Great ResetBuitenland

Nieuwe premier van Alberta verklaart World Economic Forum de oorlog: ‘Dit moet afgelopen zijn’

Help anderen door dit artikel met kennissen op je socials te delen!

Danielle Smith, de nieuwe premier van de Canadese provincie Alberta, heeft uitgehaald naar de gezondheidsdienst van de provincie en het World Economic Forum.

“Ik ben van mening dat Alberta Health Services de bron is van veel problemen waar we mee kampen,” zei ze tegen de Western Standard.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Ze hebben midden in de pandemie een soort samenwerkingsovereenkomst gesloten met het World Economic Forum,” zei Smith enkele dagen nadat ze premier was geworden.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ontslaan

“Waarom zouden we in hemelsnaam iets te maken willen hebben met het World Economic Forum? Dit moet afgelopen zijn,” voegde ze toe.

Smith zei ook dat de wetenschapscommissie van de gezondheidsdienst van Alberta niet alle wetenschap in ogenschouw neemt. In plaats daarvan pikken ze de studies eruit die aansluiten op hun agenda.

“Ik wil niet dat een wetenschapscommissie mij midden in een pandemie vertelt dat zij niet wil kijken naar therapeutische opties,” zei ze.

Smith liet doorschemeren dat ze van plan is om het hele bestuur van de Alberta Health Services te ontslaan. “Er komt nieuw leiderschap. Het is een kwestie van tijd dat het bestuur wordt vervangen.”

Massale armoede

Eerder dit jaar gaf gezondheidschef van Alberta Deena Hinshaw toe dat de gezondheidsdienst niet-ic-patiënten tijdens de pandemie meetelde als ic-patiënten. Op basis van deze cijfers werden vervolgens strenge coronamaatregelen afgekondigd.

Jason Kenney, de vorige premier van Alberta, veegde in 2020 de vloer aan met Klaus Schwab en het WEF. Hij beschreef de Great Reset als een ‘grabbelton van linkse ideeën’ voor minder vrijheid en meer overheid, voor meer overheidsingrijpen, voor beleid dat zal leiden tot massale armoede, met name energiebeleid’.

Hypocrieten

Kenney noemde het jaarlijkse World Economic Forum ‘de grootste bijeenkomst van mondiale hypocrieten uit de geschiedenis’.

“Elk jaar vliegen enkele duizenden superrijke mensen – miljonairs, miljardairs, directeuren en politici – in februari met honderden privéjets naar Davos, waar ze een week lang de rest van de wereld de les lezen over hoe ze hun CO2-voetafdruk zouden moeten verkleinen,” zei hij. “De hypocrisie bij die mensen is zo dik dat je er met een mes niet eens doorheen komt.”

4.9 311 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

131 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan
Jan
1 jaar geleden

That’s the spirit !!

Maria
Maria
1 jaar geleden

Wauw!! Meer van deze mensenn aan het roer!!

Henk
Henk
1 jaar geleden

Ferme taal. 👍🏽👍🏽👍🏽
Nu Nederland nog.

Joost
Joost
1 jaar geleden

Toch moeten we optimistisch blijven, het licht zal de duisternis overwinnen! Hier en daar zien we nu de eerste zonnestralen doorbreken.

Back to top button
131
0
We lezen graag je reactie!x