Buitenland

Asielzoekers krijgen luxe appartementen, terwijl gewone mensen ziek worden door hun schimmelwoning

Help mee door dit met iedereen op je socials te delen!

In het Engelse Chelmsford is een oud kantoorgebouw veranderd in een luxe appartementencomplex. Britten kunnen geen aanspraak maken op de luxe appartementen. Ze zijn namelijk verkocht aan het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken om er asielzoekers te huisvesten.

Ondertussen moeten gewone mensen in Chelmsford jarenlang in vochtige schimmelhuizen wonen. In de woning van Tasha Burgess werden de problemen vorig jaar pas aangepakt. Ondertussen is bij haar en haar kinderen een chronische ademhalingsaandoening vastgesteld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

‘Helemaal verkeerd’

Ook mensen die al jaren op de wachtlijst staan, hebben geen recht op de appartementen. De asielzoekers zijn hier illegaal en toch leven ze in absolute luxe, zei Dave Aldershaw tegen GB News. “Wat heel veel mensen frustreert en irriteert, is dat zij alles krijgen.”

Premier Rishi Sunak erkent dat het opvangen van migranten in luxe appartementen ‘helemaal verkeerd’ is en belooft dat er een oplossing komt. Waar hebben we dat eerder gehoord?

Zes miljoen per dag

De Britse belastingbetalers mogen nu zes miljoen pond per dag ophoesten voor de opvang van meer dan 51.000 illegale migranten in hotels.

Dit jaar bereikten al bijna 15.000 asielzoekers Groot-Brittannië per boot.

“Er zijn mensen in dit land – gezinnen, veteranen – die geen betaalbaar huis kunnen krijgen en wij geven luxe appartementen weg om daar mensen in op te vangen die hier illegaal zijn gekomen. Dit is verkeerd. Verkeerd, verkeerd, verkeerd,” zegt auteur en spreker Emma Webb.

4.6 131 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Christien
Christien
9 maanden geleden

Had ook Nederland kunnen staan.

Marc
Marc
9 maanden geleden

En u weet nog steeds niet tegen wie de oorlog gevoerd word?

Bataaf
Bataaf
9 maanden geleden

Maak kennis met uw nieuwe landgenoten en met hen die u die nieuwe landgenoten brengen.

https://rumble.com/v310b88-england-prepare-for-whats-about-to-come-you-realy-need-to-watch-this-video.html

Gerrit
Gerrit
9 maanden geleden

Corruptie… alle leidinggevende posities die dit allemaal laten gebeuren moeten persoonlijk verantwoordelijk worden gehouden voor alle kosten en schades. Er wordt hoogverraad gepleegd door een paar demonen op sleutelposities en ze sturen de hele keten aan om mee te werken. ALLE leidinggevenden in die keten werken maar dom mee, omdat ze laffe corrupte losers zijn ipv echt leiders. De top is voor 98% compleet verrot. Kijk maar naar je eigen leidinggevende, waarschijnlijk is dat ook een incompetente idioot die alleen maar likt naar boven. OVERAL zijn ‘ja-knikkers’ de baas, laffe meelopers.

Back to top button
101
0
We lezen graag je reactie!x