Homepagina » Natuur en Milieu » Politici en lobbyisten houden ons klimaat gegijzeld. Filmmaker ontmaskert in dit gesprek de klimaathoax
Politici en lobbyisten houden ons klimaat gegijzeld. Filmmaker ontmaskert in dit gesprek de klimaathoax

Politici en lobbyisten houden ons klimaat gegijzeld. Filmmaker ontmaskert in dit gesprek de klimaathoax

De hysterie over klimaatverandering blijkt vooral een hype van politici en lobbyisten. Dat zegt filmmaker Marijn Poels tegen AD-journalist Wierd Duk. Hij voegt toe dat er onder wetenschappers geen consensus bestaat.

Volgens Poels heeft president Donald Trump zich terecht teruggetrokken uit het klimaatakkoord van Parijs.

De filmmaker benaderde 52 klimaatalarmisten, maar er waren slechts twee bereid om hem te woord te staan.

Gegijzeld

“Klimaatverandering blijkt een heuse religie te zijn,” benadrukt Poels. “Mensen kunnen enorm agressief reageren als je hun waarheid ter discussie stelt.”

Ook volgens wetenschapsjournalist Marcel Crok is het een open vraag of de mens de opwarming van de aarde veroorzaakt.

Hij merkt op dat de politiek het klimaat gegijzeld heeft. Er worden inmiddels vele miljarden verdiend aan het klimaatprobleem.

Dupe

En wie zijn hier de dupe van? De burgers. In Duitsland zijn burgers vele miljarden kwijt aan overheidssubsidies voor duurzame energie. Het gevolg is dat honderdduizenden Duitsers inmiddels de energierekening niet meer kunnen betalen.

Dat CO2 ook positieve effecten heeft, zoals vergroening van onze planeet en grotere oogsten, hoor je nooit, aldus Crok.

Poels heeft tientallen films gemaakt, maar krijgt nu de ene na de andere afzegging vanwege de dingen die hij zegt over klimaatverandering.

Flinterdun

Ook Crok ziet het aantal opdrachten in rap tempo teruglopen sinds hij zich kritisch uitlaat over de mate waarin de aarde door CO2 opwarmt.

“Sinds ik dit beweer krijg ik geen brood meer op de plank,” licht hij toe. “Terwijl de bewijsvoering flinterdun is in die duizenden rapporten, waarin wordt gedaan alsof er consensus bestaat dat klimaatverandering een groot probleem zal worden.”

[AD]


Vind je deze informatie goed? Deel het dan met mensen die je kent op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

9 reacties

 1. Om politici en lobbyisten in een woord samen te vatten; Klimaatterroristen.
  Maar de wakkere mens wist dit al.

  17 likes
  • Helaas zijn er daar te weinig van, en van de mensen die wakker zijn blijft het helaas veelal bij online “verzet”. Velen die zogenaamd wakker zijn doen helaas (nog) niet mee wanneer er opgeroepen word voor een vreedzame demonstratie. Nu heb ik een aantal mee gelopen (tegen TTIP, EU in Brussel, Monsanto), maar daar komt lang niet aantal mensen op af wat claimt wakker te zijn. Zo ie zo is de actie bereidheid in Nederland tegenwoordig erg als het gaat om het opkomen voor “onze” belangen, dus zo verwonderlijk is het niet.

   Daarnaast worden burger organisaties die zich actief proberen te verzetten nauwelijks (financieel) gesteund door de community van “wakkere mensen”. En zijn er nog teveel mensen van zowel linkse als rechtse snit, die heel selectief wakker zijn zolang het maar in hun politieke inborst past. Ook wanneer we naar het stem gedrag kijken is er nog hoop winst te boeken, naar mijn mening moet de “de ontwaakte community” eens heel kritisch naar zichzelf gaan kijken.

   Nu ben ik een groot van Baudet, Omzigt, Engelen, Wellens, Thieme (wanneer ze het heeft over globalisme), Craig B Hulet, Hellyer, Moulton Howe, Dr Boulter etc etc. Alleen ik heb het idee dat de “community” die mensen als onze vertegenwoordigers ziet (wat tot op zekere hoogte ook klopt), maar daardoor denkt dat men zelf niets meer hoeft te doen.

   Dan nu de hamvraag, hoe krijg je de echte ontwaakte mensen zover om echt actief (zij het financieel of meedoen aan demonstraties) te worden ? Net zoals ieder ander heb ik ook een druk leven, maar toch maak ik tijd vrij om wanneer er demonstraties aangekondigd worden door betrouwbare burger organisaties/initiatieven hieraan mee te doen. Nu wil ik niet als een “know it all” overkomen, maar er zal toch echt meer vreedzame actie moeten komen dan alleen het bespreken van het probleem om sites/forums zoals deze. De mensen die alleen maar naar het globalisme kijken vanuit hun (nieuw) linkse en (nieuw) rechtse politieke voorkeur zullen daar ook mee moeten stoppen, want dat houdt mensen alleen maar verdeeld en daardoor is de “status quo” makkelijk in stand te houden.

   1 likes
 2. De meest recente joke kwam van het RIVM. “De hoge zonkracht is het gevolg van klimaat verandering”, zegt het RIVM. Hoeveel gel*l wil je nog hebben… En dan nog wel een staatsbedrijf!

  In de jaren zeventig was de zonkracht veel en veel hoger. Ruim 40 jaar geleden had je nog een diep blauwe hemel. Soms bijna tegen zwart aan. Dat is al lang niet meer.

  Er zit sinds de jaren 80 zoveel vocht in de lucht dat de zonkracht de waarden uit die tijd niet meer kan evenaren. Laat staan overschrijden.

  Ga maar eens naar Spanje of de bergen in. Dan zie je dat de Nederlandse hemel helemaal niet zo diep blauw is als de luchten in droge gebieden. Dat verhaal over de zonkracht en het milieu is het broodje aap van de maand! Opsluiten dat soort mensen die denken ongestraft in het openbaar te kunnen fantaseren.

  12 likes
  • “In de jaren zeventig was de zonkracht veel en veel hoger. Ruim 40 jaar geleden had je nog een diep blauwe hemel. Soms bijna tegen zwart aan. Dat is al lang niet meer. ”

   Hoe kom je aan deze informatie als ik vragen mag?
   Zover als ik weet worden er pas sinds 1993 UV metingen uitgevoerd..

   2 likes
   • Is een staalblauwe hemel automatisch een hoge UV-waarde?
    Lijkt mij niet als de dikte van de ozonlaag daar mee te maken heeft.

    Mensen willen maar wat graag hun eigen verwrongen waarnemingen als maatgevend nemen. Dan krijg je onzin als “Ruim 40 jaar geleden had je nog een diep blauwe hemel. Soms bijna tegen zwart aan”. Zwart, ja hoor…
    Bewijzen graag!

    2 likes
 3. Dit is weer eens een kort, krachtig en waarheidsgetrouw artikel van ninefornews! In toenemende mate komen er nu steeds meer mensen achter dat de klimaatopwarming niet meer is dan een hoax! De oorsprong van deze “groene fabel”, is terug te voeren op het “Report of Iron Mountain.” In 1967 werd het “Report from Iron Mountain: On the Possibility and Desirability of Peace” door de Dial Press, Inc. New York gepubliceerd. Aanvankelijk had dit voor het grote publiek geheim meten blijven; iemand binnen de “Special Study Group” die dit in een nucleaire bunker te Iron Mountain in opdracht van de Kennedy-regering had opgesteld, had later kennelijk besloten dit toch in de openbaarheid te brengen.

  Dit document was samengesteld in de vorm van acht secties. Het onderwerp hiervan was, wat er zou moeten gebeuren als er eenmaal een tijd van vrede aan zou brkenen en oorlogen dus iets van het verleden zouden zijn. Hóe, zo vroeg men er zich af, zouden de volken der wereld dan door de staat in het gareel kunnen worden gehouden. Oorlogen zouden hiervoor tot dan toe het beste midddel zijn geweest. Er werden enkele mogelijke plaatsvervangende methoden voor geopperd; een ervan hield een invasie van de aarde vanuit de ruimte door “aliens” in. Dit plan liet men na enige tijd varen. Hieruit wordt duidelijk dat men er op uit was om “extern enemies” te creëren, wat een (verzonnen) wereldwijde dreiging inhield die voldoende geloofwaardig zou moeten worden gemaakt om de volken ervan te overtuigen dat hier onmiddelijke actie tegen moest worden ondernomen. Het is sectie zes (6) waar we onze aandacht op moeten vestigen. Daar lezen we o.a. dit:

  “Nevertheless, an effectieve political substitute for war would require “alternate enemies”, some of which might seem equally farfetched in the context of the current war system. It may be, for instance, that gross pollution of the environment can eventually replace the possibility of mass destruction” (de Koude Oorlog, atoomwapenwedloop) ” by nuclear weapons as the principal apparent threat to the survival of the species. Poisoning of the air , and of the principal sources of food and water supply” (chemtrails) “, is already well advanced. and at first glance would seem promising in this respect; it constitutes a threat that can be dealt with only through social organization and political power. But from present indications it will be a generation to a generation and a half before environmental pollution, however severe, will be sufficiently menacing, on a global scale, to offer a possible basis for a solution.”

  Ziet u wat hier geschreven staat? De zgn. “Koude Oorlog” en de daarmee gepaardgaande atoomwapenwedloop waren een van deze “alternate eniemies” die men gebruikte om de volken in bedwang te kunnen houden. Maar wat lezen we er over de zgn. “milieuvervuiling”? Men wist in die tijd al dát er hier en daar sprake was van milieuvervuiling maar men had dit eenvoudigweg bewust door laten “sudderen” door hier geen (of weinig) actie tegen te ondernemen om dit later aan een (achteraf) niet-bestaande “klimaatopwarming” toe te kunnen schrijven! Wat we dus nu allemaal zien en horen over de “klimaatdreiging”, heeft zijn oorsprong in dit rapport. Zie ook: https;//www.youtube.com/watch?v=QUcebr|tge0 en https://tinthor.org/2016/12/04/klimaat-hoax-het-tijdperk-der-groene-zwendelaars-klimatologische-bedriegers/

  5 likes
 4. What a bullsh*t! Counter “intelligence” counter hoax!

  0 likes
 5. Te bedreigend om de ongemakkelijke waarheid tot u te laten doordringen? Als er geen argumenten zijn, is kop in het zand steken een begrijpelijke reflex.

  De bewijzen zijn overweldigend, onmogelijk hier alles op te sommen. Een paar hints dan.

  https://finance.yahoo.com/video/princeton-physicist-cult-building-around-154606077.html
  CO2 An Excuse for Money Grab by the UN

  But the United Nations doesn’t really care about CO2 – it is just an excuse for grabbing money. A 2004 report from the United Nations University
  [ http://www.unescap.org/tid/mtg/egmrti_ref272.pdf ] states:

  • “How can we find an extra US$ 50 billion for development funding? Our focus is on flows of resources from high-income to developing countries.” http://appinsys.com/GlobalWarming/UN_GlobalTax.htm

  Global Government Another UNU paper (“Innovative Sources of Development Finance”, 2002) proposes “the establishment of a ‘world development organization’ to coordinate such effort”
  (the effort it refers to is: “international taxes, fees and levies that could considerably augment aid flows to developing countries”). http://www.cbd.int/doc/external/unu/unu-dp2002-98-en.pdf

  The AFP article says the UN climate panel included “financier George Soros”.
  According to the National Legal and Policy Center, Soros provided $50 million to the Institute for New Economic Thinking (INET), which is “applying its talent to
  “contracting” the U.S. economy, redistributing its wealth, and creating a new world body to “supervise” global financial transactions – a body its elite membership intends to influence.” http://nlpc.org/stories/2010/07/09/george-soros-new-plan-globalism-and-crony-capitalism

  The 2030 Agenda for Sustainable Development, supported by Barack Obama and Pope Francis, calls for global redistribution of wealth. https://youtu.be/LtPu1-CxhHA
  De Klimaatgekkies laten zich als ezels voor het karretje spannen van de globalisten, Bolsjewieken.

  Hier de frauduleuze ‘onderbouwing’ van de klimaathysterici – elkaar gelijk blijven geven volstaat: http://www.wanttoknow.nl/wetenschap/klimaat/trump-parijs-climategate-en-co2-kletskoek/

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Steeds minder Nederlanders geloven dat de aarde opwarmt door toedoen van de mens. Bekijk de resultaten

Steeds minder Nederlanders geloven dat de aarde opwarmt door toedoen van de mens. Bekijk de resultaten

Steeds minder Nederlanders geloven dat de mens ...

Het is onzin dat CO2 vervuilt. Hoogleraar doorprikt hardnekkige mythes in dit interview

Het is onzin dat CO2 vervuilt. Hoogleraar doorprikt hardnekkige mythes in dit interview

Moeten we ons zorgen maken over de ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 2 mei 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.