Homepagina » Mens en Dier » Aangifte tegen minister De Jonge wegens dood door schuld, fraude en terrorisme
de jonge
Foto: Richard Broekhuijzen CC BY-SA 4.0

Aangifte tegen minister De Jonge wegens dood door schuld, fraude en terrorisme

Pedro Kuit en zijn dochter Jade hebben aangifte gedaan tegen minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid wegens dood door schuld, bedreiging, fraude en terrorisme. Eerder deden ze aangifte tegen premier Rutte, schrijft het AD. Vader en dochter wilden niet met de krant in gesprek, ‘omdat het AD er alles aan doet om mensen die kritiek hebben op de corona-aanpak weg te zetten als gekkies’.

Pedro en Jade besloten na het politiegeweld bij de demonstratie op het Malieveld op 21 juni in actie te komen. Ze lanceerden de website Doezelfnormaal.nl waar ze de leugens van Rutte openbaren. Op 29 augustus waren ze ook bij de demonstratie in Berlijn.

Op hun website geven Pedro en Jade meer informatie over de aangiftes. Na de ingelaste persconferentie van Rutte op 6 augustus besloten ze aangifte tegen hem te doen. “Deze persconferentie maakte ons duidelijk dat hij met volkomen minachting van de wet beleid aan het doorvoeren was. Beleid dat naar onze stellige mening berust op misleiding en verdraaiing van de feiten.”

“Het kan niet zo zijn dat we Rutte aanpakken, en Hugo de Jonge – de uitvoerder van het beleid – buiten schot laten.”

Dood door schuld

Minister De Jonge beweert onder andere dat we met een vaccin beschermd zullen zijn tegen corona. Hierover zeggen Pedro en Jade: “Afgaande op het griepvaccin is dit een volledig uit de lucht gegrepen bewering. Griepgolven komen immers nog steeds onverminderd voor. Daarmee kan hij de maatregelen ook na de komst van een vaccin voortzetten, wanneer blijkt dat mensen nog steeds ‘besmet’ raken met Covid-19. De Jonge kondigt hier dus eventueel permanent maatschappijveranderende en ontwrichtende maatregelen aan, zonder dat hij daar de Tweede Kamer voor hoeft te raadplegen.”

Vader en dochter doen ook aangifte tegen De Jonge wegens dood door schuld door het onthouden van het medicijn HCQ en het dreigen met lockdowns. “Het onthouden van een werkend geneesmiddel zoals HCQ leidt bij Rutte én de Jonge tot dood door schuld, omdat zij iets nalaten – het beschikbaar stellen van een werkend geneesmiddel – wat heeft geleid tot de dood van mensen met Covid-19.”

De aangifte is inmiddels ook uitgebreid met fraude: vervalste testresultaten en aantal afgenomen testen. Daarnaast wil het tweetal aangifte gaan doen tegen minister Grapperhaus wegens de mishandeling van demonstranten.

Je kunt Pedro en Jade hier steunen.

4.5 17 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jhon
jhon
11 maanden geleden

Nederland is géén rechtstaat art.120 Gw. ! en het ontbreken van een Grondwettelijk Hof

m.koningen
m.koningen
11 maanden geleden

Het gevaar is natuurlijk dat dit eenvoudig is af te wijzen als je de rechtbank kan manipuleren ivbm je functie en kan wijzen naar hogere machten[WHO] en contracten [met ze alle beslist].Vanaf dat moment gelden de beschuldigingen als nepnieuws dat geweerd kan worden klaar,eenvoudig schaken voor machthebbers.
Troebele koffie vandaag!
Mvrg,Marcel

jenne
jenne
11 maanden geleden

Hier in Frankrijk is het een gevecht van af 15 Januari tot nu toe, sommige Dokters passen de HCQ medicijnen toe, en genezen patienten vrienden en bekenden, de politiek bediend zich hier ook van, maar het is door het gouvernement in de ban gedaan om dat de grote Pharmaceutische Maffia het in wezen voor het zeggen, heeft zelf zo erg dat de Viuloog Pr. Dr. Didier Raoult met de dood is bedreigt, om dat hij mensen heeft genezen in zijn kliniek in Marseille, met Chloroquine het antibiotique l’azithromycine en zink preparaten, na 6 – 8 dagen virus vrij, maar het is volkomen tegenstrijdig wat er plaats heeft, mensen ziek maken laten sterven, het zijn criminele gebeurtenissen, waar veel heel veel mensen uit de pseudo gezondheids zorg aan mee werken, met opzet corrupt of abusievelijk, hoe het zij het is volkomen tegenstrijdig als zoveel andere dingen “”NU”” in ons dagelijkse leven!

Dun Jos
Dun Jos
11 maanden geleden

Nooit de hoop opgeven. Positief denken werkt.
Ze gaan hun lott toch niet ontlopen 😛

x

Check Also

de jonge

‘Wat De Jonge doet, is toch via een stiekeme route een vaccinatieplicht invoeren’

Dit kabinet slaat door, gaat veel te ...

arts

Volgens Kamerlid Nicki Verweij (JA21) zal geen arts zeggen dat de mRNA-prik gentherapie is. Klopt dat?

FVD-voorman Thierry Baudet stelde het mRNA-vaccin in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

30
0
We lezen graag je reactie!x