Mens en DierCorona

Oxford-professor fileert coronabeleid: ‘Hierom is lockdown extreem gevaarlijk’

Help ons door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Oxford-professor Sunetra Gupta publiceerde in maart een studie waarin ze speculeert dat tot wel 50 procent van de bevolking besmet is met het coronavirus en dat het echte sterftecijfer ongeveer 0,1 procent is. UnHerd sprak met haar.

In dit eerste grote interview sinds de publicatie van haar studie zegt professor Gupta dat de epidemie zo goed als ten einde is.

Ze zei verder dat veel antistoftests ‘extreem onbetrouwbaar’ zijn.

Gevaarlijk

Over het coronabeleid zei Gupta: “Landen namen verschillende lockdownmaatregelen en toch zagen we een uniform patroon. Dit kwam voornamelijk door de opbouw van immuniteit.”

Op basis van haar onderzoek constateert ze dat ongeveer 1 op de 10.000 mensen sterft door het virus en dat het sterftecijfer tussen 0,1 en 0,01 procent ligt.

De Oxford-professor is geen voorstander van een lockdown. “We hadden beter niets kunnen doen of in ieder geval iets anders, zoals het beschermen van de kwetsbaren onder ons.”

Het is volgens haar ‘extreem gevaarlijk’ om in lockdown te blijven.

Spaanse griep

“We leefden bijna 100 jaar geleden in een soort lockdown, die de Spaanse griep mogelijk maakte en leidde tot de dood van 50 miljoen mensen.

“Het is heel gevaarlijk om te praten over een lockdown zonder te erkennen dat zo’n maatregel een enorme impact heeft op andere kwetsbare sectoren.”

“Een lockdown is een luxe waar de middenklasse en rijke landen van genieten ten koste van de armen en kwetsbaren, en de minder ontwikkelde landen.”

Bekijk het hele interview hieronder:

[UnHerd]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise
Elise
2 jaren geleden

Zeg dat maar tegen de overheid/heden/politieke partijen. Wij weten inmiddels wel beter.

Louise
Louise
2 jaren geleden

Antistoftest extreem onbetrouwbaar? Nou neem maar van mij aan dat er heus wel een test komt die ons positief / negatief test, anders kunnen ze niet vaccineren ……. Voor de rest is het afwachten wat er nog staat te gebeuren, waarschijnlijk gaan we dood aan iets anders, en de wat ouderen onder ons zullen blij zijn dat ze van deze wereld kunnen vertrekken…. Er is toch geen redden meer aan, het gaat allemaal van kwaad tot erger de komende jaren..
Jammer die idiote mensheid planeet Aarde is prachtig…
Natuurlijk komen er wel veranderingen maar dat gaat nog jaren duren……

Marjan
Marjan
2 jaren geleden

Er is nog een reden om de lockdown los te laten. We moeten beter ventileren en ga lekker na buiten met elkaar Vitamine D. Bekijk de site van Maurice De Hond https://www.maurice.nl/
Zijn we binnen dan ventileren we met de buitenlucht of met opentop goede ventilatoren die virussen en bacteriënproof zijn door goede filters en verbonden zijn met de buitenlucht. Zodat we aankomende herfst en winter beter voorbereid zijn. En we gewoon weer onze ouderen in een goed geventileerde rusthuis en/of verpleegtehuis kunnen opzoeken. en hun gewoon een knuffel kunnen geven!

Informeer je zelf en je naaste.
.

salvar
salvar
2 jaren geleden

het is prachtig wat professors en wetenschappers willen vertellen.
geen lockdown
die medicijnen.
gewoon naar buiten.
gelijk hebben ze.

dit maakt voor rutte en co niets uit het gaat hem totaal niet om het corona virus , het gaat hen om de opdracht uit te voeren van de meesters.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

21
0
We lezen graag je reactie!x