Homepagina » Buitenaards » De overheid bedreigde me en houdt me in de gaten. Man die Area 51 ontmaskerde en aan buitenaardse schepen sleutelde doet verhaal
De overheid bedreigde me en houdt me in de gaten. Man die Area 51 ontmaskerde en aan buitenaardse schepen sleutelde doet verhaal

De overheid bedreigde me en houdt me in de gaten. Man die Area 51 ontmaskerde en aan buitenaardse schepen sleutelde doet verhaal

De man die Area 51 ontmaskerde wordt nog altijd in de gaten gehouden door de Amerikaanse overheid, zo claimt hij zelf.

Bob Lazar beweerde in een tv-interview in 1989 negen geborgen UFO’s te hebben gezien op de geheimzinnige basis en te hebben gewerkt aan een aantal van deze buitenaardse ruimteschepen.

In een nieuwe documentaire wordt dieper ingegaan op het leven en de theorieën van Lazar.

Element 115

Dertig jaar geleden claimde hij dat hij in hangar S-4 bij Area 51 had gewerkt, waar hij UFO’s zag die waren gemaakt van element 115.

“Het aandrijfsysteem is gebaseerd op zwaartekracht. De energiebron is een antimateriereactor. Deze technologie bestaat helemaal niet,” zei Lazar, die indertijd een schuilnaam gebruikte.

Tot enkele jaren geleden heeft de Amerikaanse overheid het bestaan van Area 51 altijd ontkend. Vijf jaar geleden bleek uit vrijgegeven CIA-documenten dat de basis wel degelijk bestaat.

Lazar omschreef deze cover-up als ‘een misdaad tegen de wetenschappelijke gemeenschap’.

Mond te snoeren

Hij zei later dat zijn vrouw, zijn familie en hijzelf werden bedreigd door de overheid in een poging hem de mond te snoeren.

In de documentaire zegt Lazar, die nu met zijn vrouw Joy in Michigan woont, spijt te hebben dat hij zijn mond heeft opengedaan over Area 51.

Hij liet weten dat de FBI ooit een inval heeft gedaan in zijn laboratorium. “Ik heb altijd het gevoel dat ik in de gaten wordt gehouden,” zei hij.

De klokkenluider zegt zich vandaag de dag niet meer bezig te houden met verhalen over aliens en ruimteschepen.

Psychologische spelletjes

“Ik ben niet geïnteresseerd in onderzoek naar leven buiten de aarde,” zei hij. “Ik ben vooral geïnteresseerd in de ongelooflijk geavanceerde technologie. Ik weet dat we deze technologie, die de wereld kan veranderen, zelf ook kunnen ontwikkelen.”

De journalist die hem in 1989 interviewde, George Knapp, zei dat er geregeld is ingebroken in Lazars auto, dat er psychologische spelletjes met hem werden gespeeld en dat hij werd bedreigd.

“Lazar en anderen werden gevolgd en het lijkt er sterk op dat iemand hem bang wilde maken zodat hij zijn mond zou houden, of misschien probeerden ze hem gek te maken,” zei Knapp.

“Ik was er vaak bij en heb hen met mijn eigen ogen gezien,” klonk het.

[Daily Mail]


Vind je dit goed? Deel het dan met mensen die je kent op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

6 reacties

 1. Ik geloof eerlijk gezegd alles wat die beste man zegt hierboven.Zo raar is het verhaal niet.Dat ie maar uitkijkt…..wat een regering wilt,dat gebeurt!!!
  En dat er ruimteschepen liggen in de Nevada dessert ,haal ik weer uit andere verhalen met herkenbare waarheden waarmee ze zich verspreken.
  Ook met de waarheid kun je je verspreken.

  18 likes
 2. Dat van die anti-materie is een bekent fenomeen in de UFO kringen/ dat alleen kan verklaren :de enorme afstanden die ze in ,,korte tijd afleggen ( het grootste struikelpunt in de ufologie) waar tegenstanders altijd komen met: die afstanden tot de eerste leefbare planeet is zo immens ver weg dat duurt eeuwen om die af te leggen ,zelfs met de snelheid van het licht lukt dat niet . maar met een anti materie ring om de schotel heen ? Is het een kwestie van uuhhm,.. ff overhoppen ( ha-ha ) immers tussen hun planeet en de onze is dan niks/geen afstand meer .

  13 likes
 3. Ik heb er wel over gelezen,geluisterd via filmpjes maar naar ik begreep reist men met anti gravity waardoor men geen zwaartekracht ervaart en zij enorme snelheden kunnen ontwikkelen en ook reizen ze in andere dimensies,het is voor mij een erg ingewikkelde materie maar toch zeer interessant,ik denk dat Lazar de waarheid wil proberen te vertellen,dat hij nog in leven is trouwens,diverse personen zijn vermoedelijk omgebracht die met dingen naar buiten kwamen.

  8 likes
 4. Ik geloof Lazar, maar ook Linda Moulton How
  het word ook eens tijd dat de Nederlandse media tijd besteed aan dit soort verhalen. Nederland is hier gewoon nog niet klaar voor, wel heel jammer.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

politiecommissaris

Ex-politiecommissaris New York: ‘George Soros motor achter protesten VS’

Je moet wel volslagen idioot zijn om ...

bakstenen

Wat zit er achter de mysterieuze stapels bakstenen die relschoppers in Amerikaanse steden vinden?

Er zijn verschillende filmpjes opgedoken van grote ...