Homepagina » Gezondheid » De overheid jaagt met haar vaccinatie-oproepen op schandalige wijze kinderen angst aan. Oud-arts trekt aan de bel
De overheid jaagt met haar vaccinatie-oproepen op schandalige wijze kinderen angst aan. Oud-arts trekt aan de bel

De overheid jaagt met haar vaccinatie-oproepen op schandalige wijze kinderen angst aan. Oud-arts trekt aan de bel

De overheid jaagt met haar vaccinatie-oproepen op schandalige wijze kinderen angst aan, schrijft voormalig arts Gea Schouten in Dagblad van het Noorden.

Ze vertelt dat ze haar schoondochter enkele dagen geleden huilend en min of meer radeloos aantrof. Haar hele eettafel was bedekt met vaccinatie-oproepen voor haar kinderen.

“Wat erg is, is dat de oproepen aan de kinderen zelf worden gestuurd,” zegt ze. “Haar 13-jarige dochter krijgt een oproep voor een vaccinatie tegen meningokokken C, met een angstwekkende folder erin, waarin alleen maar bangmakerij staat en geen enkele zinnige informatie.”

Onbegrijpelijk

“Welke kind kan na zo’n beangstigende folder van het RIVM te hebben gelezen een afgewogen beslissing nemen?” vraagt Schouten zich af.

Ze merkt verder op dat het vaccinatieprogramma bomvol afkortingen zit die onbegrijpelijk zijn voor kinderen.

Met name laagopgeleide mensen kunnen niet achterhalen wat al die afkortingen betekenen en dus helemaal niet afwegen of deze vaccinaties zinvol zijn of niet, aldus Schouten.

Offensief

“Ze doen uit angst dan maar wat het RIVM wil, namelijk de vaccinatiegraad omhoog brengen,” benadrukt ze.

“Het allerergste vind ik de manier waarop mensen, en dan vooral de kinderen, angst aangejaagd wordt,” zegt Schouten. “Kwalijke praktijken!”

Ze wijst erop dat er duidelijk een offensief aan de gang is en dat er geen sprake meer is van keuzevrijheid.

Foto: Discasto Wikimedia Commons

[DvhN]


Vind je deze informatie belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. Die ‘bangmakerij’ is de waarheid! Al die mensen denken het beter te weten. Iedereen moet zich gewoon laten vaccineren om ziektes in de wereld uit te roeien.

  22 likes
  • Slaap rustig verder goed gelovige Thomas…
   De overheid heeft mensen nodig zoals jij!!!
   Voorbeeldfunctie van mind control.

   10 likes
  • Ik kan zien dat u reeds alle vaccinaties heeft gehad, hoe ik dat kan zien? Dat is alleen zichtbaar voor mensen die geen of nauwelijks vaccinaties hebben gehad.
   U gaat toch wel elk jaar het griepspuitje halen?
   Als ik u was ging ik gewoon elke maand een griepspuitje halen, u weet toch wel hoe snel die griep muteert?
   Geloof me, bent u binnen afzienbare tijd voorgoed van ALLE ziektes verlost, geruststellende gedachte, toch?

   8 likes
 2. De Naam Overheid zegt al genoeg, Overheersen, maar langzaamaan keert het tij naar de kennis van het Volk..die deze overheden niet meer vertrouwen , en eigenlijk zijn ze dat Nooit geweest..wat voor overheid het ook is ze heulen allemaal met de groten industrieën om het volk in bedwang te houden eigenlijk gezegd hou ze verslaaft geef ze mondjesmaat hun zin dat kunnen wij [overheden] of de goede betaalde banen als directeur van die industriëlen in weelde leven en van goed inkomen genieten en daar hoort list en bedrog bij maar dat mag het volk niet te veel kennis van krijgen maar het tij keert zich ..straks O Wee de rijken ..

  10 likes
  • @Rob en vergeet niet de T.V om hun gedachten en mening te formen,door domme programma,s die een versimpeling van de werkelijkheid schetsen.en vooral films waarvan het onderliggend thema is : we kunnen toch niks uitrichten tegen de staat en als denkend mens stellen wij niks voor/etc nep-nieuws ! m.a.w. dum down a society./ steeds slechter onderwijs / het belangrijk en interessant maken van walgelijke types die zich nog walgelijker gedragen op TV ,( bij het onbeschofte af/na zo,n avondje kijken naar zo,n ,,leuk programma voel je je waardeloos en moe …(hoe komt dat toch?) of zoals voormalig minister van buitenlandse zaken : Henry Kissinger al eens zei: De Televisie is een machtiger wapen dan de atoombom.

   7 likes
  • De ‘rijken’? Nou Rob, tijdens de oorlog straks blijkt geld niet te eten hoor..

   2 likes
   • Zalig de vredestichters, want zij zullen de Aarde beërven!
    Deze kaart zit dan ook niet in het illuminatie kaartspel; de gele hesjeskaart daarentegen wel! In zei het voordien al op deze site, ze hebben goede figuranten, en goede acteurs (en actrices). Toneelspelen gelijk een kameleon kunnen ze ook als geen ander!

    In lak ech ala k’in

    2 likes
 3. Het is iets wat je met recht gelegaliseerde terreur mag noemen. En wee je gebeente als je dit als zodanig in het openbaar benoemt.

  20 likes
 4. Ik denk dat de tijd van vriendelijk protesteren tegen dit soort maffiapraktijken zo langzamerhand begint te verstrijken.
  Misschien dat een briefje met ouderwets duidelijke taal helpt?
  Zoiets als: ” Nog 1 keer zo’n streek en we komen ff jullie farma maffia propaganda winkel verbouwen, duidelijk?”

  17 likes
 5. Als waarschuwen obv onderbouwde argumenten al bangmaken wordt genoemd, hoe moeten we dan de ongefundeerde hetze van de antifaxxers noemen?

  16 likes
 6. Bigfarmaterreurmafia !!!

  10 likes
 7. En die vaccinatiegraad is eerder een opkomstpercentage onder kinderen en dan alleen in Nederland. Zegt niks over volwassenen en bijvoorbeeld buitenlanders die hier voor werk, vakantie of bezoek komen.

  4 likes
 8. Je hebt gezonde, zieke en overleden mensen. Aan de 1e en de 3e groep kan de Big Pharma niets verdienen. De voedselindustrie maakt de 1e groep ziek, o.a. door alle toevoegingen in ons door hen (voor)bereide voedsel (blikjes, zakjes, potjes en pakjes) en daardoor komen we in groep 2.
  En die interessante groep moet je vooral niet beter maken want dan verdient BP er niet meer aan.
  Ook moet je ze niet dood laten gaan. Nee, houd ze wel ziek èn vooral aan de medicijnen, zoals bijvoorbeeld statines tegen een hoog cholesterol (bewezen leugen). Statines zijn effectief door te voorkomen dat de lever cholesterol aanmaakt. Als gevolg hiervan geeft je lever suiker af in je bloedbaan, waardoor je bloedsuikerspiegel stijgt. “Hé,”zegt uw dokter” en u heeft ook suikerziekte”. Weer een medicijn, insuline, er bij. Enne…. uw bloeddruk is ook wat aan de hoge kant. Ook daar hebben we een pilletje voor.
  Kassa!!!!
  De voedselindustrie maakt ons ziek en de Big Pharma maakt ons NIET beter…….

  4 likes
 9. “Iedereen moet zich gewoon laten vaccineren om ziektes” en zichzelf in de wereld uit te roeien.
  Pfffffft

  1 likes
 10. Nou het kan allemaal nog veel erger , kijk even op http://www.angel-wings.nl
  Hoe de Amerikanen virussen en bacteriën ontwikkelen ,
  Veel is al bekend, maar het hele verhaal is aannemelijk , komt van de Russen, staat ook een verwijzing bij…..
  Denk dat niemand van ons Russisch leest. Het is eigenlijk een mensonterend verhaal., waarvan ik denk dat bijna niemand gelooft hoe geestesziek de mens eigenlijk is………En dan A nog geloven dat ze iemand zijn ( ego) en B dat er een God of zelfs Alien zijn die komen redden………Terminators zijn het……die daar terecht komen waar niet leuk verblijven is………

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

de jonge

De Jonge bombardeert Kamerbrief over coronavaccin tot STAATSGEHEIM: ‘Informatie kan ernstige schade toebrengen’

Het kabinet zet maar liefst 700 miljoen ...

artsen

81 artsen komen in verzet en schrijven brandbrief tegen coronabeleid: ‘Wij maken ons grote zorgen’

81 artsen hebben een openbare brandbrief geschreven ...