CoronaBuitenland

Parlementslid dat prik en coronapas promootte zakt in elkaar en sterft plotseling

Help anderen door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

Het Nieuw-Zeelandse parlementslid Efeso Collins, die de covidvaccins en vaccinatiepas promootte, is op 21 februari plotseling overleden. Collins zakte in elkaar terwijl hij deelnam aan een liefdadigheidsevenement. Hij werd 49 jaar.

De Canadese arts William Makis krijgt vaak de vraag of er politici zijn die plotseling zijn gestorven en of zij last hebben van bijwerkingen van de vaccins. Hoewel Collins een warm pleitbezorger was van de vaccinatiepas, is onduidelijk of hij het covidvaccin heeft genomen, merkt Makis op.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij kan wel met zekerheid zeggen dat zich in de Five Eyes – Australië, de Verenigde Staten, Canada, Nieuw-Zeeland en Groot-Brittannië – vrijwel geen plotselinge sterfgevallen hebben voorgedaan onder nationale politici.

Zo schokkend

Het Britse parlementslid Andrew Bridgen had wel een ‘immuunreactie’ na zijn twee AstraZeneca-prikken, waarna hij zich begon uit te spreken over de gevaren.

Wat de dood van Efeso Collins volgens Makis zo schokkend maakt, is dat hij een hartstilstand kreeg tijdens fysieke inspanning – hij deed mee aan een race. Het zou hier kunnen gaan om een plotse hartdood als gevolg van het vaccin, zegt de arts.

par
Foto: Efeso Collins (Green Party CC BY-SA 4.0)
Brisante uitspraak

Jean Lassalle, tot voor kort parlementslid in Frankrijk, haalde een prik van Janssen en dat werd hem bijna fataal. De politicus moest na zijn coronavaccinatie vier hartoperaties ondergaan, zei hij in gesprek met NTD France.

Toen hij in 2022 deelnam aan de Franse presidentsverkiezingen zei hij dat hij ziek was geworden, maar niemand luisterde. Sterker nog: men wilde hem de mond snoeren.

Lassalle deed tijdens het interview nog een brisante uitspraak. Hij zei namelijk dat de Franse president Macron en de meeste Franse parlementsleden niet zijn gevaccineerd tegen corona. Daar is hij naar eigen zeggen later pas achter gekomen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 170 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

52 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 maanden geleden

Ja….. WAT moet je hier eigenlijk nog over schrijven?

Deze Efeso Collins is zéker niet de eerste, die, door mee te hebben gedaan aan dit wereldwijde experiment, het loodje legt. En…. hij zal ook zéker niet de laatste zijn.

Nu zullen er zeker ook mensen zijn, die direct zeggen: KARMA! Dat begrijp ik volkomen, maar toch blijf ik “mixed feelings” hierover houden.

Ook deze politicus is, althans in mijn ogen, slachtoffer geworden door de geweldige leugens, die vier jaar lang de aardbol teisterde.

ALS hij namelijk kwaadaardig was geweest en er alleen maar op uit was geweest om die experimentele gentechinjecties te promoten, DAN had hij er natuurlijk zelf NOOIT aan meegedaan.

Het feit dat hij er nu niet meer is, zegt eigenlijk al genoeg.

Het verhaal over Jean Lasalle is wat dat betreft nog duidelijker. Hij is ook slachtoffer geworden van de leugens.

Nota bene VIER hartoperaties! Het mag een wonder zijn, dat hij nog in het land der levenden is.

En dat zijn mond werd gesnoerd, toen hij zijn verhaal wilde vertellen, zegt eigenlijk al genoeg.

Wat ik zelf vreemd vind, is, WAAROM het merendeel van het Franse parlement, inclusief president Macron, NIET “gevaccineerd” werd en HIJ wel.

Kan het misschien zo zijn, dat deze Jean Lasalle een zogenaamde “luis in de pels” was en het daarom goed uit zou komen, als hij zou verdwijnen?

WIE van jullie weet daar meer van? Ik ben nu echt wel geïntrigeerd door dit specifieke verhaal.

King of light
King of light
2 maanden geleden

Dat Corona vaccinaties voor een hoop ellende zorgen is een feit, MAAR het is natuurlijk belachelijk om dat maar meteen suggestieve uitspraken te doen over iemands overlijden. Zo is er iemand een tiental jaren geleden, dus voor corona, in mijn directe omgeving overleden tijdens het hardlopen aan een acute hartstilstand.
We moeten niet alles over 1 kam gaan scheren. Hij was gevaccineerd of niet, feit is dat ie is overleden. Alleen een autopsie zou duidelijkheid kunnen geven.

koddebeier
koddebeier
2 maanden geleden

Weer een klootzak minder.

Hans
Hans
2 maanden geleden

Een brisante uitspraak? Natuurlijk hebben veel politici een injectie met zoutoplossing gekregen.
De politiek is hedentendage een komedie geworden, een humoristisch gebeuren bedoeld als amusement voor televisie en theater. Althans voor diegenen die het door hebben.
Voor wie het niet door heeft, is de hedentendaagse politiek een tragedie geworden, een drama met een treurig of rampzalig verloop.

Back to top button
52
0
We lezen graag je reactie!x