Natuur en Milieu

Politici en lobbyisten houden ons klimaat gegijzeld. Filmmaker ontmaskert in dit gesprek de klimaathoax

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De hysterie over klimaatverandering blijkt vooral een hype van politici en lobbyisten. Dat zegt filmmaker Marijn Poels tegen AD-journalist Wierd Duk. Hij voegt toe dat er onder wetenschappers geen consensus bestaat.

Volgens Poels heeft president Donald Trump zich terecht teruggetrokken uit het klimaatakkoord van Parijs.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De filmmaker benaderde 52 klimaatalarmisten, maar er waren slechts twee bereid om hem te woord te staan.

Gegijzeld

“Klimaatverandering blijkt een heuse religie te zijn,” benadrukt Poels. “Mensen kunnen enorm agressief reageren als je hun waarheid ter discussie stelt.”

Ook volgens wetenschapsjournalist Marcel Crok is het een open vraag of de mens de opwarming van de aarde veroorzaakt.

Hij merkt op dat de politiek het klimaat gegijzeld heeft. Er worden inmiddels vele miljarden verdiend aan het klimaatprobleem.

Dupe

En wie zijn hier de dupe van? De burgers. In Duitsland zijn burgers vele miljarden kwijt aan overheidssubsidies voor duurzame energie. Het gevolg is dat honderdduizenden Duitsers inmiddels de energierekening niet meer kunnen betalen.

Dat CO2 ook positieve effecten heeft, zoals vergroening van onze planeet en grotere oogsten, hoor je nooit, aldus Crok.

Poels heeft tientallen films gemaakt, maar krijgt nu de ene na de andere afzegging vanwege de dingen die hij zegt over klimaatverandering.

Flinterdun

Ook Crok ziet het aantal opdrachten in rap tempo teruglopen sinds hij zich kritisch uitlaat over de mate waarin de aarde door CO2 opwarmt.

“Sinds ik dit beweer krijg ik geen brood meer op de plank,” licht hij toe. “Terwijl de bewijsvoering flinterdun is in die duizenden rapporten, waarin wordt gedaan alsof er consensus bestaat dat klimaatverandering een groot probleem zal worden.”

[AD]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
san
san
6 jaren geleden

What a bullsh*t! Counter “intelligence” counter hoax!

Loki
Loki
6 jaren geleden

Om politici en lobbyisten in een woord samen te vatten; Klimaatterroristen.
Maar de wakkere mens wist dit al.

Klaimaat sjeense
Klaimaat sjeense
6 jaren geleden

De meest recente joke kwam van het RIVM. “De hoge zonkracht is het gevolg van klimaat verandering”, zegt het RIVM. Hoeveel gel*l wil je nog hebben… En dan nog wel een staatsbedrijf!

In de jaren zeventig was de zonkracht veel en veel hoger. Ruim 40 jaar geleden had je nog een diep blauwe hemel. Soms bijna tegen zwart aan. Dat is al lang niet meer.

Er zit sinds de jaren 80 zoveel vocht in de lucht dat de zonkracht de waarden uit die tijd niet meer kan evenaren. Laat staan overschrijden.

Ga maar eens naar Spanje of de bergen in. Dan zie je dat de Nederlandse hemel helemaal niet zo diep blauw is als de luchten in droge gebieden. Dat verhaal over de zonkracht en het milieu is het broodje aap van de maand! Opsluiten dat soort mensen die denken ongestraft in het openbaar te kunnen fantaseren.

Ton Nuiten
Ton Nuiten
6 jaren geleden

Dit is weer eens een kort, krachtig en waarheidsgetrouw artikel van ninefornews! In toenemende mate komen er nu steeds meer mensen achter dat de klimaatopwarming niet meer is dan een hoax! De oorsprong van deze “groene fabel”, is terug te voeren op het “Report of Iron Mountain.” In 1967 werd het “Report from Iron Mountain: On the Possibility and Desirability of Peace” door de Dial Press, Inc. New York gepubliceerd. Aanvankelijk had dit voor het grote publiek geheim meten blijven; iemand binnen de “Special Study Group” die dit in een nucleaire bunker te Iron Mountain in opdracht van de Kennedy-regering had opgesteld, had later kennelijk besloten dit toch in de openbaarheid te brengen.

Dit document was samengesteld in de vorm van acht secties. Het onderwerp hiervan was, wat er zou moeten gebeuren als er eenmaal een tijd van vrede aan zou brkenen en oorlogen dus iets van het verleden zouden zijn. Hóe, zo vroeg men er zich af, zouden de volken der wereld dan door de staat in het gareel kunnen worden gehouden. Oorlogen zouden hiervoor tot dan toe het beste midddel zijn geweest. Er werden enkele mogelijke plaatsvervangende methoden voor geopperd; een ervan hield een invasie van de aarde vanuit de ruimte door “aliens” in. Dit plan liet men na enige tijd varen. Hieruit wordt duidelijk dat men er op uit was om “extern enemies” te creëren, wat een (verzonnen) wereldwijde dreiging inhield die voldoende geloofwaardig zou moeten worden gemaakt om de volken ervan te overtuigen dat hier onmiddelijke actie tegen moest worden ondernomen. Het is sectie zes (6) waar we onze aandacht op moeten vestigen. Daar lezen we o.a. dit:

“Nevertheless, an effectieve political substitute for war would require “alternate enemies”, some of which might seem equally farfetched in the context of the current war system. It may be, for instance, that gross pollution of the environment can eventually replace the possibility of mass destruction” (de Koude Oorlog, atoomwapenwedloop) ” by nuclear weapons as the principal apparent threat to the survival of the species. Poisoning of the air , and of the principal sources of food and water supply” (chemtrails) “, is already well advanced. and at first glance would seem promising in this respect; it constitutes a threat that can be dealt with only through social organization and political power. But from present indications it will be a generation to a generation and a half before environmental pollution, however severe, will be sufficiently menacing, on a global scale, to offer a possible basis for a solution.”

Ziet u wat hier geschreven staat? De zgn. “Koude Oorlog” en de daarmee gepaardgaande atoomwapenwedloop waren een van deze “alternate eniemies” die men gebruikte om de volken in bedwang te kunnen houden. Maar wat lezen we er over de zgn. “milieuvervuiling”? Men wist in die tijd al dát er hier en daar sprake was van milieuvervuiling maar men had dit eenvoudigweg bewust door laten “sudderen” door hier geen (of weinig) actie tegen te ondernemen om dit later aan een (achteraf) niet-bestaande “klimaatopwarming” toe te kunnen schrijven! Wat we dus nu allemaal zien en horen over de “klimaatdreiging”, heeft zijn oorsprong in dit rapport. Zie ook: https;//www.youtube.com/watch?v=QUcebr|tge0 en https://tinthor.org/2016/12/04/klimaat-hoax-het-tijdperk-der-groene-zwendelaars-klimatologische-bedriegers/

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x