Homepagina » Buitenaards » Ancient Aliens 5: Buitenaardsen en verhullingen (video)
Ancient Aliens 5

Ancient Aliens 5: Buitenaardsen en verhullingen (video)

Waarom geloven sommige mensen dat de overheid informatie over ufomeldingen bewust onder het tapijt veegt? Wat kunnen deze verhullingen ons leren over het verre verleden?

In 1980 werden twee militairen een Engels bos ingestuurd om vreemde lichten te onderzoeken. Ze zagen er een onbekend ruimtevaartuig.

Toen één van de mannen het toestel aanraakte kreeg hij naar eigen zeggen op telepathische wijze een binaire code door die hij later opschreef en vertaalde. Het leger gaf hem de opdracht om nooit over het incident te spreken.

Bron: History.com

Gerelateerd:

 Vind je dit leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

27 reacties

 1. Af en toe vraag ik mij wel eens af of onze wetenschappers met hun heimelijke research centers en al hun revolutionaire vindingen en toepassingen louter en alleen verantwoordelijk zijn voor onze huidige hedendaagse technologische verworvenheden.

  0 likes
 2. De belangrijkste reden voor mij, is het feit dat ze alles ontkennen en iets wat je niet weet, kan je niet ontkennen.
  Ik geloof dat dat omgekeerde bewijslast heet of zo.
  He fijn 2012/2013 allemaal.

  0 likes
 3. Wel vaag dat een van die twee mannen die in contact is geweest met een object in Rendelsham Forest allemaal beelden en nullen en enen in zn hoofd kreeg en dit heeft opgeschreven. Na ontcijfering blijkt het een korte bericht te zijn met coordinaten van een ‘niet-bestaand’ eiland voor de kust van Ierland; Hy-Brasil.

  0 likes
 4. Als je je een beetje verdiept in deze materie weet je in ieder geval dat er in de doofpot wordt gestopt en de daarbij behorende redenen. Niets bijzonders aan gewoon conform zoals de wereld in elkaar steekt. Helaas maar waar; wij zijn slaajes

  0 likes
 5. Weer zo,n over de top amerikaans gebrachte acient aliens docu.

  Waarom wordt dit altijd zo bombastisch en te overdreven gebracht.

  Zo verliest het meteen zijn geloofwaardigheid bij mij.

  De makers doen net alsof millitairen geloofwaardig zijn en de waarheid spreken, dit zie je in veel docu,s.

  Ik hoop dat er echt een keer een goede wetenschappelijke docu komt die zich basseerd op de feiten inplaats van aannamens .verhaaltjes zonder enig hard bewijs.

  groetjes

  0 likes
 6. [quote name=”dreamfall”]Weer zo,n over de top amerikaans gebrachte acient aliens docu.

  Waarom wordt dit altijd zo bombastisch en te overdreven gebracht.

  Zo verliest het meteen zijn geloofwaardigheid bij mij.

  De makers doen net alsof millitairen geloofwaardig zijn en de waarheid spreken, dit zie je in veel docu,s.

  Ik hoop dat er echt een keer een goede wetenschappelijke docu komt die zich basseerd op de feiten inplaats van aannamens .verhaaltjes zonder enig hard bewijs.

  groetjes[/quote]
  Alsof een ”wetenschappelijke” docu automatisch de garantie geeft dat het betrouwbaar(der) zou moeten zijn…?

  0 likes
 7. De ancient aliens serie van History channel is inderdaad geen goede bron. De meeste onderwerpen die ze behandeld hebben zijn allang weerlegd door Chris White in een zeer interessante documentaire: http://ancientaliensdebunked.com/

  0 likes
 8. Nou buitenaardsen als u zich wil presenteren dan mag dat. Ik weet dat u al een tijdje bestaat (lees eens een boek van Erich von Daniken). Daaruit lijkt me best wel duidelijk dat die piramides op het plateau van Gizeh niet door stenensleperij van duizenden slaven zijn gebouwd en dat de stenen niet met koperbeitels (die koperbijtels slijten wel snel) zijn uitgehakt. Daar waren andere en snuggerder technieken en zelfs nu met de huidige technologie is het moeilijk om dat soort grote bouwwerken neer te zetten. Dus buitenaardsen laat maar zien ! We zitten best wel te wachten !

  0 likes
 9. [quote name=”Henkie”]De ancient aliens serie van History channel is inderdaad geen goede bron. De meeste onderwerpen die ze behandeld hebben zijn allang weerlegd door Chris White in een zeer interessante documentaire: http://ancientaliensdebunked.com/%5B/quote%5D

  Deze toevalling dit weekend gezien, en haalt veel zaken keihard onderuit, vooral de zaken die gepresenteerd worden als feit(hoewel Chris White in veel gevallen bij een duidelijk aangegeven eigen mening ook uitgaat alsof het gaat van een gebracht feit) zijn opvallend vaak totaal geen feit. Hoewel ik veel zaken nog steeds interresant vind, heeft Ancient Aliens debunked toch veel duidelijk gemaakt.

  0 likes
 10. [quote name=”Jeff”]De belangrijkste reden voor mij, is het feit dat ze alles ontkennen en iets wat je niet weet, kan je niet ontkennen.
  Ik geloof dat dat omgekeerde bewijslast heet of zo.
  He fijn 2012/2013 allemaal.[/quote]
  in dit geval gaat het vaak om aangedragen zaken, die vervolgens worden ontkent. Men ontkent niets uit zichzelf. Er wordt een vraag gesteld die vervolgens wordt ontkent, er wordt dus niets ontkent dat men niet weet.

  0 likes
 11. Dit is onze toekomst. In China wordt op een gebied zo groot als Frankrijk (550.000 vierkante kilometer) met steun van de wereldbank gewerkt aan het opgroenen van het landschap. Men is al halverwege. U kunt nu ook eens zien dat banken zoals de wereldbank geld ook wel eens prachtig mooi besteden.

  Geniet van dit prachtige filmpje (heb ik ook gedaan)

  http://www.youtube.com/watch?v=NQBeYffZ_SI

  En een heel goed nieuwjaar gewenst.

  0 likes
 12. [quote name=”dreamfall”]Weer zo,n over de top amerikaans gebrachte acient aliens docu.

  Waarom wordt dit altijd zo bombastisch en te overdreven gebracht.

  Zo verliest het meteen zijn geloofwaardigheid bij mij.

  De makers doen net alsof millitairen geloofwaardig zijn en de waarheid spreken, dit zie je in veel docu,s.

  Ik hoop dat er echt een keer een goede wetenschappelijke docu komt die zich basseerd op de feiten inplaats van aannamens .verhaaltjes zonder enig hard bewijs.

  groetjes[/quote]
  Onderzoek begint altijd bij een aanname, zonder aanname geen onderzoek. Het probleem is vervolgens de onderbouwing, indien die ontbreekt, dan kan men juist door het heel bombastisch en overdreven te brengen, veel mensen jouw werkelijkheid doen geloven. Om te weten hoe dit werkt, hoeft men enkel maar naade Globalwarming alarmisten te de groene terroristen te kijken, en je hebt een perfect draaiboek over hoe dit perfect aan te pakken.

  Zijn zijn opvallend vaak zelfbenoemde intelectuelen en linksdenken inviduen die hier blind achteraan rennen en napapagaaien.

  0 likes
 13. Wat hebben ”ancient aliens” met Rendlesham forest te maken of met Roswell of uberhaupt met hedendaagse sightings. Schoen maker blijf bij je leest.

  0 likes
 14. [quote name=”Henkie”]De ancient aliens serie van History channel is inderdaad geen goede bron. De meeste onderwerpen die ze behandeld hebben zijn allang weerlegd door Chris White in een zeer interessante documentaire: http://ancientaliensdebunked.com/%5B/quote%5D

  Cris White, Mjah ik weet het niet, heb nooit een prettig gevoel gehad bij deze jongen.

  Hij heeft leuke goed onderzochte informatie. Maar wel erg bevooroordeeld als het aankomt op deze feiten, alles wat indruist tegen het Christen’dom’ wordt gelijk aan de schandpaal genageld.

  Net als met zijn David Icke debunkt docu.
  Interessante informatie maar niets concreets om mij ervan doen te overtuigen dat David Icke een disinfo agent is, alleen dat zijn Christelijke ideeën David zijn werk niet goedkeurt.

  Cris White debunkt ook niet om mensen hun informatie, om later met hun tot een eind conclusie te komen, maar om mensen hun personage kapot te maken. Dat is niet juist.

  En hoewel ik Jordan maxwell niet helemaal vertrouw heeft hij Cris wel aardig op zijn plek gezet in een intervieuw, die ik helaas niet meer kan vinden bij youtube.

  Deze wel en die laat gelijk mooi zien wat Cris White zijn doelen zijn 😉
  http://www.youtube.com/watch?v=0Ddy8-B5fKY

  Verder geen negatieve bedoelingen!
  Veel succes in het zoeken en vinden van de waarheid.

  Fijne jaarwisseling nog.

  Groetjes Dennis.

  0 likes
 15. [quote name=”Henkie”]De ancient aliens serie van History channel is inderdaad geen goede bron. De meeste onderwerpen die ze behandeld hebben zijn allang weerlegd door Chris White in een zeer interessante documentaire: http://ancientaliensdebunked.com/%5B/quote%5D

  Die op zijn beurt weer is debunked door Phillip Coppens:

  http://www.philipcoppens.com/aaq_art5.html

  0 likes
 16. [quote name=”Henkie”]De ancient aliens serie van History channel is inderdaad geen goede bron. De meeste onderwerpen die ze behandeld hebben zijn allang weerlegd door Chris White in een zeer interessante documentaire: http://ancientaliensdebunked.com/%5B/quote%5D

  Heb ik ook gezien maa rvolgens mij word er in ancient alliens nooit gezegd dat ze feiten hebben maar aannemingen, Als je wilt kun je alles wel debunken het gaat er om dat mensen zich openstellen voor wat er zou kunnen zijn. Ik vind die serie geweldig en geeft je stof tot nadenken en daar is het voor bedoeld.

  0 likes
 17. Langs de ene kant heb je de ware feiten en de verzinsels. die twee met elkaar mengen, is de ideale mix om wat écht is te verbergen zonder dat het je geld blijft kosten om ‘t te verbergen.

  Wanneer iemand of een groep daarover beginnen wil, wordt het zo heel snel en goedkoop gedebunked. Als je de échte waarheid wil brengen moet je zeggen dat het science-fiction is.

  If you only knew…

  0 likes
 18. [quote name=”paradox”][quote name=”Henkie”]De ancient aliens serie van History channel is inderdaad geen goede bron. De meeste onderwerpen die ze behandeld hebben zijn allang weerlegd door Chris White in een zeer interessante documentaire: http://ancientaliensdebunked.com/%5B/quote%5D

  Heb ik ook gezien maa rvolgens mij word er in ancient alliens nooit gezegd dat ze feiten hebben maar aannemingen, Als je wilt kun je alles wel debunken het gaat er om dat mensen zich openstellen voor wat er zou kunnen zijn. Ik vind die serie geweldig en geeft je stof tot nadenken en daar is het voor bedoeld.[/quote]

  Ik noem het ‘de friet voorbakken’, omdat ze op een gegeven moment alles naar buiten moeten brengen dan is de schok minder groot.

  0 likes
 19. [quote name=”Roswell Grey”][quote name=”Henkie”]De ancient aliens serie van History channel is inderdaad geen goede bron. De meeste onderwerpen die ze behandeld hebben zijn allang weerlegd door Chris White in een zeer interessante documentaire: http://ancientaliensdebunked.com/%5B/quote%5D

  Die op zijn beurt weer is debunked door Phillip Coppens:

  http://www.philipcoppens.com/aaq_art5.html%5B/quote%5D

  Leuk wist ik niet, ga dat eens bekijken.

  0 likes
 20. hoe zou het verder nog zijn met “Salusa from Sirius” hahaha sorry kon het niet laten

  0 likes
 21. [quote name=”Roborob”][quote name=”Roswell Grey”][quote name=”Henkie”]De ancient aliens serie van History channel is inderdaad geen goede bron. De meeste onderwerpen die ze behandeld hebben zijn allang weerlegd door Chris White in een zeer interessante documentaire: http://ancientaliensdebunked.com/%5B/quote%5D

  Die op zijn beurt weer is debunked door Phillip Coppens:

  http://www.philipcoppens.com/aaq_art5.html%5B/quote%5D

  Leuk wist ik niet, ga dat eens bekijken.[/quote]
  Yep the debunked docu is duidelijk debunked dus daaaggg mister White !

  0 likes
 22. nullentjes en eentjes gebruikt de computer om alles op te slaan , alles op de harde schijf bestaat uit deze tekens, misschien is het wel handig om die gegevens die de militairen zagen eens te ontrafelen.
  Zou men dan weten wat men ons te melden hebben?

  0 likes
 23. [quote name=”Carolina”]nullentjes en eentjes gebruikt de computer om alles op te slaan , alles op de harde schijf bestaat uit deze tekens, misschien is het wel handig om die gegevens die de militairen zagen eens te ontrafelen.
  Zou men dan weten wat men ons te melden hebben?[/quote]
  Dat is al jaren geleden gebeurt, dit is allang bekend van Bentwaters en die digitale info.

  0 likes
 24. [quote name=”T R Hunter”][quote name=”Roborob”][quote name=”Roswell Grey”][quote name=”Henkie”]De ancient aliens serie van History channel is inderdaad geen goede bron. De meeste onderwerpen die ze behandeld hebben zijn allang weerlegd door Chris White in een zeer interessante documentaire: http://ancientaliensdebunked.com/%5B/quote%5D

  Die op zijn beurt weer is debunked door Phillip Coppens:

  http://www.philipcoppens.com/aaq_art5.html%5B/quote%5D

  Leuk wist ik niet, ga dat eens bekijken.[/quote]
  Yep the debunked docu is duidelijk debunked dus daaaggg mister White ![/quote]

  Echt geweldig, als je dat debunked noemt… Het hele ancient aliens is gewoon net als het mormonisme, scientology, islam en welke andere sprookjes wensdenk geloof.

  Er zijn in Rome pilaren te vinden van 400+ ton helemaal verscheept vanuit Egypte… Was dat ook door Aliens?

  Gewoon weer een nieuwe religie en mensen die het concept te sexy vinden om het los te laten.

  0 likes
 25. [quote name=”Heinster”]

  Echt geweldig, als je dat debunked noemt… Het hele ancient aliens is gewoon net als het mormonisme, scientology, islam en welke andere sprookjes wensdenk geloof.

  Er zijn in Rome pilaren te vinden van 400+ ton helemaal verscheept vanuit Egypte… Was dat ook door Aliens?

  Gewoon weer een nieuwe religie en mensen die het concept te sexy vinden om het los te laten.[/quote]

  Waarom noem je wel Islam en niet Christenlijk geloof dat was er eerder en is ook een sprookje en wensdenken en gebaseerd op mythen !? Maar goed als jij voldoende kan verklaren dat men in Egypte en elders geavanceerde poleistmethoden, zagen en hoge snelheid boren hadden en transportmiddelen. De stenen van Puma Punka zijn als met een mal gegoten, puur vlak en hoeken van 90 graden. Egypte ook onmogelijke ”schalen”gevonden en stenen met uiterst zuivere rechte boorgaten ! Hoeft inderdaad niet buitenaards te zijn maar er zijn wel degelijk dingen die daar wel mee te maken zouden kunnen hebben.

  0 likes
 26. Philip zal nu wel weten hoe het werkelijk ooit is geweest.

  Helaas is hij 30 december jongstleden overleden.

  0 likes
 27. Ik heb zoveel info en foto s ,die ik wil delen met iemand die meer inzicht heeft als ik nu heb ,e weet dat er meer komt ,maar mijn fotos zeggen zoveel ,dus iemand die mij verder kan helpen .heel graag gr saadia …
  wij zijn wakker .ök facebook ,staa al wat fotos op . Hopelijk kan iemand mij verder helpen .

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Faalangst

Faalangst! Hoe kom je er vanaf?

Ben je ooit zo bang of onzeker ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

faber

Mevrouw Faber ontmaskert klimaatactivist Lars (12) als naïef kindsoldaatje: ‘Je reinste manipulatie!’

PVV-senator Marjolein Faber las de 12-jarige ‘klimaatactivist’ ...

deutsche bank

Hoe u gaat meebetalen om Deutsche Bank, de bank van foute miljardairs en terreurverspreiders, overeind te houden

Deutsche Bank is technisch failliet. Hetzelfde geldt ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.