Natuur en Milieu

Wat is dit? Mysterieuze 23 kilometer lange structuur gevonden op Antarctica

Help door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op Google Earth is een mysterieuze structuur gevonden onder het oppervlak van Antarctica. Internetgebruikers staan voor een raadsel, zo meldt de Britse Daily Express.

Volgens sommigen gaat het om een geheim onderzoeksstation, terwijl anderen claimen dat er een UFO onder het ijs ligt. YouTube-gebruiker Wowforreel heeft beelden van de structuur op internet gezet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Deze massa kun je niet missen, zelfs niet vanuit de ruimte,” zei hij. Het witte vlak is 23 kilometer lang en zeven kilometer breed. “Ik heb het hele continent afgespeurd en heb niets kunnen vinden wat erop leek,” ging hij verder.

“Ik dacht eerst dat het een bepaalde plek was die onherkenbaar was gemaakt, maar dat lijkt niet het geval te zijn.” Hij vraagt zich af of het misschien een onderzoeksstation is of een reusachtige UFO die begraven ligt onder het ijs.

De video is in 2012 geplaatst, maar nog steeds vragen mensen zich af wat het zou kunnen zijn. Julie Haines zei: “Het lijkt alsof er een spoor achter de rechthoekige vormt loopt. Alsof het versleept is.”

David Darby voegde toe: “Je hebt gelijk. Aan de linkerkant loopt een spoor van 177 kilometer lang.” Bret Hines schreef: “Na twee jaar is het er nog steeds. Ze houden iets verborgen.”

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x