Natuur en Milieu

Wat is dit? Mysterieuze 23 kilometer lange structuur gevonden op Antarctica

Help door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op Google Earth is een mysterieuze structuur gevonden onder het oppervlak van Antarctica. Internetgebruikers staan voor een raadsel, zo meldt de Britse Daily Express.

Volgens sommigen gaat het om een geheim onderzoeksstation, terwijl anderen claimen dat er een UFO onder het ijs ligt. YouTube-gebruiker Wowforreel heeft beelden van de structuur op internet gezet.

“Deze massa kun je niet missen, zelfs niet vanuit de ruimte,” zei hij. Het witte vlak is 23 kilometer lang en zeven kilometer breed. “Ik heb het hele continent afgespeurd en heb niets kunnen vinden wat erop leek,” ging hij verder.

“Ik dacht eerst dat het een bepaalde plek was die onherkenbaar was gemaakt, maar dat lijkt niet het geval te zijn.” Hij vraagt zich af of het misschien een onderzoeksstation is of een reusachtige UFO die begraven ligt onder het ijs.

De video is in 2012 geplaatst, maar nog steeds vragen mensen zich af wat het zou kunnen zijn. Julie Haines zei: “Het lijkt alsof er een spoor achter de rechthoekige vormt loopt. Alsof het versleept is.”

David Darby voegde toe: “Je hebt gelijk. Aan de linkerkant loopt een spoor van 177 kilometer lang.” Bret Hines schreef: “Na twee jaar is het er nog steeds. Ze houden iets verborgen.”

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x