Buitenland

Google, dat ‘desinformatie’ over vaccins censureert, heeft financieel belang bij AstraZeneca-prik

Help ons door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen vrijdag sprak advocaat Reiner Fuellmich met de Amerikaanse freelance journaliste Whitney Webb. Ze spraken onder andere over het financiële belang van Google bij het coronavaccin van AstraZeneca.

De ontwikkelaars van het vaccin, Sarah Gilbert en Adrian Hill van het Jenner Institute aan de Oxford-universiteit, zijn eigenaar van een bedrijf genaamd Vaccitech. Dit bedrijf speelde een grote rol bij de totstandkoming van het vaccin.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg
Addertje onder het gras

Eén van de belangrijkste investeerders in dit bedrijf is Google Ventures. Een andere investeerder is de Britse overheid. “Het ligt in de lijn der verwachting dat ze winst gaan maken op het moment dat ze besluiten dat er een einde is gekomen aan de pandemie,” zei Webb. “Ze kunnen daartoe besluiten wanneer ze maar willen.”

AstraZeneca heeft beloofd dat het niet aan het vaccin zal verdienen, maar er zit een addertje onder het gras. Die belofte vervalt zodra de ‘pandemie’ voorbij is.

Eugeneticabeweging

Overigens heeft Adrian Hill banden met de Britse eugeneticabeweging via het Centre for Human Genetics van de Wellcome Trust en het Galton Institute, voorheen bekend als de Eugenics Society. Leden van het Galton Institute hebben opgeroepen tot het uitdunnen van de bevolking in Zuid-Amerika, Zuid- en Zuidoost-Azië en Afrika, waar het AstraZeneca-vaccin vooral wordt ingezet.

Google heeft dus een financieel belang bij de AstraZeneca-prik. Dat verklaart waarom YouTube – dat eigendom is van Google – video’s verwijdert waarin wordt gesproken over de gevaren van de vaccins.

4.8 73 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Chris
Chris
2 jaren geleden

Surprise Surprise, wie had dat gedacht.

Ik sta niet versteld. Die bedrijven hebben zoveel geld, het is logisch dat ze investeren om nog meer te maken.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Natuurlijk heeft Boris Johnson samen met de Britse Overheid volop geïnvesteerd in AstraZeneca…Ze houden gewoon alle Britten net zolang Gegijzeld met hun Lockdowns, totdat ze allemaal hun Experimentele Gen-Therapie-VacciNazi hebben gekregen…

Annette
Annette
2 jaren geleden

Wat een smerige ratten allemaal! Niet dat ik heel erg verbaasd ben. Wij worden geregeerd, zonder dat de meesten het direct in de gaten hebben, door tuig van de richel.
Eigenlijk zou IEDEREEN moeten stoppen met Google en YouTube, Facebook, Twitter, Linkedin. Dan piepen ze wel anders.
En dan dat stukje over de Britse eugeneticabeweging. Walgelijk!
Geen mens ter wereld kan op de stoel van God gaan zitten en bepalen wie WEL of NIET mag leven. Dit is van een hoogmoed die zonder twijfel zal vallen. En zo hoort het ook.
Eén ding zou nu voor iedereen wel duidelijk moeten zijn: dat zogenaamde verhaal dat die gentechinjectie zou zijn voor hun eigen bestwil…. grotere bullshit is er niet denkbaar.
Laten wij het beestje maar duidelijk bij de naam noemen: het is een genocideplan en iedereen, dat wil zeggen méér dan 7 miljard bewoners van de Aarde, moeten, volgens een groepje zware criminelen, verdwijnen.
En waarom? Omdat zij vinden dat er teveel aardbewoners zijn.
I hope they will be all stricken by lightning.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Hierbij nog een paar tips voor Bill Gates of Hell, Leden van het Galton Institute & de Eugenics Society voor hun Depopulatie-Programma…van alle Vaccins bestemd voor Zuid-Amerika, Zuid- en Zuidoost-Azië en Afrika hoeven alleen maar enigszins de ingrediënten aangepast te worden…

De volgende ingrediënten zijn zéér effectief

1.Botulinetoxine
2.Ricine
3.Antrax
4.Novichok
5.Sarin
6.Tetrodotoxine
7.Cyanide
8.Batrachotoxine
9.Arsenicum
10.Strychnine

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x