Homepagina » Buitenland » Overgrote meerderheid coronapatiënten in ziekenhuis is ‘gevaccineerd’: wat je moet weten
corona
Foto: Navy Medicine CC0

Overgrote meerderheid coronapatiënten in ziekenhuis is ‘gevaccineerd’: wat je moet weten

In het Verenigd Koninkrijk en Israël, waar de vaccinatiegraad zeer hoog is, vallen pieken in het aantal ‘coronabesmettingen’ samen met perioden waarin er meer werd gevaccineerd. In Israël deden zich tijdens de vaccinatiecampagne gevallen van myocarditis voor bij jonge mensen en ook nam het aantal hartaanvallen toe.

Israëlische media meldden dat ongeveer 90 procent van de bevolking is ingeënt tegen corona en dat meer dan 70 procent van de ernstig zieke coronapatiënten gevaccineerd is.

Enorme aantallen zorgmedewerkers

Mensen moeten weten dat de meerderheid van de personen die nu ziek zijn en symptomen vertonen van griep of corona, gevaccineerd is, zei gezondheidseconoom dr. Jane Ruby in de Stew Peters Show. Ze vroeg zich af of er iets in de vaccins zit wat mensen ziek maakt.

Ze zei te zijn benaderd door ‘enorme aantallen’ zorgmedewerkers die patiënten hebben met ademhalingsproblemen, koorts en verlaagde zuurstofsaturatie. Al deze mensen kregen in de afgelopen 30 tot 60 dagen een coronaprik.

Ongevaccineerden zijn niet gevaarlijk

Zorgmedewerkers zien met eigen ogen dat de overgrote meerderheid van de patiënten die binnenkomen gevaccineerd is, benadrukte Ruby. “Het is dus niet zo dat ongevaccineerden gevaarlijk zijn.”

Een verpleegster die haar vertrouwelijke informatie doorstuurt, kreeg van haar werkgever te horen dat 90 procent van de coronapatiënten ongevaccineerd zou zijn. “Waarom zouden ze zoiets doen?” vroeg Ruby. De NOS kwam deze week met een soortgelijk bericht: ‘Veruit de meeste covidpatiënten in ziekenhuis zijn niet gevaccineerd’. Dr. Ruby vermoedt dat de bevolking wordt klaargestoomd voor een bepaald narratief.

4.8 75 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
1 maand geleden

NOS = Fakenieuws.

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
1 maand geleden

De ongevaccineerden (lees geprikt met een gifstof) worden nu als paria s opgejaagd richting spuit… dit is de derde wereldoorlog.. alleen zien de meesten het niet.. niet voor niets dat enkele jaren geleden er vragen gesteld werden waarom de de Amerikaanse FEMA honderd duizenden “bodybags” heeft aangeschaft.. en waarom er concentratiekampen werden gebouwd.. alles gebeurt recht voor onze neus.. alleen de waarheid is zo schokkend dat de meeste mensen het NIET ZIEN omdat het verstand het niet kan verwerken.. ben zoooo blij met Robin die op deze site het echte nieuws brengt..

Annette
Annette
1 maand geleden

Dit bericht zal voor de meeste van de lezers en lezeressen van ninefornews niet als een verrassing komen. Wij hebben deze informatie al van diverse kanten vernomen.
In het zogenaamde huidige Normaal is het zeer gebruikelijk om zwart wit te noemen en de leugen wordt de waarheid genoemd. Je kunt dus praktisch letterlijk alles omdraaien.
Waar ik mij de laatste tijd al over verbaasde, was dat uitgerekend in Nederland het voornamelijk de ongevaccineerde mensen waren die in het ziekenhuis belandden en ernstig ziek werden en zelfs kwamen te overlijden. Dat was natuurlijk wel heel bijzonder. Van alle landen waar dus precies het omgekeerde gebeurde: JUIST de gevaccineerde mens kwam in het ziekenhuis, was het in Nederland het omgekeerde. Ja hoor, en gij gelooft het?
Aangezien wij zo’n beetje vanaf maart 2020 over alles wat betreft deze “crisis” zijn voorgelogen, verbaast dit natuurlijk niet.
WIJ als die hards, die niet mee willen doen met het grootste experiment OOIT gehouden, moeten natuurlijk de schuld krijgen van het feit dat er nu, specifiek in de zomermaanden, zoveel mensen in het ziekenhuis belanden. Een groot verschil met vorig jaar, toen er praktisch niemand in het ziekenhuis belandde, buiten natuurlijk de gebruikelijke verkeersongevallen, hartaanvallen en dergelijke.
Het doel is duidelijk: WIJ moeten daar de schuld van krijgen. En de schapen geloven daar ook nog in. Ik heb het zelf van de week nog mogen ervaren. Terwijl de meeste ongevaccineerde mensen, buiten dat zij zich niet laten prikken, ook geen testen doen en nergens komen waar dit dus verplicht is.
HOE zouden wij dan zogenaamd die anderen kunnen besmetten? Wie het weet mag het zeggen.
Nee hoor: de geschiedenis herhaalt zich. Net zoals in de Tweede Wereldoorlog de Joden de schuld kregen, krijgen wij nu de schuld.
O ja, als aanvulling: ik heb gisteren nog gelezen dat in een aantal ziekenhuizen AL het personeel een contract moet tekenen van geheimhoudingsplicht. Speciaal opgesteld juist NU. Eigenlijk is daar alles wel mee gezegd.

Theo
Theo
1 maand geleden

Ik snap niet dat een grote groep mensen het nog niet door hebben,wat een volk totaal gehersenspoeld,ik blijf tranvactioneel😂

x

Check Also

arts

Ook artsen kritisch over coronapas: ‘Het lijkt allang niet meer om gezondheid te gaan, maar om controle’

Volgende week wordt de coronapas in Nederland ...

agema

Agema fel: De Jonge doet aan stemmingmakerij als hij zegt dat 90% covidpatiënten ongeprikt is

Van elke 10 coronapatiënten in het ziekenhuis ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

66
0
We lezen graag je reactie!x