Homepagina » Gezondheid » Schokkend: Het interesseert de overheid niet of kankermedicijnen werken, als ze maar geld opleveren
Het interesseert de overheid niet of kankermedicijnen werken, als ze maar geld opleveren

Schokkend: Het interesseert de overheid niet of kankermedicijnen werken, als ze maar geld opleveren

Dure kankermedicijnen worden vaak versneld goedgekeurd, terwijl ze niet goed zijn onderzocht en het leven van patiënten nauwelijks verlengen, zo waarschuwt professor Joel Lexchin van de York University.

“Patiënten en hun artsen moeten eisen dat medicijnmakers verplicht bewijs leveren voor de effectiviteit van hun medicijnen,” zei hij. “Toezichthouders zoals de FDA en de EMA kijken namelijk niet of mensen er langer door leven.”

In een artikel in het British Medical Journal getiteld Why do cancer drugs get such an easy ride? schrijven Lexchin en coauteur Donald Light van de Rowan University in New Jersey dat dure kankermedicijnen erg makkelijk op de markt komen door versnelde goedkeuring en verkorte onderzoekstijd.

Iets meer dan een maand

Lexchin verwijst naar eerder onderzoek waaruit blijkt dat goedgekeurde kankermedicijnen het leven van patiënten met maar iets meer dan een maand verlengen. “71 medicijnen die tussen 2002 en 2014 zijn goedgekeurd door de FDA, hebben geresulteerd in een verlenging van zo’n twee maanden,” zei hij, toevoegende dat slechts 42 procent voldoet aan de criteria van de Cancer Research Committee van de American Society for Clinical Oncology.

De auteurs merken bovendien op dat de Europese en Amerikaanse toezichthouders het de farmaceutische bedrijven erg gemakkelijk maken.

[NaturalNews via Yorku]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

Walgelijk! Weg met dat vergif!

Ted
Ted
5 jaren geleden

De vereniging tegen kwakzalverij moest er maar eens naar kijken. Die zegt te willen behoeden tegen onwerkzame en gevaarlijke producten…

bert s
bert s
5 jaren geleden

Onze overheid werkt precies zo. Het anti-rookverslavings beleid werkte zo goed dat
men er maar mee is gestopt. Stel je voor, 200 miljoen euro minder aan tabacaccijns
inkomsten per jaar dat moeten we niet hebben, en dan ook nog in de toekomst
tienduizenden kanker patiënten minder, daar gaan onze zorginkomsten.
De overheid is een profit instelling geworden om zich zelf te verrijken, vandaar de
5% loonsverhoging voor de ambtenaren, die mensen hebben het wel verdient nu ze
de burgers momenteel massaal een poot uit draaien.
Lang leve de geheime medicijnafspraken van mevrouw Schippers, lang leve het
fascisme, weg met de democratie en openheid.
Waarom Griekenland wel een referendum en wij niet. Waarom wordt ons niet gevraagd
of wij burgers al die tientallen miljarden aan griekenland wel willen geven.

luna
luna
Reactie op  bert s
5 jaren geleden

Schippers… wie is dat ook al weer ?? Die INGEHUURDE PION die die andere kwalle bal Klink als grootmeester opvolgt..
Daarvoor zat die andere enge vent met zijn vingertje in zijn keel ooit in de kamer.. allemaal behoren ze tot het type u i t z u i g e n.. dus parasitair gedrocht
Het is niet alleen dit issue.. het gaat echt allemaal over hoe we worden belazerd en geld er uit slaan met allerlei kut regeltjes en allerlei achterlijke campagnes en goede doeldingen, g e l o o f je het zelf nog?!

Faith
Faith
Reactie op  bert s
5 jaren geleden

Misschien vinden de grote jongens van het grote geld wel dat ambtenaren ( en dus ook politici) die 5% loonsverhoging wel verdiend hebben omdat ze de bevolking zo netjes in de pas kunnen laten lopen. Ik wacht in spanning de val van dit foute systeem af.

trackback
Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
5 jaren geleden
pilske
pilske
5 jaren geleden
exegese
exegese
5 jaren geleden

Why do cancer drugs get such an easy ride?

Nou dat is heel simpel, namelijk omdat mensen bang zijn om dood te gaan aan kanker en omdat angst een slechte raadgever is neemt men alles voor lief en dat weten ze heel goed, de meedogenloze criminelen achter de gigantische big pharma-gifindustrie.

The big Pharma-kliek is altijd nog een voortvloeisel van dezelfde club van criminelen die verantwoordelijk waren voor het ontstaan van zowel de 1e als de 2e wereldoorlog. Het vindt zijn roots in Duitsland en ze hebben nog steeds het heft in handen en de mensheid bij de ballen.
Ze imiteren de natuur met chemische troep en eigenen zich dat toe middels patenten, ze gaan zelfs zo ver dat ze zich natuurlijke gewassen middels patenten toe-eigenen. Diezelfde club heeft ook een vinger in de pap in de handel in voedingsmiddelen wereldwijd middels de codex allimentarius die alles wat natuurlijk en gezond is zo veel mogelijk verbant en de chemische troep omarmt. Alles om de mens te verzwakken, ziek te maken, uit te dunnen en er ook nog flink aan te verdienen. Dat zijn de mensen in wiens handen wij ons lot leggen als we uiteindelijk ernstig ziek zijn geworden door hun toedoen en smerige leugens.

En we blijven hen in koor na blaten dat natuurlijke geneeswijzen niet bewezen zijn en dat ze niet werken en dat het allemaal kwakzalvers zijn. Maar ook hier is het zoals bij bijna alles wat de MSM ons wijs wil maken, draai het gegeven 100% om en je maakt doorgaans kennis met de waarheid.

trackback
Het interesseert de (r)overheid niet of kankermedicijnen werken, als ze maar geld opleveren | Silvia's Boinnk!!!
5 jaren geleden

[…] artikel Schokkend: Het interesseert de overheid niet of kankermedicijnen werken, als ze maar geld opleveren is geplaatst op […]

Johan Oldenkamp
Johan Oldenkamp
5 jaren geleden

Het gaat enkel om de multinationals en de vanken!

exegese
exegese
Reactie op  Johan Oldenkamp
5 jaren geleden

Hey Johan, goed je hier eens te treffen !

ik blijf steeds de ijdele hoop koesteren dat jij op welke manier dan ook iets van verandering van betekenis kunt bewerkstelligen. Als ik iemands visie onderstreep dan is het wel de jouwe.

Boerenkool
Boerenkool
5 jaren geleden

Dit is in de eerste plaats geen schok, want ik roep het al jaren.

De Overheid is er niet om de kiezers te dienen, maar juist andersom.
De medische wereld vaart wel bij ongezonde mensen, evenals de politieke partijen, wetenschappers, journalisten, universiteiten en lobbyisten die allemaal worden gesubsidieerd door Big Pharma. Die daar natuurlijk een wederdienst voor terug eist.
Het is niet alleen Big Farma die een beste vinger in de pap heeft, het zijn ook de industriële giganten die veel te vertellen hebben. Maar boven hun allemaal is er ook weer een baasje.
De overheid is een grote voorstelling van handpoppen waarvan de meesten het zelf niet eens beseffen dat ze niets te bepalen hebben.
En de burger?
De burger is voor de Overheid niets anders dan een veestapel die bewogen, gevaccineerd, geexploiteerd, ververst en af en toe geruimd moet worden.
Het boeit ze geen ene reet.

Lampje
Lampje
5 jaren geleden

Ik ben sinds nog niet zo lang chronisch ziek zogezegd en kreeg van mijn arts in het ziekenhuis een medicijn mee waar letterlijk bij stond vermeld in de bijsluiter dat deze kankerverwekkend KON zijn. Mag je 1maal raden wat ik met die rotzooi gedaan heb. En later ook tegen de arts gezegd dat ik dat spul niet heb ingenomen met de reden ook waarom.
Dus ook hier komt het wel degelijk voor en als je zoiets bij de apotheek aankaart halen ze hun schouders op en zegt men ‘Als je daar op moet gaan letten, is niets meer goed’. Maw. is het mijn schuld ook nog eens dat ik wel de bijsluiter lees. en ligt het ineens aan mij. Dat noemen ze dan voorlichting wat je ook nog eens 7 euro extra kost op je rekening ‘eigen bijdrage’.

x

Check Also

coronavaccin

Proefpersonen coronavaccin hebben dag lang last van migraine, koorts

In Europa is de beoordeling van het ...

singer-songwriter

Singer-songwriter heeft oplossing voor pandemie: ‘Zet je tv uit’

Mensen, er heerst inderdaad een pandemie. Maar ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x