Gezondheid

Vaccins leiden onvermijdelijk tot auto-immuunziekten

Help ons door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Auto-immuunziekten zijn bezig aan een opmars. Ze ontstaan doordat het afweersysteem lichaamseigen cellen en stoffen als lichaamsvreemd ziet waarna antistoffen tegen deze weefsels worden gevormd.

De belangrijkste oorzaak? Uit een studie in het wetenschappelijke vakblad PLoS ONE blijkt dat vaccins de mogelijke veroorzaker zijn van auto-immuunziekten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Bij dierproeven stelden de auteurs vast dat herhaaldelijke immunisatie door blootstelling aan een antigeen systemische auto-immuniteit veroorzaakt bij muizen die anders niet vatbaar zijn voor auto-immuunziekten. De meeste vaccinaties die toegediend worden in de kinderjaren zijn gebaseerd op artificiële actieve immunisatie.

CD4+ T-helpercellen

Systemische auto-immuniteit is een onvermijdelijk gevolg van overstimulatie van het immuunsysteem door herhaaldelijke immunisatie met antigenen, zo concludeerden de auteurs. Chronische ziektes zijn daarmee een onvermijdelijk resultaat van vaccinaties.

T-cellen of T-lymfocyten zijn afweercellen en vormen een belangrijk onderdeel van het afweersysteem. De aanwezigheid van een antigeen stimuleert de omzetting van T-cellen naar CD4+ T-helpercellen. Door overstimulatie van CD4+ T-helpercellen vormen zich antilichamen die het eigen weefsel aanvallen in plaats van het antigeen.

De onderzoekers troffen weefsel aan dat wordt geassocieerd met verschillende auto-immuunziekten, waaronder lupus erythermatodes en reumatoïde artritis.

Kindersterfte

Beschadigde CD4+ T-helpercellen die werden ingespoten bij gezonde muizen brachten dezelfde schade toe. Dat betekent dat patiënten die lijden aan auto-immuunziekten nooit bloed zouden mogen doneren.

Terwijl de lijst met auto-immuunziekten steeds groter wordt krijgen baby’s en kinderen steeds meer vaccins toegediend. Is het vreemd dat kindersterfte in geïndustraliseerde landen het hoogst is? Het routinematig injecteren van kinderen met vaccins is op basis van deze informatie ongerechtvaardigd.

Bron: Gaia-health.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Biff
Biff
11 jaren geleden

Aan mijn lijf geen polonaise,

ze steken die naald maar in hun r**t

Sipco
Sipco
11 jaren geleden

[quote name=”Biff”]Aan mijn lijf geen polonaise,

ze steken die naald maar in hun r**t[/quote]
Haha dan wordt het dus biff bips!!En die gasten die die injectie,s geven vallen flauw als er zelf één krijgen.Niet voor niets, weigerden chirurchen en verplegend personeel de griep spuit tegen de mexicaanse griep.Puur omdat zij op de hoogte zijn en waren van de gevaren, van in dit geval ook nog eens een ongestest vaccin.

Marcel
Marcel
11 jaren geleden

Het lullige is dat de meeste vaccinaties al worden toegediend als je baby of klein kind bent.

Biff
Biff
11 jaren geleden

[quote name=”Marcel”]Het lullige is dat de meeste vaccinaties al worden toegediend als je baby of klein kind bent.[/quote]

In Nederland id het (nog) niet verboden je kinderen NIET te laten inenten.
In de USA kom je niet meer op de universiteit als je je inentingen niet hebt…

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x