Homepagina » Gezondheid » Deze dokter weigert nog langer vaccinaties te verstrekken ‘omdat ze autisme veroorzaken’
Deze dokter weigert nog langer vaccinaties te verstrekken 'omdat ze autisme veroorzaken'

Deze dokter weigert nog langer vaccinaties te verstrekken ‘omdat ze autisme veroorzaken’

Een arts uit de Amerikaanse staat Tennessee weigert nog langer vaccinaties te geven omdat ze volgens hem autisme veroorzaken. Dr. Daniel Kalb schreef onlangs op de website van zijn praktijk over vaccins en de reden waarom ze in zijn ogen autisme veroorzaken.

“We verstrekken niet langer vaccinaties,” schreef hij in een bericht dat inmiddels verwijderd is. “Ik heb 15 jaar lang gezorgd voor kinderen met autisme. Dat zijn veel verhalen van moeders over vaccinatieschade. Je kunt mij niet vertellen dat ze het allemaal verzinnen of slechts gissen naar een verklaring,” voegde dr. Kalb toe. Er stonden honderden overwegend positieve reacties onder het bericht.

Niet geschikt
Deze dokter weigert nog langer vaccinaties te verstrekken 'omdat ze autisme veroorzaken'

Dr. Daniel Kalb

Volgens Kalb zitten er een aantal stoffen in vaccins die ‘niet geschikt zijn om te injecteren in baby’s’, zoals formaldehyde, aluminium, polysorbaat 80 en dierlijk DNA met virussen’. De arts noemt ook Gardasil, het vaccin tegen baarmoederhalskanker, dat volgens hem niet veilig is en mogelijkerwijs baarmoederhalskanker of neuro-immuunziektes veroorzaakt.

De Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC zegt dat een link tussen vaccinaties en autisme niet bewezen is en adviseert kinderen te laten vaccineren. Kalb wijst erop dat één van de auteurs van de CDC-studie waaruit blijkt dat vaccins geen autisme veroorzaken, heeft gezegd dat onderzoeksgegevens waren gemanipuleerd.

Middeleeuwen

Het argument dat we terug worden geworpen in de middeleeuwen als we het vaccinatieprogramma staken, houdt volgens hem geen steek. “We bevinden ons nu in de middeleeuwen,” zei hij. “We worden geconfronteerd met een plaag van auto-immuunziektes waaronder autisme.”

De arts besloot dat er miljoenen dollars omgaan in de handel in vaccins en dat veel patiënten worden misleid. Dr. Bill Schaffner, een arts van het Vanderbilt University Medical Center die nauw samenwerkt met de CDC, is het niet eens met Kalb en zei dat vaccins van cruciaal belang zijn voor de volksgezondheid.

[Fox17, WSMV. Tennessean]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Franss schreef:

  [ De arts besloot dat er miljoenen dollars omgaan in de handel in vaccins en dat veel patiënten worden misleid. ]
  Toe maar, hoe “besluit” je dat?
  Als die arts nu nog met een nieuw onderzoek op de proppen kwam dan was er nog iets nieuws te vertellen. Dat hij zonder bewijs is overtuigd dat vaccins autisme veroorzaken is helemaal geen nieuws.

  Nieuws zou zijn als hij vertelde dat het aantal autisme gevallen net zo hard is gestegen als het aantal fastfoodrestaurants.

  6 likes
 • Arwijn schreef:

  Dat is tenminste een echte dokter.

  16 likes
 • Reality check schreef:

  mmuuuaaahhhhh………..
  Big hug for this doctor.

  10 likes
 • Marian schreef:

  Lees dit artikel eens Franss,
  http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/nagalase-molecuul-in-vaccins-kankerbevorderend/

  En naar mijn informatie, heb het nu even niet paraat, is thiomersal nog steeds in vaccins.
  Weliswaar zeggen ze dat het eruit gehaald is maar schijnt niet waar te zijn.

  Er is een groot Deens onderzoek geweest dat moest bewijzen dat autisme en kwik geen verband hielden met elkaar. Dat onderzoek heeft ongeveer 10 jaar lang ervoor gezorgd dat er geen verband was. Daarna is uitgekomen dat er wel degelijk verband was en dat het onderzoek herschreven moest worden met een gunstige uitkomst, daar is 10 miljoen dollar voor betaald aan een Deense onderzoeker door het CDC in Amerika.

  http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/klokkenluider-verzwegen-relatie-vaccins-en-autisme/

  1 likes
 • Franss schreef:

  Hap en Exe sorry, jullie zitten zeker naast elkaar op kantoor (go figure).

  Jullie werken mee aan de NWO van de Illuminatie met uitroeing door polio en andere infectieziekten!!!!

  Aluminiumhydroxide voor alle duidelijkheid, zit ook in je maagtabletten, tandpasta en wasmiddelen.

  4 likes
  • exegese schreef:

   Precies Franss, laat je niet voor de gek houden door de illuminatie, pomp je kinderen vol met vaccins en neem er zelf ook nog een paar extra voor de zekerheid. Kan altijd beter nog !

   1 likes
 • Hap hap schreef:

  Beste Franss,

  Als maag tablet ja, waardoor het moeilijk opneembaar is en daarna weer uigescheiden via de urine.
  maar door intraveneus te injecteren zit het al in het bloed waardoor het makkelijk door de bloed-hersenbarrière komt en daardoor neurologische gevolgen kan hebben.

  en inderdaad het zit overal in worden we toch een partij vergiftigd!!! Bloed kanker, maag kanker Neuroblastoom kinderkanker, Keel kanker Darm kanker prostaat kanker neem nog een paar tabletten en die heerlijke tandpasta !!!
  Maar wat wil je daarmee zeggen? dat als het ook in andere middelen zit het veilig is(naïef), asbest was ook veilig, roken ook, aderlaten was ook veilig.

  En met papegaaien kom je er niet, herhalen wat ik heb geschreven laat maar zien wat voor niveau je hebt en daarbij is dat heel kinderlijk, dat doen kinderen naar elkaar als ze geen uitweg meer weten.

  En mij wegzetten als complotdenker, wij denken gewoon kritisch en geloven niet direct alles wat er gezegd wordt, want Alle bedrijven liegen en de overheid ook, bonnetje teeven kwartje kok, Referendum oekraine,
  Volkswagen, Heel kabinet Rutte, Supermarkten, Hypotheek schandalen, banken, pharma pensioenfondsen, verzekerings-maatschappijen, vluchtelingen.

  Of wilde je zeggen dat ze allemaal goudeerlijke mensen zijn die gewoon een foutje maken? en dan moet ik niet kritisch denken? we worden belazerd door iedereen! dus ik neem niets aan tot ik zelf tot een conclusie kom na onderzoek en ik kijk niet alleen Nos of rtl, maar doe onderzoek in zo een vijftig kranten van andere nationaliteiten !!!!!

  En Polio en andere infectie ziekten waren al aan het afnemen voor de vaccinaties, DOOR DE VERBETERING VAN DE HYGIËNE, kijk even niet naar de kaarten van het vaccinatie progamma maar zoek verder terug!!!

  wat op je eigenlijk op deze site als je het complotdenkers vindt wat is je motief?

  En ga je nou op elk stukje met vaccineren deze link plaatsen: http://images.huffingtonpost.com/2015-01-07-VaccineAutismstudiesgraphic.JPG

  Het NOS journaal: deze rattengif maakt je sterk en onsterfelijk, jij zou dat direct geloven en grote hoeveelheden tot je nemen.

  M.v.g Hap Hap Denk eerst na voordat je op deze site reguliere onzin gaat verkopen!!! Troll Alert!!!!!

  2 likes
  • Franss schreef:

   Als iets wordt uitgescheiden via de urine, moet het ook opgenomen worden via de darmwand. Dus makkelijk of moeilijk opneembaar maakt dan geen bal uit, het wordt opgenomen.

   Intraveneuze vaccinaties? Welke dan?

   “we worden belazerd door iedereen!”
   Dat heb je goed gezien. Alleen je kijkt eenzijdig één kant op.

   De waarheid kan pijnlijk zijn, maar is daarom nog geen trollen.

   1 likes
 • Hap hap schreef:

  Beste Frans, jij moet beter onderzoek doen.
  Na thimerasol is er aluminiumoxide toegevoegd. Nog grotere neurologische effecten.

  Lekker je kind laten vaccineren Frans!!!!

  1 likes
 • formidabele schreef:

  Zoek zo’n huisarts in Brabant, wie kan hierover tippen?

  1 likes
 • Hap hap schreef:

  Rick en Frans sorry, jullie zitten zeker naast elkaar op kantoor (go figure).

  Jullie werken mee aan de doofpot van pharma!!!!

  Als ze iets er uit halen doen ze er iets anders schadelijks weer in, totdat er nieuw onderzoek is gedaan en ga zo maar door.

  Aluminiumhydroxide voor alle duidelijkheid.

  1 likes
 • Rie schreef:

  De reacties over vaccineren gelezen. Ter verduidelijking: Thimerasol is in 2005 verboden in Amerika. In 2007 hier uit de griep spuit gehaald. Maar helaas met die Mexicaanse griep weer aan het vaccin toegevoegd aldus in een onopvallend artikeltje gelezen. volgens mij de Volkskrant. Chemie hoort niet in ons lichaam en al helemaal niet rechtstreeks in in het bloed gespoten te worden. En ik ben het roerend eens met de schrijfster dat dankzij betere hygiëne (er werden na de oorlog gewerkt aan de aanleg van riolering en de mensen kregen een WC binnenhuis) dat daarna de gezondheid met sprongen omhoog is gegaan. Dus niet het vaccineren, de mensen kregen ook betere voeding. Laat het kind a.u.b. eerst zijn immuunsysteem ontwikkelen/ versterken het wordt door die vaccinaties afhankelijk gemaakt Big Farma blij aandeelhouders blij.

  0 likes
 • x

  Check Also

  britse

  Britse corona-adviseur heeft belang van 6 ton in fabrikant coronavaccins

  Ook in Groot-Brittannië klinkt steeds dezelfde mantra: ...

  kabinet

  Kabinet gaat ‘onwaarheden’ over coronavaccin bestrijden op social media: ‘Rillingen lopen over mijn rug’

  Een speciale denktank gaat ‘onwaarheden’ over het ...

  >