BuitenlandCorona

Pakistan: Coronavaccin geweigerd? Dan blokkeert de overheid je simkaart!

Help mee door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In juni werd aangekondigd dat Punjab, de dichtstbevolkte provincie van Pakistan, de simkaarten gaat blokkeren van inwoners die weigeren om zich te laten vaccineren tegen corona. Daarnaast mogen enkel gevaccineerden winkelcentra, bioscopen, restaurants en andere openbare plaatsen bezoeken.

Ook in de provincie Sindh hebben de autoriteiten besloten om de simkaarten van ongevaccineerden te blokkeren. Er zijn nu beelden opgedoken uit Karachi, de grootste stad van Pakistan, van duizenden automobilisten die in de rij staan om alsnog een coronavaccin te halen. Het filmpje is gemaakt door een man die langs een ogenschijnlijk eindeloze rij auto’s rijdt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Bang

Twee maanden geleden besloten de twee provincies tot deze vergaande maatregel omdat ‘te veel mensen weigerden zich te laten vaccineren’. In Pakistan is amper drie procent van de bevolking volledig gevaccineerd. Dat zou betekenen dat er al heel wat simkaarten zijn geblokkeerd.

Voordat de maatregel werd ingevoerd, klaagden Pakistanen dat het moeilijk zal zijn om te leven zonder een mobiele telefoon, maar ze zeiden ook dat ze bang zijn voor het vaccin.

Sindh: geen loon voor ongevaccineerde ambtenaren

Een vrachtwagenchauffeur uit Karachi zei dat zijn familieleden het vaccin niet zullen nemen omdat hij heeft gehoord dat de komende jaren veel gevaccineerde mensen zullen sterven. Een leraar zei: “Je kunt iemand niet dwingen om zich te laten vaccineren. Het maakt me een beetje achterdochtig.”

De autoriteiten in Sindh zijn ook gestopt met het uitbetalen van salarissen aan ongevaccineerde ambtenaren om ze onder druk te zetten de prik te halen.

[Infowars]

4.9 40 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Zonnebloem
Zonnebloem
2 jaren geleden

Kan niets anders zeggen
Dat ze hardstikke GEK zijn..

Yvonne
Yvonne
2 jaren geleden

Nou, dat is een plannetje waar onze fijne leiders van smullen! ?

coolboy
coolboy
2 jaren geleden

Pakistan, het land van de Satanisten zelf hahaha

Gaatweerlekker
Gaatweerlekker
2 jaren geleden

Als dat hier gebeurd zul je in de winkel horen : IK BETAAL HELEMAAL NERGENS MEER VOOR. Tevens: hoe verwachten ze dan dat je een afspraak maakt als je niet kan bellen haha

Back to top button
56
0
We lezen graag je reactie!x