Homepagina » Buitenaards » De Anunnaki waren hier! (video)
De Anunnaki waren hier!

De Anunnaki waren hier! (video)

Caltech-alumnus Marshall Klarfeld kreeg tijdens zijn studietijd les van Richard Feynman, die zeer invloedrijk was op met name het gebied van de kwantumelektrodynamica.

In 1965 won deze kenner van de Mayacultuur de Nobelprijs voor de Natuurkunde. Klarfeld vroeg Feynman eens of hij in UFO’s geloofde.

“Ik geloof in de wet van de totale kans,” antwoordde Feynman hem. “Er bevinden zich ongeveer 200 miljard sterren in de Melkweg en zo’n 400 miljard sterrenstelsels in het universum. De wet van de totale kans vertelt me dat er tienduizenden zonnestelsels zijn zoals het onze. Ja, ik geloof in UFO’s.”

Soemeriërs

Toen hij aan het prestigieuze California Institute of Technology studeerde verdiepte Klarfeld zich ook in de Bijbel. Hij wilde graag weten waar wij als mens vandaan komen.

Klarfeld raakte gefascineerd door het werk van de Amerikaanse schrijver Zecharia Sitchin, die naar verluidt het spijkerschrift op Iraakse kleitabletten kon ontcijferen. Deze kleitabletten zijn vervaardigd door de Soemeriërs, een antieke beschaving uit het zuidelijk deel van Mesopotamië.

Volgens verschillende onderzoekers die de kleitabletten hebben bestudeerd spraken de Soemeriërs over Anunnaki die 450.000 jaar geleden naar de aarde waren gekomen vanwege ons gouderts. De Soemeriërs omschreven de Anunnaki volgens Klarfeld als ‘wezens van vlees en bloed’, niet als goden.

Wasbord

De Anunnaki zouden 200.000 jaar lang mijnbouw hebben gepleegd op aarde. Om te zorgen dat ze beschikten over voldoende mijnwerkers, maakten de Anunnaki een nieuw ras door het DNA van de destijds aanwezige Homo erectus aan te passen, aldus Klarfeld in zijn boek De Anunnaki Waren Hier!

Klarfeld stelt dat de oude trappiramides die overal ter wereld zijn aangetroffen, als een soort wasbord werden gebruikt om goud uit bodemmateriaal te filteren. De Amerikaanse filmmaker Kevin Flint werkt momenteel met Klarfeld aan een film over de Anunnaki.

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

28 reacties

 1. [quote name=”enkidoe”]Mooie verhalen, maar we weten niet of het klopt. Sommigen geloven er heilig in en zien het als een absolute waarheid, je merkt dat aan de reacties. Heb je een afwijkende mening,dan word je
  Praktisch verketterd. Zulke mensen misstaan absoluut niet in het Midden Oosten. Maar hoe je het ook went of keert, we weten niet wat er gebeurt is. Sta open voor elkaar, respecteer elkaar en denk na. Geloof niet klakkeloos de sitchin verhalen en die van von daniken. Maar houdt wel in je achterhoofd dat we ons verleden niet kennen en dat de ruimte erg groot is.[/quote]

  Het lijkt me niet meer dan logisch dat dat gebeurt. Is dat niet bij elk geloof hetzelfde? Of je nou in God, Allah, JHVH of ancient aliens gelooft, je zult je geloof altijd proberen te verdedigen… Misschien is het daarom een idee om te stoppen met geloven in dingen die je niet kunt bewijzen. En als je ze wel kunt bewijzen, hoef je er niet meer in te geloven want dan is het gewoon een feit…

  2 likes
 2. Schandalig, ik eis dat de annunaki ons al het goud teruggeven. Als doekje voor het bloeden mogen ze wat mij betreft de euro mee terugnemen.

  1 likes
 3. De aarde maakt gewoon elke keer een proces van laag naar hoog bewustzijn en weer van hoog naar laag. Zo gaat het oneindig door.. Vandaar dat er nu ook nog overal verschillende dingen op aarde staan zoals pyramide’s etc. die wij niet begrijpen… Dat proces is omdat de zon elke keer verschuift, hoe dichter de zon bij het centrum komt hoe hoger ons bewustzijn… helaas is die er een stuk vanaf nu en zitten we niet in de laagste tijd van bewustzijn maar de 2e tijd. In de laagste begrijp men niks van de waarheid, de 2e begint er al iets meer van te komen, dus dat is deze tijd. Er zijn er 4omhoog en weer 4 omlaag. Dit verklaart ook waarom de aarde met de tijd meer opwarmt of afkoelt. De waarheid zullen we niet zo snel begrijpen in deze tijd er zullen maar enkelingen zijn of zelfs een enkeling.
  Om het grotere te begrijpen moeten we in een hoger tijdperk leven, nu zou men alleen de waarheid van jezelf,andere en waar jullie vandaan komen en zullen terug keren als jullie klaar zijn. Als men focust op meer word dat teveel in deze tijd om ons bewustzijn gewoon nog te laag is. Dus zouden we op ons hoogste doel moeten concentreren, terug gaan waar we vandaan komen, we zijn allemaal een bel in de grote zee, Knapt deze bel doordat je ontwaakt bent word je de zee. Net alsof een zout korrel oplost in het water, zo word jij weer 1 met waar jij vandaan komt. succes allemaal.

  1 likes
 4. De verhalen over de 12e planeet Nibiru komen hoofdzakelijk van één persoon: Zecharia Sitchin. Zijn vertalingen zijn veelbesproken omdat er daadwerkelijke fouten in zitten.

  Bekijk dit filmpje: http://www.sitchiniswrong.com/ETCSL%20Anunnaki%20online%20search/ETCSL%20Anunnaki%20online%20search.html

  Op de site http://www.sitchiniswrong.com/ vind je meer info.

  1 likes
 5. Ja het klinkt altijd heel plausible, terug gebracht tot 1+1=2 dat wordt dan 1X200= dat is een ander kans getal.
  Over die wasborden, geloof ik niet, zulke deskundige technische mensen hebben wel betere technicen.
  Maar aangenomen dat deze anunaki hier zijn geweest, en dan verder ?

  0 likes
 6. En dan nu nog de echte en de gehele waarheid.Soem(Ierische)kleitabletten,en niemand vraagt zich af waarom America en Europa het midden oosten zo ook Iran totaal in handen proberen te krijgen.De echte geschiedenis ligt daar verscholen.En die waarheid moet wat hun betreft nooit naar buiten komen.

  0 likes
 7. [quote name=”DoeEensNormaal”]Schandalig, ik eis dat de annunaki ons al het goud teruggeven. Als doekje voor het bloeden mogen ze wat mij betreft de euro mee terugnemen.[/quote]

  Een euro heeft geen waarde.
  het echte geld licht opgeslagen op geheime plekken, wat echter geen geld is maar goud.

  0 likes
 8. [quote name=”pietje bell”]En dan nu nog de echte en de gehele waarheid.Soem(Ierische)kleitabletten,en niemand vraagt zich af waarom America en Europa het midden oosten zo ook Iran totaal in handen proberen te krijgen.De echte geschiedenis ligt daar verscholen.En die waarheid moet wat hun betreft nooit naar buiten komen.[/quote]

  Olie en stabiliteit. Economische belangen dus.
  De echte waarheid wordt door jou nog niet herkend als ze recht voor je staat.

  0 likes
 9. [quote name=”pietje bell”]En dan nu nog de echte en de gehele waarheid.Soem(Ierische)kleitabletten,en niemand vraagt zich af waarom America en Europa het midden oosten zo ook Iran totaal in handen proberen te krijgen.De echte geschiedenis ligt daar verscholen.En die waarheid moet wat hun betreft nooit naar buiten komen.[/quote]

  Juist! Waarom daar, idd daar ligt het verleden..

  0 likes
 10. Mogelijk zijn de Annunaki een verzinsel uit de oudheid ter verdringing van een “inconvenient truth”. Mensen blijven nu eenmaal mensen en de massa zal na bepaalde biogenetische inzichten van hun wetenschap wel aan het ontkennen geslagen zijn.

  Wel, hoe zou de moderne mens daarop reageren, over de waarheid omtrent Adam en Eva? Zie: http://www.macroevolution.net

  De redacteur van de hierboven genoemde website is een wetenschapper die al 30 jaar bezig is met het verschijnsel hybridisatie en hij komt met krachtige argumenten die wijzen op een hybride tussen chimpansee en big aan de wieg der mensheid.

  An inconvenient truth? Het is even wennen maar ook een varken blijkt hygiënisch en zeer intelligent te zijn. De archeologie kan ondertussen wel stoppen met zijn speurtocht naar onze missing link, die is er dan ook nooit geweest.

  0 likes
 11. [quote name=”Theo”][quote name=”pietje bell”]En dan nu nog de echte en de gehele waarheid.Soem(Ierische)kleitabletten,en niemand vraagt zich af waarom America en Europa het midden oosten zo ook Iran totaal in handen proberen te krijgen.De echte geschiedenis ligt daar verscholen.En die waarheid moet wat hun betreft nooit naar buiten komen.[/quote]

  Olie en stabiliteit. Economische belangen dus.
  De echte waarheid wordt door jou nog niet herkend als ze recht voor je staat.[/quote]
  Door mij wel .En Theo meer kaas eten!!!Macht,leugens in stand houden en niet te vergeten Algen dus biobrandstof, De gehele Middenlandse zee en al het leven erin uitmoorden.Alleen uit winstbejag.met als resultaat .zeeën dood geen leven op de gehele planeet meer mogelijk.Wake-up.

  0 likes
 12. [quote name=”S0M30N3″][quote name=”pietje bell”]En dan nu nog de echte en de gehele waarheid.Soem(Ierische)kleitabletten,en niemand vraagt zich af waarom America en Europa het midden oosten zo ook Iran totaal in handen proberen te krijgen.De echte geschiedenis ligt daar verscholen.En die waarheid moet wat hun betreft nooit naar buiten komen.[/quote]

  Juist! Waarom daar, idd daar ligt het verleden..[/quote]
  Dat is wat ze ons graag doen geloven, ik zou zeggen ga een eindje verder op in India, Pakistan, de nederzetting Merhgarh is veel ouder als de pyramides,
  etc. +/- 9000 V.C., verder de White Brotherhood, is nog veel ouder, van het begin van de tijden, the Aryan peoples histoy !

  0 likes
 13. [quote name=”Serge”]De verhalen over de 12e planeet Nibiru komen hoofdzakelijk van één persoon: Zecharia Sitchin. Zijn vertalingen zijn veelbesproken omdat er daadwerkelijke fouten in zitten.

  Bekijk dit filmpje: http://www.sitchiniswrong.com/ETCSL%20Anunnaki%20online%20search/ETCSL%20Anunnaki%20online%20search.html

  Op de site http://www.sitchiniswrong.com/ vind je meer info.[/quote]
  Precies Sitchin WAS wrong ! Voor de twijfelaars ga maar eens Book of Enki lezen dan kom je er wel achter dat het allemaal verzonnen verhalen zijn berustend voornamenlijk op fantasie van Sitchin, die alleen bepaalde namen die en plaatsen die in die kleitabletten voorkwamen gebruikte om daarom heen zijn verhaal te verzinnen en dit ook nog een keer aan de bijbel te koppelen. Maar inderdaad Genesis komt voor groot deel van creatie stories uit de Sumerische en Babylonische overlevering opgetekend in de 6e eeuw vchr. door de schrijvers die in banning waren in Babylonie, dus geen Moses zoals velen wijsgemaakt zijn ! Moses heeft nooit geleeft en er was geen exodus van Hebreeuwse slaven. Er komen geen verhalen over ET voor in de Sumer overleveringen.

  0 likes
 14. [quote name=”jenne”]Ja het klinkt altijd heel plausible, terug gebracht tot 1+1=2 dat wordt dan 1X200= dat is een ander kans getal.
  Over die wasborden, geloof ik niet, zulke deskundige technische mensen hebben wel betere technicen.
  Maar aangenomen dat deze anunaki hier zijn geweest, en dan verder ?[/quote]
  Inderdaad dat verhaal van die pyramiden om dat goud te wassen is klinklare kolder net als het hele ET Anunaki verhaal gewoon de grootste kolder is en een leugen. Anunaki waren ”Goden” in een mythe niets historisch aan deze mythe en zelfs Adam en Eva hebben nooit bestaan en ook geen Noach of Abraham.

  0 likes
 15. ik zie het heelal als een soort van ronde zeg maar. vergelijk het met een atoom en zijn protonen neutronen elektronen. nu zie ik het heelal als een speldenprikje van al wat is. er zijn er legioenen, ontelbaar dus. alles draait om elkaar en door elkaar. er zijn dus legioenen soorten heelal’s het houdt niet op. en alles staat met elkaar in verbinding.alleen wij hebben het nadeel dat wij moeten communiceren met woorden. en hier gaan we het hebben over iets waar geen woorden voor zijn . woorden verwijzen alleen naar iets. de waarheid zit in jou.er zijn legioen vormen van leven dus. en wij zijn daar deel(onderdeel) van. sorry als ik beetje off topic ben.

  0 likes
 16. Wat mij altijd opvalt is dat er zoveel experts zijn die allemaal denken de wijsheid en kennis in pacht te hebben.
  Of Sitchin nu wel of niet gelijk heeft is niet zo relevant. De overeenkomst is dat de aarde waarschijnlijk veel ouder is dan men tot op heden beweert.

  0 likes
 17. [quote name=”hetzalwel”]ik zie het heelal als een soort van ronde zeg maar. vergelijk het met een atoom en zijn protonen neutronen elektronen. nu zie ik het heelal als een speldenprikje van al wat is. er zijn er legioenen, ontelbaar dus. alles draait om elkaar en door elkaar. er zijn dus legioenen soorten heelal’s het houdt niet op. en alles staat met elkaar in verbinding.alleen wij hebben het nadeel dat wij moeten communiceren met woorden. en hier gaan we het hebben over iets waar geen woorden voor zijn . woorden verwijzen alleen naar iets. de waarheid zit in jou.er zijn legioen vormen van leven dus. en wij zijn daar deel(onderdeel) van. sorry als ik beetje off topic ben.[/quote]

  Nee je denkt juist heel helder, met een open mind!, leuk om nu eens iemand anders ‘mijn’ gedachten uit te horen spreken, 😉 we weten alles al, alleen moet het het juiste moment voor sommige dingen nog komen, ik zeg altijd ‘de mens voorspeld zichzelf’ ofwel, iets wat men nu als droom of fantasie beschouwd, zal in de toekomst werkelijkheid worden!!

  0 likes
 18. [quote name=”T.R.Hunter”][quote name=”jenne”]Ja het klinkt altijd heel plausible, terug gebracht tot 1+1=2 dat wordt dan 1X200= dat is een ander kans getal.
  Over die wasborden, geloof ik niet, zulke deskundige technische mensen hebben wel betere technicen.
  Maar aangenomen dat deze anunaki hier zijn geweest, en dan verder ?[/quote]
  Inderdaad dat verhaal van die pyramiden om dat goud te wassen is klinklare kolder net als het hele ET Anunaki verhaal gewoon de grootste kolder is en een leugen. Anunaki waren ”Goden” in een mythe niets historisch aan deze mythe en zelfs Adam en Eva hebben nooit bestaan en ook geen Noach of Abraham.[/quote]

  En dat ze niet bestaan hebben weet je doordat je daar geweest bent in die tijd?

  0 likes
 19. [quote name=”pietje bell”][quote name=”Theo”][quote name=”pietje bell”]En dan nu nog de echte en de gehele waarheid.Soem(Ierische)kleitabletten,en niemand vraagt zich af waarom America en Europa het midden oosten zo ook Iran totaal in handen proberen te krijgen.De echte geschiedenis ligt daar verscholen.En die waarheid moet wat hun betreft nooit naar buiten komen.[/quote]

  Olie en stabiliteit. Economische belangen dus.
  De echte waarheid wordt door jou nog niet herkend als ze recht voor je staat.[/quote]
  Door mij wel .En Theo meer kaas eten!!!Macht,leugens in stand houden en niet te vergeten Algen dus biobrandstof, De gehele Middenlandse zee en al het leven erin uitmoorden.Alleen uit winstbejag.met als resultaat .zeeën dood geen leven op de gehele planeet meer mogelijk.Wake-up.[/quote] wat heeft dat met de oorlog in het middenoosten te maken ? Van de ” zogenaamde waarheid”naar algen in de middenlandse zee, dan weer naar zeeen uitmoorden!! Geen touw aan vast te knopen zelfs geen link, echt !! Pis in mijn broek hier,, trouwens algen bevinden zich in elke zee!!

  0 likes
 20. [quote name=”enkidoe”][quote name=”T.R.Hunter”][quote name=”jenne”]Ja het klinkt altijd heel plausible, terug gebracht tot 1+1=2 dat wordt dan 1X200= dat is een ander kans getal.
  Over die wasborden, geloof ik niet, zulke deskundige technische mensen hebben wel betere technicen.
  Maar aangenomen dat deze anunaki hier zijn geweest, en dan verder ?[/quote]
  Inderdaad dat verhaal van die pyramiden om dat goud te wassen is klinklare kolder net als het hele ET Anunaki verhaal gewoon de grootste kolder is en een leugen. Anunaki waren ”Goden” in een mythe niets historisch aan deze mythe en zelfs Adam en Eva hebben nooit bestaan en ook geen Noach of Abraham.[/quote]

  En dat ze niet bestaan hebben weet je doordat je daar geweest bent in die tijd?[/quote]

  Klarfeld was er wel bedoel je? Want hem geloof je wel?

  0 likes
 21. [quote name=”lauke”][quote name=”pietje bell”][quote name=”Theo”][quote name=”pietje bell”]En dan nu nog de echte en de gehele waarheid.Soem(Ierische)kleitabletten,en niemand vraagt zich af waarom America en Europa het midden oosten zo ook Iran totaal in handen proberen te krijgen.De echte geschiedenis ligt daar verscholen.En die waarheid moet wat hun betreft nooit naar buiten komen.[/quote]

  Olie en stabiliteit. Economische belangen dus.
  De echte waarheid wordt door jou nog niet herkend als ze recht voor je staat.[/quote]
  Door mij wel .En Theo meer kaas eten!!!Macht,leugens in stand houden en niet te vergeten Algen dus biobrandstof, De gehele Middenlandse zee en al het leven erin uitmoorden.Alleen uit winstbejag.met als resultaat .zeeën dood geen leven op de gehele planeet meer mogelijk.Wake-up.[/quote] wat heeft dat met de oorlog in het middenoosten te maken ? Van de ” zogenaamde waarheid”naar algen in de middenlandse zee, dan weer naar zeeen uitmoorden!! Geen touw aan vast te knopen zelfs geen link, echt !! Pis in mijn broek hier,, trouwens algen bevinden zich in elke zee!![/quote]
  Nadenken is niet jouw sterkste kant. De oorlog in het Middenoosten is een creatie van de Usa en Europa dus heeft er wel degelijk mee te maken.Alles is gelinkt met elkaar.ik heb ergens nog wel een mand over.capise.

  0 likes
 22. [quote name=”pietje bell”][quote name=”lauke”][quote name=”pietje bell”][quote name=”Theo”][quote name=”pietje bell”]En dan nu nog de echte en de gehele waarheid.Soem(Ierische)kleitabletten,en niemand vraagt zich af waarom America en Europa het midden oosten zo ook Iran totaal in handen proberen te krijgen.De echte geschiedenis ligt daar verscholen.En die waarheid moet wat hun betreft nooit naar buiten komen.[/quote]

  Olie en stabiliteit. Economische belangen dus.
  De echte waarheid wordt door jou nog niet herkend als ze recht voor je staat.[/quote]
  Door mij wel .En Theo meer kaas eten!!!Macht,leugens in stand houden en niet te vergeten Algen dus biobrandstof, De gehele Middenlandse zee en al het leven erin uitmoorden.Alleen uit winstbejag.met als resultaat .zeeën dood geen leven op de gehele planeet meer mogelijk.Wake-up.[/quote] wat heeft dat met de oorlog in het middenoosten te maken ? Van de ” zogenaamde waarheid”naar algen in de middenlandse zee, dan weer naar zeeen uitmoorden!! Geen touw aan vast te knopen zelfs geen link, echt !! Pis in mijn broek hier,, trouwens algen bevinden zich in elke zee!![/quote]
  Nadenken is niet jouw sterkste kant. De oorlog in het Middenoosten is een creatie van de Usa en Europa dus heeft er wel degelijk mee te maken.Alles is gelinkt met elkaar.ik heb ergens nog wel een mand over.capise.[/quote]
  Juist. En dat heeft o.a. te maken met de aldaar aanwezige natuurlijke hulpbronnen. Niet met ‘de ” échte” waarheid.’

  0 likes
 23. Wat een reacties allemaal,de Annunaki,s komen van de planeet Niburu,en zijn inderdaad op de aarde geweest,maar het is wat ingewikkeld allemaal de annunaki,s en de greys,en de reptielen waren en de reptilen zijn er nog enkele van op aarde.In het verleden is er een ruimte oorlog geweest,de reptielen wilden de macht krijgen in ons hele Universum.De Anunaki,s kwamen inderdaad naar de aarde toe voor goud dit hadden ze nodig voor hun planeet die door een atoom oorlog bijna was vernietigd.De Annunaki,s mogen niet meer naar de Aarde komen.Zacheria Sitchin werkte voor de cabal en de elite het werk van hem is fake.Niburu zal op een gegeven ogenblik vlak bij de Aarde komen,dat is bangmakerij.De Aarde was ook aan de buurt door de Reptielen om geplunderd en veroverd te worden,ze hebben een deal gesloten met de Cabal Lucifer aanbidders dit gaat ook heel erg ver terug.Lucifer is in vele gedaanten op Aarde geweest.Hij kon dus eigelijk iemand lichaam nemen en is dus een walkin.onze geschiedenis zit dus een beetje moeilijk in elkaar,maar binnen kort krijgen wij onze ware geschiedenis te horen en te zien.Het zal voor vele Aard bewoners een flinke schok geven.Maar eerst krijgen wij nog de EVENT,dan komt er een lichtstraal via onze centrale zon naar de Aarde toe en zal ongeveer 15 minuten
  duren,er zal geen telefoon verkeer zijn de sataliten zijn uit geschakeld er worden arrestatie,s verricht je kan wel zeggen dat er niets meer werkt voor ongeveer 15 dagen.Er komt een ander soort van geld systeem.Al het sociale leven zoals we nu kennen verdwijnt,er komt een aankondiging dat onze buitenaardse familie gaan landen en onze geschiedenis vertellen de audio,s hiervoor zijn al klaar.we gaan dus een rumoerige tijd krijgen.Wanneer de EVENT komt weet niemand alleen de BRON het kan dus ook al morgen zijn,Wees voorbereid en ik vraag aan iedereen ook de debunkers is het zover help elkaar want iedereen is in een schok,Met de EVENT,meer vraag ik niet.
  Groetjes.

  0 likes
 24. [quote name=”kuijpers”][quote name=”hetzalwel”]ik zie het heelal als een soort van ronde zeg maar. vergelijk het met een atoom en zijn protonen neutronen elektronen. nu zie ik het heelal als een speldenprikje van al wat is. er zijn er legioenen, ontelbaar dus. alles draait om elkaar en door elkaar. er zijn dus legioenen soorten heelal’s het houdt niet op. en alles staat met elkaar in verbinding.alleen wij hebben het nadeel dat wij moeten communiceren met woorden. en hier gaan we het hebben over iets waar geen woorden voor zijn . woorden verwijzen alleen naar iets. de waarheid zit in jou.er zijn legioen vormen van leven dus. en wij zijn daar deel(onderdeel) van. sorry als ik beetje off topic ben.[/quote]

  Nee je denkt juist heel helder, met een open mind!, leuk om nu eens iemand anders ‘mijn’ gedachten uit te horen spreken, 😉 we weten alles al, alleen moet het het juiste moment voor sommige dingen nog komen, ik zeg altijd ‘de mens voorspeld zichzelf’ ofwel, iets wat men nu als droom of fantasie beschouwd, zal in de toekomst werkelijkheid worden!![/quote]

  Ik zat ineens te denken wat je zei over droom of fantasie beschouwen. In feite wat er allemaal in ons hoofd afspeelt bestaat inderdaad al maar dan helemaal ergens anders, in een andere werkelijkheid/dimensie

  0 likes
 25. [quote name=”legaal”]
  [……………………….]
  Groetjes.[/quote]
  Hoe weet je dit alles?

  0 likes
 26. [quote name=”legaal”] wel tineke, lang geleden dat ik je hier nog zag, blij je nog eens te lezen! Hou je goed !! Eerlijk waar ben ik er niet bang voor, ben eerder bang voor de ‘verslaafde’ mens die opeens zonder zijn dagelijkse dosis gaat zitten

  0 likes
 27. Mooie verhalen, maar we weten niet of het klopt. Sommigen geloven er heilig in en zien het als een absolute waarheid, je merkt dat aan de reacties. Heb je een afwijkende mening,dan word je
  Praktisch verketterd. Zulke mensen misstaan absoluut niet in het Midden Oosten. Maar hoe je het ook went of keert, we weten niet wat er gebeurt is. Sta open voor elkaar, respecteer elkaar en denk na. Geloof niet klakkeloos de sitchin verhalen en die van von daniken. Maar houdt wel in je achterhoofd dat we ons verleden niet kennen en dat de ruimte erg groot is.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

assen

Gearresteerde boer in Assen: ‘Mensen, word nou eens een keertje wakker!’

Vandaag zijn tientallen boeren gearresteerd in het ...

btw

Kabinet kan btw wel verhogen, maar níet verlagen: ‘Systemen Belastingdienst kunnen dat niet aan’

Afgelopen week verlaagde Duitsland de btw-percentages om ...