden van onwaarheden.
  Pek en veren is wat mij betreft niet voldoende voor zo`n vol idioot als die Hiemstra, die mag je namelijk wat mij betreft naar de maan, met al zijn deugende volgelingen er bij….

  56 likes
 • William schreef:

  De hele klimaathetze is een afleidingsmaneuvre om de 5G uit te rollen.. idereen is gefocust op deze onzin terwijl er een moordwapen achter hun rug word uitgerold.

  30 likes
 • PREDATOR schreef:

  @Aart
  En hij gaf bij die uitleg de “scheepvaart” de schuld
  van de strepen in de lucht.Toen wist ik het zeker.Hij word betaald om te liegen…

  25 likes
 • OptimaForma schreef:

  Mooie woorden maar we gaan er nooit doorheen prikken. Van de koning tot aan de president van Europa, van de weermannen tot aan de journalisten, iedereen is aan boord. Uitsluiting uit de maatschappij volgt als je kritiek hebt, en dat is nog maar het begin. Dit kan het volk niet winnen. Bovendien is door alle ruis en manipulatie exht onderzoek en echte cijfers heel moeilijk te vinden. Ik kijk gewoon geen hiemstra. Vermijd eigenlijk de meeste media. Oogkleppen op. Laat ze maar.

  Tot slot, het westen is volgens mij zo failliet als maar kan en als dit smoesje onze economie kan aanzwengelen dan is dat positief. Ik moet iets van positieve gedachten er aan over houden, het leven gaat te snel voorbij om hier mijn hele leven voor op te offeren. De afgelopen jaren van verzet zijn verspild. Tijd voor een gematigde koers

  13 likes
  • Rob schreef:

   @OptimaForma

   Het gaat in deze tijd niet om winnen maar om verandering. Er is veel aan het veranderen, in kosmische zin en in aardse zin. De verandering in aardse zin zijn verschillende gebeurt op verschillende niveau’s. Bewustzijnsverandering is de meest essentiële verandering. Een andere manier waarop er verandering plaats vindt is door waarheden die aan het daglicht komen. Winnen doe je alleen als je strijd maar de waarheid is geen strijd, dat is een kracht. De enigen die strijden zijn de machthebbers, om hun eigen macht in stand te houden. Dat het in deze tijd zo’n ontzettende ‘teringzooi’ lijkt te zijn is de heersende macht die laat zien hoe corrupt ze zijn. Ze geven zichzelf bloot doordat ze in paniek van alles proberen tegen te gaan, te onderdrukken, te ontkennen enz. Maar hu hele systeem valt wel steeds meer uit elkaar waardoor ze uit pure paniek van alles proberen voor zichzelf ‘te redden’. Maar in deze tijd kan je het zien als iemand die tegen een sterke stroming van een rivier in zwemt. Die raakt op een gegeven moment een keer zo vermoeid dat hij geen kracht meer heeft en verzuipt. Het enige wat je in dat beeld hoeft te doen is (als het ware) langs de oever gaan staan en toekijken hoe ze zichzelf ten gronde richten. Daarna kunnen we met iets nieuws beginnen. Of je laat je met de stroom meevoeren de andere kant op, in tegengestelde richting dan de richting van de macht. Dan kom je moeiteloos vooruit en kom je ook vanzelf ergens waar alles anders is dan wat je altijd kende. Daar waar alles dan anders is, is het leven zelf.

   De economie verandert voor ons niets. De huidige economie is ook alleen maar de economie van de kapitalisten en globalisten. Zij zijn degenen die zich over de rug van de bevolking verrijkt hebben. En wat is die economie nou eigenlijk? Het is niets anders dan statistieken, cijfers, vergelijkingen en andere papieren zaken. De economie is niets tastbaars. Ik ben nog nooit ‘s ochtends wakker geworden met de gedachte ‘hoor die economie eens mooi fluiten’ of ‘kijk eens hoe mooi de economie vandaag straalt’. Het leven zelf moet belangrijk worden en dat kan alleen zonder een economie. Wil je andere (positieve) gedachten hebben? Gedachten zijn één van de dualistische aspecten van het leven. Macht is controle en kent alleen oordelen, overtuigingen etc. Dat zijn geen gedachten, dat wordt je ingepeperd door de wereld van macht en controle en dat zit in het ego. Anders denken gaat dus over denken in de zin van het leven.

   6 likes
 • Aradhel schreef:

  Jullie klimaatgoeroes/-drammers,-profiteurs,-powers that be, houd ons, het ‘voetvolk/gepeupel’ goed in de peiling. Houd vooral je ogen en oren wijd open. Onverwachts is het klaar, gaan we ze halen, en zijn ze van ons. Hoge bomen vangen veel wind..hooivorken, pek en veren…zand erover!!!

  10 likes
 • grootste probleem is het blijven stemmen op de verkeerde partijen. Denk eens goed na!

  2 likes
  • Jopie schreef:

   Inderdaad Jan , mensen moeten beter nadenken . Als ze dat zouden doen , zouden ze ook beseffen dat stemmen totaal geen zin heeft . De regering moet de opdrachten van Bilderberg en “ de elite “ uitvoeren . Welke partij er aan de macht is , maakt niet uit , het beleid staat vast !Agenda 2030 !

   3 likes
 • Defixiones schreef:

  Gekke Gerritje kan nog niet eens het weer voor de volgende paar dagen goed voorspellen, maar hij denkt wel het klimaat goed te voorspellen voor de komende jaren..

  3 likes
 • Janszn schreef:

  Gerritje denkt dat NL de wereld is en hij het middelpunt. Hij doet uitsluitend voorspellingen, die in de verre toekomst liggen. Dan is hij dood.
  Zijn verdienmodel is paniekzaaien, net als AlGore. Heeft miljarden verdient aan die onzin.

  In Rusland is het 40 jaar geleden dat het in de zomer zo koud was.

  Warmte en koude worden bepaald door de plaats en diepte van de drukgebieden. Maar ja, daaraan valt jiets te verdienen, hè Gerrit?

  1 likes
 • x

  Check Also

  duitse

  Het tij keert: Duitse volk zegt massaal ‘nein’ tegen beperkingen

  Afgelopen weekend demonstreerden tienduizenden mensen (de schattingen ...

  bill gates

  Bill Gates: ‘Corona-ellende komt terug als we klimaatverandering niet stoppen’

  Miljardair Bill Gates wil dat de Verenigde ...

  >