Homepagina » UFO » UFO-stukken meest gelezen in FBI Vault
UFO-stukken meest gelezen in FBI Vault

UFO-stukken meest gelezen in FBI Vault

Een 63 jaar oud document is het populairste bestand in de FBI Vault. In twee jaar tijd is het stuk bijna een miljoen keer bekeken.

Het gaat om een memo die dateert van 22 maart 1950 en is geschreven door Guy Hottel, de toenmalige regiochef van de FBI in Washington D.C.

De memo ging over een verhaal dat aan een FBI-agent was verteld over een onderzoeker van de Amerikaanse luchtmacht die sprak van drie ‘vliegende schotels’ die in New Mexico waren gevonden.

In de memo staat te lezen:

Ze [de schotels] werden omschreven als cirkelvormig met een verhoogd centrum. Ze hadden een doorsnee van circa 15 meter. In elk van de schotels werden drie lichamen gevonden met een menselijke vorm maar slechts 90 centimeter lang, gekleed in een metaalachtig doek met een zeer fijne textuur. Ieder lichaam was ingezwachteld op een manier die wordt gebruikt bij de pakken van piloten die op hoge snelheid vliegen en testpiloten.

Voorts wordt gesteld dat de schotels waren gevonden omdat het ‘krachtige radarsysteem’ van de overheid in het gebied ‘het besturingsmechanisme van de schotels’ verstoorde. De memo eindigt met de mededeling dat er verder geen onderzoek is ingesteld naar het voorval.

Roswellincident

Toen de FBI Vault in april 2011 in het leven werd geroepen, werd de memo al snel opgemerkt door de media. Sommige van hen meldden dat de FBI bewijs had geleverd voor een UFO-crash bij Roswell en dat er buitenaardse lichamen waren gevonden.

De memo werd in de jaren zeventig vrijgegeven en was al enige jaren op de website van de FBI te lezen. De memo verscheen drie jaar na het Roswellincident. De FBI heeft geen reden om aan te nemen dat er een verband is tussen de memo en het incident. De FBI-files over Roswell zijn hier te vinden.

Hottel-memo

De FBI was soms betrokken bij het onderzoek naar meldingen over UFO’s en buitenaardsen. In de jaren na het Roswellincident gaf directeur Hoover zijn agenten op verzoek van de luchtmacht tot 1950 opdracht om UFO-waarnemingen indien mogelijk te verifiëren.

Volgens de FBI vormt de Hottel-memo geen bewijs voor het bestaan van UFO’s. Het gaat om een bewering waar we nooit onderzoek naar hebben gedaan, aldus de inlichtingendienst.

Bron: FBI.gov

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Miegie
Miegie
8 jaren geleden

Ik geloof niet in vliegende onderzetters van drinkgerei.

Volgens de FBI vormt de Hottel-memo geen bewijs voor het bestaan van UFO’s. Het gaat om een bewering waar we nooit onderzoek naar hebben gedaan, aldus de inlichtingendienst. >> Dus daarom bestaan ze niet.

henk
henk
8 jaren geleden

[quote name=”Miegie”]Ik geloof niet in vliegende onderzetters van drinkgerei.

Volgens de FBI vormt de Hottel-memo geen bewijs voor het bestaan van UFO’s. Het gaat om een bewering waar we nooit onderzoek naar hebben gedaan, aldus de inlichtingendienst. >> Dus daarom bestaan ze niet.[/quote]
het is nu ieder voor zich,en onze kosmische broeder,s zij met ons,amen.

Triniteit
Triniteit
8 jaren geleden

[quote name=”henk”][quote name=”Miegie”]Ik geloof niet in vliegende onderzetters van drinkgerei.

Volgens de FBI vormt de Hottel-memo geen bewijs voor het bestaan van UFO’s. Het gaat om een bewering waar we nooit onderzoek naar hebben gedaan, aldus de inlichtingendienst. >> Dus daarom bestaan ze niet.[/quote]
het is nu ieder voor zich,en onze kosmische broeder,s zij met ons,amen.[/quote]
idd

JB
JB
8 jaren geleden

Milton William “Bill” Cooper heeft altijd al gezegd dat we aliens niet moeten vertrouwen. Waarschijnlijk wordt zelfs alles in scène gezet. Bill Cooper is doodgeschoten door de politie. Het is opvallend dat vaak de mensen die beweren dat aliens demonisch zijn, het met de dood moeten bekopen of ze worden in de gevangenis gezet. John Todd zei het ook en ook hij is voor gek verklaard, verdwenen en waarschijnlijk dood. Fritz Springmeier is gearresteerd en zit in de gevangenis. Ze pakken je, want waarschijnlijk spraken deze mannen de waardheid. Mensen als Alex Jones en Jordan Maxwell zijn waarschijnlijk zelf illuminati.

Hier Bill Cooper aan het woord. R.I.P.
http://www.youtube.com/watch?v=5DEiIq9_9OY

Wel jammer dat er staat this film is classified secret. Ik geef toe dat het wel raar is dat sommige video’s op youtube te zien zijn. Als het echt info is wat niemand mag weten, dan wordt er eraf gehaald. Toch ben ik van mening dat Bill Cooper dicht bij de waarheid zit!

Dus iedereen die het leuk vind om de bijbel te ridiculiseren, bedenk je eens dat je misschien zelf wel in sprookjes geloofd. Namelijk het aliensprookje.

x

Check Also

paternotte

Van der Staaij tegen Paternotte: ‘Laat dat 2G-plan toch varen’

Mijn moeder mocht weleens aanschuiven bij de ...

2g

Kabinet wil toch verder met 2G: ‘Mijn maag keert zich om’

Het kabinet wil toch verder met 2G, ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

12
0
We lezen graag je reactie!x