UFO

“Ze hielden me in de gaten”: Bokslegende Muhammad Ali zag meerdere UFO’s, waaronder moederschip

Help mee door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bokslegende Muhammad Ali, die afgelopen vrijdag op 74-jarige leeftijd overleed, was er heilig van overtuigd dat UFO’s bestaan. Dat schrijft de Britse Daily Express.

UFO-expert en schrijver Timothy Green Beckley had vanwege zijn fascinatie voor aliens meerdere ontmoetingen met het boksicoon. “Ali claimde zelfs een enorm UFO-moederschip te hebben gezien, dat hij in de gaten werd gehouden door aliens en dat buitenaardse bezoekers ‘van ongelooflijk groot belang zijn voor de wereld’,” zei hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

In een ontroerend eerbetoon aan de bokser en mensenrechtenactivist haalt Green Beckley passages uit een boek aan dat hij schreef over beroemdheden die geïnteresseerd zijn in buitenaards leven.

Sigaarvormig schip

“Van alle beroemde mensen met wie ik heb gesproken over UFO’s en theorieën over buitenaardse beschavingen en leven in de ruimte, wist de gepensioneerde wereldkampioen in het zwaargewicht Muhammad Ali het meeste over het onderwerp,” schreef hij. Green Beckley had vier ontmoetingen met Ali waarin werd gesproken over aliens.

Ali haalde het nieuws toen hij claimde samen met zijn trainer niet één, maar twee UFO’s boven New York City te hebben gezien. Hij zei dat meerdere mensen melding hadden gemaakt van de UFO’s, waaronder een piloot die op weg was naar Newark Airport. “Dit is geen grap. Al mijn vrienden hier hebben het gezien,” vertelde hij aan Green Beckley.

Ali claimde daarop dat UFO’s hem ‘al enige tijd in de gaten hielden’. Hij zei eens een sigaarvormig schip te hebben gezien boven een auto waar hij in zat. “Wat een prachtig gezicht was dat. We konden de schaduw die de UFO op de zijkant van de weg wierp duidelijk zien.”

"Ze hielden me in de gaten": Bokslegende Muhammad Ali zag meerdere UFO's, waaronder moederschip
UFO-verkenningsschip (Timothy Green Beckley)
Zoveel andere mensen

De bokslegende maakte ook een tekening van wat volgens hem een UFO-verkenningsschip was. De drie bollen stellen het landingsgestel voor. “Deze verkenners zijn hier om hun voorraad zuurstof aan te vullen,” zei Ali. “Wijlen profeet Elijah Muhammad – mijn religieuze leider – zei dat Ezechiël’s wiel uit de Bijbel de eerste verwijzing ooit is naar UFO’s.”

Green Beckley ziet Ali als een geloofwaardige getuige. “Hij sprak eigenlijk alleen over zijn ervaringen als er iemand bij was die het verhaal kon bevestigen.”

“Ik zeg wat ik denk omdat ik heb ontdekt dat er zoveel andere mensen zijn die iets soortgelijks hebben gezien,” citeerde Green Beckley Ali. “De laatste jaren heb ik veel lezingen gegeven op universiteiten en ik merk dat studenten erg openstaan voor dit soort dingen. Ik hoop dat anderen in de toekomst gaan luisteren omdat ik ervan overtuigd ben dat UFO’s van ongelooflijk groot belang zijn voor de wereld.”

[Daily Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Crazyeddy
Crazyeddy
8 jaren geleden

mohammed ali is gewoon op 1 van de miljarde schepen rondt de aarde en zal gouw wedrkeren,.. hy is helemaall niet dood

Eelke Piers
Eelke Piers
8 jaren geleden

Ik was altijd een fan van Cassius Clay. Van Ali moest ik niks hebben

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Ze hielden o.a. Muhammad Ali in de gaten, terwijl ze beter kunnen ingrijpen met al die rampen en waar niets aan gedaan wordt.

pietje
pietje
8 jaren geleden

Waarom na zijn dood ??? Waarom niet eerder ??? Omdat hij bang was bespot te worden !! Ik begrijp soms mensen niet ! Natuurlijk is er buitenaards leven je hoeft het niet te zien om er in te geloven het bestaat gewoon ! Al die duizenden planeten en alleen hier op aarde is er leven nee toch !!!!! Dan kunnen jullie toch niet geloven ! Heb helaas nog niets gezien maar geloof er wel in ! Hoop snel iets te zien zou ik heerlijk vinden !!

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x