Homepagina » Mens en Dier » Aangifte tegen minister De Jonge wegens dood door schuld, fraude en terrorisme
de jonge
Foto: Richard Broekhuijzen CC BY-SA 4.0

Aangifte tegen minister De Jonge wegens dood door schuld, fraude en terrorisme

Pedro Kuit en zijn dochter Jade hebben aangifte gedaan tegen minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid wegens dood door schuld, bedreiging, fraude en terrorisme. Eerder deden ze aangifte tegen premier Rutte, schrijft het AD. Vader en dochter wilden niet met de krant in gesprek, ‘omdat het AD er alles aan doet om mensen die kritiek hebben op de corona-aanpak weg te zetten als gekkies’.

Pedro en Jade besloten na het politiegeweld bij de demonstratie op het Malieveld op 21 juni in actie te komen. Ze lanceerden de website Doezelfnormaal.nl waar ze de leugens van Rutte openbaren. Op 29 augustus waren ze ook bij de demonstratie in Berlijn.

Op hun website geven Pedro en Jade meer informatie over de aangiftes. Na de ingelaste persconferentie van Rutte op 6 augustus besloten ze aangifte tegen hem te doen. “Deze persconferentie maakte ons duidelijk dat hij met volkomen minachting van de wet beleid aan het doorvoeren was. Beleid dat naar onze stellige mening berust op misleiding en verdraaiing van de feiten.”

“Het kan niet zo zijn dat we Rutte aanpakken, en Hugo de Jonge – de uitvoerder van het beleid – buiten schot laten.”

Dood door schuld

Minister De Jonge beweert onder andere dat we met een vaccin beschermd zullen zijn tegen corona. Hierover zeggen Pedro en Jade: “Afgaande op het griepvaccin is dit een volledig uit de lucht gegrepen bewering. Griepgolven komen immers nog steeds onverminderd voor. Daarmee kan hij de maatregelen ook na de komst van een vaccin voortzetten, wanneer blijkt dat mensen nog steeds ‘besmet’ raken met Covid-19. De Jonge kondigt hier dus eventueel permanent maatschappijveranderende en ontwrichtende maatregelen aan, zonder dat hij daar de Tweede Kamer voor hoeft te raadplegen.”

Vader en dochter doen ook aangifte tegen De Jonge wegens dood door schuld door het onthouden van het medicijn HCQ en het dreigen met lockdowns. “Het onthouden van een werkend geneesmiddel zoals HCQ leidt bij Rutte én de Jonge tot dood door schuld, omdat zij iets nalaten – het beschikbaar stellen van een werkend geneesmiddel – wat heeft geleid tot de dood van mensen met Covid-19.”

De aangifte is inmiddels ook uitgebreid met fraude: vervalste testresultaten en aantal afgenomen testen. Daarnaast wil het tweetal aangifte gaan doen tegen minister Grapperhaus wegens de mishandeling van demonstranten.

Je kunt Pedro en Jade hier steunen.

5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jhon
jhon
5 maanden geleden

Nederland is géén rechtstaat art.120 Gw. ! en het ontbreken van een Grondwettelijk Hof

Eelke Piers
Eelke Piers
Reactie op  jhon
5 maanden geleden

Voor zover ik weet is het de taak van de eerste kamer om een wet te toetsen aan de grondwet

m.koningen
m.koningen
5 maanden geleden

Het gevaar is natuurlijk dat dit eenvoudig is af te wijzen als je de rechtbank kan manipuleren ivbm je functie en kan wijzen naar hogere machten[WHO] en contracten [met ze alle beslist].Vanaf dat moment gelden de beschuldigingen als nepnieuws dat geweerd kan worden klaar,eenvoudig schaken voor machthebbers.
Troebele koffie vandaag!
Mvrg,Marcel

jenne
jenne
Reactie op  m.koningen
5 maanden geleden

Het heeft te maken met de volkomen ongeintereseerdheid van de bevolking, heeft gewoon te maken met moord met voorbedachte rade, mensen laten sterven om plezier te doen aan de Bill Gates-Soros figuren, terwijl er medicijnen bestaan om deze mensen te genezen, in dit speelt van af 15 Januari mijn beste koffie drinker !

m.koningen
m.koningen
Reactie op  jenne
5 maanden geleden

Toch is dat precies wat er gebeurde met de oprechte virus waarheid rechtzaken.En alle andere belangrijke rechtzaken .Om mij nu aan de andere kant te zetten met een hele rij niet door mij genoemde argumenten is een brug te ver en al helemaal op zo’n ondoordachte negatieve kinderachtige kleuter manier.Deze goed bedoelende mensen hebben het niet goed doorgedacht en nu de andere kant fantastisch geholpen.
mvrg,Marcel
P.S. je ziet geen kleinerend maar argumenterend commentaar.Schaken he.

Rob
Rob
Reactie op  jenne
5 maanden geleden

Medicijnen genezen niets. Genezing is een proces en dat houdt iets heel anders in. Door vaccins etc zijn nog nooit virussen en ziektes verdwenen. We hebben al 78 jaar het griepvirus en zolang we griepvaccins hebben is dat virus nooit verdwenen. De bewering dat we dan met een vaccin beschermd zijn tegen corona slaat dus ook helemaal nergens op. Als je een virus hebt kan je lichaam met eigen immuun systeem daar zelf sterker door worden. Maar dan moet je wel je gezondheid op peil houden en dat is persoonlijke verantwoordelijkheid. Er is geen arts of wat dat ook die jouw gezondheid op peil kan houden want dat zijn allemaal functies in de wereld van macht en controle. Gezondheid gaat om het leven en daar moet je zelf voor zorgen. En daarmee is een bestaand medicijn ook totaal overbodig want medicijnen veranderen helemaal niets. Die onderdrukken alleen maar symptomen. Dan voel je je eigen lichaam niet meer, ervaar je ook niet wat er in wezen gaande is en reageert je immuun systeem zelf ook niet tijdig. Kortom, medicijnen verzwakken de mens alleen maar maar daardoor wordt je wel een gemakkelijk te onderdrukken en controleren slaaf.

Louis Peperzak
Louis Peperzak
Reactie op  Rob
5 maanden geleden

Over het algemeen heb je volkomen gelijk. Je immuunsysteem wordt alleen maar sterker als je in aanraking komt met virussen en verkeerde bacterien. Vaccinatie heeft helemaal geen zin die verzwakken juist je eigen immuunsysteem.

Bowa
Bowa
Reactie op  Rob
5 maanden geleden

De meest kwetsbare mensen die zijn getsorven, is dood door schuld van rutke en jong, door het verbieden van het werkend medicinne HCQ, ondertussen weet de wereld dit ook al, maar de grote schuldigen zijn het WHO.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
Reactie op  m.koningen
5 maanden geleden

Soms vecht je gewoonweg om een punt te maken.
Je doet er alles aan om een misstand bloot te leggen.
Het OM staat nu ook in de schijnwerpers.
Opdat ook zij naderhand niet kunnen zeggen : wir haben es nicht gewusst.

jenne
jenne
5 maanden geleden

Hier in Frankrijk is het een gevecht van af 15 Januari tot nu toe, sommige Dokters passen de HCQ medicijnen toe, en genezen patienten vrienden en bekenden, de politiek bediend zich hier ook van, maar het is door het gouvernement in de ban gedaan om dat de grote Pharmaceutische Maffia het in wezen voor het zeggen, heeft zelf zo erg dat de Viuloog Pr. Dr. Didier Raoult met de dood is bedreigt, om dat hij mensen heeft genezen in zijn kliniek in Marseille, met Chloroquine het antibiotique l’azithromycine en zink preparaten, na 6 – 8 dagen virus vrij, maar het is volkomen tegenstrijdig wat er plaats heeft, mensen ziek maken laten sterven, het zijn criminele gebeurtenissen, waar veel heel veel mensen uit de pseudo gezondheids zorg aan mee werken, met opzet corrupt of abusievelijk, hoe het zij het is volkomen tegenstrijdig als zoveel andere dingen “”NU”” in ons dagelijkse leven!

andré
andré
Reactie op  jenne
5 maanden geleden

Jenne , ik woon in ook in Frankrijk , maak gebruik van de ruimte (als je landelijk woont) en klimaat en ga voor zelfvoorziening in voeding en energie (Frankrijk is Land nr 1 wat betreft pharma industrie in Europa) En laten we hopen dat moord door het weigeren van medicijnen berecht gaat worden…

Dun Jos
Dun Jos
5 maanden geleden

Nooit de hoop opgeven. Positief denken werkt.
Ze gaan hun lott toch niet ontlopen 😛

Alice
Alice
5 maanden geleden

Ons kabinet is één grote leugen. Er is maar één remedie: Opdoeken, al deze incompetente lieden!

Ron
Ron
5 maanden geleden

In België zouden we dat ook moeten doen voor virologen en politici wegens het uitsluiten van alternatieven therapieën voor corona. De belangenvermenging van virologen met farma en politiek beleidt is overduidelijk en mensonterend.

Matt
Matt
Reactie op  Ron
5 maanden geleden

Ron,
In België is de groep viruswaanzin.be ook bezig met een rechtszaak tegen de virologen en de verantwoordelijke regeringsleiders.
De zaak dient 14 oktober.
Jij kunt je ook aanmelden, samen staan we sterk.

Chantal
Chantal
5 maanden geleden

Ik begrijp het allemaal niet.
Grappenhaus die gewoon een bruiloft viert terwijl hij overal borden had laten plaatsen mondkapjeszone. Over asociaal sprak en torenhoge boetes geeft en dan zelf niet oplet.

De Jonge die roept de 2e golf is daar. Bij de eerste golf is niet uitvoerig getest. Nu wortdt er meer getest dus logisch dat er meer gevallen ontdekt worden. De ziekenhuis opnames stijgen die hard? Daar hoor ik niet veel over. Daar moet je naar kijken.

DeJonge die maar roept vaccin het lijkt wel een Amerikaanse verkiezing met media ondersteunende propaganda.

Honderden artsen spreken het beleid tegen en oik een experimenteel vaccin waarbij aansprakelijkheid bij fouten vrijstelling geld.

Dagvaarden schiet je weinig mee op denk ik de juiste politieke integere bewindslieden dat zou de oplossing zijn maar waar zijn die?

Hopen dat er nog een paar in de politiek lopen en wakker worden.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
5 maanden geleden

Ook deze site Doezelfnormaal houdt de mythe/zwendel van een corona virus en virussen in het algemeen en hoe deze zich zouden verspreden in stand.

De corona testen zijn waardeloos en het bestaan van virussen al duidelijk bewezen niet te bestaan zoals zogenaamd ‘bewezen’.

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  Het leugentijdperk
5 maanden geleden

100 procent met je eens. De bedoelingen van deze mensen zijn vast ende zeker goed. Echter, helaas zonde van de energie. Er werkt maar 1 remedie. Onderdeeltje daarvan is inderdaad het ‘bek houden’. Maar dan niet in de richting van de burger die zwaar de pineut is. Men heeft kans gezien van onze samenleving binnen een half jaar 1 groot gesticht te maken. Normale mensen kom je haast niet meer tegen. Met hun spray flesjes en slavenmaskers.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

Heel Nederland moet een schadeclaim indienen !! De schade die deze figuren (Rutte’s bende) hebben veroorzaakt is ENORM GROOT !

joopie
joopie
Reactie op  Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

Goed plan Joyce, en de boete betalen ze met ons belastinggeld en daarna genieten ze wachtgeld en een gouden pension.

Audrey
Audrey
5 maanden geleden

Iedere Nederlander moet aangifte gaan doen. Dat heb ik al zo vaak voorgesteld maar niemand die het durft. Of denkt dat doet een ander wel. Maar met vele sta je veel sterker dan in je eentje. Nederland is geen land meer waar men voor elkaar klaar staat. Iedereen denkt alleen aan zichzelf en de rest kan stikken.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Audrey
5 maanden geleden

Ik heb tegen alle drie aangifte gedaan en mijn rechten gestuit via NBO. Ik raad aan dat iedereen dat doet. Je stelt het parlement en kabinet dan niet meer handelingsbevoegd voor de grondwet schendingen waarvoor zij in 1e instantie niet het recht hadden deze zonder volksraadpleging (verkiezingen) te veranderen. Later kunnen ze dan civiel rechtelijk vervolgd gaan worden.

x

Check Also

land

Dit land trekt zich niets aan van corona

Om het virus eronder te krijgen, moeten ...

vvd

Oud-VVD-fractievoorzitter tegen Grapperhaus en Halsema: ‘Stop met intimideren’

In Amsterdam kwamen vanmiddag veel mensen bijeen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

28
0
We lezen graag je reactie!x