Buitenland

Deze mysterieuze man blijft om het leven komen bij terroristische aanslagen

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het gezicht van deze man verscheen na verschillende terroristische aanslagen in de media. Hij zou sinds januari dit jaar tenminste drie keer gestorven zijn, meest recentelijk tijdens de aanslag op de luchthaven Atatürk in Istanboel.

Deze man blijft om het leven komen tijdens terroristische aanslagenDe man zou onder meer zijn omgekomen bij de crash van de EgyptAir-vlucht in mei, de schietpartij in een homoclub in Orlando en de aanslag op de Turkse luchthaven. Hij is ook in verband gebracht met andere tragedies, waaronder een incident in Mexico waarbij de politie op een menigte schoot die protesteerde tegen onderwijshervormingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Reputatie vernietigen

Diverse media hebben de foto’s van de man gebruikt. Zo duikt zijn gezicht onder meer op in een video van de New York Times over de slachtoffers van de schietpartij in Orlando. France24 besloot wat verder te graven.

Deze man blijft om het leven komen tijdens terroristische aanslagenHet blijkt dat het mysterieuze individu mogelijk een oplichter is en dat zijn slachtoffers hem op deze manier proberen terug te pakken. “Ons doel is om zijn reputatie te vernietigen,” zei één van hen. “We willen dat de hele wereld zijn gezicht herkent.”

Nooit gereageerd

France24 wist contact te leggen met de man, die in Mexico woont en toegaf verwikkeld te zijn in een aantal rechtszaken. Hij zei contact te hebben opgenomen met verschillende media zoals de BBC en de New York Times om zijn foto te laten verwijderen, maar ‘ze hebben nooit gereageerd’.

De man vertelde aan France24 geen juridische stappen te hebben ondernomen omdat ‘in Mexico in dit soort gevallen toch nooit iets wordt gedaan’.

[France24]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rocinante
rocinante
7 jaren geleden

Deze mysterieuze man is een doodordinaire wanbetaler. Zijn schuldeisers hebben dit gedaan om hem aan het betalen te krijgen. Beetje luguber, maar uitermate effectief. De man heeft betaald.

Paul
Paul
7 jaren geleden

OF WAS HET EEN FALSE-FLAG SLACHTOFFER!! DAT DE OVERHEID DEZE REACTIE HIER OP GEEFT.

mario
mario
7 jaren geleden

dit is niet de zelfde man

speedmaster
speedmaster
7 jaren geleden

Het is misschien best om een houten staak recht door zijn hart te steken. Wat ook effectief is: neerschieten met een zilveren kogel, of hem in een bad stoppen met wijwater en knoflook.

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x