Homepagina » Natuur en Milieu » Wat is dit? Mysterieuze 23 kilometer lange structuur gevonden op Antarctica
Wat is dit? Mysterieuze 23 kilometer lange structuur gevonden op Antarctica

Wat is dit? Mysterieuze 23 kilometer lange structuur gevonden op Antarctica

Op Google Earth is een mysterieuze structuur gevonden onder het oppervlak van Antarctica. Internetgebruikers staan voor een raadsel, zo meldt de Britse Daily Express.

Volgens sommigen gaat het om een geheim onderzoeksstation, terwijl anderen claimen dat er een UFO onder het ijs ligt. YouTube-gebruiker Wowforreel heeft beelden van de structuur op internet gezet.

“Deze massa kun je niet missen, zelfs niet vanuit de ruimte,” zei hij. Het witte vlak is 23 kilometer lang en zeven kilometer breed. “Ik heb het hele continent afgespeurd en heb niets kunnen vinden wat erop leek,” ging hij verder.

“Ik dacht eerst dat het een bepaalde plek was die onherkenbaar was gemaakt, maar dat lijkt niet het geval te zijn.” Hij vraagt zich af of het misschien een onderzoeksstation is of een reusachtige UFO die begraven ligt onder het ijs.

De video is in 2012 geplaatst, maar nog steeds vragen mensen zich af wat het zou kunnen zijn. Julie Haines zei: “Het lijkt alsof er een spoor achter de rechthoekige vormt loopt. Alsof het versleept is.”

David Darby voegde toe: “Je hebt gelijk. Aan de linkerkant loopt een spoor van 177 kilometer lang.” Bret Hines schreef: “Na twee jaar is het er nog steeds. Ze houden iets verborgen.”

[Express]


Vind je dit artikel interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...