Homepagina » Gezondheid » De overheid heeft niet het beste met ons voor. Moeders leggen uit waarom ze hun kinderen niet laten vaccineren
De overheid heeft niet het beste met ons voor. Moeders leggen uit waarom ze hun kinderen niet laten vaccineren

De overheid heeft niet het beste met ons voor. Moeders leggen uit waarom ze hun kinderen niet laten vaccineren

Berend Botje heeft het mazelenvaccin verplicht gesteld. Het is de eerste kinderopvangorganisatie die hiertoe heeft besloten.

Tanja (34) kan zich niet vinden in dit besluit. “Mijn oudste kreeg na een ongeluk van een chiropractor te horen dat hij niet goed kon herstellen, omdat zijn immuunsysteem vaccinatieschade had,” zei ze.

“En mijn tweede kind was na haar vaccinaties behoorlijk ziek,” voegde ze toe.

Haast nooit ziek

Haar derde kind, dat ze niet heeft laten vaccineren, is haast nooit ziek.

Tanja merkte op dat de overheid alle kritiek rond vaccinaties wegwuift. De overheid heeft volgens haar niet het beste met ons voor.

Wakker geschud

Het zoontje van Karin (34) is ook niet gevaccineerd. Hij is vanaf nu niet meer welkom bij Berend Botje.

“Wat ze ook beslissen, ik vaccineer niet,” zei ze. “Een paar jaar geleden kreeg een kind in mijn omgeving hersenvliesontsteking. Dat kwam volgens de ouders door vaccinaties.”

“Dat heeft me wakker geschud,” aldus Karin.

Dat begrijp jij toch niet

Toen ze op het consultatiebureau vroeg naar de bijsluiter van de vaccinatie, klonk het: ‘Dat begrijp jij toch niet’.

Haar huisarts vertelde haar dat bijna alle ziektes waarvoor wordt gevaccineerd, te genezen zijn. Voor Karin wogen de risico’s van vaccineren dan ook zwaarder dan het risico om ziek te worden.

[Volkskrant]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
2 jaren geleden

Er wordt wel heel makkelijk voorbij gegaan aan wat ouders te melden hebben. En dat mensen de overheidsdiensten niet meer vertrouwen is terecht.

Erde
Erde
2 jaren geleden

Ik heb alle kinderziektes gehad. Van mazelen tot rode hond.
Vroeger bleef je gewoon een weekje thuis tot het over was.
Niet krabben was het advies van de dokter.

bert s
bert s
2 jaren geleden

Het exoterische verhaal van de vaccinaties kennen we allemaal, angstmakerij, winsten en oprechte gedachte dat het goed voor je is. Er is echter ook een esoterisch verhaal die vele malen groter en belangrijker is, het is een van de laatste gevechten om je ziel, autorisatie is het toverwoord.
Er is maar een die volgens vele de autorisatie heeft over leven en dood, het is God, hij bepaald in belangrijke mate wanneer je tijd is gekomen. Nu heb je als mens zelf zeker enige inbreng in het verloop van je natuurlijke leven middels een gezonde manier van leven, je hebt zelf autorisatie over je eigen lichaam, je bepaald zelf wat goed voor je is of niet.
Nu komt de vaccinatie in je leven en zonder dat veel mensen er stil bij staan ontbrand zich een esoterische macht strijd. Bij een aankomende verplichte vaccinatie neemt de overheid de autorisatie over van het individu, de overheid bepaald voor jouw wat goed is of niet op een dusdanig niveau dat zij de volledige autorisatie nemen over uw lichaam, echter dat is nog niet alles. Zij nemen ook de autorisatie over van God, het natuurlijk proces van ziek worden en dood gaan wordt bij God weg gehaald en dit gebeurd niet alleen via de vaccinaties.
Er is de laatste tijd een onwaarschijnlijke push naar een verplichte vaccinatie over de hele wereld, het is de strijd om uw ziel, de overheid wil uw nieuwe God zijn, u moet de perfecte slaaf worden die niet eens meer de autorisatie heeft over zijn eigen lichaam of over de lichamen van uw kinderen. Word wakker voordat we met zijn allen een verplichte griepprik krijgen om het ziekte verzuim bij bedrijven naar beneden te brengen

tammy78
tammy78
2 jaren geleden

ik heb alle kinderziektes gehad ook roodvonk wat volgens de huisarts van toen niet meer voor kwam in nl de bof mazelen rodehond kinkhoest zelf,s gehad echt alles heb ik gehad en nu bij na nooit ziek en vroeger waren er veel mider vacitaties dan nu mijn kids zijn helaas wel gevacineerd en geregeld ziek veel problemen nu ik meer in verdiept heb heb ik zo iets nee nooit meer geen rommel in mijn kids meer

x

Check Also

schetters

Prof. Schetters: ‘Er klopt iets helemaal niet in dit hele verhaal, dat is heel sterk het gevoel wat ik krijg’

Immunoloog en vaccinoloog Theo Schetters waarschuwt in ...

onderzoek

Onderzoeksgroepen treffen scherpe metalen voorwerpen aan in covidprikken: ‘Zeer beangstigend’

Begin deze week werd bij het pathologisch ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

22
0
We lezen graag je reactie!x