CoronaMens en Dier

Kijk: Gideon van Meijeren zet VVD klem in debat over permanente coronawet

Help mee door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!

Maandag werd in de Tweede Kamer gedebatteerd over de permanente coronawet. Tijdens het debat zette FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren Judith Tielen van de VVD klem.

Tielen gaf aan dat ze het betreurt dat niet per maatregel kan worden gezegd wat het effect daarvan is en ze vroeg de minister om daar alsnog een overzicht van te maken. Dat terwijl ze tégen een motie heeft gestemd die precies hierom verzocht. Van Meijeren vroeg haar waarom ze dat heeft gedaan.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Iets ander verhaal

“Ik heb die motie niet direct bij de hand, maar waarschijnlijk was-ie net wat te stellig gezegd. Ik begrijp heel goed als de minister zegt: die maatregelen zijn in combinaties aan- en afgekondigd, dus de precieze effectiviteit krijg je niet voor elkaar,” stamelde het VVD-Kamerlid.

“Ik heb niet zozeer kale woorden en cijfers nodig, maar vooral de manier van denken: hoe gaan we om met effectiviteit, ook in relatie tot draagvlak en ook de naleving ervan. En dat is volgens mij een iets ander verhaal dan wat precies in de motie stond,” voegde ze toe.

Niet onderzocht

Van Meijeren wees erop dat er op dit moment een wetsvoorstel met tal van maatregelen ligt waarvan we geen idee hebben of die geholpen hebben. Mevrouw Tielen erkent dat dit niet is onderzocht en toch staat ze op het punt om voor dit wetsvoorstel te stemmen, zei hij.

Hij zei verder dat de motie zich helemaal niet beperkt tot kale cijfers en gaat over een onderzoek in de meest brede zin van het woord. Van Meijeren benadrukte dat FVD nooit voor grondrechten beperkende maatregelen zal stemmen voordat het effect daarvan bewezen is, ‘terwijl mevrouw Tielen dat kennelijk wel van plan is’.

4.9 123 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

116 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Psa
Psa
1 jaar geleden

Gideon was gisteren top

Annette
Annette
1 jaar geleden

Gideon van Meijeren vecht dapper door. Wat heb ik een bewondering voor deze man.

Zo langzamerhand lijkt het op de strijd van de Indianen. Ik moet onwillekeurig denken aan: The Last of the Mohicans.

Het is alleen wel te hopen, dat dat scenario niet bewaarheid wordt. Maar goed, zo lang er nog strijders zijn als Gideon, is ALLES nog mogelijk.

Alleen denk ik, dat het de hoogste tijd wordt, dat ONZE groep groter wordt. Helaas zijn er nog té veel mensen, die lekker in hun bubbel blijven leven, uiteraard met voetbal als ultiem geluk.

Het is niet voor niets, dat je hier kunt zien, dat de Romeinen het indertijd héél goed zagen. GEEF HET VOLK BROOD EN SPELEN. En je hebt geen kind aan ze.

Wat mij ook opvalt, is hoe toch een groot deel van de Tweede Kamerleden, even dan die Judith Tielen als voorbeeld, volledig door de mand vallen door hun incompetentie.
Het lijkt er ECHT op, dat ze hier ook op geselecteerd zijn.

Aangezien VVD, D66, CDA en Christen Unie nog steeds in werkelijkheid (virtueel zijn ze natuurlijk al lang afgestraft) de meerderheid hebben, kunnen ze SPELEN met de oppositie.

Trouwens…. WAT voor oppositie is er nu eigenlijk nog? Alleen Forum, Wybren van Haga en PVV geven nog wat tegengas. Nooit genoeg natuurlijk om ook maar een deuk in het pakje boter te slaan.

Wat rest ons dan nog om te doen? Heel simpel: NERGENS, maar dan ook NERGENS aan meedoen.

Daar hebben wij natuurlijk de afgelopen twee jaar al behoorlijk ervaring mee opgedaan.

Ik zou zeggen: KEEP UP THE GOOD WORK.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Waarom telt de volk niet meer?? OMDAT ALLES WAT DE REGERING DEN HAAG DOET IS ILLEGAL… Coronawet is illegaal omdat het bestaan van CoronaVirus is NOOIT bewezen..Coronawet is een politieke wapen voor slavernij !! D66 en de VVD imbecielen onmiddelijk oppakken..Sluit ze voorgoed in de ”OPBERGKAST”.
FvD is de enige partij die deugt..

Marie
Marie
1 jaar geleden

Wat een domme vrouw die Tielen.
Het wemelt in de Kamer trouwens van de domme vrouwen: Attje, Klaver, Paternotte, Sjoerdsma.

Van Meijeren heeft zijn huiswerk gedaan en is zoals gewoonlijk messcherp.
Ik stem FvD de enige partij die de plandemie tijdig doorzag, de enige partij die niet klapte voor de oorlogscrimineel Zelensky, de partij die extreem gedemoniseerd wordt door het WEF-regime.

De permanente coronawet is als de Machtigingswet van Adolf Hitler uit 1933 waarin hij alle macht naar zich toe trok.

Back to top button
116
0
We lezen graag je reactie!x