Gezondheid

Deze dokter weigert nog langer vaccinaties te verstrekken ‘omdat ze autisme veroorzaken’

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een arts uit de Amerikaanse staat Tennessee weigert nog langer vaccinaties te geven omdat ze volgens hem autisme veroorzaken. Dr. Daniel Kalb schreef onlangs op de website van zijn praktijk over vaccins en de reden waarom ze in zijn ogen autisme veroorzaken.

“We verstrekken niet langer vaccinaties,” schreef hij in een bericht dat inmiddels verwijderd is. “Ik heb 15 jaar lang gezorgd voor kinderen met autisme. Dat zijn veel verhalen van moeders over vaccinatieschade. Je kunt mij niet vertellen dat ze het allemaal verzinnen of slechts gissen naar een verklaring,” voegde dr. Kalb toe. Er stonden honderden overwegend positieve reacties onder het bericht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Niet geschikt
Deze dokter weigert nog langer vaccinaties te verstrekken 'omdat ze autisme veroorzaken'
Dr. Daniel Kalb

Volgens Kalb zitten er een aantal stoffen in vaccins die ‘niet geschikt zijn om te injecteren in baby’s’, zoals formaldehyde, aluminium, polysorbaat 80 en dierlijk DNA met virussen’. De arts noemt ook Gardasil, het vaccin tegen baarmoederhalskanker, dat volgens hem niet veilig is en mogelijkerwijs baarmoederhalskanker of neuro-immuunziektes veroorzaakt.

De Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC zegt dat een link tussen vaccinaties en autisme niet bewezen is en adviseert kinderen te laten vaccineren. Kalb wijst erop dat één van de auteurs van de CDC-studie waaruit blijkt dat vaccins geen autisme veroorzaken, heeft gezegd dat onderzoeksgegevens waren gemanipuleerd.

Middeleeuwen

Het argument dat we terug worden geworpen in de middeleeuwen als we het vaccinatieprogramma staken, houdt volgens hem geen steek. “We bevinden ons nu in de middeleeuwen,” zei hij. “We worden geconfronteerd met een plaag van auto-immuunziektes waaronder autisme.”

De arts besloot dat er miljoenen dollars omgaan in de handel in vaccins en dat veel patiënten worden misleid. Dr. Bill Schaffner, een arts van het Vanderbilt University Medical Center die nauw samenwerkt met de CDC, is het niet eens met Kalb en zei dat vaccins van cruciaal belang zijn voor de volksgezondheid.

[Fox17, WSMV. Tennessean]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

Dat is tenminste een echte dokter.

Reality check
Reality check
7 jaren geleden

mmuuuaaahhhhh………..
Big hug for this doctor.

Franss
Franss
7 jaren geleden

[ De arts besloot dat er miljoenen dollars omgaan in de handel in vaccins en dat veel patiënten worden misleid. ]
Toe maar, hoe “besluit” je dat?
Als die arts nu nog met een nieuw onderzoek op de proppen kwam dan was er nog iets nieuws te vertellen. Dat hij zonder bewijs is overtuigd dat vaccins autisme veroorzaken is helemaal geen nieuws.

Nieuws zou zijn als hij vertelde dat het aantal autisme gevallen net zo hard is gestegen als het aantal fastfoodrestaurants.

Hap hap
Hap hap
7 jaren geleden

Beste Frans, jij moet beter onderzoek doen.
Na thimerasol is er aluminiumoxide toegevoegd. Nog grotere neurologische effecten.

Lekker je kind laten vaccineren Frans!!!!

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x