Mens en Dier

Investeerder gearresteerd nadat hij Bill Gates ontmaskert: ‘We weten hoeveel hij om kinderen geeft’

Help mee door deze info met je vrienden op je social media te delen!

Zaterdag werd investeerder Peter Flaherty tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van Berkshire Hathaway gearresteerd en uit de zaal verwijderd. Even daarvoor werd de microfoon dichtgedraaid toen hij aan het woord was.

Flaherty, voorzitter van het National Legal and Policy Center, werd onderbroken, waarna hij zei dat hij zich niet zou laten censureren. Warren Buffett, de grote baas van Berkshire Hathaway, zei dat hij zijn betoog mocht vervolgen, op voorwaarde dat hij niet langer dan drie minuten zou spreken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Toen hij begon over de relatie tussen Bill Gates, een goede vriend van Buffett, en pedofiel Jeffrey Epstein, kwamen er meteen twee beveiligers op Flaherty af. Hij kreeg te horen dat hij moest vertrekken.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Als de ‘woke’-cultuur een ziekte is, is filantropie het virus

Flaherty wilde van geen wijken weten, waarna een politieagent hem bij zijn arm pakte en arresteerde. Hij werd de zaal uitgeleid.

Voordat zijn microfoon werd dichtgedraaid, merkte hij op dat Buffett tientallen miljarden heeft gedoneerd aan de Bill & Melinda Gates Foundation. “Als de ‘woke’-cultuur een ziekte is, is filantropie het virus,” zei Flaherty.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat is een leugen

De Gates Foundation geeft scholen geld om de kritische rassentheorie te onderwijzen. De Gates Foundation biedt ook lespakketten aan over genderidentiteit, bijvoorbeeld dat gender het resultaat is van ‘sociaal en cultureel geconstrueerde ideeën’. “Dat is een leugen.”

“We weten hoeveel Bill Gates om kinderen geeft. Hij heeft vaak ontmoetingen gehad met Jeffrey Epstein en met hem gereisd nadat Epstein was veroordeeld wegens zedenmisdrijven,” benadrukte Flaherty.

Onleefbaar

Hij zei verder dat de Gates Foundation mogelijk de belangrijkste geldschieter is van Arabella Associates, dat achter projecten als ‘Defund the police’ zit, oftewel geen geld meer naar de politie. Het gevolg is dat Amerikaanse steden onleefbaar worden, zei Flaherty, waarna de microfoon werd dichtgedraaid.

4.8 182 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Doe es normaal man!
Doe es normaal man!
11 maanden geleden

De waarheid mag niet verteld worden, dat is bij deze wel duidelijk.

Don Roemer (Voor de NCTV mijn volledige naam)
Don Roemer (Voor de NCTV mijn volledige naam)
11 maanden geleden

Iemand nog verbaasd? Iemand?

Timbre
Timbre
11 maanden geleden

Auw, dat doet pijn.
De waarheid is meedogenloos.
Daarom blijf ik het herhalen:
BLIJF de WAARHEID VERTELLEN.
Deze smeerlappen kunnen dat niet verdragen.

Anja Heij
Anja Heij
11 maanden geleden

Hij is gearresteerd vanwege een “criminele overtreding”. Blijkbaar is dat de nieuwe vertaling anno 2023 van “de waarheid spreken”. Bizar.

Back to top button
64
0
We lezen graag je reactie!x