Buitenaards

Ancient Aliens 5: Buitenaardsen en verhullingen (video)

Help door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Waarom geloven sommige mensen dat de overheid informatie over ufomeldingen bewust onder het tapijt veegt? Wat kunnen deze verhullingen ons leren over het verre verleden?

In 1980 werden twee militairen een Engels bos ingestuurd om vreemde lichten te onderzoeken. Ze zagen er een onbekend ruimtevaartuig.

Toen één van de mannen het toestel aanraakte kreeg hij naar eigen zeggen op telepathische wijze een binaire code door die hij later opschreef en vertaalde. Het leger gaf hem de opdracht om nooit over het incident te spreken.

Bron: History.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Silber eye
Silber eye
9 jaren geleden

Af en toe vraag ik mij wel eens af of onze wetenschappers met hun heimelijke research centers en al hun revolutionaire vindingen en toepassingen louter en alleen verantwoordelijk zijn voor onze huidige hedendaagse technologische verworvenheden.

Jeff
Jeff
9 jaren geleden

De belangrijkste reden voor mij, is het feit dat ze alles ontkennen en iets wat je niet weet, kan je niet ontkennen.
Ik geloof dat dat omgekeerde bewijslast heet of zo.
He fijn 2012/2013 allemaal.

Knn
Knn
9 jaren geleden

Wel vaag dat een van die twee mannen die in contact is geweest met een object in Rendelsham Forest allemaal beelden en nullen en enen in zn hoofd kreeg en dit heeft opgeschreven. Na ontcijfering blijkt het een korte bericht te zijn met coordinaten van een ‘niet-bestaand’ eiland voor de kust van Ierland; Hy-Brasil.

Timothy Drake
Timothy Drake
9 jaren geleden

Als je je een beetje verdiept in deze materie weet je in ieder geval dat er in de doofpot wordt gestopt en de daarbij behorende redenen. Niets bijzonders aan gewoon conform zoals de wereld in elkaar steekt. Helaas maar waar; wij zijn slaajes

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

27
0
We lezen graag je reactie!x