Homepagina » Buitenaards » Verdoezelde Winston Churchill bewijs voor het bestaan van aliens?
Verdoezelde Winston Churchill bewijs voor het bestaan van aliens?

Verdoezelde Winston Churchill bewijs voor het bestaan van aliens?

Sir Winston Churchill opende een topgeheim onderzoek naar vliegende schotels en verdoezelde mogelijk bewijs voor het bestaan van aliens. Dat schrijft de Britse Daily Star.

Uit geopenbaarde stukken blijkt dat de Britse oud-premier een speciaal team samenstelde – de Flying Saucer Working Party – om een verklaring te vinden voor het hoge aantal UFO-waarnemingen. Onder meer boven Washington DC waren vreemde objecten opgepikt door de radar.

Een beveiliger van Churchill onthulde op zijn sterfbed dat zijn baas informatie achterhield. Tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog maakten twee RAF-piloten melding van mysterieuze vliegtuigen, die ze ‘foo fighters’ noemden.

Niet uitgesloten
Verdoezelde Winston Churchill bewijs voor het bestaan van aliens?

UFO vastgelegd in Oregon (1927)

Men dacht dat het geheime Duitse wapens waren, maar de vreemde objecten werden ook na de oorlog nog in groten getale gezien. De nazi’s bleken te werken aan bizarre vliegtuigen die verdacht veel leken op vliegende schotels.

In juli 1952 moesten gevechtsvliegtuigen van de Amerikaanse luchtmacht twee keer in actie komen nadat ongeïdentificeerde vliegende objecten waren gespot boven het Witte Huis. Op 28 juli dat jaar stuurde Churchill een memo aan zijn wetenschapsadviseur Lord Cherwell, waarin hij aangaf dat er een onderzoek moest worden ingesteld.

De topgeheime groep gaf toe dat het niet kon worden uitgesloten dat de objecten een buitenaardse oorsprong hadden en waren gemaakt door onbekende wezens. Maar de groep dacht eerder aan normale vliegtuigen, ballonnen, vogels, optische illusies, hoaxes of hallucinaties.

Gevolgd

In 1999 schreef de kleinzoon van een gepensioneerde RAF-officier aan het Britse ministerie van Defensie dat Churchill een UFO-waarneming voor de oostkust van Engeland onder het tapijt had geveegd.

De officier, die werkzaam was geweest als beveiliger van Churchill, zei dat een verkenningsvliegtuig een missie had uitgevoerd boven bezet Europa en op de terugweg bij Cumbria werd gevolgd door een ‘metaalkleurige UFO’.

De bemanning maakte foto’s van het object, dat geruisloos naast het vliegtuig zweefde. Churchill vond dat het incident tenminste een halve eeuw geheim moest worden gehouden. Hij was bang voor massale paniek en dat mensen van hun geloof zouden vallen.

Verborgen

Alle stukken over het incident zijn op mysterieuze wijze verdwenen, aldus de krant. Het ministerie van Defensie claimt dat alle UFO-stukken van voor 1967 zijn vernietigd. Er wordt echter beweerd dat het Britse establishment bewijs voor buitenaards bezoek verborgen houdt.

Jason Chapman schreef meerdere boeken over de memo die Churchill verstuurde. Hij zei: “Het ministerie van Defensie heeft in het verleden al vele incidenten verdoezeld.”

De 46-jarige Chapman, die voor het Britse defensiebedrijf BAE Systems werkt, zei: “Het is duidelijk dat iemand iets weet. Het zijn zeker niet onze wereldleiders; dit soort informatie wordt niet gedeeld met de minister-president. Wellicht is er een gepensioneerde generaal die informatie heeft waaruit blijkt dat er sprake is van een cover-up.”

[Daily Star]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Jaya schreef:

  Iedereen die UFO’s/Aliens in de doofpot houden zijn planeet/mensheid vernietigers en dienen gestraft te worden.

  9 likes
  • Jeff schreef:

   als je het netjes doet, kun je ook eerst vragen; waarom? ik weet dat wij allerlei redenen invullen, waarom ze het verborgen houden. Die klinken plausibel, maar dat zal je toch eerst moeten checken. Sommige van die mannetjes/vrouwtjes hebben namelijk ook kinderen en niet alles is wat het lijkt. Antibiotica als er sprake is van een ontsteking en een massage bij spierpijn.

   3 likes
 • Opnieuw geboren schreef:

  De regerende elite wil dit onder de pet houden anders geloven we niet meer in een god of sterke leider of leiders die ons onder de duim willen houden en denk daar maar eens over na !!

  8 likes
  • Padja schreef:

   De aliens zijn zelf het toppunt van geheimzinnigheid.
   Als zij het wilden openbaren was het allang gebeurd.
   Móchten ze er zijn dan zijn ze zelf de schuldigen.
   Misschien dwingen zij overheden ook.

   3 likes
 • Gezinusk schreef:

  @Opnieuw geboren. Wat we in ieder geval weten is dat het zogenoemde ”Brookings Report” een structurele versnelling bracht tot geheimhouding van mogelijk buitenaards leven. Dit rapport werd opgesteld in de jaren zestig voordat de eerste expeditie naar de maan werd gelanceerd met Neil Armstrong en Buzz Aldrin aan boord.

  Het Brookings report werd klaargestoomd op het Brookings instituut, een van de oudste denktanks in Washington DC. Het organiseerde in de jaren zestig een aantal meetings met een tiental ‘wijze mannen’, die zich moesten buigen over de vraag, wat te doen, of hoe te handelen, als astronauten tijdens de reis naar de maan in contact kwamen met intelligente wezens die van een andere wereld afkomstig waren.

  Hierbij werden allerlei scenario’s opgetekend en ze concludeerden dat het ongeoorloofd was om dergelijke nieuws naar buiten te brengen. Het zou maatschappelijk onverantwoord zijn en ernstige schade te weeg kunnen brengen op allerlei gebied als politieke conflicten, of religie.

  Het Brookings report stelde een aantal geheimhoudingsplichten op waar astronauten zich moesten houden door een eed af te leggen conform de regels. Een paar jaar later werd de Amerikaanse burgerluchtvaart geconfronteerd met soortgelijke regels. Ook piloten diende een eed af te leggen waarvan de herkomst valt terug te leiden naar het Brookings Report. Het Brookings institute werd destijds opgericht door Robert S. Brookings en door de jaren heen grootschalig gefinancierd door de Ford- en Rockefeller Foundation, waarbij volgens sommigen de Ford- en Rockefeller Foundation worden beheerd door het geheime genootschap van Skull and Bones. Andere foundations en de CIA zullen we maar buiten beschouwing laten, want de toegang in de speurtocht van een fatsoenlijk antwoord op de vraag of er intelligent buitenaards leven bestaat werd vooralsnog doorgegeven in de vorm van een gekopieerd a4’tje waarvan belangrijke informatie met een viltstift werd uitgekrast.

  4 likes
  • Opnieuw geboren schreef:

   Mooie duidelijke uitleg.
   De dag van de waarheid over buitenaardsen komt langzaam dichterbij…!

   0 likes
  • Opnieuw geboren schreef:

   Misschien is de werkelijkheid wel vreemder dan we ons kunnen voorstellen.
   Ik zal een poging wagen.
   Ik denk zelf dat de buitenaardsen al lange tijd onder ons leven maar wij dat op een of andere manier nog niet kunnen waarnemen, stel het is een zeer geavanceerde beschaving die ons als een soort dieren of een soort proeftuin in een gedeelte van de ruimte plaats en ons ziet ontwikkelen tot een intelligente soort, misschien hebben ze dit wel gedaan om er zelf van te leren of iets dergelijks en zouden wij de mensheid dat ook kunnen doen in de verre toekomst, ik denk van wel, mits we blijven bestaan als de mensheid die steeds intelligenter wordt en dan als goden zullen zijn voor de nieuwe jonge werelden in het oneindige heelal, een oneindige cyclus in een uitdijend heelal waar duisternis en de kou geen leven bieden maar het licht wat er plotseling was als begin van al het leven wat wij samen zullen gaan verspreiden tot een levend heelal.

   0 likes
 • x

  Check Also

  gevechtspiloot

  Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

  Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

  de jonge

  Zo reageert Hugo de Jonge op lastige vragen over de spoedwet: ‘Die vent haat ons volk’

  Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid deed ...

  >